Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14921 - 14940 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
...
Jo přesně tak. Ty za to můžeš, jen ty a nikdo jiný, přesně to jsem napsal.
780202
... Jo přesně tak. Ty za to můžeš, jen ty a nikdo jiný, přesně to jsem napsal.
780199
9 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
Hele a co je tohle vlastně za argument? :) Všichni víme, jak to s Trumpem dopadlo, 6. ledna proběhlo finále jeho show a zrovna v těchto dnech běží repríza na půdě senátu. Jestli stále dáváte po těch čtyřech letech přednost Trumpovi, jeho alt-right ovečkám a tomu jeho vesmíru před ostatníma alternativama, tak teda bůh s vámi, protože už vám zjevně není pomoci. ;)
780201
Hele a co je tohle vlastně za argument? *:)* Všichni víme, jak to s Trumpem dopadlo, 6. ledna proběhlo finále jeho show a zrovna v těchto dnech běží repríza na půdě senátu. Jestli stále dáváte po těch čtyřech letech přednost Trumpovi, jeho alt-right ovečkám a tomu jeho vesmíru před ostatníma alternativama, tak teda bůh s vámi, protože už vám zjevně není pomoci. *;)*
780196
7 -7
reagují: Kostěj, HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Takže lidi volí Trumpa kvůli mně? To jsem neměl tušení, že mě zná nějaký americký volič a rozhoduje se podle mých názorů publikovaných v češtině. 8)
780199
Takže lidi volí Trumpa kvůli mně? To jsem neměl tušení, že mě zná nějaký americký volič a rozhoduje se podle mých názorů publikovaných v češtině. *8)*
780192
2 -11
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Kostěj
"Budovatelský zápal" u do_Oda a dalších rozdmýchávají také lidé, kteří tvrdí, že polovina Ameriky volí Trumpa kvůli tomu, že lidé jako on chtějí rozhodovat o tom, co jim smí vadit a nedochází jim to. Je to klasická smyčka, nikdo není nevinný :D
780200
"Budovatelský zápal" u do_Oda a dalších rozdmýchávají také lidé, kteří tvrdí, že polovina Ameriky volí Trumpa kvůli tomu, že lidé jako on chtějí rozhodovat o tom, co jim smí vadit a nedochází jim to. Je to klasická smyčka, nikdo není nevinný *:D*
780196
7 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Ne, oni ho volí proto že chceš lidi co říkají, že černý Artuš je píčovina, vyhazovat z práce ;)

Oni totiž z velké části toho Trumpa moc rádi nemají. Oni ví že je tak trochu kokot. Volilo ho víc lidí než všechny Americké prezidenty před ním, a jeho hardcore fanoušků mezi nimi bude jen část. Ale pořád ho volí, protože jim to přijde lepší než extremismus opačné strany.
Fakt si myslíš že cestou dál je ten extremismus hnát ještě dál, a nebo je na čase se smířit s kompromisem, že svět a lidé v něm prostě nebudou jen podle tebe?
780197
Ne, oni ho volí proto že chceš lidi co říkají, že černý Artuš je píčovina, vyhazovat z práce *;)* Oni totiž z velké části toho Trumpa moc rádi nemají. Oni ví že je tak trochu kokot. Volilo ho víc lidí než všechny Americké prezidenty před ním, a jeho hardcore fanoušků mezi nimi bude jen část. Ale pořád ho volí, protože jim to přijde lepší než extremismus opačné strany. Fakt si myslíš že cestou dál je ten extremismus hnát ještě dál, a nebo je na čase se smířit s kompromisem, že svět a lidé v něm prostě nebudou jen podle tebe?
780194
13 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Polovina Ameriky volí Trumpa, protože takový jako ty chtějí rozhodovat o tom, co jim smí vadit. Že vám to pro samej budovatelskej zápal furt nedochází, je příznačný. 
780196
Polovina Ameriky volí Trumpa, protože takový jako ty chtějí rozhodovat o tom, co jim smí vadit. Že vám to pro samej budovatelskej zápal furt nedochází, je příznačný. 
780194
14 -2
reagují: do_Od, TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
To mě fakt mrzí, že výrazně míň jak polovina Ameriky ze sebe dělá hlupáky volením Trumpa, protože mi nevadí černý Artuš. :D
780194
To mě fakt mrzí, že výrazně míň jak polovina Ameriky ze sebe dělá hlupáky volením Trumpa, protože mi nevadí černý Artuš. *:D*
780192
4 -10
reagují: HAL, Kostěj
reagovat
reaguje na: Gonzi
Velmi přesně vystižené.

od_do, Disketa a další podobní - přesně kvůli vašemu přístupu Trumpa volí polovina Ameriky
780192
Velmi přesně vystižené. od_do, Disketa a další podobní - přesně kvůli vašemu přístupu Trumpa volí polovina Ameriky
780187
13 -4
reagují: Disketa1, do_Od
reagovat
No byl bych strasnej sef. Jeste ze jenom fiktivni :D
780191
No byl bych strasnej sef. Jeste ze jenom fiktivni *:D*
6 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Dal jsem ti palec nahoru, protoze ja sebe taky ne :D
780190
Dal jsem ti palec nahoru, protoze ja sebe taky ne *:D*
780185
7 -2
reagovat
Navíc je ironií, že dostala vyhazov od takové bezúhonné a morální firmy, která sama podkuřuje jedné asijské zemi s koncentračními tábory.
780189
Navíc je ironií, že dostala vyhazov od takové bezúhonné a morální firmy, která sama podkuřuje jedné [url=https://www.bbc.com/news/world-asia-china-55794071]asijské zemi s koncentračními tábory[/url].
8 -2
reagovat
Dobře, máš pravdu, ty jsi ten nejchytřejší, my všichni ostatní jsme hloupí, nic nevíme. Ty víš všechno a nikdy se nemýlíš. Spokojený?
780188
Dobře, máš pravdu, ty jsi ten nejchytřejší, my všichni ostatní jsme hloupí, nic nevíme. Ty víš všechno a nikdy se nemýlíš. Spokojený?
3 -13
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pokud na základě toho chceš vyhazovat, tak na základě toho můžeš i nabírat, ne? Hledáme servírku, 3 roky praxe, volitelka ODS, vegetariánka, křesťanka. ;)
Já myslel, že ideál je, že lidi nabíráme podle odbornosti/ceny, ne podle věku, pohlaví, náboženství, přesvědčení apod.

Totéž (jak jinak) do_od, který zas jednou má patent na slušnou společnost a vyhodnocování sraček. 

Její post nezlehčuje holokaust, ale upozorňuje na to, že to začalo nenávistí vůči [skupina] na úrovni obyvatelstva a že se to pomalu děje v USA v čemž má pravdu, protože to tam dotáhli do stavu kdy si prostě republikán a demokrat u piva nemůžou popovídat, protože jedni jsou pravicoví kreténi zatímco druzí levicoví kreténi. Je to obrovský problém, protože místo diskuze a hledání kompromisů jdeme více a více do stavu "my vs oni". Amerika není "na pokraji" občanské války kvůli republikánům... ono totiž k hádce jsou potřeba dva.

A tohle odsuzovaní (třeba teď jí) na tom rozhodně nic nezmírní. Řešení není ji za ten post odsoudit, ale zkusit jej pochopit, proč by jej mohla psát, co je na tom případně pravdy, s čím to přehání, vysvětlovat, diskutovat... A to dnes není moderní.
780187
Pokud na základě toho chceš vyhazovat, tak na základě toho můžeš i nabírat, ne? Hledáme servírku, 3 roky praxe, volitelka ODS, vegetariánka, křesťanka. *;)* Já myslel, že ideál je, že lidi nabíráme podle odbornosti/ceny, ne podle věku, pohlaví, náboženství, přesvědčení apod. Totéž (jak jinak) do_od, který zas jednou má patent na slušnou společnost a vyhodnocování sraček.  Její post nezlehčuje holokaust, ale upozorňuje na to, že to začalo nenávistí vůči [skupina] na úrovni obyvatelstva a že se to pomalu děje v USA v čemž má pravdu, protože to tam dotáhli do stavu kdy si prostě republikán a demokrat u piva nemůžou popovídat, protože jedni jsou pravicoví kreténi zatímco druzí levicoví kreténi. Je to obrovský problém, protože místo diskuze a hledání kompromisů jdeme více a více do stavu "my vs oni". Amerika není "na pokraji" občanské války kvůli republikánům... ono totiž k hádce jsou potřeba dva. A tohle odsuzovaní (třeba teď jí) na tom rozhodně nic nezmírní. Řešení není ji za ten post odsoudit, ale zkusit jej pochopit, proč by jej mohla psát, co je na tom případně pravdy, s čím to přehání, vysvětlovat, diskutovat... A to dnes není moderní.
780178
20 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Disketa1
Doslova jsem ti to do toho příspěvku napsal, jak to bylo s rasou a Norimberskými zákony, ty jsi to nečetl? A odpovíš mi prosím na otázku jak a proč by to mělo oběti holocaustu urazit? A prosím vlastníma slovama, díky. 

Nevím kdo je David Tesař, je mi to jedno.
780186
Doslova jsem ti to do toho příspěvku napsal, jak to bylo s rasou a Norimberskými zákony, ty jsi to nečetl? A odpovíš mi prosím na otázku jak a proč by to mělo oběti holocaustu urazit? A prosím vlastníma slovama, díky.  Nevím kdo je David Tesař, je mi to jedno.
780182
5 -2
reagovat
reaguje na: okkac
Já bych tě jako šéf nikdy nezamestnal :)
780185
Já bych tě jako šéf nikdy nezamestnal :)
780181
6 -5
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: do_Od
Moje babička z otcovy strany byla slovenská židovka. Přesto mi vyjádření Giny Carano antisemitské nepřipadá. Možná není úplně nejchytřejší, ale to je věc jiná. Trump byl ostatně jedním z nejproizraelštějších prezidentů v historii. ;) Její názory na covid sice nesdílím, ale podstatné je, že kdyby na sociálních sítích otevřeně vyjadřovala podporu demokratům tak by se jí něco podobného nestalo. 8)
780183
Moje babička z otcovy strany byla slovenská židovka. Přesto mi vyjádření Giny Carano antisemitské nepřipadá. Možná není úplně nejchytřejší, ale to je věc jiná. Trump byl ostatně jedním z nejproizraelštějších prezidentů v historii. *;)* Její názory na covid sice nesdílím, ale podstatné je, že kdyby na sociálních sítích otevřeně vyjadřovala podporu demokratům tak by se jí něco podobného nestalo. *8)*
780172
10 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nacisté chápali Židy nikoli jako náboženskou skupinu, ale právě jako rasu. Ze stejných rasových důvodů byli nacisty pronásledováni třeba Romové nebo lidé, kteří žili ve svazku s "rasově méněcennou osobou". Proto šel do koncentráku takový Oldřich Nový. Sice neměl židovský původ, ale jeho manželka ano, a on se s ní odmítal rozvést. Holocaust a pronásledování lidí nacisty za druhé světové války se bohužel bagatelizují a žel nejde jenom o klasické nácky. Třeba kavárník David Tesař si skutečně na protivládní demonstraci připnul Davidovu hvězdu (kterou museli nosit Židé na územích okupovaných nacisty) a vůbec mu to nepřišlo přinejmenším divné. Všechny tyhle příměry jsou naprosto neakceptovatelné. Přirovnávat se k obětem holocaustu je skutečně urážkou těchto obětí. Ignoranství těchto "rebelů" je až zarážející. Takže ano, taková přirovnání si zaslouží jenom hluboké opovržení.
780182
Nacisté chápali Židy nikoli jako náboženskou skupinu, ale právě jako rasu. Ze stejných rasových důvodů byli nacisty pronásledováni třeba Romové nebo lidé, kteří žili ve svazku s "rasově méněcennou osobou". Proto šel do koncentráku takový Oldřich Nový. Sice neměl židovský původ, ale jeho manželka ano, a on se s ní odmítal rozvést. Holocaust a pronásledování lidí nacisty za druhé světové války se bohužel bagatelizují a žel nejde jenom o klasické nácky. Třeba kavárník David Tesař si skutečně na protivládní demonstraci připnul Davidovu hvězdu (kterou museli nosit Židé na územích okupovaných nacisty) a [url=https://www.respekt.cz/agenda/byli-jsme-po-celem-svete-pochvaluje-si-protivladni-demonstrant-s-zidovskou-hvezdou]vůbec mu to nepřišlo přinejmenším divné[/url]. Všechny tyhle příměry jsou naprosto neakceptovatelné. Přirovnávat se k obětem holocaustu je skutečně urážkou těchto obětí. Ignoranství těchto "rebelů" je až zarážející. Takže ano, taková přirovnání si zaslouží jenom hluboké opovržení.
780148
4 -8
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já bych tě jako šéf vyhodil za to, že jsi volil jinou stranu, než kterou volím já, protože jsi to někde procekl, a mi se to nelíbí a nikomu nemusím nic vysvětlovat 8)
780181
Já bych tě jako šéf vyhodil za to, že jsi volil jinou stranu, než kterou volím já, protože jsi to někde procekl, a mi se to nelíbí a nikomu nemusím nic vysvětlovat *8)*
780178
7 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tony vies preco v strojarskych a montaznych firmach na SVK/CZ nerobia namatkove kontroly, ci nahodou ludia neprisli do praci opity (za co by ich museli vyrazit?) :D pretoze by zachvilu nemal kto robit.

Vyrazia kvoli tomu, ze im robi zly image nejaku herecku? maju dalsich 100 v rade cakajuc na takuto prilezitost. a teda za mna ok jej nazory a tak su cez ciaru. co mne vadilo viac bolo, ze to bolo absolutne herecke drevo. jej sceny boli pre mna utrpenie, jeden a ten isty vyraz v ksichte.
780180
Tony vies preco v strojarskych a montaznych firmach na SVK/CZ nerobia namatkove kontroly, ci nahodou ludia neprisli do praci opity (za co by ich museli vyrazit?) *:D* pretoze by zachvilu nemal kto robit. Vyrazia kvoli tomu, ze im robi zly image nejaku herecku? maju dalsich 100 v rade cakajuc na takuto prilezitost. a teda za mna ok jej nazory a tak su cez ciaru. co mne vadilo viac bolo, ze to bolo absolutne herecke drevo. jej sceny boli pre mna utrpenie, jeden a ten isty vyraz v ksichte.
780175
8 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Víš co bych já udělal, kdyby někdo pracoval u mě ve firmě, měl x tisíc followerů na instáči, sdílel hoaxy, dělal si prdel z covidu a byl s mou firmou spojovanej (byť by to psal z osobního profilu)?

Letěl by a nikomu bych nic nemusel vysvětlovat.
780178
Víš co bych já udělal, kdyby někdo pracoval u mě ve firmě, měl x tisíc followerů na instáči, sdílel hoaxy, dělal si prdel z covidu a byl s mou firmou spojovanej (byť by to psal z osobního profilu)? Letěl by a nikomu bych nic nemusel vysvětlovat.
780175
12 -5
reagují: Gonzi, okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se