Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15781 - 15800 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Zabalil jsem to v druhe polovine druhe sezony... nabere to na tempu?
771864
Zabalil jsem to v druhe polovine druhe sezony... nabere to na tempu?
771861
2 -2
reagují: Memphis, HAL
reagovat
reaguje na: HAL

The Expanse

Během sledování jsem si na něj několikrát vzpomněl. :D

Kdo neviděl, máte ještě skoro měsíc na dohnání prvních čtyř sezon před začátkem pátý. Já to slupnul jako malinu. :+
771861
Během sledování jsem si na něj několikrát vzpomněl. *:D* Kdo neviděl, máte ještě skoro měsíc na dohnání prvních čtyř sezon před začátkem pátý. Já to slupnul jako malinu. *:+*
The Expanse
771823
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Fantastický!

Rain
Díky za tip. :+
771860
Fantastický! [b]Rain [/b]Díky za tip. *:+*
771823
3 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To vypadá docela fajn  a i ten dokument co mi to hodilo jako další doporučený byl dost zajímavý.

V souvislosti s tímto bych rád zmínil i druhou sérii Cosmos: Possible Worlds co vyšla začátkem letošního roku, která rozebírá hlavně exoplanety, a i možnosti cestování k nim. Opět Neil deGrasse Tyson, opět velmi dobré vizuální zpracování, a opět mírné repete základních věcí s prohlubováním informací které nejsou úplně obecně rozšířené, takže neméně povedené jako první série. Ale samozřejmě na kultovní originál z osmdesátých let s Carlem Saganem a jeho nadšeně humanistickým étosem to nemá.
771823
To vypadá docela fajn  a i ten [url=https://www.youtube.com/watch?v=ThDYazipjSI]dokument [/url]co mi to hodilo jako další doporučený byl dost zajímavý. V souvislosti s tímto bych rád zmínil i druhou sérii Cosmos: Possible Worlds co vyšla začátkem letošního roku, která rozebírá hlavně exoplanety, a i možnosti cestování k nim. Opět [url=https://www.csfd.cz/tvurce/72305-neil-degrasse-tyson/]Neil deGrasse Tyson[/url], opět velmi dobré vizuální zpracování, a opět mírné repete základních věcí s prohlubováním informací které nejsou úplně obecně rozšířené, takže neméně povedené jako první série. Ale samozřejmě na kultovní originál z osmdesátých let s Carlem Saganem a jeho nadšeně humanistickým étosem to nemá.
771813
4 -1
reagují: Memphis, Memphis
reagovat

Damsky Gambit

Jak už psali uživatele níže, jediné minus serialu je opravdu to, ze to neni podle pravdy. Taky souhlasím s tim, ze tam nebylo žádné zneuzivani, tyranie nebo jine zlo... A nehrálo to tak zbytečně na nucene emoce...Je opravdu umění natočit seriál o hře, která Mr. Beana uspávala tak, že to sledujete se stejným napětím, jako Nagano Tapes:+
Snad nepřijde Ruská odpověď, jako u Černobylu:D
771819
Jak už psali uživatele níže, jediné minus serialu je opravdu to, ze to neni podle pravdy. Taky souhlasím s tim, ze [spoiler]tam nebylo žádné zneuzivani, tyranie nebo jine zlo... A nehrálo to tak zbytečně na nucene emoce...[/spoiler]Je opravdu umění natočit seriál o hře, která Mr. Beana uspávala tak, že to sledujete se stejným napětím, jako Nagano Tapes*:+* Snad nepřijde Ruská odpověď, jako u Černobylu*:D*
Damsky Gambit
7 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ježiš, to chcu! 
771818
Ježiš, to chcu! 
771789
2 -1
reagovat

Alien Worlds Season 1

link

novej dokument/scifi seriál od netflixu kde se teoretizuje jak by vypadal život na jiných planetách...
Vypadá to hodně krutě dobře !
771813
https://youtu.be/2YTYleNFaPE novej dokument/scifi seriál od netflixu kde se teoretizuje jak by vypadal život na jiných planetách... Vypadá to hodně krutě dobře !
Alien Worlds Season 1
2 0
reagují: HAL
reagovat
Vypadá to, ze Stranger Things 4 ulovilo Roberta Endglunda... Že by si zahrál svoji nejslavnější roli?8)
771810
Vypadá to, ze Stranger Things 4 ulovilo Roberta Endglunda... Že by si zahrál svoji nejslavnější roli?*8)*
5 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Na mě Diana působila jako naivní nevyzrálá holka, která je až moc citlivá. Ale ta jednostrannost tvůrců zde byla viditelná.  
771807
Na mě Diana působila jako naivní nevyzrálá holka, která je až moc citlivá. Ale ta jednostrannost tvůrců zde byla viditelná.  
771750
2 -1
reagovat

Mando 2x4

opět nářez ! Super akce a výbornej závěr... Hlavní zápletka pomalu ale jistě graduje.. Moc se mě to líbí. 8):+
771806
opět nářez ! Super akce a výbornej závěr... Hlavní zápletka pomalu ale jistě graduje.. Moc se mě to líbí. *8)**:+*
Mando 2x4
4 0
reagovat
Hledal jsem si něco k seriálu a vyskočila na mne tahle milá reklama. Za tak skvělý marketing bych si to snad i koupil :D

link
771789
Hledal jsem si něco k seriálu a vyskočila na mne tahle milá reklama. Za tak skvělý marketing bych si to snad i koupil *:D* https://www.usjackets.com/product/longmire-sheriff-walt-coat/
3 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: KARLOS
Je to něco, co mi tam často vadí. Dělají z těch lidí skoro až černobílé postavy. Jsem někde v 6. díle, ale Diana tam je celou dobu vykreslovaná jako dokonalý člověk semletý zlou korunou. Třeba ten oběd s Kamillou - je tam 20 vět a každá říká "Já o něm vím víc než ty, heč"... není to vybudované, není to mezi řádky, jen to se tam setkají, ona to x krát řekne a pak se rozejdou :D . Totéž Charles a jeho dům a zahrada. Vyloženě účelově tam zdůrazňují, že je bezohledný k Dianě... Tahle šablonovitost mě na tom celkem unavuje a nepamatuju si podobné pocity z prvních dvou sérií.
Líbil se mi rozhovor Charlese a Diany v Austrálii na farmě. To bylo několik minut, které byly fakt dobré a přišlo mi, že dříve v tom seriálu podobně kvalitních rozhovorů bylo výrazně více.
771761
Je to něco, co mi tam často vadí. Dělají z těch lidí skoro až černobílé postavy. Jsem někde v 6. díle, ale Diana tam je celou dobu vykreslovaná jako dokonalý člověk semletý zlou korunou. Třeba ten oběd s Kamillou - je tam 20 vět a každá říká "Já o něm vím víc než ty, heč"... není to vybudované, není to mezi řádky, jen to se tam setkají, ona to x krát řekne a pak se rozejdou *:D* . Totéž Charles a jeho dům a zahrada. Vyloženě účelově tam zdůrazňují, že je bezohledný k Dianě... Tahle šablonovitost mě na tom celkem unavuje a nepamatuju si podobné pocity z prvních dvou sérií. Líbil se mi rozhovor Charlese a Diany v Austrálii na farmě. To bylo několik minut, které byly fakt dobré a přišlo mi, že dříve v tom seriálu podobně kvalitních rozhovorů bylo výrazně více.
771750
4 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já si to nemyslím. Určitě nepůjdou do současnosti, tzn. žádná linka Meghan a Harry. S oznámením 6. série se začalo spekulovat, zda ale Kate a Wills nebudou finálním rámováním. To ani Morgan nikde nevyloučil. No uvidíme!!
Ale k těm tvým výtkám, já jsem naopak byla tempem vyprávění, tématy a nastíněním věci budoucích (rozhovor Phillip a Di) nadšená. 
771751
Já si to nemyslím. Určitě nepůjdou do současnosti, tzn. žádná linka Meghan a Harry. S oznámením 6. série se začalo spekulovat, zda ale Kate a Wills nebudou finálním rámováním. To ani Morgan nikde nevyloučil. No uvidíme!! Ale k těm tvým výtkám, já jsem naopak byla tempem vyprávění, tématy a nastíněním věci budoucích (rozhovor Phillip a Di) nadšená. 
771750
1 -1
reagovat
Mkubalikova: Tvůrci několikrát zdůraznovali, že nechtějí a ani nemůžou jít moc blízko přítomnosti a že Will a Kate v seriálu vyobrazeni nebudou vůbec. Budou se držet k miléniu, imo.
Ps: Začal s tím DarkSith, já už byl ve vleku :));).
Tony: jj, pokud mám s touhle řadou nějaký problém, je to ten, že pokryli 11+ let. Chápu, že to chtěli rámovat Tratcherovou, ale když se vezme, že plus mínus stejně dlouhé období vykrývali první dvě řady a trojka měla na poměr jen o něco víc, tak čtyřka z toho vychází echt uspěchaně.
Tématického dílu se nedočkal Filip a když se to vezme kolem a kolem, tak ani Bětka. Asi budu jediný, ale jsem rád, že neošmelili aspoň Margot. Stále moje nejoblíbenější postava, byť platonická láska se zastavila u Vanessy.
A Diana dostala díly čtyři, další tři byla důležitým hybatelem a přesto mám pocit, že toho spoustu buď vystřihli, nebo cíleně se nevěnovali. A snad největší námitka – z Diany udělali čistokrevnou oběť, přitom za to zpackané manželství mohla, byť třeba neúmyslně, stejnou měrou. Jako čest tvůrcům, že neztratili odvahu a té její bulimii se věnovali. Že měla ovšem pravděpodobně bipolární poruchu, o tom ani zmínka.
Jako kde byl její cílený pád ze schodů, když čekala Williama? Že v jednu chvíli pozornost novinářů vysloveně vyhledávala a v druhém případě vysloveně nesnášela? A ostatně i ten vstah s Kamilou, který nebyl jen o jednom obědě...
771750
[b]Mkubalikova[/b]: Tvůrci několikrát zdůraznovali, že nechtějí a ani nemůžou jít moc blízko přítomnosti a že Will a Kate v seriálu vyobrazeni nebudou vůbec. Budou se držet k miléniu, imo. Ps: Začal s tím DarkSith, já už byl ve vleku *:))**;)*. [b]Tony[/b]: jj, pokud mám s touhle řadou nějaký problém, je to ten, že pokryli 11+ let. Chápu, že to chtěli rámovat Tratcherovou, ale když se vezme, že plus mínus stejně dlouhé období vykrývali první dvě řady a trojka měla na poměr jen o něco víc, tak čtyřka z toho vychází echt uspěchaně. Tématického dílu se nedočkal Filip a když se to vezme kolem a kolem, tak ani Bětka. Asi budu jediný, ale jsem rád, že neošmelili aspoň Margot. Stále moje nejoblíbenější postava, byť platonická láska se zastavila u Vanessy. A Diana dostala díly čtyři, další tři byla důležitým hybatelem a přesto mám pocit, že toho spoustu buď vystřihli, nebo cíleně se nevěnovali. A snad největší námitka – z Diany udělali čistokrevnou oběť, přitom za to zpackané manželství mohla, byť třeba neúmyslně, stejnou měrou. Jako čest tvůrcům, že neztratili odvahu a té její bulimii se věnovali. Že měla ovšem pravděpodobně bipolární poruchu, o tom ani zmínka. Jako kde byl její cílený pád ze schodů, když čekala Williama? Že v jednu chvíli pozornost novinářů vysloveně vyhledávala a v druhém případě vysloveně nesnášela? A ostatně i ten vstah s Kamilou, který nebyl jen o jednom obědě...
3 -1
reagují: DarkSith, Gonzi, mkubalikova
reagovat
reaguje na: DarkSith
Hele zase se to jmenuje Crown, ne Great Britain. ;)
771746
Hele zase se to jmenuje Crown, ne Great Britain. *;)*
771745
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Mě dost zamrzelo, že víc neřešili události kolem násilí v Irsku a terorismus ze strany IRA v reakci na krvavou neděli. Take by bylo zajímavé zaměřit se na vztah Thatcher a Reagana. Jenže to tam ani nezmínili. Další série bude asi hodně depresivní. Jen mám trochu obavu s dalšího preobsazovaní hlavních postav. 
771745
Mě dost zamrzelo, že víc neřešili události kolem násilí v [spoiler]Irsku a terorismus ze strany IRA v reakci na krvavou neděli. [/spoiler]Take by bylo zajímavé zaměřit se na vztah Thatcher a Reagana. Jenže to tam ani nezmínili. Další série bude asi hodně depresivní. Jen mám trochu obavu s dalšího preobsazovaní hlavních postav. 
771726
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: KARLOS
Můj tip: začalo to svatbou a skončí to svatbou. 5. série bude echt tragická: rok 1992, který sama královna nazývá annus horribilis, rozpory v majetku a financování královny a královské rodiny, růst republikanismu, oheň ve Windsoru, tři rozvody jejích dětí, smrt Lady Di a události kolem a skončí smrtí Margaret a královny matky (obě v 2002). 6. série se bude věnovat vnukům, dopřeje happy end Charlesovi a celá série se zakončí "svatbou tisíciletí" Williama a Kate jako takový happy end pro královnu, která přes všechny ups and downs ví, že koruna přežije. 
P.S. Nějak nevím, proč to dáváme do spoiler tagu, protože to jsou snad všeobecně známé věci, ale držím s tebou partu. :D:D
771737
Můj tip: začalo to svatbou a skončí to svatbou. 5. série bude [spoiler]echt tragická: rok 1992, který sama královna nazývá annus horribilis, rozpory v majetku a financování královny a královské rodiny, růst republikanismu, oheň ve Windsoru, tři rozvody jejích dětí, smrt Lady Di a události kolem a skončí smrtí Margaret a královny matky (obě v 2002).[/spoiler] 6. série se bude věnovat [spoiler]vnukům, dopřeje happy end Charlesovi a celá série se zakončí "svatbou tisíciletí" Williama a Kate jako takový happy end pro královnu, která přes všechny ups and downs ví, že koruna přežije.  [/spoiler]P.S. Nějak nevím, proč to dáváme do spoiler tagu, protože to jsou snad všeobecně známé věci, ale držím s tebou partu. *:D**:D*
771726
4 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Strašně odbyli Falklandy i build up vztahu Charlese a Diany , bylo to uspěchané jak 2 hodinový film. 
771727
Strašně odbyli Falklandy i build up vztahu Charlese a Diany , bylo to uspěchané jak 2 hodinový film. 
771726
3 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Pětka rozvod s Dianou a její smrt. Margot pak umřela tuším 2002. Jestli bude šestá (jestli bude), pak imo svatba s Kamilou.
JInak já jsem taky nadšený, samozřejmně, jen mi příjde, že to vzali hrozně zhurta, oproti předchozím řadám. Anna i Andrew měli stejně bouřlivé manželství, jako Charles a vysloveně šli bokem kvůli Dianě. Ta co do prostoru dostala možná tolik, co sama královna, což se zatím v seroši nestalo...
771726
Pětka [spoiler]rozvod s Dianou a její smrt[/spoiler]. Margot pak umřela tuším 2002. Jestli bude šestá (jestli bude), pak imo [spoiler]svatba s Kamilou[/spoiler]. JInak já jsem taky nadšený, samozřejmně, jen mi příjde, že to vzali hrozně zhurta, oproti předchozím řadám. Anna i Andrew měli stejně bouřlivé manželství, jako Charles a vysloveně šli bokem kvůli Dianě. Ta co do prostoru dostala možná tolik, co sama královna, což se zatím v seroši nestalo...
771721
3 -2
reagovat

The Crown - čtvrtá série

Čtvrtá série byla hodně super. Gillian Anderson je mnohem lepší Margaret Thatcher než Meryl Streep a nešlo s ní nesympatizovat. Emma Corrin jako Diana se mi od začátku hodně líbila a Josh O'Connor v roli Charlese opět předvedl skvělí výkon. Samotná královna také nezklamala. Děj se zaměřoval na zajímavá témata z historie i na soukromé problémy snad všech hlavních postav. Osobně moc nechápu, co Charles viděl na Camille, ale rozumím proč si s Dianou nerozuměl. Zajímalo by mě na jaké události se tvůrci zaměří v posledních dvou řadách. 
Moje hodnocení: 9/10
771721
Čtvrtá série byla hodně super. Gillian Anderson je mnohem lepší Margaret Thatcher než Meryl Streep a nešlo s ní nesympatizovat. Emma Corrin jako Diana se mi od začátku hodně líbila a Josh O'Connor v roli Charlese opět předvedl skvělí výkon. Samotná královna také nezklamala. Děj se zaměřoval na zajímavá témata z historie i na soukromé problémy snad všech hlavních postav. [spoiler]Osobně moc nechápu, co Charles viděl na Camille, ale rozumím proč si s Dianou nerozuměl. [/spoiler]Zajímalo by mě na jaké události se tvůrci zaměří v posledních dvou řadách.  Moje hodnocení: 9/10
The Crown - čtvrtá série
3 -3
reagují: KARLOS
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se