Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 19121 - 19140 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
Toto je objektivní informace, jestli tady někdo začne psát, jak by se to mělo správně interpretovat, tak to rovnou smažu :D
734252
Toto je objektivní informace, jestli tady někdo začne psát, jak by se to mělo správně interpretovat, tak to rovnou smažu *:D*
734248
8 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: HAL
Musím souhlasit, jak jsem si první řadu užil, u druhé jsem měl dost problém. Především s tou politikou, kterou tenhle přesun nevyhnutelně otevřel, a posléze i s chováním postav. Akce byla slušná, natočený to bylo krásně a napětí tomu upřít nemůžu, těch 7/10 jsem tam s přimhouřenýma očima našel, ale velkou radost mi to rozhodně nezpůsobilo. 
734249
Musím souhlasit, jak jsem si první řadu užil, u druhé jsem měl dost problém. Především s tou politikou, kterou tenhle přesun nevyhnutelně otevřel, a posléze i s chováním postav. Akce byla slušná, natočený to bylo krásně a napětí tomu upřít nemůžu, těch 7/10 jsem tam s přimhouřenýma očima našel, ale velkou radost mi to rozhodně nezpůsobilo. 
734104
1 -2
reagovat
not again... please.
734248
not again... please.
4 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Průměrný user rating všech těch nových Apple seriálů je 5,03, solidní Waterloo. 
734245
Průměrný user rating všech těch nových Apple seriálů je 5,03, solidní Waterloo. 
8 -1
reagovat

Its Always Sunny in Philadelphia s14e06

Uz by im naozaj mohli dat Emmy, alebo aspon nominaciu. ?)
734199
Uz by im naozaj mohli dat Emmy, alebo aspon nominaciu. *?)*
Its Always Sunny in Philadelphia s14e06
1 -2
reagovat

Looking for Alaska

Hoooly shit. :o Najoblubenejsia kniha od Greena spracovana tak, ze v to ani clovek nemohol dufat. 'Unlikeable characters' dostali vtipnu, raznu a skvelo obsadenu adaptaciu. Vynikajuci soundtrack songov spred 15 rokov. Emocionalne vyzmykany. 13 reasons why s1 bola velmi fajna ale toto je este o level vyssie. :+
734134
Hoooly shit. *:o* Najoblubenejsia kniha od Greena spracovana tak, ze v to ani clovek nemohol dufat. 'Unlikeable characters' dostali vtipnu, raznu a skvelo obsadenu adaptaciu. Vynikajuci soundtrack songov spred 15 rokov. Emocionalne vyzmykany. 13 reasons why s1 bola velmi fajna ale toto je este o level vyssie. *:+*
Looking for Alaska
2 -1
reagovat

Jack Ryan S02

Bingnul jsem to včera, ale příliš velké nadšení to nevzbudilo - není to špatné, ale o třídu horší než velmi dobrá první série. V té velmi dobře fungoval hlavně vývoj hlavních postav a sledování jejich sbíhajících se příběhových linií, tady se postavy nijak viditelně nerozvíjí (což je škoda, když právě na Ryanově vývoji od kancelářské krysy přes skoro akční postavu až po prezidenta ta knižní série stojí) a ty příběhové linie se spíš rozbíhají, s tím že půlka z nich není ani moc zajímavá, ani smysluplná. 
Těžko se pak ubránit pocitu že to celé mohlo být o půlku kratší, a že ty postavy, i když jsou velmi fajn (jak staré z první série, tak i nově představené) a je zábava sledovat je i vztahy mezi nimi, se tím světem prostě jen zmateně plácají, než aby měly jasně čitelný drive.

Navíc, zasadit politický thriller, který svou jednoduchostí a přepáleností čistokrevně vyhřezl z devadesátek (tzn z přímočarého stylu Clancyho knih), do současné Venezuely, vedle jejíž reality vypadá to ze seriálu jako jednoduchá odpočinková pohádka, to není úplně dobrý nápad.

Ale aspoň v akci přitlačili na pilu - je jí dost, a je velmi dobře natočená.
734104
Bingnul jsem to včera, ale příliš velké nadšení to nevzbudilo - není to špatné, ale o třídu horší než velmi dobrá první série. V té velmi dobře fungoval hlavně vývoj hlavních postav a sledování jejich sbíhajících se příběhových linií, tady se postavy nijak viditelně nerozvíjí (což je škoda, když právě na Ryanově vývoji od kancelářské krysy přes skoro akční postavu až po prezidenta ta knižní série stojí) a ty příběhové linie se spíš rozbíhají, s tím že půlka z nich není ani moc zajímavá, ani smysluplná.  Těžko se pak ubránit pocitu že to celé mohlo být o půlku kratší, a že ty postavy, i když jsou velmi fajn (jak staré z první série, tak i nově představené) a je zábava sledovat je i vztahy mezi nimi, se tím světem prostě jen zmateně plácají, než aby měly jasně čitelný drive. Navíc, zasadit politický thriller, který svou jednoduchostí a přepáleností čistokrevně vyhřezl z devadesátek (tzn z přímočarého stylu Clancyho knih), do současné Venezuely, vedle jejíž reality vypadá to ze seriálu jako jednoduchá odpočinková pohádka, to není úplně dobrý nápad. Ale aspoň v akci přitlačili na pilu - je jí dost, a je velmi dobře natočená.
Jack Ryan S02
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
734087
[url=https://www.facebook.com/watch/?v=2555518114680606]Rick a Morty se vytasili se super reklamou[/url]*:D*
6 0
reagovat

Jack Ryan - druha rada

Po trech dilech u me dobry, drzi si to kvalitu prvni rady. :+
734046
Po trech dilech u me dobry, drzi si to kvalitu prvni rady. *:+*
Jack Ryan - druha rada
5 -2
reagovat

Výkřik do tmy

Divam se na Krale a postavu druheho nejstarsiho syna, dedice koruny, se jmenem Thomas hraje herec, co hral druheho nejstarsiho syna, dedice koruny, se jmenem, Tommen ve Hre o truny:D:D
734004
Divam se na Krale a postavu druheho nejstarsiho syna, dedice koruny, se jmenem Thomas hraje herec, co hral druheho nejstarsiho syna, dedice koruny, se jmenem, Tommen ve Hre o truny*:D**:D*
Výkřik do tmy
8 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Znam z traileru a slysel sem, ze to stoji pekne za prd. Ale tvoje doporuceni me nalomi pustit prvni dil.
733961
Znam z traileru a slysel sem, ze to stoji pekne za prd. Ale tvoje doporuceni me nalomi pustit prvni dil.
733960
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nejdřív si dej Modern Love, antologie přesně pro tebe ;) link
733960
Nejdřív si dej Modern Love, antologie přesně pro tebe *;)* https://www.youtube.com/watch?v=650Mt63HIBU
733958
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gorecki
Viděl jsem, skvělý!

Kurva Jack Ryan! Já ještě neviděl ani Peaky Blinders.
733959
Viděl jsem, skvělý! Kurva Jack Ryan! Já ještě neviděl ani Peaky Blinders.
733956
2 -1
reagovat
Cajk, chtěl sem něco o víkendu napsat pro MZ, ale škrtám a dám Ryana. A příští tejden udělám to stejný a začnu s Watchmenama :D A vejkend po tom...

Mě to psaní vlastně už nebaví :D
733958
Cajk, chtěl sem něco o víkendu napsat pro MZ, ale škrtám a dám Ryana. A příští tejden udělám to stejný a začnu s Watchmenama *:D* A vejkend po tom... Mě to psaní vlastně už nebaví *:D*
733955
2 0
reagují: KarelR
reagovat
Ja len ze po takmer dvoch rokoch opat zacalo Silicon Valley a je to stale pecka:D
733956
Ja len ze po takmer dvoch rokoch opat zacalo Silicon Valley a je to stale pecka*:D*
3 -2
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já na to čas nemám, budu muset něco vyškrtat :D Hop... Watchmeni, Mrs. Fletcher a The Deuce na chvíli letěj přes palubu :) Stejně jako Dolemite, zejtra The King a testy Apple věcí (nakonec vypadá relevantně jenom For All Mankind?). Přece Jacka/Johna nezklamu link
733955
Já na to čas nemám, budu muset něco vyškrtat *:D* Hop... Watchmeni, Mrs. Fletcher a The Deuce na chvíli letěj přes palubu *:)* Stejně jako Dolemite, zejtra The King a testy Apple věcí (nakonec vypadá relevantně jenom For All Mankind?). Přece Jacka/Johna nezklamu https://www.instagram.com/p/B4Skt-9noAY/
733954
1 -1
reagovat
ja vam tak zavidim, ze na to mate cas :D
733954
ja vam tak zavidim, ze na to mate cas *:D*
733952
6 0
reagují: KarelR
reagovat
Jack Ryan, YES! Jdu na to 8):+
733952
Jack Ryan, YES! Jdu na to *8)**:+*
6 -1
reagovat
„Zlo je zlo, Stregobore,… Menší, větší, střední, všechno jedno, proporce jsou relativní, hranice nejasné. Nejsem zbožný poustevník, nečinil jsem v životě jen dobro. Mám-li však volit mezi dvěma zly, nevolím raději vůbec…“

Dialogy z prvních povídek jsou hrozně top, takže mě neskutečně těší, že je tam nechali. 

Teď už mě zajímá jen jak vyřeší setkání postav, ke kterým docházelo až později, a taky kolik bab nechají Geralta zklátit v první sérii. Když chtějí trumfnout GoT, tak se vším všudy. :D

Jinak záběr v noci před branou jak Geralt tahá meč, fuuuck, z toho jde přesně ten respekt a okamžitý strach jako jsem si celou dobu představoval. Jo a jak se Yennefer zasměje tomu vtípku s rohama. Boží. Přesně ten bitch laugh, jak má být.
733949
„Zlo je zlo, Stregobore,… Menší, větší, střední, všechno jedno, proporce jsou relativní, hranice nejasné. Nejsem zbožný poustevník, nečinil jsem v životě jen dobro. Mám-li však volit mezi dvěma zly, nevolím raději vůbec…“ Dialogy z prvních povídek jsou hrozně top, takže mě neskutečně těší, že je tam nechali.  Teď už mě zajímá jen jak vyřeší setkání postav, ke kterým docházelo až později, a taky kolik bab nechají Geralta zklátit v první sérii. Když chtějí trumfnout GoT, tak se vším všudy. *:D* Jinak záběr v noci před branou jak Geralt tahá meč, fuuuck, z toho jde přesně ten respekt a okamžitý strach jako jsem si celou dobu představoval. Jo a jak se Yennefer zasměje tomu vtípku s rohama. Boží. Přesně ten bitch laugh, jak má být.
2 -2
reagovat

Zaklinac

Geraltovy oci jim neodpustim, ale uz to vypada fakt slibne... Kez by ta hudba byla z OST... "People call you a monster too" - husina.
733948
Geraltovy oci jim neodpustim, ale uz to vypada fakt slibne... Kez by ta hudba byla z OST... "People call you a monster too" - husina.
Zaklinac
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se