Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14941 - 14960 Napsat příspěvek
Covid na její úrovni popírá půlka českého Facebooku a zrovna já tu snad nikomu nemusím vysvětlovat jak mne to sere, podle výzkumu WHO 46 % Čechů nedodržuje karanténu, všechny je vyrazíme z práce? 

Zaznamenal jsem u ní příspěvek, kde si dělala prdel z nandavání roušek a podobné věci. 
780175
Covid na její úrovni popírá půlka českého Facebooku a zrovna já tu snad nikomu nemusím vysvětlovat jak mne to sere, podle výzkumu WHO 46 % Čechů nedodržuje karanténu, všechny je vyrazíme z práce?  Zaznamenal jsem u ní příspěvek, kde si dělala prdel z nandavání roušek a podobné věci. 
6 -5
reagují: studo, TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
OK, jak to bagatelizuje holocaust? Podle vás nepřesnou paralelou? PS pohybuješ se na hodně tenkém ledě, u nás je trestné popírání holocaustu ne jeho bagatelizace nebo komparace, to je obrovský rozdíl. 

Jinak jsi to popsal dost nepřesně, na ní je z 99 % hate kvůli trans příspěvkům, to celé rozjelo #fireginacarano Tahle paralela byla jenom záminka. 
780174
OK, jak to bagatelizuje holocaust? Podle vás nepřesnou paralelou? PS pohybuješ se na hodně tenkém ledě, u nás je trestné popírání holocaustu ne jeho bagatelizace nebo komparace, to je obrovský rozdíl.  Jinak jsi to popsal dost nepřesně, na ní je z 99 % hate kvůli trans příspěvkům, to celé rozjelo #fireginacarano Tahle paralela byla jenom záminka. 
780172
7 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Team do_Od. Predevsim za ten covid mela letet uz davno.
780173
Team do_Od. Predevsim za ten covid mela letet uz davno.
780172
9 -5
reagovat
Bagatelizování holocaustu je považováno za antisemitské. Je fuk, jestli tě to uráží, nebo ne. Zkrátka se to ve slušné společnosti nedělá, a ten kdo to dělá, je dement. :) Carano každopádně už loni začala jet bomby a sdílela různý konspirační teorie ohledně amerických voleb, hoaxy s Covidem a další píčoviny. Už tehdy se spekulovalo, že ji vyrazí. Nakonec podle mě dostala jen varování, do finále Mandaloriana držela hubu a teď se zase ozvala a někomu v Disney už došli nervy. Vyškrtli ji z Mandaloriana a údajně i toho připravovaného seriálu Rangers of the New Republic, kde měla mít ještě prominentnější roli. Imho no surprise, ty jako firma nechceš být spojován s něčím takovým, takže lepší ji nechat jít.

Jinak baví mě, jak ji lidi brání svobodou slova. Jak kdyby svoboda slova měla něco společnýho s tím, že soukromá firma vyhodí svého zaměstnance za to, že na internet píše sračky. ;)
780172
Bagatelizování holocaustu je považováno za antisemitské. Je fuk, jestli tě to uráží, nebo ne. Zkrátka se to ve slušné společnosti nedělá, a ten kdo to dělá, je dement. *:)* Carano každopádně už loni začala jet bomby a sdílela různý konspirační teorie ohledně amerických voleb, hoaxy s Covidem a další píčoviny. Už tehdy se spekulovalo, že ji vyrazí. Nakonec podle mě dostala jen varování, do finále Mandaloriana držela hubu a teď se zase ozvala a někomu v Disney už došli nervy. Vyškrtli ji z Mandaloriana a údajně i toho připravovaného seriálu Rangers of the New Republic, kde měla mít ještě prominentnější roli. Imho no surprise, ty jako firma nechceš být spojován s něčím takovým, takže lepší ji nechat jít. Jinak baví mě, jak ji lidi brání svobodou slova. Jak kdyby svoboda slova měla něco společnýho s tím, že soukromá firma vyhodí svého zaměstnance za to, že na internet píše sračky. *;)*
16 -10
reagovat
Jinak bych byl tedy rád aby mi někdo vysvětlil jak to znevažuje a uráží oběti Holocaustu, já to nechápu. 

Já mám mezi předky oběti komunistického režimu a čistek a nějak nechápu, co by mne na tom mělo urazit, když by někdo napsal, že je to jako v padesátých letech u nás. Protože je, alespoň ten začátek.
Pradědu k smrti utýrali v lágru jenom protože byl jeho nadřízený obchodně v kontaktu s Američany. Měl přes 100 kilo, byl to kus chlapa, po propuštění z lágru měl 52 kilo a do 14 dnů zemřel. Dodnes se ten příběh dá dohledat na webu Ústavu pro studium totalitních režimů. Nejdřív ho vyhodili z práce, pak si pro něj přišli domů.  Jak konkrétně mne má urazit když k tomuhle někdo přirovná vyhazovy z práce za názor? dík za vysvětlení
780170
Jinak bych byl tedy rád aby mi někdo vysvětlil jak to znevažuje a uráží oběti Holocaustu, já to nechápu.  Já mám mezi předky oběti komunistického režimu a čistek a nějak nechápu, co by mne na tom mělo urazit, když by někdo napsal, že je to jako v padesátých letech u nás. Protože je, alespoň ten začátek. Pradědu k smrti utýrali v lágru jenom protože byl jeho nadřízený obchodně v kontaktu s Američany. Měl přes 100 kilo, byl to kus chlapa, po propuštění z lágru měl 52 kilo a do 14 dnů zemřel. Dodnes se ten příběh dá dohledat na webu Ústavu pro studium totalitních režimů. Nejdřív ho vyhodili z práce, pak si pro něj přišli domů.  Jak konkrétně mne má urazit když k tomuhle někdo přirovná vyhazovy z práce za názor? dík za vysvětlení
15 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Viz já níže, Tony mě nádherně utřel (ironie) :D
780164
Viz já níže, Tony mě nádherně utřel (ironie) *:D*
780162
4 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Podle mne je to její přirovnání naprosto na místě, protože ve dvacátých a třicátých letech to začínálo právě tím, že se u židů nenakupuje a nesmí pracovat na úřadech. Že se to pak zvrhlo neznamená, že to nezačalo stejně. 

Ostatně u nás se používá paralela s politikou ne náboženstvím, protože v USA by Pavel Morozov asi nikomu nic neřekl a teď jsem zaznamenal přesně takové příklady 2. 
780163
Podle mne je to její přirovnání naprosto na místě, protože ve dvacátých a třicátých letech to začínálo právě tím, že se u židů nenakupuje a nesmí pracovat na úřadech. Že se to pak zvrhlo neznamená, že to nezačalo stejně.  Ostatně u nás se používá paralela s politikou ne náboženstvím, protože v USA by Pavel Morozov asi nikomu nic neřekl a teď jsem zaznamenal přesně takové příklady 2. 
780160
9 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kde se píše, že ji vyhodili?

"Gina Carano is not currently employed by Lucasfilm and there are no plans for her to be in the future."
780162
Kde se píše, že ji vyhodili? [i]"Gina Carano is not currently employed by Lucasfilm and there are no plans for her to be in the future."[/i]
780140
4 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: okkac
Mno, rozhodně to není vinou jenom "levičáků nebo SJW". Problém je, že se obě strany v tomhle chování podporují navzájem a nějaký hledání prvotního viníka je kompletně "missing the point". Slepice nebo vejce.

Je mi jasný, že konzervativci to v Hollywoodu nemají snadný, a v principu se mi to nelíbí, protože pluralitu názorů obecně pokládám za strašně důležitou. Ale pokud chci nastartovat přínosnou diskuzi, jde to udělat i civilně a bez přirovnávání k holokaustu, kde je naprosto jasný, že se spousty lidí silně dotkne.
780160
Mno, rozhodně to není vinou jenom "levičáků nebo SJW". Problém je, že se obě strany v tomhle chování podporují navzájem a nějaký hledání prvotního viníka je kompletně "missing the point". Slepice nebo vejce. Je mi jasný, že konzervativci to v Hollywoodu nemají snadný, a v principu se mi to nelíbí, protože pluralitu názorů obecně pokládám za strašně důležitou. Ale pokud chci nastartovat přínosnou diskuzi, jde to udělat i civilně a bez přirovnávání k holokaustu, kde je naprosto jasný, že se spousty lidí silně dotkne.
780138
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Židé nejsou rasa, ale náboženství, maximálně tak národ, ale což v té době ještě uplně ne. První definici na etnického nebo rasové žida přinesly až norimberské zákony, hodně let po prvních pogromech a náladách v ulicích nejenom Německa. Ostatně teď o tom jistý Polanski natočil krásný film. A to kterému náboženství budu věřit je o výchově a volbě ne zas tak vzdáleně jako politické preference. A bylo by teda na hodně velkou debatu, jestli je více predestinovaný člověk vůči náboženství nebo politickému přesvědčení.
V podstatě jí tím rasismem dáváš za pravdu ještě víc, protože to je rozměr, který tam naroubovali až na základě té nenávisti obyčejných lidí, aby to využili v politický prospěch. A v podobném rozsahu to mezi válkami probíhalo i na ruském území. 
780158
Židé nejsou rasa, ale náboženství, maximálně tak národ, ale což v té době ještě uplně ne. První definici na etnického nebo rasové žida přinesly až norimberské zákony, hodně let po prvních pogromech a náladách v ulicích nejenom Německa. Ostatně teď o tom jistý Polanski natočil krásný film. A to kterému náboženství budu věřit je o výchově a volbě ne zas tak vzdáleně jako politické preference. A bylo by teda na hodně velkou debatu, jestli je více predestinovaný člověk vůči náboženství nebo politickému přesvědčení. V podstatě jí tím rasismem dáváš za pravdu ještě víc, protože to je rozměr, který tam naroubovali až na základě té nenávisti obyčejných lidí, aby to využili v politický prospěch. A v podobném rozsahu to mezi válkami probíhalo i na ruském území. 
780154
11 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ne, je mi líto, ale pravdu nemá. Ta analogie přinejlepším silně pokulhává, protože politický názor jednoduše není ekvivalentem rasového původu, za který nikdo z principu nenese žádnou osobní odpovědnost. O přiměřenosti reakce (vyhazovy z práce apod.) se dá jistě diskutovat, ale když někdo použije tento konkrétní příměr, tak se silnou odezvou musí počítat (a dost možná právě proto to dělá, pokud tedy není úplně slabý na duchu...).
780154
Ne, je mi líto, ale pravdu nemá. Ta analogie přinejlepším silně pokulhává, protože politický názor jednoduše není ekvivalentem rasového původu, za který nikdo z principu nenese žádnou osobní odpovědnost. O přiměřenosti reakce (vyhazovy z práce apod.) se dá jistě diskutovat, ale když někdo použije tento konkrétní příměr, tak se silnou odezvou musí počítat (a dost možná právě proto to dělá, pokud tedy není úplně slabý na duchu...).
780150
6 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: okkac
Má ve své podstatě pravdu. Být dnes v USA v opozici proti radikální a extrémní levici reprezentované SJW v podstatě znamená kariérní sebevraždu. To nemá s demokracií mnoho společného. 
780150
Má ve své podstatě pravdu. Být dnes v USA v opozici proti radikální a extrémní levici reprezentované SJW v podstatě znamená kariérní sebevraždu. To nemá s demokracií mnoho společného. 
780134
9 -6
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: Disketa1
Můžeš mi svými slovy popsat, jak konkrétně toto uráží obětí Holocaustu ? 
780148
Můžeš mi svými slovy popsat, jak konkrétně toto uráží obětí Holocaustu ? 
780137
6 -4
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: okkac
No tady jsem s Diskem, dalo se to určitě napsat citlivěji a jinak, leč samozřejmě pod tím leží dost pravdy. 
780144
No tady jsem s Diskem, dalo se to určitě napsat citlivěji a jinak, leč samozřejmě pod tím leží dost pravdy. 
780138
5 -3
reagovat
reaguje na: Memphis
Přijde mi to naprosto normální  normální mi nepřijde za to lidi vyhazovat.
780140
Přijde mi to naprosto normální  normální mi nepřijde za to lidi vyhazovat.
780125
8 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Disketa1
Dneska už je urážka všechno. Lidi jsou až moc butthurt.
Prostě čím více levičáci a SJW tlačí, tím více se radikalizuje i druhá strana prostě jen z principu.
780138
Dneska už je urážka všechno. Lidi jsou až moc butthurt. Prostě čím více levičáci a SJW tlačí, tím více se radikalizuje i druhá strana prostě jen z principu.
780137
11 -3
reagují: Memphis, Godlike
reagovat
reaguje na: okkac
Jojo, něco podobného tvrdili antivaxeři, kteří si na klopy dávali židovskou hvězdu s nápisy "Neočkovaný". Opravdu chceš tuhle hrůznou analogii brát jako relevantní? Je to urážka všech obětí nacistického holocaustu. Fakt mě nemile překvapuješ, kam ses za ty roky posunul. :o
780137
Jojo, něco podobného tvrdili antivaxeři, kteří si na klopy dávali židovskou hvězdu s nápisy "Neočkovaný". Opravdu chceš tuhle hrůznou analogii brát jako relevantní? Je to urážka všech obětí nacistického holocaustu. Fakt mě nemile překvapuješ, kam ses za ty roky posunul. *:o*
780134
13 -8
reagují: AndyKaufman, okkac
reagovat
reaguje na: HAL
Napsala, že být trumpovský republikán teď ve sátech je jak být žídem v v 30. letech v Německu. Je to overestimation, ale zas částečně na tom něco je.
780134
Napsala, že být trumpovský republikán teď ve sátech je jak být žídem v v 30. letech v Německu. Je to overestimation, ale zas částečně na tom něco je.
780129
8 -6
reagují: DarkSith, Disketa1
reagovat
Som rád že s mojim negatívnym názorom na Bellu Ramsay nie som v menšine ako som v pôvodne myslel. :D
780133
Som rád že s mojim negatívnym názorom na Bellu Ramsay nie som v menšine ako som v pôvodne myslel. *:D*
7 -1
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Ja som videl Bellu aj v troch sezónach Worst Witch a bol som rád, že ju preobsadili, ten jej afekt a šušľanie ma hrozne srali.
780131
Ja som videl Bellu aj v troch sezónach Worst Witch a bol som rád, že ju preobsadili, ten jej afekt a šušľanie ma hrozne srali.
780093
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se