Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 19821 - 19840 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr.FREAKE
Náhod Millie je i mimo seriál hustá. Link Link Na to, že je na jedno ucho hluchá. ;) :+
723692
Náhod Millie je i mimo seriál hustá. [url=https://youtu.be/Y-65wr039KM]Link[/url] [url=https://youtu.be/ZE7TS2Rituo]Link[/url] Na to, že je na jedno ucho hluchá. *;)* *:+*
723643
2 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
A neni to balancovavanie na hrane beckovost tak trochu zamer? :) 
Inak vcera som cital rozhovor s Dufferovcami a hovorili nieco v tom zmysle, ze skor ako zvacsovat meritko efektov, epicnosti a podobne, sa chcu presunut mimo Hawkins (len dufam, ze si zobrali ponaucenie z druhej serie, lebo to bol suverenne najhorsi diel ked bola Eleven mimo Hawkins) A ze maju uz vymyslene co sa ma na konci dalsej serie stat, len uz treba vymysliet ako sa tam dostat :)
723660
A neni to balancovavanie na hrane beckovost tak trochu zamer? *:)*  Inak vcera som cital rozhovor s Dufferovcami a hovorili nieco v tom zmysle, ze skor ako zvacsovat meritko efektov, epicnosti a podobne, sa chcu presunut mimo Hawkins (len dufam, ze si zobrali ponaucenie z druhej serie, lebo to bol suverenne najhorsi diel ked bola Eleven mimo Hawkins) A ze maju uz vymyslene co sa ma na konci dalsej serie stat, len uz treba vymysliet ako sa tam dostat *:)*
723657
4 -1
reagovat

Stranger Things

Imho cely ten detsky cast je super. Ten boyfriend Eleven ma teda obcas takove tiky, na rozdil od prvni serie mu to hrani ale uz verim mnohem vic.

Jinak jsem hrozne rad, ze Billy mel vic screen timu, akorat to bohuzel "vyvazili" tim, ze byl jen ta creepy loutka. Takze jeho interakci s Max nebo ostatnima jsme si moc neuzili :( sceny, kdyz byl jeste sam sebou, byly top.

Celkove treti serie stejne skvela jako predchozi. Zacina to nabirat na meritku, tak jsem zvedavy, jak to zvladnou dal, protoze to balancuje jen kousicek nad naprostou beckovou hovadinou :D 
723657
Imho cely ten detsky cast je super. Ten boyfriend Eleven ma teda obcas takove tiky, na rozdil od prvni serie mu to hrani ale uz verim mnohem vic. Jinak jsem hrozne rad, ze [spoiler]Billy mel vic screen timu, akorat to bohuzel "vyvazili" tim, ze byl jen ta creepy loutka. Takze jeho interakci s Max nebo ostatnima jsme si moc neuzili :( sceny, kdyz byl jeste sam sebou, byly top. [/spoiler] Celkove treti serie stejne skvela jako predchozi. Zacina to nabirat na meritku, tak jsem zvedavy, jak to zvladnou dal, protoze to balancuje jen kousicek nad naprostou beckovou hovadinou *:D* 
Stranger Things
6 -1
reagují: SteKi
reagovat

Atypical

Dobrých dramedy je jako šafránu, tak jsme zkusili tohle nenápadné dílko od Netflixu z rodiny jednoho autisty a je to moc dobré :+ Párkrát jsem si málem vykašlal bránici. Velké herectví tam předvádí Jennifer Jason Leigh, možná až moc over the top na řadovou dramedy. Super je ale autista Keira Gilchrista. Je perfektně uvěřitelný v komediální poloze i té autistické - nepříjemné a tím myslím opravdu nepříjemné momenty, ne debilní rozvernost Sheldona Coopera, kdy jsou všechny divnosti vlastně cool a funny. 

Takže jestli někdo hledá pohodovou dramedy, kde se obstojně hraje, tohle je výborná volba :+
723656
Dobrých dramedy je jako šafránu, tak jsme zkusili tohle nenápadné dílko od Netflixu z rodiny jednoho autisty a je to moc dobré *:+* Párkrát jsem si málem vykašlal bránici. Velké herectví tam předvádí Jennifer Jason Leigh, možná až moc over the top na řadovou dramedy. Super je ale autista Keira Gilchrista. Je perfektně uvěřitelný v komediální poloze i té autistické - nepříjemné a tím myslím opravdu nepříjemné momenty, ne debilní rozvernost Sheldona Coopera, kdy jsou všechny divnosti vlastně cool a funny.  Takže jestli někdo hledá pohodovou dramedy, kde se obstojně hraje, tohle je výborná volba *:+*
Atypical
1 -1
reagovat
Což je o výraz víc, než zbytek dětského castu ;)
Ale viděl jsem ji v tom "beyond stranger things" a krom toho že mi nebyla zrovna sympatická jsem vnímal jak strašně moc jinak působila - v tom seriálu rozhodně nehraje "sama sebe". V Godzille působila zase úplně jinak...
723651
Což je o výraz víc, než zbytek dětského castu *;)* Ale viděl jsem ji v tom "beyond stranger things" a krom toho že mi nebyla zrovna sympatická jsem vnímal jak strašně moc jinak působila - v tom seriálu rozhodně nehraje "sama sebe". V Godzille působila zase úplně jinak...
723643
8 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Som velmi rád že mi dnes ešte aj Hlad dal za pravdu v MZ:L :D Ona už v druhej sezóne išla za svoje herecké limity.  Ale mne je strašne nesympatická aj svojim vystupovaním mimo serial. Godzillu som nevidel a je to aj kvôli nej. Jej uznávané herecké schopnosti v ST sú pre mňa dva výrazy a krvička z nosu... 
723643
Som velmi rád že mi dnes ešte aj Hlad dal za pravdu v MZ:L *:D* Ona už v druhej sezóne išla za svoje herecké limity.  Ale mne je strašne nesympatická aj svojim vystupovaním mimo serial. Godzillu som nevidel a je to aj kvôli nej. Jej uznávané herecké schopnosti v ST sú pre mňa dva výrazy a krvička z nosu... 
723566
1 -9
reagují: DarkSith, Gonzi
reagovat

Big Little Lies S02E05

S každým dalším dílem se těším na napínavé a perfektně gradující finále. Velmi se mi líbí práce s postavy, a jejich pomaloučký rozpad, který je zapříčiněn snahou dělat správné rozhodnutí. 8-8,5/10
723639
S každým dalším dílem se těším na napínavé a perfektně gradující finále. Velmi se mi líbí práce s postavy, a jejich pomaloučký rozpad, který je zapříčiněn snahou dělat správné rozhodnutí. 8-8,5/10
Big Little Lies S02E05
0 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Musím souhlasit. Začal jsem to sledovat (jsem u začátku druhé série) a ona na mě zatím udělala z těch děcek největší a nejlepší dojem a v Godzille byla taky super. 8)
723569
Musím souhlasit. Začal jsem to sledovat (jsem u začátku druhé série) a ona na mě zatím udělala z těch děcek největší a nejlepší dojem a v Godzille byla taky super. *8)*
723566
2 -2
reagovat
tvl moc nechápu co myslíš tím "herečka" - ona tam přehrává všechny ostatní dohromady, vyloženě si myslím, že o ní ještě hodně uslyšíme a hlavně, v Godzille působila úplně jinak (a opět přehrávala všechny ostatní).
723566
tvl moc nechápu co myslíš tím "herečka" - ona tam přehrává všechny ostatní dohromady, vyloženě si myslím, že o ní ještě hodně uslyšíme a hlavně, v Godzille působila úplně jinak (a opět přehrávala všechny ostatní).
723380
6 -2
reagují: Mr.FREAKE, DarkSith
reagovat
723553
[url=https://tv.avclub.com/hbo-s-summer-of-drama-bummers-continues-for-years-and-y-1835821203]bummer[/url]
2 0
reagovat

Doom Patrol

Někdo to tu nedávno doporučoval a tak jsem to zkusil. Bez traileru, jen proto, že jsem věděl o Fraserovi... V průběhu třetí epizody jsem si říkal, že takhle by to teda nešlo. Ale pak jsem si buď zvyknul anebo se to fakt zlepšilo :D 
Každopádně, tyvole :D:D Něco tak strašně random a neuvěřitelně divnýho se jen tak nevidí. Nechápu, že na tohle jim někdo dal peníze a vypustil do světa. Finále, kde se vykousne obří myš a šváb - WTF

Nějak mě to ale nastartovalo, a řekl jsem si, že i po tom totálně otřesným traileru zkusím Titans a kupodivu to vůbec nebylo tak strašně špatný, jak to vypadalo. Postavy byly hodně fajn, děj ubíhal a jako béčkovej tým by to mohlo fungovat suprově. Docela mě i potěšilo finále, kdy se nesnažili za žádnou cenu to hnát do vyřešenýho konce a ten cliffhanger tam prostě dával smysl.

Obojí někde mezi 7-8/10 a u druhých řad budu určitě. Tentokrát hned od začátku.
723534
Někdo to tu nedávno doporučoval a tak jsem to zkusil. Bez traileru, jen proto, že jsem věděl o Fraserovi... V průběhu třetí epizody jsem si říkal, že takhle by to teda nešlo. Ale pak jsem si buď zvyknul anebo se to fakt zlepšilo *:D*  Každopádně, tyvole *:D**:D* Něco tak strašně random a [b]neuvěřitelně divnýho[/b] se jen tak nevidí. Nechápu, že na tohle jim někdo dal peníze a vypustil do světa. Finále, kde se vykousne obří myš a šváb - WTF Nějak mě to ale nastartovalo, a řekl jsem si, že i po tom totálně otřesným traileru zkusím [b]Titans [/b]a kupodivu to vůbec nebylo tak strašně špatný, jak to vypadalo. Postavy byly hodně fajn, děj ubíhal a jako béčkovej tým by to mohlo fungovat suprově. Docela mě i potěšilo finále, kdy se nesnažili za žádnou cenu to hnát do vyřešenýho konce a ten cliffhanger tam prostě dával smysl. Obojí někde mezi 7-8/10 a u druhých řad budu určitě. Tentokrát hned od začátku.
Doom Patrol
7 -3
reagovat
reaguje na: Maverick
Už chápem no... 
723493
Už chápem no... 
723492
0 0
reagovat
Mein gott, dlhé vedenie:)
723492
Mein gott, dlhé vedenie*:)*
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Cassey
723486
Cassey
1 0
reagovat
a tou postavou máš na mysli... ? 
723479
a tou postavou máš na mysli... ? 
723476
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Dá sa povedať. Ale tá depka z toho vyčnieva. Sydney Sweeney je mi dosť nesympatická, ale je dosť možné, že je to jej postavou.
723476
Dá sa povedať. Ale tá depka z toho vyčnieva. Sydney Sweeney je mi dosť nesympatická, ale je dosť možné, že je to jej postavou.
723474
1 -1
reagují: Maverick
reagovat
Vím o tom, těším se, ale tak nějak vyčkávám až to bude venku komplet. Zatim jsem zaregistroval jen Sydney Sweeney :D
Dalo by se to třeba nějak přirovnat k „depresivnějším Skins“, anebo úplně mimo?
723474
Vím o tom, těším se, ale tak nějak vyčkávám až to bude venku komplet. Zatim jsem zaregistroval jen Sydney Sweeney *:D* Dalo by se to třeba nějak přirovnat k „depresivnějším Skins“, anebo úplně mimo?
723379
2 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Kostěj
nezklidní
723462
nezklidní
723460
5 -1
reagovat

Stranger Things 3

Mňo, já teda po dvou dílech zatím nejsem moc spokojenej. Komický scény tam šroubujou do neskutečnýho absurdna a co tam třeba předvádí takovej Hopper vůbec nechápu. Doufám, že se to trochu zklidní v tomhle ohledu...
723460
Mňo, já teda po dvou dílech zatím nejsem moc spokojenej. Komický scény tam šroubujou do neskutečnýho absurdna a co tam třeba předvádí takovej Hopper vůbec nechápu. Doufám, že se to trochu zklidní v tomhle ohledu...
Stranger Things 3
5 -3
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: pytlik
No podla mna pred vybuchom skocil do tej brany. V potitulkovej scene vidis, ze rusi maju demogorgona, takze asi chodia do upside down cez nejake male priechody a ti ho odtial vytiahnu. 
723459
[spoiler]No podla mna pred vybuchom skocil do tej brany. V potitulkovej scene vidis, ze rusi maju demogorgona, takze asi chodia do upside down cez nejake male priechody a ti ho odtial vytiahnu. [/spoiler]
723445
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se