Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16301 - 16320 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
What? :D
766207
What? *:D*
766187
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jo, Jenn. Ta měla vybornou řeč po vyhození:D
766194
Jo, Jenn. Ta měla vybornou řeč po [url=https://m.youtube.com/watch?v=2gy-kNobSWw#t=6m18s]vyhození[/url]*:D*
766193
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ve Worlds Aparts byla ta holčina, co říkala, že je nechutné se obímat, protože všichni smrdí, žejo? :D Jo, ta byla dobrá. :+
766193
Ve Worlds Aparts byla ta holčina, co říkala, že je nechutné se obímat, protože všichni smrdí, žejo? *:D* Jo, ta byla dobrá. *:+*
766180
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Prima dokonce prosí diváky, aby vybrali pořad pro nedělní večer místo Masky. To je zoufalost. :D
766187
Prima dokonce prosí diváky, aby vybrali pořad pro nedělní večer místo Masky. To je zoufalost. *:D*
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Vardant
Boston Roba nemusím. Už jen protože dostal tři šance, které promarnil a vyhrál až napočtvrté... A to hlavne protože mu dali cvičené opice do týmu.
Naopak takový Tony předvedl, jak se to má dělat.
Mě hrozně baví Tyson, je to takový ten správný zábavný hajzlik:D
Jinak za poslední opravdu perfektní řadu považuji Worlds Apart. Rodney FTW:D
766180
Boston Roba nemusím. Už jen protože dostal tři šance, které promarnil a vyhrál až napočtvrté... A to hlavne protože mu dali cvičené opice do týmu. Naopak takový Tony předvedl, jak se to má dělat. Mě hrozně baví Tyson, je to takový ten správný zábavný hajzlik*:D* Jinak za poslední opravdu perfektní řadu považuji Worlds Apart. Rodney FTW*:D*
766164
3 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Podepisuju, že by mohlo ubýt taktizování a zásahů shůry a aspoň trochu se to vrátit k originálnímu názvu.
Paradoxně nejchválenější Perlové ostrovy mi přišly hrozně protivné a mnohem častěji mám oblíbenější ty řady, které všichni spíš zatracují. Třeba Hero, Healers and Hustlers mě bavila z poslední doby snad nejvíc.
Pokud bych na něčem ubral, tak na zvaní starých soutěžících. Boston Roba přímo nesnáším a vysloveně mě potěšilo, jak ho v poslední sérii vyautovali jenom proto, že je to právě Rob... protože mu už nechtěli dál lést do zadku.
JInak jako relax a reality show, na kterou se dá pořád dívat, je to pořád OK.
766173
Podepisuju, že by mohlo ubýt taktizování a zásahů shůry a aspoň trochu se to vrátit k originálnímu názvu. Paradoxně nejchválenější Perlové ostrovy mi přišly hrozně protivné a mnohem častěji mám oblíbenější ty řady, které všichni spíš zatracují. Třeba Hero, Healers and Hustlers mě bavila z poslední doby snad nejvíc. Pokud bych na něčem ubral, tak na zvaní starých soutěžících. Boston Roba přímo nesnáším a vysloveně mě potěšilo, jak ho v poslední sérii vyautovali jenom proto, že je to právě Rob... protože mu už nechtěli dál lést do zadku. JInak jako relax a reality show, na kterou se dá pořád dívat, je to pořád OK.
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Survivor je dobrý, ale chce si to dávat pauzy. Já dám třeba 2 nebo 3 řady a pak roky zase nic. Nebo když tě nechytne sestava, tak to prostě přeskočit.

Stejně Boston Roba těžko něco překoná :)) Teď v té poslední už si na něj všichni dávali moc pozor, ale ta jeho myslím druhá šance byla prostě perfektní.
766164
Survivor je dobrý, ale chce si to dávat pauzy. Já dám třeba 2 nebo 3 řady a pak roky zase nic. Nebo když tě nechytne sestava, tak to prostě přeskočit. Stejně Boston Roba těžko něco překoná *:))* Teď v té poslední už si na něj všichni dávali moc pozor, ale ta jeho myslím druhá šance byla prostě perfektní.
766158
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Survivor pro mě nějak postupně umřel... Vlastně jsem naposledy viděl Second chances, coz byla 31. řada a pak až právě tu s výherci, kde mi hrozně chyběl Hatch... Nějak ty zásahy produkce a patnáct tajných imunit nedávám a dost mi tam chybí ty maličkosti, co jsem na původních zbožňoval (tematické intra, co řada, to jiná země, že je to o přežití a ne o taktice) Když srovnám Afriku, kde jsem s ostatními trpěl žízní a bál se lvů a ty novější řady, kde dostanou všechno pod nos a pomalu spí v peřinách, tak je to sto a jedna... Ale Survivor mě baví hlavně díky této stránce:D
766158
Survivor pro mě nějak postupně umřel... Vlastně jsem naposledy viděl Second chances, coz byla 31. řada a pak až právě tu s výherci, kde mi hrozně chyběl Hatch... Nějak ty zásahy produkce a patnáct tajných imunit nedávám a dost mi tam chybí ty maličkosti, co jsem na původních zbožňoval (tematické intra, co řada, to jiná země, že je to o přežití a ne o taktice) Když srovnám Afriku, kde jsem s ostatními trpěl žízní a bál se lvů a ty novější řady, kde dostanou všechno pod nos a pomalu spí v peřinách, tak je to sto a jedna... Ale Survivor mě baví hlavně díky [url=http://funny115.com/]této[/url] stránce*:D*
766149
2 0
reagují: Vardant
reagovat

The Haunting of Bly Manor

766157
[url=https://www.youtube.com/watch?v=tykS7QfTWMQ&feature=emb_title]trailer[/url]
The Haunting of Bly Manor
1 -1
reagovat
reaguje na: Xyrus
Škoda že si přes ně vzal Kohák rifle. 8)
766154
Škoda že si přes ně vzal Kohák rifle. *8)*
766145
1 -1
reagovat
Já z reality tv dnes jedu už jenom starého dobrého Survivora, který se bez zásahů produkce a ovlivnění atmosférou ve Státech bohužel neobejde, což je sice velké mínus, ale jubilejní čtyřicátá řada vítězů to dost vynahradila, z naší domácí produkce mne pak na jaře moc bavila a příjemně překvapila Peče celá země, nejlepší televizní safe space a konečně něco, za co se dá ČT pochválit, byť se rozhodně nejedná o klasickou reality tv. Já totiž obecně nemusím všechny ty talentové show se svými uměle vytvořenými dramatickými situacemi, o Pohlreichovi ani nemluvě :D8)
766149
Já z reality tv dnes jedu už jenom starého dobrého Survivora, který se bez zásahů produkce a ovlivnění atmosférou ve Státech bohužel neobejde, což je sice velké mínus, ale jubilejní čtyřicátá řada vítězů to dost vynahradila, z naší domácí produkce mne pak na jaře moc bavila a příjemně překvapila Peče celá země, nejlepší televizní safe space a konečně něco, za co se dá ČT pochválit, byť se rozhodně nejedná o klasickou reality tv. Já totiž obecně nemusím všechny ty talentové show se svými uměle vytvořenými dramatickými situacemi, o Pohlreichovi ani nemluvě *:D**8)*
6 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ty nohy! :+
766145
Ty nohy! *:+*
766134
3 -2
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: duro
mno, je fajn vidět, že jsem v tom nebyl sám :D
766142
mno, je fajn vidět, že jsem v tom nebyl sám *:D*
766130
2 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo Ano šéfe je pecka. Dlouho jsem na sprostého Zdendu sám nadával, no a dnes koukám na každý díl a vařím podle jeho kuchařky. :D Krom toho se na české restaurace a hospody nedívám stejnýma očima.

Burešová je celkově dobrá, hlavně teda zpěvačka. Pamatuju si ji ještě v asi prvním díle ČSMT, kam jsem jí posílal hlasy. :D Ona je právě ten typ, který tam má být - herečka/zpěvačka, pro které byla show stvořená. Zbytek je tam jen kvůli jménu a nebo proto, že nikdo lepší telefon nezvedal.
766136
Jo Ano šéfe je pecka. Dlouho jsem na sprostého Zdendu sám nadával, no a dnes koukám na každý díl a vařím podle jeho kuchařky. *:D* Krom toho se na české restaurace a hospody nedívám stejnýma očima. Burešová je celkově dobrá, hlavně teda zpěvačka. Pamatuju si ji ještě v asi prvním díle ČSMT, kam jsem jí posílal hlasy. *:D* Ona je právě ten typ, který tam má být - herečka/zpěvačka, pro které byla show stvořená. Zbytek je tam jen kvůli jménu a nebo proto, že nikdo lepší telefon nezvedal.
766128
2 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kohák je nejlepší tady link
766134
Kohák je nejlepší tady https://www.youtube.com/watch?v=J9TVmfGUBJs
766132
3 -3
reagují: Xyrus
reagovat
Mě to neuráží, Cina měl ty vystoupení hodně na úrovni, ale sedm řad fakt nepotřebuju...
Každopádně Koháka nemám rád - je trapný, nevtipny a nechápu jeho popularitu mimo Okresní přebor....
766132
Mě to neuráží, Cina měl ty vystoupení hodně na úrovni, ale sedm řad fakt nepotřebuju... Každopádně Koháka nemám rád - je trapný, nevtipny a nechápu jeho popularitu mimo Okresní přebor....
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Zaujímavé, tiež som sa nedostal cez prvý diel. Pritom fantasy mám celkom rád. 8)
766130
Zaujímavé, tiež som sa nedostal cez prvý diel. Pritom fantasy mám celkom rád. *8)*
766117
4 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Mně by se to líbilo kdyby to byli jenom známí zpěváci, prostě je otestovat stejně jako v SuperStar. A šlo by to i vkusně jako StarDance, což je btw po Ano Šéfe nejlepší český příspěvek na téma reality show.

Já zahlídnul pár dílů Tváře u rodičů a třeba taková Burešová byla dobrá. Ale jak to celý vypadá jak TravestyShow, tak mi z toho je na blití tak nějak z principu. :D
766128
Mně by se to líbilo kdyby to byli jenom známí zpěváci, prostě je otestovat stejně jako v SuperStar. A šlo by to i vkusně jako StarDance, což je btw po Ano Šéfe nejlepší český příspěvek na téma reality show. Já zahlídnul pár dílů Tváře u rodičů a třeba taková Burešová byla dobrá. Ale jak to celý vypadá jak TravestyShow, tak mi z toho je na blití tak nějak z principu. *:D*
6 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ono to mělo ještě v 1. a 2. sérii úroveň, když tam byly muzikálový zpěváci a herci, kteří doopravdy uměli zpívat + jeden u kterého jako haha, ale aspoň se snaží. 

To co si vybrali letos je ad absurdum viz Kazmova modelka. Absence Sokola a Koháka pak jen potvrzuje nevyhnutelný úpadek show. A to jsem ji měl aspoň ze začátku rád, páč přinesla něco odlišného od Superstar.
766126
Ono to mělo ještě v 1. a 2. sérii úroveň, když tam byly muzikálový zpěváci a herci, kteří doopravdy uměli zpívat + jeden u kterého jako haha, ale aspoň se snaží.  To co si vybrali letos je ad absurdum viz Kazmova modelka. Absence Sokola a Koháka pak jen potvrzuje nevyhnutelný úpadek show. A to jsem ji měl aspoň ze začátku rád, páč přinesla něco odlišného od Superstar.
766122
3 -3
reagovat
reaguje na: speta.jr
No dobře no, tak si sem vyliju srdíčko. "Tvoje tvář má známý hlas" je pořad, který mě doslova uráží svou existencí a nemůžu na něj vidět ani ukázku.
a) celebrity sobě
b) to z věcí typu superstar odebírá reality tv faktor (důvod existence)
c) celebrita co neumí zpívat likviduje známou písničku a mám tomu tleskat...
d) ... a národ tomu tleská

Jak se na TV obecně vůbec nedívám a naprosto ignoruju všechny pořady, tak tenhle produkt mi jen svou existencí dělá nedobře... a oni v tom pokračují :D:(:-
766122
No dobře no, tak si sem vyliju srdíčko. "Tvoje tvář má známý hlas" je pořad, který mě doslova uráží svou existencí a nemůžu na něj vidět ani ukázku. a) celebrity sobě b) to z věcí typu superstar odebírá reality tv faktor (důvod existence) c) celebrita co neumí zpívat likviduje známou písničku a mám tomu tleskat... d) ... a národ tomu tleská Jak se na TV obecně vůbec nedívám a naprosto ignoruju všechny pořady, tak tenhle produkt mi jen svou existencí dělá nedobře... a oni v tom pokračují *:D**:(**:-*
766121
14 -1
reagují: Cinefil
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se