Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 18781 - 18800 Napsat příspěvek
Cool, ale to interview samotný je katastrofa a Kimmel je úplně bezradnej, když přijde na Zaklínače. Pošlete ho k Veselovskýmu, ať ho naučí přípravě na rozhovor...
737116
Cool, ale to interview samotný je katastrofa a Kimmel je úplně bezradnej, když přijde na Zaklínače. Pošlete ho k Veselovskýmu, ať ho naučí přípravě na rozhovor...
5 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Je to tam, to jeho nadšení je boží :+
737107
Je to tam, to jeho nadšení je boží *:+*
737101
0 -1
reagovat
Jo, Cavill mi tam zatím dost sedí :+
737104
Jo, Cavill mi tam zatím dost sedí *:+*
737101
0 -1
reagovat
Ale jo :):+
737102
Ale jo *:)**:+*
737101
0 0
reagovat

Zaklínač

Cavill byl u Kimmela a je tam i kráťoučká ukázka fightu z banketu. Vidíme i Dunyho.

link začíná to v 6:20
737101
Cavill byl u Kimmela a je tam i kráťoučká ukázka fightu z banketu. Vidíme i Dunyho. [url=https://youtu.be/oO-5dtlOyBM?t=6m20s]link[/url] začíná to v 6:20
Zaklínač
3 -1
reagují: AndyKaufman, HAL, vZeč
reagovat

Crisis on Infinite Earths

Vypadá to jak nějakej "Star Trek" z devadesátek :- Ale GP potenciál slušnej a to na CW seriály vůbec nekoukám :D
737095
Vypadá to jak nějakej "Star Trek" z devadesátek *:-* Ale GP potenciál slušnej a to na CW seriály vůbec nekoukám *:D*
Crisis on Infinite Earths
2 0
reagovat
reaguje na: kubqo

Taskmaster

No teď na to zrovna koukám od první řady. Čím dál ale jsem, tím víc mi chybí momenty ,kdy ten úkol úplně obejdou. Začali toho až moc zakazovat.

V 7. řadě se to už zase rozjelo, ale 5. a 6. mi na to přišla slabá. A ty úkoly jsou v nich i nudnější.
737093
No teď na to zrovna koukám od první řady. Čím dál ale jsem, tím víc mi chybí momenty ,kdy ten úkol úplně obejdou. Začali toho až moc zakazovat. V 7. řadě se to už zase rozjelo, ale 5. a 6. mi na to přišla slabá. A ty úkoly jsou v nich i nudnější.
Taskmaster
736914
0 0
reagovat
reaguje na: duro
Hlava 22 ti tam chybi. Jinak souhlas
737089
Hlava 22 ti tam chybi. Jinak souhlas
737074
2 -1
reagovat
Team studo and guido rande:+
737085
Team studo and guido rande*:+*
2 -1
reagovat
hopsal sem dokola jako mala holka kdyz sem te zahlednul. mam te proste rad. zajdem na kafco? :)
737082
hopsal sem dokola jako mala holka kdyz sem te zahlednul. mam te proste rad. zajdem na kafco? *:)*
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tu knihu som cital ako nastrocny ked vysla a som neskutocne rad, ze ta adaptacia sa tak vydarila :+
737075
Tu knihu som cital ako nastrocny ked vysla a som neskutocne rad, ze ta adaptacia sa tak vydarila *:+*
737027
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Černobyl, The Boys, Mindhunter 2, Unbelievable, Jack Ryan 2, Yellowstone 2... Plus veľmi som si vychutnal komplet La Case de Papel a Dogs of Berlin, ale to nie je tento ročník.
737074
Černobyl, The Boys, Mindhunter 2, Unbelievable, Jack Ryan 2, Yellowstone 2... Plus veľmi som si vychutnal komplet La Case de Papel a Dogs of Berlin, ale to nie je tento ročník.
736993
3 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: Vincent
Doufám, že jo. Loni zaznělo link a já jsem vrněl blahem. :D
737069
Doufám, že jo. Loni zaznělo https://www.youtube.com/watch?v=Iuqtz_9JMfc a já jsem vrněl blahem. *:D*
737068
2 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
To bude tezka nostalgie potom #Smallville :D
737068
To bude tezka nostalgie potom #Smallville *:D*
737067
3 0
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Vincent
Já myslím, že jo. Já jsem nesledoval všechny jejich momentální seriály ani loni a předloni a šlo to. Akorát jsem některý postavy neznal (z Arrowa tuším). Jinak ten děj je novej a nenavazuje na tu hlavní dějovou linii těch dílčích seriálů. Flash sice o krizi mlží už od první sezóny, ale nic moc tam řečený nebylo, a stejně to asi zopakují, kdo je kdo a o co tam jde ,protože ani všichni ti hrdinové se mezi sebou neznají. :D
737067
Já myslím, že jo. Já jsem nesledoval všechny jejich momentální seriály ani loni a předloni a šlo to. Akorát jsem některý postavy neznal (z Arrowa tuším). Jinak ten děj je novej a nenavazuje na tu hlavní dějovou linii těch dílčích seriálů. Flash sice o krizi mlží už od první sezóny, ale nic moc tam řečený nebylo, a stejně to asi zopakují, kdo je kdo a o co tam jde ,protože ani všichni ti hrdinové se mezi sebou neznají. *:D*
737063
3 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Bude mozny na tohle kouknout aniz by clovek sledoval jejich momentalni serialy?
737063
Bude mozny na tohle kouknout aniz by clovek sledoval jejich momentalni serialy?
737038
4 0
reagovat
Je tam Welling ve flanelce, za mě je vše v pořádku. CW seriály jsem sledovat v podstatě přestal, ale na toto se těším.
737038
Je tam Welling ve flanelce, za mě je vše v pořádku. CW seriály jsem sledovat v podstatě přestal, ale na toto se těším.
737034
3 0
reagují: Vincent
reagovat
Crisis on Infinite Earths final trailer

Vůbec nevím, co od toho čekat. Ale je tam Kevin Conroy a Welling, víc netřeba.:D
737034
[url=https://youtu.be/hwh1koMSlHY]Crisis on Infinite Earths final trailer[/url] Vůbec nevím, co od toho čekat. Ale je tam Kevin Conroy a Welling, víc netřeba.*:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Lindelof v rozhovoru s Hollywood Reporter po epizodě 7 řekl, že nemáme panikařit. Vše bude vysvětleno.
737030
Lindelof v rozhovoru s Hollywood Reporter po epizodě 7 řekl, že nemáme panikařit. Vše bude vysvětleno.
737029
3 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
ja bych se vůbec nedivil, kdyby jsme odpovědí nedostali. A ani v 2 sérii....
737029
ja bych se vůbec nedivil, kdyby jsme odpovědí nedostali. A ani v 2 sérii....
737008
1 -3
reagují: connor
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se