Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sound of Freedom: Trailer

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Ja teda pochybuju, ze by mu ten film nakopnul karieru, ale pekne podle me ukazal, ze tady je poptavka po thrillerech za rozumne penize, ktere jsou aspon castecne ukotvene v realite. Podle recenzi je to proste dobry zanrovy film, kteremu dodava kontroverzi jen Caviezel, ktery teda asi je trochu magor ;)

Ostatne podle synopse me to prijde trosku jako 96 hodin nebo Muz v ohni, takze tenhle zanr muze porad v kinech vedle te tuny cgi kokotin slusne vydelavat a da se poridit za par slupek. 
873775
Ja teda pochybuju, ze by mu ten film nakopnul karieru, ale pekne podle me ukazal, ze tady je poptavka po thrillerech za rozumne penize, ktere jsou aspon castecne ukotvene v realite. Podle recenzi je to proste dobry zanrovy film, kteremu dodava kontroverzi jen Caviezel, ktery teda asi je trochu magor ;) Ostatne podle synopse me to prijde trosku jako 96 hodin nebo Muz v ohni, takze tenhle zanr muze porad v kinech vedle te tuny cgi kokotin slusne vydelavat a da se poridit za par slupek. 
2 -2
reagují: Memphis, The Joker
reagovat
reaguje na: Cival
A teď upřímně, jak moc tyhle do_Odovy články zvedají traffic? :D
873772
A teď upřímně, jak moc tyhle do_Odovy články zvedají traffic? *:D*
873769
8 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: verbst
Vidíš, a mně by každý z těch dalších výrazů, které si vyjmenoval, přišel mnohem horší, protože už nesou výrazné citové zabarvení. Což podle mě "hollywoodský vyvrhel" nemá. To je IMHO daleko víc konstatování objektivní (v rámci možností, netahejte mě za slovo :D) skutečnosti.

Jestli jsou za tím jeho víra nebo názory, to už samotné označení neřeší. Samozřejmě, můžeme se o tom bavit, ale až v druhé řadě.

(Mimohochodem, věřících asi bude v Hollywoodu většina, bavíme se o USA, a nikomu z nich to reálně v kariéře nebrání.)

Že Caviezelovi po tomhle už tuplem v Hollywoodu pšenka nepokvete, to asi nikoho nepřekvapí. Nicméně v Daily Wire ho určitě rádi zaměstnají.
873770
Vidíš, a mně by každý z těch dalších výrazů, které si vyjmenoval, přišel mnohem horší, protože už nesou výrazné citové zabarvení. Což podle mě "hollywoodský vyvrhel" nemá. To je IMHO daleko víc konstatování objektivní (v rámci možností, netahejte mě za slovo *:D*) skutečnosti. Jestli jsou za tím jeho víra nebo názory, to už samotné označení neřeší. Samozřejmě, můžeme se o tom bavit, ale až v druhé řadě. (Mimohochodem, věřících asi bude v Hollywoodu většina, bavíme se o USA, a nikomu z nich to reálně v kariéře nebrání.) Že Caviezelovi po tomhle už tuplem v Hollywoodu pšenka nepokvete, to asi nikoho nepřekvapí. Nicméně v Daily Wire ho určitě rádi zaměstnají.
873758
11 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Vyvrhel znamena ze ho v Hollywoodu nechtej a necastujou - to vlastne neni ani z nasi perspektivy hodnotici kriterium, to muze byt klidne i Shia nebo proste kdokoliv, kdo se nejak znelibi par hlavounum...

... to ze to jsou vetsinou fanaticky dementi je jina vec, na jinou debatu, idealne v FB skupine Bojovníci za pravdu :)
873769
Vyvrhel znamena ze ho v Hollywoodu nechtej a necastujou - to vlastne neni ani z nasi perspektivy hodnotici kriterium, to muze byt klidne i Shia nebo proste kdokoliv, kdo se nejak znelibi par hlavounum... ... to ze to jsou vetsinou fanaticky dementi je jina vec, na jinou debatu, idealne v FB skupine Bojovníci za pravdu :)
873758
15 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: verbst
Ale jistěže jsou lidi jako Caviezel, Gina Carano a Gibson objektivně "vyvrhelové". Za jejich extrémní názory s nimi žádné velké studio už spolupracovat nebude a můžou spoléhat jenom na niche náboženské studia/konzervativní pravicový blok průmyslu/VOD shity.
873764
Ale jistěže jsou lidi jako Caviezel, Gina Carano a Gibson objektivně "vyvrhelové". Za jejich extrémní názory s nimi žádné velké studio už spolupracovat nebude a můžou spoléhat jenom na niche náboženské studia/konzervativní pravicový blok průmyslu/VOD shity.
873758
7 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Já mám prostě problém s tím označením vyvrhel.
Kokot? Debil? Pomatenec? Poblázněnej born-again-Christian? Možná. 
Vyvrhela si prostě představuju jinak a rozhodně bych tak někoho neoznačoval na základě víry a/nebo názorů.

Taky mi to není ani trochu po chuti, ale tady ty jemný nuance jsou potřeba podle mě rozlišovat. 

Sorry, not sorry. 

A rovnou se přiznám že z toho rozhovoru jsem dal asi čtyři minuty? A bylo mi z toho ne úplně dobře, no. 

A to levný strefování do toho studia taky furt bez odpovědi. 
873758
Já mám prostě problém s tím označením vyvrhel. Kokot? Debil? Pomatenec? Poblázněnej born-again-Christian? Možná.  Vyvrhela si prostě představuju jinak a rozhodně bych tak někoho neoznačoval na základě víry a/nebo názorů. Taky mi to není ani trochu po chuti, ale tady ty jemný nuance jsou potřeba podle mě rozlišovat.  Sorry, not sorry.  A rovnou se přiznám že z toho rozhovoru jsem dal asi čtyři minuty? A bylo mi z toho ne úplně dobře, no.  A to levný strefování do toho studia taky furt bez odpovědi. 
873750
7 -7
reagovat
reaguje na: verbst
"Hollywoodský vyvrhel"

Což není ani trochu překvapivé, když si poslechneš, čemu věří, a dozvíš se, že chystá film promítat v Trumpově klubu a že ho někdo jako Steve Bannon nazývá dlouholetým přítelem.

Tomuhle se fakt nikdo nemůže divit.

Taky jsem mu po Person of Interest přál lepší kariéru. Ale po tomhle rozhovoru u mě úplně skončil. Kevin Sorbo hadr.
873750
"Hollywoodský vyvrhel" Což není ani trochu překvapivé, když si poslechneš, čemu věří, a dozvíš se, že chystá film promítat v Trumpově klubu a že ho někdo jako Steve Bannon nazývá dlouholetým přítelem. Tomuhle se fakt nikdo nemůže divit. Taky jsem mu po Person of Interest přál lepší kariéru. Ale po tomhle rozhovoru u mě úplně skončil. Kevin Sorbo hadr.
873724
10 -2
reagují: verbst
reagovat
Tak ten film samozřejmě není žádná agitka nebo něco. Je to jen adaptace na motivy skutečných událostí. Dokonce ani nevzniknul v produkci té společnosti co dělá ty náboženské agitky. Vzniknul už v roce 2018 a měl ho distribuovat FOX. Jenže mezitím FOX koupil Disney a ti se neměli k jeho vypuštění do kin. Od Disneyho ho odkoupili a distribuující Angel studios.
Mimochodem, na propagaci vybrali 5 milionů  přes crowd funding s tím že jim vrátí 110% vkladu hned jako prvním "investorům". 
Také můžou lidé přispět do jiného fondu ze kterého si můžou zájemci vyžádat koupi lístku ve zvoleném kině a jít tak "zadarmo". A údajně tam taky pár milionů nastřádali.
Takže jediná kontroverze je díky výrokům a názorům Caviezela.
873745
Tak ten film samozřejmě není žádná agitka nebo něco. Je to jen adaptace na motivy skutečných událostí. Dokonce ani nevzniknul v produkci té společnosti co dělá ty náboženské agitky. Vzniknul už v roce 2018 a měl ho distribuovat FOX. Jenže mezitím FOX koupil Disney a ti se neměli k jeho vypuštění do kin. Od Disneyho ho odkoupili a distribuující Angel studios. Mimochodem, na propagaci vybrali 5 milionů  přes crowd funding s tím že jim vrátí 110% vkladu hned jako prvním "investorům".  Také můžou lidé přispět do jiného fondu ze kterého si můžou zájemci vyžádat koupi lístku ve zvoleném kině a jít tak "zadarmo". A údajně tam taky pár milionů nastřádali. Takže jediná kontroverze je díky výrokům a názorům Caviezela.
5 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Chosen je výborný seriál. Nejlepší ztvárnění mimoevropského antického Říma. Byl bych hrozně šťastný kdyby takhle natočil někdo třeba Quo Vadis nebo Jeho Království od Waltariho.
Našel jsem si to vloni kvůli vánočnímu speciálu, on samozřejmě neviděl ani jeden díl. 
873739
Chosen je výborný seriál. Nejlepší ztvárnění mimoevropského antického Říma. Byl bych hrozně šťastný kdyby takhle natočil někdo třeba Quo Vadis nebo Jeho Království od Waltariho. Našel jsem si to vloni kvůli vánočnímu speciálu, on samozřejmě neviděl ani jeden díl. 
873724
2 -1
reagovat
"A je to právě veškerý ten kontext, to meziřádkové konspirační vábení, ta křesťanská agitka, ten pasivně agresivní narativ" 

Jako sorry Dodo ....:- Pamětníci si tu pamatuji mě ateistické ranty a celkově jsem rád, když jsou novináři osobití, but....
873738
"A je to právě veškerý ten kontext, to meziřádkové konspirační vábení, ta křesťanská agitka, ten pasivně agresivní narativ"  Jako sorry Dodo ....*:-* Pamětníci si tu pamatuji mě ateistické ranty a celkově jsem rád, když jsou novináři osobití, but....
2 -11
reagovat
reaguje na: the dark knight
Hysterické kvičanie sa deje kvôli tomu, že ten film má úspech. Pritom v ňom vraj nič z tých konšpi vecí nie je, je to úplne normálny thriller.

Pripomenulo mi to takú tučnú lesbu na Twitteri, ktorá trhala detskú knižku (Pottera), pálila ju a rozprávala pri tom, ako tým bojuje proti fašizmu. :D
873733
Hysterické kvičanie sa deje kvôli tomu, že ten film má úspech. Pritom v ňom vraj nič z tých konšpi vecí nie je, je to úplne normálny thriller. Pripomenulo mi to takú tučnú lesbu na Twitteri, ktorá trhala detskú knižku (Pottera), pálila ju a rozprávala pri tom, ako tým bojuje proti fašizmu. *:D*
873732
4 -14
reagovat
reaguje na: duro
Ten chlap kontinuálně vykládá bláboly o těžení adrenochromu z dětí demokratickými elitami, ale liberálové trapně kvičí. OK.:D
873732
Ten chlap kontinuálně vykládá bláboly o těžení adrenochromu z dětí demokratickými elitami, ale liberálové trapně kvičí. OK.*:D*
873731
13 -1
reagují: duro
reagovat
Caviezel je považovaný za vyvrheľa, pretože je kresťan, ale taký ten s Bohom a Ježišom v každej druhej vete, čo je pre súčasný Hollywood plný ľavičiarskych zvrátencov :D červené plátno. Preto "liberáli hystericky kvičia", že je aj tento film "podprahová kresťanská agitka" a podobné trapné výlevy. ;) Ale nielen kresťanská, hovorí sa hlavne o zápletke vychádzajúcej z QAnon konšpirácií (o satanistickej celebritnej sekte kanibalistických pedofilov)... ale čo som tak videl a čítal pár recenzií, je to vraj úplne k veci a dobre natočený, pôsobivý thriller o reálnom probléme. Navyše vraj s vynikajúcimi hereckými výkonmi, hlavne v podaní tých detí.

Zadaj si do googlu Caviezel - QAnon a vyvalí sa to na teba komplet. Vrátane, áno, monumentálneho hysterického kvičania liberálnych médií.
873731
Caviezel je považovaný za vyvrheľa, pretože je kresťan, ale taký ten s Bohom a Ježišom v každej druhej vete, čo je pre súčasný Hollywood plný ľavičiarskych zvrátencov *:D* červené plátno. Preto "liberáli hystericky kvičia", že je aj tento film "podprahová kresťanská agitka" a podobné trapné výlevy. *;)* Ale nielen kresťanská, hovorí sa hlavne o zápletke vychádzajúcej z QAnon konšpirácií (o satanistickej celebritnej sekte kanibalistických pedofilov)... ale čo som tak videl a čítal pár recenzií, je to vraj úplne k veci a dobre natočený, pôsobivý thriller o reálnom probléme. Navyše vraj s vynikajúcimi hereckými výkonmi, hlavne v podaní tých detí. Zadaj si do googlu Caviezel - QAnon a vyvalí sa to na teba komplet. Vrátane, áno, monumentálneho hysterického kvičania liberálnych médií.
9 -10
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: verbst
Přečti si Caviezelovu wiki, je to regulérní podporovatel QAnonu, do_Od to napsal naprosto oprávněně.
873729
Přečti si Caviezelovu wiki, je to regulérní podporovatel QAnonu, do_Od to napsal naprosto oprávněně.
873724
11 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Nehledám tam nic osobního. To zas prr. A fakt se nechcu hádat. Ani rejpat. Asi se mi to jen trefilo do nálady :D
Spíš furt nechápu kde bereš tu zjevnost vyvrhelství... Přijde mi to dost přestřelený, takhle někoho v podstatě random označit.
Já ho taky nijak zvlášť neprožívám a kromě Person of Interest Jsem s ním viděl všehovšudy dva filmy... 
Jen mi to prostě přišlo dost a zbytečně ostrý...? 
A pokud jsou ty důvody fakt zjevný, tak proč prostě neodpovíš?

A teda... Jako upřímně je mi jedno s kým jsi chodil a jestli byla věřící nebo ne, ale trapný agitky si představuju jinak. Jakože kdybych po randění s recencezentkou začal blahosklonně kritizovat a označovat recenze ostatních nějakým způsobem a myslel si, že ten rok vztahu mě k tomu opravňuje? Ale samozřejmě byl při tom tolerantní k jiným textům... Come on... 

Kdybych bral i jenom The Chosen jako jeden příklad za všechny, tak trapnost tam nikde nevidím a dokonce si troufnu tvrdit, že production values a herecký výkony jsou tam lepší, než u poloviny věcí co chrlí např. Netflix, nebo naše kinematografie. Dokonce bych řekl, že je to mnohem zodpovědnější přístup k látce, než měl Gibson. 
A asi mi nejde o to, že to tam nevidím já, ale spíš o to jak jednoduše rychle smeteš něco jako trapnou agitku, což stejně jako označit někoho za vyvrhela mi prostě přijde over-the-top... Zbytečně. 
873724
Nehledám tam nic osobního. To zas prr. A fakt se nechcu hádat. Ani rejpat. Asi se mi to jen trefilo do nálady *:D* Spíš furt nechápu kde bereš tu zjevnost vyvrhelství... Přijde mi to dost přestřelený, takhle někoho v podstatě random označit. Já ho taky nijak zvlášť neprožívám a kromě Person of Interest Jsem s ním viděl všehovšudy dva filmy...  Jen mi to prostě přišlo dost a zbytečně ostrý...?  A pokud jsou ty důvody fakt zjevný, tak proč prostě neodpovíš? A teda... Jako upřímně je mi jedno s kým jsi chodil a jestli byla věřící nebo ne, ale trapný agitky si představuju jinak. Jakože kdybych po randění s recencezentkou začal blahosklonně kritizovat a označovat recenze ostatních nějakým způsobem a myslel si, že ten rok vztahu mě k tomu opravňuje? Ale samozřejmě byl při tom tolerantní k jiným textům... Come on...  Kdybych bral i jenom The Chosen jako jeden příklad za všechny, tak trapnost tam nikde nevidím a dokonce si troufnu tvrdit, že production values a herecký výkony jsou tam lepší, než u poloviny věcí co chrlí např. Netflix, nebo naše kinematografie. Dokonce bych řekl, že je to mnohem zodpovědnější přístup k látce, než měl Gibson.  A asi mi nejde o to, že to tam nevidím já, ale spíš o to jak jednoduše rychle smeteš něco jako trapnou agitku, což stejně jako označit někoho za vyvrhela mi prostě přijde over-the-top... Zbytečně. 
873695
9 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
Ufff, ten rozhovor je teda drsnej.
873718
Ufff, ten rozhovor je teda drsnej.
873678
2 0
reagovat
reaguje na: Flanker.27
Ale, opravdu? Kde přesně najdu to "hysterické kvičení všech liberálů", dáš link? Stejně tak na všechny ty, kteří prý "odsuzují film prakticky jako dílo Satanovo" a pedofily prezentované jako dárek dětem do pokojíčku. Já jsem tenhle "tvůj" názor už zaznamenal taky a evidentně ho producenti používají jako promo, proč ne, dělá se to tak dneska normálně a z obou stran. Ale věřit tomu a prezentovat to jako fakta, to už je vyšší level. Stejně jako tvoje závěrečná douška o sebereflexi - ale těch druhých samozřejmě! Pobavilo 8)
873708
Ale, opravdu? Kde přesně najdu to "hysterické kvičení všech liberálů", dáš link? Stejně tak na všechny ty, kteří prý "odsuzují film prakticky jako dílo Satanovo" a pedofily prezentované jako dárek dětem do pokojíčku. Já jsem tenhle "tvůj" názor už zaznamenal taky a evidentně ho producenti používají jako promo, proč ne, dělá se to tak dneska normálně a z obou stran. Ale věřit tomu a prezentovat to jako fakta, to už je vyšší level. Stejně jako tvoje závěrečná douška o sebereflexi - ale těch druhých samozřejmě! Pobavilo *8)*
873024
10 0
reagovat
reaguje na: verbst
Moc nechápu, proč v tom zrovna ty hledáš zrovna u mě něco osobního. Jestli máš toho herce rád, dobře pro tebe, mně je fakt strašně ukradenej, něco jsem s ním viděl, hrál ok, dál mě nezajímá. Mimochodem asi rok jsem chodil s přísně věřící Slovenkou, já jsem k cizím vírám velice tolerantní. Označil jsem ho za vyvrhela, protože jím zjevně z mnoha důvodů je.

Na studiu asi není špatnýho vůbec nic, až na to že chrlí jednu trapnou agitku za druhou.

Hele dokonce jsem v tom popisku napsal, že ten film je podle všeho celkem dobrej, jenom jsem k tomu přidal kontext, protože se o něm poslední dva týdny dost mluvilo a je dobrý vědět to pozadí proč. Jestli tě to štve, ok, to je ale asi tak vše, co s tím udělám.
873695
Moc nechápu, proč v tom zrovna ty hledáš zrovna u mě něco osobního. Jestli máš toho herce rád, dobře pro tebe, mně je fakt strašně ukradenej, něco jsem s ním viděl, hrál ok, dál mě nezajímá. Mimochodem asi rok jsem chodil s přísně věřící Slovenkou, já jsem k cizím vírám velice tolerantní. Označil jsem ho za vyvrhela, protože jím zjevně z mnoha důvodů je. Na studiu asi není špatnýho vůbec nic, až na to že chrlí jednu trapnou agitku za druhou. Hele dokonce jsem v tom popisku napsal, že ten film je podle všeho celkem dobrej, jenom jsem k tomu přidal kontext, protože se o něm poslední dva týdny dost mluvilo a je dobrý vědět to pozadí proč. Jestli tě to štve, ok, to je ale asi tak vše, co s tím udělám.
873685
12 -8
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Ja jsem z toho nejak nepochopil proc by mel byt vyvrhel. Po Kristovi si sel dodelat univerzitu a na 5 let se pak upsal celkem velkemu serialu a tim se automaticky vyradil z jakychkoli vetsich filmu. 

Ze si po jeho ukonceni vybira spis nabozensky veci a odmita z ucty k manzelce scenare s milostnyma scenama me prijde v te konzistentnosti celkem sympaticky kor kdyz zadna velka hvezda nikdy nebyl a je to pro nej velky minus. Prijde me to spis jako jeho volba, ze ma vydelano a dela co jej bavi
873694
Ja jsem z toho nejak nepochopil proc by mel byt vyvrhel. Po Kristovi si sel dodelat univerzitu a na 5 let se pak upsal celkem velkemu serialu a tim se automaticky vyradil z jakychkoli vetsich filmu.  Ze si po jeho ukonceni vybira spis nabozensky veci a odmita z ucty k manzelce scenare s milostnyma scenama me prijde v te konzistentnosti celkem sympaticky kor kdyz zadna velka hvezda nikdy nebyl a je to pro nej velky minus. Prijde me to spis jako jeho volba, ze ma vydelano a dela co jej bavi
873678
7 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
No, já jsem totiž nikde nezaregistroval, že by Caviezel byl vyvrhel a přišlo mi to docela ostrý. Proto mě zajímá, proč to tak bylo v popisku traileru? To je popis věci, jak je, nebo levný strefování do někoho, kdo věří v něco jinýho, než Ty? 

A co to video? Viděls ho? Nebo jen postuješ video, kde Caviezel mluví s lidským odpadem a proto sis o něm udělal obrázek rovnou, že je vyvrhel? 

A teda ještě by mě fakt zajímalo, co je špatnýho na tom studiu? 
873685
No, já jsem totiž nikde nezaregistroval, že by Caviezel byl vyvrhel a přišlo mi to docela ostrý. Proto mě zajímá, proč to tak bylo v popisku traileru? To je popis věci, jak je, nebo levný strefování do někoho, kdo věří v něco jinýho, než Ty?  A co to video? Viděls ho? Nebo jen postuješ video, kde Caviezel mluví s lidským odpadem a proto sis o něm udělal obrázek rovnou, že je vyvrhel?  A teda ještě by mě fakt zajímalo, co je špatnýho na tom studiu? 
873678
6 -5
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se