Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15001 - 15020 Napsat příspěvek

Bosch

Nepamatuju se kde jsem před lety skončil a bojím se abych si při hledani nekliknul na spoiler, píšu pravděpodobně k první až třetí řadě:

Jednicka je o nahánění masového vraha jak ho hraje ten týpek z Iron Eagla. Dvojka je o n nahánění party mariňáků a trojka kde jsem asi skončil začíná předáním nějakého kufříku v metru nebo tramvají ?

Díky. Jo a vím že je neodpustitelný nedokoukat 3 řady takový pecky. :)
780018
Nepamatuju se kde jsem před lety skončil a bojím se abych si při hledani nekliknul na spoiler, píšu pravděpodobně k první až třetí řadě: [spoiler]Jednicka je o nahánění masového vraha jak ho hraje ten týpek z Iron Eagla. Dvojka je o n nahánění party mariňáků a trojka kde jsem asi skončil začíná předáním nějakého kufříku v metru nebo tramvají ? [/spoiler] Díky. Jo a vím že je neodpustitelný nedokoukat 3 řady takový pecky. :)
Bosch
3 -1
reagují: squirrel, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
well ...
780003
well ...
780002
1 -1
reagovat
reaguje na: zahron
V dobrém slova smyslu?:D Jako druhý Breaking Bad od toho nečekám, to ani nejde:D
780002
V dobrém slova smyslu?*:D* Jako druhý Breaking Bad od toho nečekám, to ani nejde*:D*
779988
2 0
reagují: zahron
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
"No, jsem zvědavý, jak se to vyvine dál. Jestli budou další díly tak nekompromisní, jako byly poslední dva první řady, tak se mám na co těšit"

ach ty bláhový ... někdy vážně závidím ten pocit první neznalosti, první binge, první "OHHH SHIT FUCK" moment :D
779988
[i]"No, jsem zvědavý, jak se to vyvine dál. Jestli budou další díly tak nekompromisní, jako byly poslední dva první řady, tak se mám na co těšit"[/i] ach ty bláhový ... někdy vážně závidím ten pocit první neznalosti, první binge, první "OHHH SHIT FUCK" moment *:D*
779968
2 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Ozark 1. řada

Tohle mi fakt sedlo. Má to něco z Farga, něco z Breaking Bad, výborného Batemana, kterému vážné role dost pasují a zajímavé vedlejší postavy (Ruth je boží a hrozně ji fandím) Překvapivě mi tady nevadí děti (na Jonahův vývoj jsem zvědavý) a narozdíl od Skylar z BB je tady i přes svou bitch povahu manželka hlavní postavy taky sympatická. Věřím, že by to sice šlo všechno trochu zkrátit a aby měl poslední díl první řady stopáž skoro 80 minut taky nebyla potřeba, ale nějak mi ta pomalost a budování atmosféry nevadí a nenudí mě. Jediné mínus jsem viděl v FBI. Jednak mi vadí, že tam za každou cenu museli nacpat nějakou homosexuální postavu, která je navíc dost nesympatická a druhak jsou tam úplně k ničemu a působí na mě spíš jako výplň.
No, jsem zvědavý, jak se to vyvine dál. Jestli budou další díly tak nekompromisní, jako byly poslední dva první řady, tak se mám na co těšit a za chvíli můžu odpočítávat dny do závěrečné řady. 
779968
Tohle mi fakt sedlo. Má to něco z Farga, něco z Breaking Bad, výborného Batemana, kterému vážné role dost pasují a zajímavé vedlejší postavy (Ruth je boží a hrozně ji fandím) Překvapivě mi tady nevadí děti (na Jonahův vývoj jsem zvědavý) a narozdíl od Skylar z BB je tady i přes svou bitch povahu manželka hlavní postavy taky sympatická. Věřím, že by to sice šlo všechno trochu zkrátit a aby měl poslední díl první řady stopáž skoro 80 minut taky nebyla potřeba, ale nějak mi ta pomalost a budování atmosféry nevadí a nenudí mě. Jediné mínus jsem viděl v FBI. [spoiler]Jednak mi vadí, že tam za každou cenu museli nacpat nějakou homosexuální postavu, která je navíc dost nesympatická a druhak jsou tam úplně k ničemu a působí na mě spíš jako výplň. [/spoiler]No, jsem zvědavý, jak se to vyvine dál. Jestli budou další díly tak nekompromisní, jako byly poslední dva první řady, tak se mám na co těšit a za chvíli můžu odpočítávat dny do závěrečné řady. 
Ozark 1. řada
6 -1
reagují: zahron
reagovat

Kukačky

Emotivní jízda pokračuje a je to prostě nádhera. Často vyzdvihuju dospělé herce, ale dnes musím vyzdvihnout i ty kluky v rolích Jakuba a Tomáše. Klobouk dolů před nimi. A jinak jsem netušil, že Jitka Čvančarová umí skvěle zpívat. Ta závěrečná písnička v jejím podání nemá chybu. :+
779812
Emotivní jízda pokračuje a je to prostě nádhera. Často vyzdvihuju dospělé herce, ale dnes musím vyzdvihnout i ty kluky v rolích Jakuba a Tomáše. Klobouk dolů před nimi. A jinak jsem netušil, že Jitka Čvančarová umí skvěle zpívat. Ta závěrečná písnička v jejím podání nemá chybu. *:+*
Kukačky
2 -4
reagovat

Kokoti na neděli

Nová epizoda je boží. Zároveň ale strašně smutná, zvláště ta Laura Janáčková. Nad ní člověk jenom kroutí hlavou, stejně jako nad těmi diskusními příspěvky pod videem.
779790
[url=https://www.televizeseznam.cz/video/kokoti-na-nedeli/sexuolozka-brani-kurevniky-a-na-marilyn-mansona-vytahli-hodne-spinave-spodky-64132947?fbclid=IwAR1vbUYJ4unq-cjEZAjGnP__P1C-wDjDKJYx4zYguPIb23MT6EVXDCUKhjI]Nová epizoda[/url] je boží. Zároveň ale strašně smutná, zvláště ta Laura Janáčková. Nad ní člověk jenom kroutí hlavou, stejně jako nad těmi diskusními příspěvky pod videem.
Kokoti na neděli
1 -13
reagovat

Firefly Lane (2021)

Nejnavoněnější hovno tohoto roku. Když si objednáte z Wishe The Morning Show, tak vám přijde tohle. Možná je to tím, že jsem nevyrostl na Scrubs a Greys anatomy, ale Katherine Heigl a Sarah Chalke opravdu po 40 vidět nepotřebuju. 

Generická retro flashbacková kokotina. Má to docela dobrý hudební montáže, ale jinak jsem se za tvůrce strašně styděl. 
779769
Nejnavoněnější hovno tohoto roku. Když si objednáte z Wishe The Morning Show, tak vám přijde tohle. Možná je to tím, že jsem nevyrostl na Scrubs a Greys anatomy, ale Katherine Heigl a Sarah Chalke opravdu po 40 vidět nepotřebuju.  Generická retro flashbacková kokotina. Má to docela dobrý hudební montáže, ale jinak jsem se za tvůrce strašně styděl. 
Firefly Lane (2021)
2 -1
reagovat

WandaVision S01E05

Je to pořád fajn, ale občas mám pocit, že je to trochu natahované a mělo by se šlápnout na plyn. 7/10
779765
Je to pořád fajn, ale občas mám pocit, že je to trochu natahované a mělo by se šlápnout na plyn. 7/10
WandaVision S01E05
2 -3
reagovat

Dragons Den UK

Spammuju tu s tím v posledních letech tak počtvrté, ale zase jsem do toho spadnul. A v krátkém čase nakoukal tak 200 pitchů.

Za mne jedna z nej reality show. Škoda, že to nejde nijak rozumně nakoukat z ČR a musí se jet po Youtube nebo Facebook Watch. 

Parádní motivační a lidská věc. Stokrát prospěšnější než různí Kiosakiové a podobní obchodníci s motivačníma a podnikatelskýma hovnama.  Fakt doporučuju, jestli má někdo chvilku, je to i v podstatě užitečně strávenej čas. V podstatě bych to doporučil i na výuku obchodní angličtiny. 

A cítím z toho srdce jako z ranných dílů Pohlreicha. Tu partičku milionářů jsem si fakt oblíbil. Samozřejmě nej je Peter, Touker a Duncan. 

Jednou se mi podařilo prolomit čtvrtou bariéru, protože na Linkedinu hledám podnikatele co mne zaujmou, jeden se mi na profil kouknul zpátky a pak i napsal, když jsem se mu omluvil že mu lezu do profilu a proč, fakt příjemný se dozvědět jak dopadnul a proč :+

Škoda, že s toho u nás byla parodie s Okamurou a jinýma polotragédama s vynálezy z ranku Receptář a Přemek Podlaha. 
779720
Spammuju tu s tím v posledních letech tak počtvrté, ale zase jsem do toho spadnul. A v krátkém čase nakoukal tak 200 pitchů. Za mne jedna z nej reality show. Škoda, že to nejde nijak rozumně nakoukat z ČR a musí se jet po Youtube nebo Facebook Watch.  Parádní motivační a lidská věc. Stokrát prospěšnější než různí Kiosakiové a podobní obchodníci s motivačníma a podnikatelskýma hovnama.  Fakt doporučuju, jestli má někdo chvilku, je to i v podstatě užitečně strávenej čas. V podstatě bych to doporučil i na výuku obchodní angličtiny.  A cítím z toho srdce jako z ranných dílů Pohlreicha. Tu partičku milionářů jsem si fakt oblíbil. Samozřejmě nej je Peter, Touker a Duncan.  Jednou se mi podařilo prolomit čtvrtou bariéru, protože na Linkedinu hledám podnikatele co mne zaujmou, jeden se mi na profil kouknul zpátky a pak i napsal, když jsem se mu omluvil že mu lezu do profilu a proč, fakt příjemný se dozvědět jak dopadnul a proč *:+* Škoda, že s toho u nás byla parodie s Okamurou a jinýma polotragédama s vynálezy z ranku Receptář a Přemek Podlaha. 
Dragons Den UK
1 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Aspoň označuj spoilery. 
779717
Aspoň označuj spoilery. 
779678
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
meh. furt mě to nebere. vpodstatě jsem díly 3-5 proklikal abych viděl že na konci je quicksilver z xmenovské serie ?

je to pořád meh :-
779678
meh. furt mě to nebere. vpodstatě jsem díly 3-5 proklikal abych viděl že na konci je[spoiler] quicksilver z xmenovské serie ? [/spoiler]je to pořád meh *:-*
779652
2 -8
reagují: Ne__Ty
reagovat

Wandavision

Byl to nerdovsky historický milník škoda, že mě poslední X-meni tak štvali, že mi chvíli trvalo si to uvědomit, i když jsem věděl, že není něco v pořádku :-D Přředpokládám, že bude i Magneto. Každopádně, tak špatné postsynchrony jsem viděl naposled u českého filmu.
779652
Byl to nerdovsky historický milník škoda, že [spoiler]mě poslední X-meni tak štvali, že mi chvíli trvalo si to uvědomit, i když jsem věděl, že není něco v pořádku :-D [/spoiler][spoiler]Přředpokládám, že bude i Magneto. [/spoiler]Každopádně, tak špatné postsynchrony jsem viděl naposled u českého filmu.
Wandavision
2 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ano, tam to začíná být zajímavé. 
779646
Ano, tam to začíná být zajímavé. 
779624
1 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To už rovnou počkej na nějakej YouTube sestřih po konci řady, ne? 
779641
To už rovnou počkej na nějakej YouTube sestřih po konci řady, ne? 
779624
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
za mě průměr, je to přehypovaný
779626
za mě průměr, je to přehypovaný
779624
1 -5
reagovat
reaguje na: connor

WandaVision S01E05

vy mě serete !!!! 

musím si pouštět 3 a 4 díl ?
779624
vy mě serete !!!!  musím si pouštět 3 a 4 díl ?
WandaVision S01E05
779570
1 -4
reagují: connor, verbst, Fanous21
reagovat

WandaVision S01E05

Pff, kdyby tam poslali Hawkeye, tak by ji přesvědčil, měli k sobě blízko.

Takhle to vypadá, že nás čeká souboj epických rozměrů...

Ale zaujala zmíňka o 'aerospace engineer'. Jestli je to ten, kdo myslím, tak by to bylo fantastické. 
779607
Pff, kdyby tam poslali Hawkeye, tak by ji přesvědčil, měli k sobě blízko. Takhle to vypadá, že nás čeká souboj [url=https://imgur.com/a/kOKv7le]epických rozměrů... [/url] Ale zaujala zmíňka o 'aerospace engineer'. Jestli je to ten, kdo myslím, tak by to bylo [i]fantastické.[/i] 
WandaVision S01E05
5 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Řekl by jsi, že se to kvalitativně blíží Forbydelsen?
779600
Řekl by jsi, že se to kvalitativně blíží Forbydelsen?
779599
9 -1
reagovat

Looking - závěrečná epizoda

Lépe to snad ani skončit nemohlo. Jsem úplně dojatý z téhle bouřlivé jízdy plné skutečného života a tvrdých poučení. A Patrick? To už není ten Patrick, jak jsme ho znali na začátku. Dostal tolik životních nakládaček, že si to štěstí skutečně zaslouží. Sedlo mi to fakt neskutečně - genialitou scénáře, vzájemnou chemií všech postav a ohromných hereckých výkonů. To vše v kombinaci s navýsost citlivou režií. Celý seriál včetně této celovečerní závěrečné epizody se může právem řadit k tomu nejlepšímu, co se kdy na americké televizní půdě urodilo.
779599
Lépe to snad ani skončit nemohlo. Jsem úplně dojatý z téhle bouřlivé jízdy plné skutečného života a tvrdých poučení. A Patrick? To už není ten Patrick, jak jsme ho znali na začátku. Dostal tolik životních nakládaček, že si to štěstí skutečně zaslouží. Sedlo mi to fakt neskutečně - genialitou scénáře, vzájemnou chemií všech postav a ohromných hereckých výkonů. To vše v kombinaci s navýsost citlivou režií. Celý seriál včetně této celovečerní závěrečné epizody se může právem řadit k tomu nejlepšímu, co se kdy na americké televizní půdě urodilo.
Looking - závěrečná epizoda
1 -5
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se