Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16041 - 16060 Napsat příspěvek

My Next Guest Needs No Introduction

with David Letterman

No dořiti. Úplně mi to uniklo. A ano, včetně prvního hosta mám docela husinu. Tohle zase bude jednou geniálních pár hodin.
768834
[b]with David Letterman [/b]No dořiti. Úplně mi to uniklo. A ano, včetně prvního hosta mám docela husinu. Tohle zase bude jednou geniálních pár hodin.
My Next Guest Needs No Introduction
3 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

Medvědín

S překvapením koukám, že severské HBO natočilo seriál podle knížky Backmana, který napsal Muže jménem Ove jak to teď kutí Tom Hanks. 
Koukal jsem na první díl a doporučuju pro nádhernou severskou atmosféru. Backmanovy knížky mají krásnou poetiku, kterou se snad povedlo zadaptovat. Doporučuji si o tom zjišťovat co nejméně. Profily a komentáře jsou plné spoilerů. Jenom prozradím že to není kriminálka. 
768816
S překvapením koukám, že severské HBO natočilo seriál podle knížky Backmana, který napsal Muže jménem Ove jak to teď kutí Tom Hanks.  Koukal jsem na první díl a doporučuju pro nádhernou severskou atmosféru. Backmanovy knížky mají krásnou poetiku, kterou se snad povedlo zadaptovat. Doporučuji si o tom zjišťovat co nejméně. Profily a komentáře jsou plné spoilerů. Jenom prozradím že to není kriminálka. 
Medvědín
4 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Kde jsi celé ty roky byl? Na Marsu určitě ne, tam to taky už dávno uctívají :))
768806
Kde jsi celé ty roky byl? Na Marsu určitě ne, tam to taky už dávno uctívají *:))*
768799
11 -1
reagovat
reaguje na: Barv666

Gangs of London

OK, rozhodně mě to baví víc než GoT. Zjevně jsem se tím přesunul do klubu nenáročného diváka, ale holt časy jsou jaké jsou a mě možná čeká rychlý konec, páč mám u covidu asi 5 rizikových znaků. 
768804
OK, rozhodně mě to baví víc než GoT. Zjevně jsem se tím přesunul do klubu nenáročného diváka, ale holt časy jsou jaké jsou a mě možná čeká rychlý konec, páč mám u covidu asi 5 rizikových znaků. 
Gangs of London
768482
4 -2
reagují: Barv666
reagovat

The Expanse s01e07

Jaktože to tady celý ty roky nikdo nehajpuje? :D Je to skvělý.
768799
Jaktože to tady celý ty roky nikdo nehajpuje? *:D* Je to skvělý.
The Expanse s01e07
7 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To mi připomnělo, že jsem na tom stejně :D
768796
To mi připomnělo, že jsem na tom stejně *:D*
768789
3 0
reagovat

Who is America

Dal jsem tomu druhou šanci, tehdy jsem nedokoukal ani první díl. A asi jsem měl tehdy prdelní náladu. U dílu s vězeňským kuchařem jsem dostal záchvat smíchu, že na nás klepali sousedi. 
768789
Dal jsem tomu druhou šanci, tehdy jsem nedokoukal ani první díl. A asi jsem měl tehdy prdelní náladu. U dílu s vězeňským kuchařem jsem dostal záchvat smíchu, že na nás klepali sousedi. 
Who is America
4 0
reagují: verbst
reagovat
Lovecraft Country
 nejraději bych si nafackoval, že sem to dal celé, je to špatný a nwm jestli za to může vyloženě dmnce tvůrců nebo jejich lenost, že si řeknou.. hele zmixujeme příšery a démony a rasismus..to teď letí, to se prodá..
Svoje momenty to mělo.. super útěk se zapadajícím sluncem do chaty s monstrama v patách nebo policejní útok na dům a opět s monstrem na scéně ale ten zbytek a že toho bylo 90% serialu..bolest, křeč a hlavně to důležité.. nuda

The Third Day
cejtim se podvedenej, první polovina super..parádní Jude law, dobrá zápletka, tajemno kam se podíváš a .. a to je konec, nebo spíš to teda nemá konec, druhá polovina už jen sem a tam běhá otravně upištěná N. Harris a prvek tajemna tam už je jen jako vata co nikam nevede pro natáhnutí stopaže. viz dvě holčiny jdou do sklepa k oltáři a zpět.. jako wtf..
ten 12ti hodinovej stream z ostrova sem proklikal ale nijak to neřeší to, že sem dostal čuchnout k parádní miniserii aby to hned ucuklo do nikam..
768750
[b]Lovecraft Country [/b] nejraději bych si nafackoval, že sem to dal celé, je to špatný a nwm jestli za to může vyloženě dmnce tvůrců nebo jejich lenost, že si řeknou.. hele zmixujeme příšery a démony a rasismus..to teď letí, to se prodá.. Svoje momenty to mělo.. super útěk se zapadajícím sluncem do chaty s monstrama v patách nebo policejní útok na dům a opět s monstrem na scéně ale ten zbytek a že toho bylo 90% serialu..bolest, křeč a hlavně to důležité.. nuda The Third Day cejtim se podvedenej, první polovina super..parádní Jude law, dobrá zápletka, tajemno kam se podíváš a .. a to je konec, nebo spíš to teda [spoiler]nemá konec, druhá polovina už jen sem a tam běhá otravně upištěná N. Harris a prvek tajemna tam už je jen jako vata co nikam nevede pro natáhnutí stopaže. viz dvě holčiny jdou do sklepa k oltáři a zpět.. jako wtf.. ten 12ti hodinovej stream z ostrova sem proklikal ale nijak to neřeší to, že sem dostal čuchnout k parádní miniserii aby to hned ucuklo do nikam..[/spoiler]
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ajo :D Uff. Já to miluju a přijde mi, že všichni kolem taky :D
768726
Ajo *:D* Uff. Já to miluju a přijde mi, že všichni kolem taky *:D*
768725
2 -1
reagovat
No kritici tehdy a diváci skrze kina :)
768725
No kritici tehdy a diváci skrze kina :)
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kdo to hejtí? Já měl za to, že je to obecně milovanej film.
Něco jako Princess Bride (kde to teda zase nechápu já... :D)
768715
Kdo to hejtí? Já měl za to, že je to obecně milovanej film. Něco jako Princess Bride (kde to teda zase nechápu já... *:D*)
768703
1 -1
reagovat

Lovecraft Country

Ne, fakt ne. Namlsán prvním dílem jsem se těšil na zbytek, ale už hned druhý natěšení zchladil a s ostatními to nebylo o moc lepší. V podstatě
highlight jsou jen příšerky, ostatní věci už jen cheesy propriety a HBO
se na tuhle adapataci mělo vykašlat a narvat peníze na adaptování
skutečných povídek od H.P. Lovecrafta, které si dobrou péči zaslouží o
mnoho více.
768710
Ne, fakt ne. Namlsán prvním dílem jsem se těšil na zbytek, ale už hned druhý natěšení zchladil a s ostatními to nebylo o moc lepší. V podstatě highlight jsou jen příšerky, ostatní věci už jen cheesy propriety a HBO se na tuhle adapataci mělo vykašlat a narvat peníze na adaptování skutečných povídek od H.P. Lovecrafta, které si dobrou péči zaslouží o mnoho více.
Lovecraft Country
6 -1
reagovat

Bly Manor

Výborné. Iné ako Hill House, výrazne menej hororové, toto je čosi ako romantická duchárska vzťahová detektívka... ale stále je to krásne vystavané, výborne zahrané a s dokonalou atmosférou. Epizóda zo 17. storočia o pôvode duchov perfektná. Koniec zdrvujúci, normálne mi aj slza ukápla. :D

Ale ešte viac ma baví La Revolution, začalo to ako historická detektívka, ale prituhuje a je tam čoraz viac akcie a brutality, nakoniec to asi bude jedna z najlepších netflixovských seriálovín tohto roka.
768708
Výborné. Iné ako Hill House, výrazne menej hororové, toto je čosi ako romantická duchárska vzťahová detektívka... ale stále je to krásne vystavané, výborne zahrané a s dokonalou atmosférou. Epizóda zo 17. storočia o pôvode duchov perfektná. Koniec zdrvujúci, normálne mi aj slza ukápla. *:D* Ale ešte viac ma baví La Revolution, začalo to ako historická detektívka, ale prituhuje a je tam čoraz viac akcie a brutality, nakoniec to asi bude jedna z najlepších netflixovských seriálovín tohto roka.
Bly Manor
5 -3
reagovat
Disney+ natočí seriál Willow. OK tak tady už se sahá pro fantasy náměty hodně nízko :D Ale upřímně původní film mám strašně rád.  :+ Nikdy jsem nepochopil ten hate a srandu z něj...

A je pecka, že to bude přímý sequel. Vrátí se Wawrick Davis a bude to úzce vycházet z poznámek a scénářů od Rona Howarda a George Lucase pro tehdy připravované pokračovani. 
Natočí to John M Chu, který má na kontě Šílené bohaté Asiaty a sequely G I Joe a Now You See Me. Cili tomu snad nebude chybět zábavnost a akce. 
768703
Disney+ natočí seriál Willow. OK tak tady už se sahá pro fantasy náměty hodně nízko *:D* Ale upřímně původní film mám strašně rád.  *:+* Nikdy jsem nepochopil ten hate a srandu z něj... A je pecka, že to bude přímý sequel. Vrátí se Wawrick Davis a bude to úzce vycházet z poznámek a scénářů od Rona Howarda a George Lucase pro tehdy připravované pokračovani.  Natočí to John M Chu, který má na kontě Šílené bohaté Asiaty a sequely G I Joe a Now You See Me. Cili tomu snad nebude chybět zábavnost a akce. 
5 -2
reagují: verbst
reagovat
Netflix zrušil po první sezóně Away s Hillary Swank, po právu, nedalo se to ani rozkoukat.

Objednala se ale druhá řada ruského pandemického seriálu K Jezeru. Který se teda mohl zrealizovat lépe, ale prý zaznamenal velký mezinárodní úspěch.
768687
Netflix zrušil po první sezóně Away s Hillary Swank, po právu, nedalo se to ani rozkoukat. Objednala se ale druhá řada ruského pandemického seriálu K Jezeru. Který se teda mohl zrealizovat lépe, ale prý zaznamenal velký mezinárodní úspěch.
4 -1
reagovat
Gorecki & Andy: Souhlasíte spolu pánové a v tomhle momentě bych potencionálně možnou diskuzi na sto příspěvků utnul, jo :D8)?
768661
Gorecki & Andy: Souhlasíte spolu pánové a v tomhle momentě bych potencionálně možnou diskuzi na sto příspěvků utnul, jo *:D**8)*?
16 0
reagovat

The Mandalorian - 2. séria

Už sa to blíži. Zdá sa mi to alebo sa Gina viac zaoblila? ?)
768657
Už sa to [url=https://www.youtube.com/watch?v=ICuqzhViWAI]blíži[/url]. Zdá sa mi to alebo sa Gina viac zaoblila? *?)*
The Mandalorian - 2. séria
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano, boli take famy, ale nasa debata bola skor o tom, ake su podla teba tie veci “sracky” vychadzajuc z priemernych ratingov prvych par dielov, ktore boli vonku a este aj to boli vacsinou zaujati recenzenti, “lebo Apple”. Mne vtedy islo len o to pockat si na hodnotenie celku a neskakat hned na ten hejtovaci bandwagon. Ale to je jedno, len som chcel podpichnut.?)

Ja stale verim tej Nadacii, Apple potrebuje nejaky vysloveny hit, o ktorom vsetci hovoria.
768647
Ano, boli take famy, ale nasa debata bola skor o tom, ake su podla teba tie veci “sracky” vychadzajuc z priemernych ratingov prvych par dielov, ktore boli vonku a este aj to boli vacsinou zaujati recenzenti, “lebo Apple”. Mne vtedy islo len o to pockat si na hodnotenie celku a neskakat hned na ten hejtovaci bandwagon. Ale to je jedno, len som chcel podpichnut.*?)* Ja stale verim tej Nadacii, Apple potrebuje nejaky vysloveny hit, o ktorom vsetci hovoria.
768644
1 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jo jo, za to jsem se tu kál u Ted Lasso. 

Jinak ty věci jsem hejtoval, ale ne protože je to Apple ale kvůli těm fámám, že to bude mít brutální dohled Applu a není přípustná jakákoliv kontroverze a všechno bude family friendly. Což prostě bylo fake news. A třeba See je v tomhle případě hodně nepříjemný sledovat kvůli brutálním scénám. V Dickinson se zase neustále fuckuje a jsou tam docela zajímavý erotický scény. 

Ty seriály mají k dokonalosti daleko, ale rozhodně je to svěží start. Neviděl jsem všechno, jsem pár dílů ve For All Mankind, jinak mne ta asi nic jiného nezajímá o příchodu Foundation. 
768644
Jo jo, za to jsem se tu kál u Ted Lasso.  Jinak ty věci jsem hejtoval, ale ne protože je to Apple ale kvůli těm fámám, že to bude mít brutální dohled Applu a není přípustná jakákoliv kontroverze a všechno bude family friendly. Což prostě bylo fake news. A třeba See je v tomhle případě hodně nepříjemný sledovat kvůli brutálním scénám. V Dickinson se zase neustále fuckuje a jsou tam docela zajímavý erotický scény.  Ty seriály mají k dokonalosti daleko, ale rozhodně je to svěží start. Neviděl jsem všechno, jsem pár dílů ve For All Mankind, jinak mne ta asi nic jiného nezajímá o příchodu Foundation. 
768642
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
Ked si spomeniem, ako si sa pri uvedeni Apple TV+ vysmieval Jablku za jeho ponuku startovacich serialov (osobne reakcie ignorujem;), teraz mam pocit, ze sem sukas (miernu) pochvalu za pochvalou. 8):+
768642
Ked si spomeniem, ako si sa pri uvedeni Apple TV+ vysmieval Jablku za jeho ponuku startovacich serialov (osobne reakcie ignorujem;), teraz mam pocit, ze sem sukas (miernu) pochvalu za pochvalou. *8)**:+*
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se