Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15261 - 15280 Napsat příspěvek
Bateman má řemeslo v malíku, za nějakou epizodu Ozark dostal i režijní Emmy myslím. Furt čekám, až natočí nějakou celovečerní krimi. 
781317
Bateman má řemeslo v malíku, za nějakou epizodu Ozark dostal i režijní Emmy myslím. Furt čekám, až natočí nějakou celovečerní krimi. 
6 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Prvé dva diely sú top strop celého seriálu, atmosféra, napätie, paráda. :+
781312
Prvé dva diely sú top strop celého seriálu, atmosféra, napätie, paráda. *:+*
781309
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No jakoby těch 5 prostředních dílů šlo stáhnout do jednoho a před Batemanem klobouček a díky za info, první 2 jsou dokonalá kingovská poetika. 
781311
No jakoby těch 5 prostředních dílů šlo stáhnout do jednoho a před Batemanem klobouček a díky za info, první 2 jsou dokonalá kingovská poetika. 
781309
5 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No, předposlední dva díly byly fakt super, ale ten úplně poslední byl hrozně slabý. A to má kniha na Kinga docela přijatelný konec. Outsider má nejlepší první dva díly, které režíroval Bateman, i když je to dokonalá kopie knihy. Pak se to rozuteče zbytečně a vleče. Víc by tomu slušelo osm dílu. Ono první dva dily jsou totiž jedna tretina knížky:D 
Vytáhni doma, do hospody nechoď: V knize je zmíněné, ze Batemanova postava sleduje Ozark. 
781309
No, předposlední dva díly byly fakt super, ale ten úplně poslední byl hrozně slabý. A to má kniha na Kinga docela přijatelný konec. Outsider má nejlepší první dva díly, které režíroval Bateman, i když je to dokonalá kopie knihy. Pak se to rozuteče zbytečně a vleče. Víc by tomu slušelo osm dílu. Ono první dva dily jsou totiž jedna tretina knížky*:D*  Vytáhni doma, do hospody nechoď: V knize je zmíněné, ze Batemanova postava sleduje Ozark. 
781299
5 -1
reagují: slord, AndyKaufman
reagovat

Outsider

Tak musím říct, že nakonec velmi dobrý. První díly byly geniální, pak se to rozuteklo a občas jsem se nudil, ale konec naprostý nářez. Takhle epicky neskončil ani True Detective. 
Možná by to bylo i na víc než na 8/10, ale já od toho asi mylně čekal paranormální Killing nebo True Detective, což jsem dostal jenom částečně. 
781299
Tak musím říct, že nakonec velmi dobrý. První díly byly geniální, pak se to rozuteklo a občas jsem se nudil, ale konec naprostý nářez. Takhle epicky neskončil ani True Detective.  Možná by to bylo i na víc než na 8/10, ale já od toho asi mylně čekal paranormální Killing nebo True Detective, což jsem dostal jenom částečně. 
Outsider
4 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To ne, ten by se hodil jako zaporak spíš do Bondovky.
781242
To ne, ten by se hodil jako zaporak spíš do Bondovky.
781238
2 0
reagovat

Outsider

Jak dělají pořád kresby "vraha". Že je to Klaus ml ?
781238
Jak dělají pořád kresby "vraha". Že je to [spoiler]Klaus ml [/spoiler]?
Outsider
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Pořád sleduju seriál Kukačky a stále je to napínavé dílo. Tak absolutní profesionalita se v českém seriálu jen tak nevidí. :+
781171
Pořád sleduju seriál [b]Kukačky[/b] a stále je to napínavé dílo. Tak absolutní profesionalita se v českém seriálu jen tak nevidí. *:+*
3 -4
reagovat
reaguje na: DarkSith
Hm, to zní od tebe jako to nejlepší doporučení. :))
780994
Hm, to zní od tebe jako to nejlepší doporučení. *:))*
780967
4 -3
reagovat

Outsider 2020

Nepatřím mezi největší fanoušky Stephena Kinga a u několika jeho slavných knih bych se hádal jako verbst s Avatarem. :) Přesto jsem cca přes půlku jeho knih přečetl a tohle mi prostě připomíná atmosféru jeho knížek nejvíc ze všeho. Daleko víc než jiné slavné adaptace.
Nejsem jeho hater, mám rád spoustu jeho menších a kratších novel a něco mi říká že i on je psal radši a tohle bude patřit mezi jeho oblíbenější adaptace. 

Škoda možná trochu delší expozice, jinak je to cca ve 40 % fantastický.
780971
Nepatřím mezi největší fanoušky Stephena Kinga a u několika jeho slavných knih bych se hádal jako verbst s Avatarem. :) Přesto jsem cca přes půlku jeho knih přečetl a tohle mi prostě připomíná atmosféru jeho knížek nejvíc ze všeho. Daleko víc než jiné slavné adaptace. Nejsem jeho hater, mám rád spoustu jeho menších a kratších novel a něco mi říká že i on je psal radši a tohle bude patřit mezi jeho oblíbenější adaptace.  Škoda možná trochu delší expozice, jinak je to cca ve 40 % fantastický.
Outsider 2020
3 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Některé jeho humorné poznámky jsou fajn. Jenže je náročné se na jeho pořád dívat, protože s ním v řadě věcí nemohu souhlasit. 
780967
Některé jeho humorné poznámky jsou fajn. Jenže je náročné se na jeho pořád dívat, protože s ním v řadě věcí nemohu souhlasit. 
780961
5 -4
reagují: Disketa1
reagovat
Díky HBO Go můžu vesele koukat na Johna Olivera a jeho show. Pecka! 8)
780961
Díky HBO Go můžu vesele koukat na Johna Olivera a jeho show. Pecka! *8)*
2 -10
reagují: DarkSith
reagovat

Love, Death & Robots

Krátkometrážní seriál pro geeky, který se nebojí vytasit fresh náměty, stylovou vizuální stránku, slušný spád, zamyšlení u každé epizody a celkově skvělý zpracování.

Ne každý díl vám může sednout, ale ve výsledku se to krásně vybalancuje, načež díly u kterých vás nemusí tolik bavit příběh, tak budete žrát stylizaci, a naopak.

Hezký netflixovský pokus o mix několika žánrů v jednom seriálu o krátkých dílech ideálních zkouknout při jídle či při čekání než se uvolní koupelna.
780957
Krátkometrážní seriál pro geeky, který se nebojí vytasit fresh náměty, stylovou vizuální stránku, slušný spád, zamyšlení u každé epizody a celkově skvělý zpracování. Ne každý díl vám může sednout, ale ve výsledku se to krásně vybalancuje, načež díly u kterých vás nemusí tolik bavit příběh, tak budete žrát stylizaci, a naopak. Hezký netflixovský pokus o mix několika žánrů v jednom seriálu o krátkých dílech ideálních zkouknout při jídle či při čekání než se uvolní koupelna.
Love, Death & Robots
5 -2
reagovat
reaguje na: zahron
Wheddon může být dead. Whedon žije :) (Ale chápu tvoji otázku)
780712
Wheddon může být dead. Whedon žije *:)* (Ale chápu tvoji otázku)
780711
1 0
reagovat

Wheddon is dead ?

nakousnu pikantní téma .... Josh is dead ? is he really thought ? :D
780711
nakousnu pikantní téma .... Josh is dead ? is he really thought ? *:D*
Wheddon is dead ?
1 -3
reagují: okkac
reagovat

The Boys

Nechcelo sa mi do toho. Lebo v poslednej dobe vidím dobrý námet a prevedenie je prinajlepšom priemerné, ale nakoniec si poviem, že šak čo by som chcel je to len seriál a dám tomu palec hore (Umbrella Academy), ale vo vnútri cítim sklamanie. Ale toto je presne to čo očakávam a nikdy nedostanem. Som na šiestej časti a keď sa nepozerám na najlepší superhrdinský počin v histórií tak už potom fakt neviem ako by také niečo malo vyzerať :D Ale nie vážne, veď to nemá chybu. V každej časti je nejaký zapamätateľný moment. Herci sú presne na svojom mieste. Hlavne Urban je strašný frajer. Keď budem potrebovať povzbudenie do života, pustím Spice Girls scénu a budem vedieť čo ďalej :D
780614
Nechcelo sa mi do toho. Lebo v poslednej dobe vidím dobrý námet a prevedenie je prinajlepšom priemerné, ale nakoniec si poviem, že šak čo by som chcel je to len seriál a dám tomu palec hore (Umbrella Academy), ale vo vnútri cítim sklamanie. Ale toto je presne to čo očakávam a nikdy nedostanem. Som na šiestej časti a keď sa nepozerám na najlepší superhrdinský počin v histórií tak už potom fakt neviem ako by také niečo malo vyzerať *:D* Ale nie vážne, veď to nemá chybu. V každej časti je nejaký zapamätateľný moment. Herci sú presne na svojom mieste. Hlavne Urban je strašný frajer. Keď budem potrebovať povzbudenie do života, pustím Spice Girls scénu a budem vedieť čo ďalej *:D*
The Boys
12 -1
reagovat
reaguje na: zahron
Posledné tri epizódy majú vraj mať hodinovú stopáž.
780517
Posledné tri epizódy majú vraj mať hodinovú stopáž.
780516
3 0
reagovat

WandaVision

Všechny díly byly zpracováním velice originální, hodně jsem si je užil až na fakt, že mohla být o hodně delší stopáž, člověk se nestihne ani rozkoukat, nehledě na to, že scénář a scénky byly asi zřejmě i zrychlené aby se vešly. Klidně mohli ještě nadstavit další zápletku nad hlavní děj (mám pocit že možná i něco takového dostaneme), ale každopádně za mě tedy velice krátká stopáž.
780516
Všechny díly byly zpracováním velice originální, hodně jsem si je užil až na fakt, že mohla být o hodně delší stopáž, člověk se nestihne ani rozkoukat, nehledě na to, že scénář a scénky byly asi zřejmě i zrychlené aby se vešly. Klidně mohli ještě nadstavit další zápletku nad hlavní děj (mám pocit že možná i něco takového dostaneme), ale každopádně za mě tedy velice krátká stopáž.
WandaVision
6 -1
reagují: slord
reagovat
780426
https://www.imgup.cz/image/kF3z
13 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Nikdo ji nezrušil, ale v nové řadě bude náhodou podobná ženská postava :)
780401
Nikdo ji nezrušil, ale v nové řadě bude náhodou podobná ženská postava *:)*
780395
5 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se