Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 18841 - 18860 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Me to spíš pripomnelo jeden z dílů stargate....
Ach jo ..
736630
Me to spíš pripomnelo jeden z dílů stargate.... Ach jo ..
736621
2 -3
reagovat

Mandalorian 1x04

Bleju. Jedna z nejtrapnějších věcí, který jsem letos ze seriálové tvorby viděl.
736629
Bleju. Jedna z nejtrapnějších věcí, který jsem letos ze seriálové tvorby viděl.
Mandalorian 1x04
3 -3
reagují: Cinefil, TedGeorge
reagovat

Mandalorian S04

Muselo na to dojít, nevyhnutelně. Remake Sedmi Statečných. Smál jsem se až do konce.
Není to vlastně ani moc dobře natočený díl, ale stejně mě to hrozně pobavilo.
736621
Muselo na to dojít, nevyhnutelně. Remake Sedmi Statečných. Smál jsem se až do konce. Není to vlastně ani moc dobře natočený díl, ale stejně mě to hrozně pobavilo.
Mandalorian S04
1 -3
reagují: RainMakeR
reagovat

Servant

Jo, tak tohle je Shyalaman, jak ho mam rad... Pul hodina tomu svedci. Snad se to nepodela nejakym zbytecnym twistem...
736605
Jo, tak tohle je Shyalaman, jak ho mam rad... Pul hodina tomu svedci. Snad se to nepodela nejakym zbytecnym twistem...
Servant
1 -1
reagovat

South Park

novy diel je uplne jak z prvych serii :D  :+

The Spice Melange
736583
novy diel je uplne jak z prvych serii *:D*  *:+* The Spice Melange
South Park
2 -1
reagovat
Zhruba všichni fanoušci knihy to vyhlíží s hodně velkými obavami. Aby byli spokojení všichni je v podstatě nemožné, většina včetně mě snad bude spokojená aspoň když se jim rámcově povede vystihnout ducha knih, které jsou dost jinde než obyčejné epic fantasy jako GoT. 
Na brnění Nilfgaarďanů si snad zvyknem snadno - a je pozitivní že se za tenhle přešlap kají - ale jestli poserou vztah Geralta, Yen a Ciri, tak jim nepomůže ani miliardový rozpočet, ani nejlepší akční scény ve vesmíru.

Osobně tedy doufám hlavně v to že fanoušci právě GoT budou dost zklamaní - a že tu nebude žádný rozmáchlý děj a velké bitvy (jen tak na pozadí, minimálně prvních pár sérií) a xy dějových linek souběžně, ale úzké soustředění na pár postav, špinavé města a špinavější dungeony, a hlavně Sapkovy fantastické dialogy.
736546
Zhruba všichni fanoušci knihy to vyhlíží s hodně velkými obavami. Aby byli spokojení všichni je v podstatě nemožné, většina včetně mě snad bude spokojená aspoň když se jim rámcově povede vystihnout ducha knih, které jsou dost jinde než obyčejné epic fantasy jako GoT.  Na brnění Nilfgaarďanů si snad zvyknem snadno - a je pozitivní že se za tenhle přešlap kají - ale jestli poserou vztah Geralta, Yen a Ciri, tak jim nepomůže ani miliardový rozpočet, ani nejlepší akční scény ve vesmíru. Osobně tedy doufám hlavně v to že fanoušci právě GoT budou dost zklamaní - a že tu nebude žádný rozmáchlý děj a velké bitvy (jen tak na pozadí, minimálně prvních pár sérií) a xy dějových linek souběžně, ale úzké soustředění na pár postav, špinavé města a špinavější dungeony, a hlavně Sapkovy fantastické dialogy.
3 -2
reagovat
Na Cavilla nadavali snad len soplave deti tipu MAJKLSON. A ten nick si pamatam len preto, lebo svoj detsky hejtik siri napriec vsetkymi strankami :D
736544
Na Cavilla nadavali snad len soplave deti tipu MAJKLSON. A ten nick si pamatam len preto, lebo svoj detsky hejtik siri napriec vsetkymi strankami *:D*
5 -1
reagovat
Jedina vec, na kterou se tam nadavalo, byly early fotky brneni a na Cavilla, nez prisel prvni trailer... Ja to necetl, hral jsem jen trojku, ale tesim se jak maly na kvalitni fantasy.
736543
Jedina vec, na kterou se tam nadavalo, byly early fotky brneni a na Cavilla, nez prisel prvni trailer... Ja to necetl, hral jsem jen trojku, ale tesim se jak maly na kvalitni fantasy.
2 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
On někdo čekal úplný bullshit? Však to má být vlajková loď Netflixu do dalších let a určitě si s tím dá záležet, aby to nebyla ostudná tragédie. A když se Netflix snaží přijít s nějakou peckou, neselhává. Dokážu si představit, že to třeba neobstojí ve srovnání s předlohou (a hrami), nebo to nebude taková pecka jako nejlepší řady GoT, nebo to nenaplní očekávání Netflixu. Snad se však od seriálu neočekává pád na dno. Snad nežiji v nějaké sociální bublině v tomto případě. 
736538
On někdo čekal úplný bullshit? Však to má být vlajková loď Netflixu do dalších let a určitě si s tím dá záležet, aby to nebyla ostudná tragédie. A když se Netflix snaží přijít s nějakou peckou, neselhává. Dokážu si představit, že to třeba neobstojí ve srovnání s předlohou (a hrami), nebo to nebude taková pecka jako nejlepší řady GoT, nebo to nenaplní očekávání Netflixu. Snad se však od seriálu neočekává pád na dno. Snad nežiji v nějaké sociální bublině v tomto případě. 
736531
3 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
A proč by jako měl být? Od prvního traileru to vypadá výborně.
736537
A proč by jako měl být? Od prvního traileru to vypadá výborně.
736531
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
ale LOST nemá ani dobrý ani šťastný konec ...8)
736533
ale LOST nemá ani dobrý ani šťastný konec ...*8)*
736475
0 -1
reagovat

The Witcher

Hmm, takže to nakonec nebude úplný bullshit link ?
736531
Hmm, takže to nakonec nebude úplný bullshit https://www.vortex.cz/prvni-dojmy-ze-serialu-zaklinac-od-netflixu-jsou-tu/?fbclid=IwAR3b4VQI7sT6YARJ-Qg-27pve-nwUmkvkK14eX5u9c0dOp4D9vhraxmQc0Q ?
The Witcher
0 -2
reagují: Joker_George, Godlike
reagovat
Mne to přijde jak parodie na motivační citáty, cesta je někdy víc než cíl. :)
736479
Mne to přijde jak parodie na motivační citáty, cesta je někdy víc než cíl. *:)*
3 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
Jeste lepsi nez dobry konec je stastny konec.
736475
Jeste lepsi nez dobry konec je stastny konec.
736457
11 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Snipsley
Je... pokud ti jde o prachy víc než o kvalitu/spokojenost diváků. :D
736471
Je... pokud ti jde o prachy víc než o kvalitu/spokojenost diváků. *:D*
736457
5 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Kdysi jsem videl nejaky filmmaking kurz z CreativeLive. Borci tam tvrdili, ze dobry zacatek je mnohem dulezitejsi nez dobry konec... V tu chvili jsem to vypnul
736457
Kdysi jsem videl nejaky filmmaking kurz z CreativeLive. Borci tam tvrdili, ze dobry zacatek je mnohem dulezitejsi nez dobry konec... V tu chvili jsem to vypnul
736456
11 -1
reagují: TedGeorge, Gonzi
reagovat
Tak to je obecně Lindelofův standart - super zajímavý začátek, výborný prostředek, a debilní konec. Ať už u Lostu, nebo u Tomorrowlandu, všude je to stejné.
736456
Tak to je obecně Lindelofův standart - super zajímavý začátek, výborný prostředek, a debilní konec. Ať už u Lostu, nebo u Tomorrowlandu, všude je to stejné.
6 -4
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
V klidu. Mluvím tu o závěru poslední série na úrovni GoT.
736455
V klidu. Mluvím tu o závěru poslední série na úrovni GoT.
736454
0 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
Na lost me nesahejte 3 - 5. serii miluju
736454
Na lost me nesahejte 3 - 5. serii miluju
736451
6 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: pepo
Hejtovaný výhradně v poslední sérii pokud to na Slovensku šlo. 
736451
Hejtovaný výhradně v poslední sérii pokud to na Slovensku šlo. 
736438
2 -2
reagují: MeaCulpa
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se