Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16061 - 16080 Napsat příspěvek

The Morning Show

U lidí co viděli Newsroom tohle začíná prostě v mínusu. Hlavně když se protne děj s reálnými událostmi, tak tohle srovnání opravdu bolí... Je to hrozně velkej a drahej projekt a i nejvíc vedlejší role zastávají herci, co by byli jinde součástí hlavního obsazení. Takže se na to dobře kouká a hlavně tam každý skvěle hraje. Hlavně jsem nevěděl, že umí Jennifer Anniston takhle dobře hrát, mám pocit že ani ona si toho nebyla vědomá. Největší démon je samozřejmě Billy Crudup, neuvěřitelnej výkon i se slabšími dialogy. Kdo mne trochu zklamal je Steve Carell, kterého prostě uctívám, ale tahle herecká poloha se sem nehodila, to byla prostě recyklace Michaela z Kanclu. 
Co musím ale pochválit je samotné vyznění hlavní aféry a #metoo. Je to tu na projekt s náběhem do dramedy zpracované lépe, než ve všech těch Bombshellech co se teď vyrojily. Neříkám, že jsem změnil názor, ale snad poprvé jsem měl pocit, že se aféra neodehrává ve vákuu, jsou tam i ostatní lidé, viník není 100% Hilter a oběť nesvéprávné přivázané jehňátko. Hlavně mi přijde že u PC problematiky Apple celkově víc přemýšlí a nedává to tam na sílu jako Netflix. 
Je to s výhradama, ale jsem příjemně překvapenej. 7/10
768632
U lidí co viděli Newsroom tohle začíná prostě v mínusu. Hlavně když se protne děj s reálnými událostmi, tak tohle srovnání opravdu bolí... Je to hrozně velkej a drahej projekt a i nejvíc vedlejší role zastávají herci, co by byli jinde součástí hlavního obsazení. Takže se na to dobře kouká a hlavně tam každý skvěle hraje. Hlavně jsem nevěděl, že umí Jennifer Anniston takhle dobře hrát, mám pocit že ani ona si toho nebyla vědomá. Největší démon je samozřejmě Billy Crudup, neuvěřitelnej výkon i se slabšími dialogy. Kdo mne trochu zklamal je Steve Carell, kterého prostě uctívám, ale tahle herecká poloha se sem nehodila, to byla prostě recyklace Michaela z Kanclu.  Co musím ale pochválit je samotné vyznění hlavní aféry a #metoo. Je to tu na projekt s náběhem do dramedy zpracované lépe, než ve všech těch Bombshellech co se teď vyrojily. Neříkám, že jsem změnil názor, ale snad poprvé jsem měl pocit, že se aféra neodehrává ve vákuu, jsou tam i ostatní lidé, viník není 100% Hilter a oběť nesvéprávné přivázané jehňátko. Hlavně mi přijde že u PC problematiky Apple celkově víc přemýšlí a nedává to tam na sílu jako Netflix.  Je to s výhradama, ale jsem příjemně překvapenej. [b]7/10[/b]
The Morning Show
6 0
reagovat

lovecraft country konec 1. série

epické čarodějnické finále:)):D8) ten seriál je od začátku totální wtf ale pořád to každým dílem překvapuje. Těším se na další sezonu. 
768599
epické čarodějnické finále*:))**:D**8)* ten seriál je od začátku totální wtf ale pořád to každým dílem překvapuje. Těším se na další sezonu. 
lovecraft country konec 1. série
3 0
reagovat
Uz dlho mi nic v TV nedvihlo naladu tak, ako zaver posledneho Johna Olivera.:D

Emmy zasluzena.:+
768539
Uz dlho mi nic v TV nedvihlo naladu tak, ako zaver posledneho Johna Olivera.*:D* Emmy zasluzena.*:+*
4 -3
reagovat

Haunting of the Bly Manor

Někdy do půlky úžasný, desítková věc. Pak už mne to tolik nebavilo. Hlavně to mělo víc konců než Návrat Krále. :D Ale spokojených 8/10 Jsem moc rád že to dost uhlo z hororu a lekacek. 

PS: Nemůžu se zbavit dojmu, že se nějaký Goebbels z Netflixu kouknul na první řadu a jedna černosska epizodní role a krátká lesbicka linka mu bylo málo, tak dostal Flanagan ceres a ve druhé řadě se přitvrdilo. :)
768532
Někdy do půlky úžasný, desítková věc. Pak už mne to tolik nebavilo. Hlavně to mělo víc konců než Návrat Krále. *:D* Ale spokojených 8/10 Jsem moc rád že to dost uhlo z hororu a lekacek.  PS: Nemůžu se zbavit dojmu, že se nějaký Goebbels z Netflixu kouknul na první řadu a jedna černosska epizodní role a krátká lesbicka linka mu bylo málo, tak dostal Flanagan ceres a ve druhé řadě se přitvrdilo. :)
Haunting of the Bly Manor
4 -5
reagovat

Gangs of London

Zatím dva díly a tak nějak nevim. Moderní GoT?
768482
Zatím dva díly a tak nějak nevim. Moderní GoT?
Gangs of London
1 -3
reagují: Barv666
reagovat

Young Wallander

Toto mi teda vôbec nesadlo. Nebyť manželky, ktorá to chcela dopozerať, ja by som to zhasol najneskôr po druhej časti.
Wallandera mám rád, knižného i televízneho (hlavne Branaghovho, ale videl som pár dielov aj z pôvodného švédskeho), lenže toto si iba požičalo jeho meno a je to akože "origin story", ale zasadená do súčasnosti. To by až tak nevadilo, hlavný predstaviteľ je celkom OK a má okolo seba sympatickú partiu (hlavne Richard Dillane ako Hemberg je vlastne omnoho wallanderovskejší ako sám Kurt), a celé je to dobre natočené a tak.
Len ten príbeh, ach... ASI SPOILERY... Východiskom je brutálna vražda mladého belocha moslimským radikálom v no-go zóne. Už pred zapnutím som vedel, že za tým všetkým bude v skutočnosti stáť zlý biely pracháč. A áno, hneď v prvej časti sa ukáže aj postava bieleho pracháča, len ešte nevyzerá, že je zlý. A hádajte, či to bol on, kto všetko nafingoval, aby sa dostal k ešte väčšiemu majetku. Veru tak. Mne ten koncept v zásade neprekáža, len je to zúfalo otrepané a predvídateľné. Áno, je tam aj rasistický otec zabitého mladíka, aj demonštrácie neonacistov, aj aktivistka bojujúca za práva prisťahovalcov, do ktorej sa Wallander zamiluje, aj černošský vodca podsvetia v no-go zóne, ktorý v skutočnosti nie je žiadny krvilačný hrdlorez, ale cool sympaťák a pomôže Wallanderovi odhaliť tých zlých bielych pracháčov.[spoiler] [/spoiler]
768477
Toto mi teda vôbec nesadlo. Nebyť manželky, ktorá to chcela dopozerať, ja by som to zhasol najneskôr po druhej časti. Wallandera mám rád, knižného i televízneho (hlavne Branaghovho, ale videl som pár dielov aj z pôvodného švédskeho), lenže toto si iba požičalo jeho meno a je to akože "origin story", ale zasadená do súčasnosti. To by až tak nevadilo, hlavný predstaviteľ je celkom OK a má okolo seba sympatickú partiu (hlavne Richard Dillane ako Hemberg je vlastne omnoho wallanderovskejší ako sám Kurt), a celé je to dobre natočené a tak. Len ten príbeh, ach... ASI SPOILERY... Východiskom je brutálna vražda mladého belocha moslimským radikálom v no-go zóne. Už pred zapnutím som vedel, že za tým všetkým bude v skutočnosti stáť zlý biely pracháč. [spoiler]A áno, hneď v prvej časti sa ukáže aj postava bieleho pracháča, len ešte nevyzerá, že je zlý. A hádajte, či to bol on, kto všetko nafingoval, aby sa dostal k ešte väčšiemu majetku. Veru tak. Mne ten koncept v zásade neprekáža, len je to zúfalo otrepané a predvídateľné. Áno, je tam aj rasistický otec zabitého mladíka, aj demonštrácie neonacistov, aj aktivistka bojujúca za práva prisťahovalcov, do ktorej sa Wallander zamiluje, aj černošský vodca podsvetia v no-go zóne, ktorý v skutočnosti nie je žiadny krvilačný hrdlorez, ale cool sympaťák a pomôže Wallanderovi odhaliť tých zlých bielych pracháčov.[spoiler] [/spoiler][/spoiler]
Young Wallander
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Naopak jedině dobře že tu energii vložili do tohohle žánru. Díky tomu jsem zjistil, že tyhle emocema nabitý "pohádkový" strašení mi neuvěřitelně sedí. Málo co mě za poslední roky sebralo jako Hill House a Bly :+
768450
Naopak jedině dobře že tu energii vložili do tohohle žánru. Díky tomu jsem zjistil, že tyhle emocema nabitý "pohádkový" strašení mi neuvěřitelně sedí. Málo co mě za poslední roky sebralo jako Hill House a Bly *:+*
768424
2 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
tak se na to podivej - Kate je tam bozi a ten film nepravem prohucel
768436
tak se na to podivej - Kate je tam bozi a ten film nepravem prohucel
768432
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nope.

Jinak Bly dokoukán. Tvle, krásný to bylo! :+ Sice jsem u toho nebulel jako tehdá poprvé u Hill Housu, ale i tak mě to chytlo za srdíčko a těším se, až to někdy bingnu celý znova.
768432
Nope. Jinak Bly dokoukán. Tvle, krásný to bylo! *:+* Sice jsem u toho nebulel jako tehdá poprvé u Hill Housu, ale i tak mě to chytlo za srdíčko a těším se, až to někdy bingnu celý znova.
768430
3 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Jo jo, pravda, to jsem si neuvědomil. :+

Godlike: Já taky ne. :D Ale jsme už 3 díly v Bly Manor a to mi sedí víc. 
768431
Jo jo, pravda, to jsem si neuvědomil. *:+* Godlike: Já taky ne. *:D* Ale jsme už 3 díly v Bly Manor a to mi sedí víc. 
768428
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Videl si Hush? :)
768430
Videl si Hush? :)
768428
3 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Jo. A miluju jí už od Hill House.:D 
768429
Jo. A miluju jí už od Hill House.*:D* 
768428
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jen pro pořádek, Victoria Pedretti prorazila tady až pak se objevila v You. A teď hraje hlavní roli v Bly Manor.

Btw. Flanaganova manželka Kate Siegel je absolutní kopie Angeliny Jolie. A schválně jsem čekal, kdy se objeví v Bly Manor. :)
768428
Jen pro pořádek, Victoria Pedretti prorazila tady až pak se objevila v You. A teď hraje hlavní roli v Bly Manor. Btw. Flanaganova manželka Kate Siegel je absolutní kopie Angeliny Jolie. A schválně jsem čekal, kdy se objeví v Bly Manor. *:)*
768424
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Sem nepochopil jestli se ti to líbilo nebo ne.:D:D
768427
Sem nepochopil jestli se ti to líbilo nebo ne.*:D**:D*
768424
4 0
reagovat

Haunting of the Hill House

Dali jsme to doma na binge a skvělý. Teda pořád jsem se prostě v duchařských scénách spíš nudil, ale Netflix podle mne neměl lepší seriálový projekt a sranda, že Flanagan ještě nedávno točil průměrný horory. Pak ho nevzali k režii To a on je vyfuckoval tím, že si to natočil sám a o několik levelů lépe. Neuvěřitelnej kariérní posun. Od You zbožňuju Victorii Pedretti a i tady byla skvělá. Velký Hollywood na ní čeká. 
Má to úžasnou práci s rovinama a postavama, měl by se na to podívat každý komu přijde skvělé Lovecraft country nebo i Dark. 
Objektivně 10/10, subjektivně 6/10 škoda že tuhle energii a kvalitu nevložili do jiného žánru :)
768424
Dali jsme to doma na binge a skvělý. Teda pořád jsem se prostě v duchařských scénách spíš nudil, ale Netflix podle mne neměl lepší seriálový projekt a sranda, že Flanagan ještě nedávno točil průměrný horory. Pak ho nevzali k režii To a on je vyfuckoval tím, že si to natočil sám a o několik levelů lépe. Neuvěřitelnej kariérní posun. Od You zbožňuju Victorii Pedretti a i tady byla skvělá. Velký Hollywood na ní čeká.  Má to úžasnou práci s rovinama a postavama, měl by se na to podívat každý komu přijde skvělé Lovecraft country nebo i Dark.  Objektivně 10/10, subjektivně 6/10 škoda že tuhle energii a kvalitu nevložili do jiného žánru :)
Haunting of the Hill House
4 -2
reagují: pytlik, do_Od, Godlike
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ty vole, to bylo boží, jsem úplně rozebranej.:o:+
768406
Ty vole, to bylo boží, jsem úplně rozebranej.*:o**:+*
768302
1 -1
reagovat

Alex Rider

Když už letos Bond nebyl/nebude, tak alespoň tohle je trochu náhrada (i když je to teen verze). Zápletka je typicky bondovská a lokace taky. Nečekal jsem od toho nic, nakonec jsem byl příjemně překvapený. 7/10
768401
Když už letos Bond nebyl/nebude, tak alespoň tohle je trochu náhrada (i když je to teen verze). Zápletka je typicky bondovská a lokace taky. Nečekal jsem od toho nic, nakonec jsem byl příjemně překvapený. 7/10
Alex Rider
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Lol tomu dám asi šanci. Už ve druhé řadě vypadal každý druhý jako z BLM demonstrace nebo kamarád Ellen DeGeneres. A kdo ne, tak byl zapornej. Ale i tohle bych tomu odpustil. Z toho mám prdel :D Co je neodpustitelný je nejhůře zahraná a napsaná postava v historii ackovych seriálu. 
768400
Lol tomu dám asi šanci. Už ve druhé řadě vypadal každý druhý jako z BLM demonstrace nebo kamarád Ellen DeGeneres. A kdo ne, tak byl zapornej. Ale i tohle bych tomu odpustil. Z toho mám prdel *:D* Co je neodpustitelný je nejhůře zahraná a napsaná postava v historii ackovych seriálu. 
768395
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
:D
768396
*:D*
768395
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hlavní hrdinka skočila do budoucnosti na jakousi planetu, a tak potkává jen černochy, asiaty a různobarevné mimozemšťany. Gay se tam asi zase objeví (doufám, je to sympaťák), ale teď je ztracený i s celou lodí. 
768395
Hlavní hrdinka skočila do budoucnosti na jakousi planetu, a tak potkává jen černochy, asiaty a různobarevné mimozemšťany. Gay se tam asi zase objeví (doufám, je to sympaťák), ale teď je ztracený i s celou lodí. 
768394
8 0
reagují: AndyKaufman, Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se