Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 19061 - 19080 Napsat příspěvek

Mr. Robot

Kouká ještě někdo? Poslední dva díly :+:+
734910
Kouká ještě někdo? Poslední dva díly *:+**:+*
Mr. Robot
1 0
reagovat

The End of the Fucking World S02

Příjemné překvapení. Bál jsem se, že seriál bude zbytečný, ale opak je pravdou. Parádně to funguje, postavy jsou boží, má to velmi zajímavý a dobrý soundtrack a celkově to nemá vyloženě slabší místo. Silných 8/10. recenze zde
734907
Příjemné překvapení. Bál jsem se, že seriál bude zbytečný, ale opak je pravdou. Parádně to funguje, postavy jsou boží, má to velmi zajímavý a dobrý soundtrack a celkově to nemá vyloženě slabší místo. Silných 8/10. [url=http://serial.tvzone.cz/the-end-of-the-f-ing-world/recenze/]recenze zde[/url]
The End of the Fucking World S02
2 -1
reagovat

Rick and Morty S4

Konečně zpět a první díl :+ 
734893
Konečně zpět a první díl *:+* 
Rick and Morty S4
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Taky se těším. Dost mě to od 3 dílů začlo bavit.
Pak si hned dám HDM (his dark materials) a jdu spát :+8):D
734882
Taky se těším. Dost mě to od 3 dílů začlo bavit. Pak si hned dám HDM (his dark materials) a jdu spát *:+**8)**:D*
734879
1 0
reagovat

Watchmen 04

Na sceny s Ironsem se uprimne tesim vzdycky nejvíc. Jsem zvedavy, jak se to vsechno nakonec protne:+ 
734879
Na sceny s Ironsem se uprimne tesim vzdycky nejvíc. Jsem zvedavy, jak se to vsechno nakonec protne*:+* 
Watchmen 04
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: KarelR
Jo, výjimečně si měl pravdu :D
734874
Jo, výjimečně si měl pravdu *:D*
734870
0 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
TOLDYA 8)
734870
TOLDYA *8)*
734869
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Já už to o víkendu dokoukal celý a byť tam pak nějaký slabší díly jsou, celkovej dojem je fantastickej a celý to uvidím ještě aspoň jednou...
734869
Já už to o víkendu dokoukal celý a byť tam pak nějaký slabší díly jsou, celkovej dojem je fantastickej a celý to uvidím ještě aspoň jednou...
734868
0 -2
reagují: KarelR
reagovat

Modern Love (první díl)

Díky Tede, nekecals, ale jestli můžu drobnou výtku, proč jsi, u všech všudy, nezmínil, že to dělal John Carney ("developed for TV, written and directed by")? :o Už to samo o sobě by mně konkrétně jako doporučení bylo stačilo - jako nečekaný bonus navíc je to skoro až příliš...

#BeyondSold (můj historicky první hashtag 8))
734868
Díky Tede, nekecals, ale jestli můžu drobnou výtku, proč jsi, u všech všudy, nezmínil, že to dělal John Carney ("developed for TV, written and directed by")? *:o* Už to samo o sobě by mně konkrétně jako doporučení bylo stačilo - jako nečekaný bonus navíc je to skoro až příliš... #BeyondSold (můj historicky první hashtag *8)*)
Modern Love (první díl)
734600
1 -2
reagovat
Tak za vcerajsi diel Last Week Tonight by si Oliver zasluzil Emmy, genialne.:D
734867
Tak za vcerajsi diel Last Week Tonight by si Oliver zasluzil Emmy, genialne.*:D*
5 -3
reagovat

Rick & Morty

Venku je první díl 4. série. :o:+
734853
Venku je první díl 4. série. *:o**:+*
Rick & Morty
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Me knizka hodne chytla a nepustila az do konce. Ale je pravda, ze zacatek a camea z jine knihy byly nejsilnejsi.
734804
Me knizka hodne chytla a nepustila az do konce. Ale je pravda, ze zacatek a camea z jine knihy byly nejsilnejsi.
734793
4 -1
reagovat
Však jo :+
734800
Však jo *:+*
734799
1 0
reagovat
Do tý starý ale :D
734799
[spoiler]Do tý starý ale [/spoiler]*:D*
734798
1 0
reagovat
Taky ses zamiloval do Sadie? ;)
734798
Taky ses zamiloval do Sadie? *;)*
734793
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

11. 22. 63

Jak jsem mohl být tak blbej a tak dlouho to nechávat v archivu na později? Jo už vím, knížku jsem nedočetl, protože mi moc nesedla. Ale tady vše napraveno měrou vrchovatou, maximální nadšenost. :+ 9/10
734793
Jak jsem mohl být tak blbej a tak dlouho to nechávat v archivu na později? Jo už vím, knížku jsem nedočetl, protože mi moc nesedla. Ale tady vše napraveno měrou vrchovatou, maximální nadšenost. *:+* 9/10
11. 22. 63
4 0
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: Muf
link

Musel jsem se třikrát podívat do kalendáře.
734699
[url=https://deadline.com/2019/11/the-equalizer-series-reboot-queen-latifah-cbs-big-commitment-andrew-miarlowe-terri-miller-1202777114/]https://deadline.com/2019/11/the-equalizer-series-reboot-queen-latifah-cbs-big-commitment-andrew-miarlowe-terri-miller-1202777114/[/url] Musel jsem se třikrát podívat do kalendáře.
734667
0 -1
reagovat
špatnej link :D
734673
špatnej link *:D*
734669
0 -1
reagovat
By mě zajímalo, co ti producenti kouřili, že je napadla tahle "parádní" volba do hlavní role. Taky bych se z toho rád zhulil.
734671
By mě zajímalo, co ti producenti kouřili, že je napadla tahle "parádní" volba do hlavní role. Taky bych se z toho rád zhulil.
734665
2 -1
reagovat
reaguje na: Muf
734669
[url=https://www.czc.cz/be-quiet-system-power-9-500w/230175/produkt]https://www.czc.cz/be-quiet-system-power-9-500w/230175/produkt[/url]
734667
0 -2
reagují: Muf
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se