Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14881 - 14900 Napsat příspěvek
SpongeBob v kalhotách přišel o dvě epizody. Byly staženy kvůli nevhodnosti.
Kvůli čemu všemu se už dnes dají cenzurovat a mazat díly seriálů... :D
786085
[url=https://coolmagazin.iprima.cz/serialy/spongebob-zrusene-stazene-epizody-proc?fbclid=IwAR1Z9NABVEMnT8cPLoyyYraXZeJRnqyqJBhCj4zXGShmOHMr_M5BXPIHxO8]SpongeBob v kalhotách přišel o dvě epizody. Byly staženy kvůli nevhodnosti.[/url] Kvůli čemu všemu se už dnes dají cenzurovat a mazat díly seriálů... *:D*
6 -1
reagují: kyller
reagovat
Na to Big Sky se mrkněte. Mám za sebou 5 dílů z 9 venku a dobrý. Minimálně pilot, at víte :)
786068
Na to Big Sky se mrkněte. Mám za sebou 5 dílů z 9 venku a dobrý. Minimálně pilot, at víte :)
2 0
reagovat

The Falcon and The Winter Soldier S01E03

Stále se nemůžu rozhodnout jestli jsem spokojený nebo ne. Neříkám, že je to špatné jen z toho mám pocit, že se místy jede na půl plynu. A to mi dost vadí, jelikož potenciál tohoto seriálu je někde úplně jinde. Doufám, že v dalších dílech to bude lepší. 6,5-7/10

PS: Konečně mě bavil Baron Zemo. 
785958
Stále se nemůžu rozhodnout jestli jsem spokojený nebo ne. Neříkám, že je to špatné jen z toho mám pocit, že se místy jede na půl plynu. A to mi dost vadí, jelikož potenciál tohoto seriálu je někde úplně jinde. Doufám, že v dalších dílech to bude lepší. 6,5-7/10 PS: Konečně mě bavil Baron Zemo. 
The Falcon and The Winter Soldier S01E03
6 0
reagovat

Kukačky

Strašně jsem se bál, že poslední díl všechno shodí. Naštěstí se tak nestalo. Závěr je plný velkých emocí, které ale nejsou nějakým divadýlkem. Celý seriál je naprostá evropská špička, žádná čecháčkovská malost. Boží soundtrack, silný příběh, naprosto ojedinělá a promyšlená práce s flashbacky a fantastické herecké výkony všech zúčastněných. Mistrovské a výjimečné dílo plné opravdovosti. Děkuju.
785949
Strašně jsem se bál, že poslední díl všechno shodí. Naštěstí se tak nestalo. Závěr je plný velkých emocí, které ale nejsou nějakým divadýlkem. Celý seriál je naprostá evropská špička, žádná čecháčkovská malost. Boží soundtrack, silný příběh, naprosto ojedinělá a promyšlená práce s flashbacky a fantastické herecké výkony všech zúčastněných. Mistrovské a výjimečné dílo plné opravdovosti. Děkuju.
Kukačky
3 -3
reagovat

Falcon 1x03

Já z toho mám pocit, jak kdyby to byl chudší a trochu dementnější bratříček Wandy. Na první epizodě to ještě nebylo tolik vidět, navíc jsem to bral jen jako vlažnej start, druhá se mi pak dokonce líbila, protože příchod novýho Capa je zajímavej a konečně dostala prostor chemie mezi ústřední dvojící. Ale ta dnešní epizoda, to byla hodně studená sprcha. 
785863
Já z toho mám pocit, jak kdyby to byl chudší a trochu dementnější bratříček Wandy. Na první epizodě to ještě nebylo tolik vidět, navíc jsem to bral jen jako vlažnej start, druhá se mi pak dokonce líbila, protože [spoiler]příchod novýho Capa je zajímavej[/spoiler] a konečně dostala prostor chemie mezi ústřední dvojící. Ale ta dnešní epizoda, to byla hodně studená sprcha. 
Falcon 1x03
6 -10
reagovat

Yasuke

Dalsi animovana kvalitka (teda snad) od Netflixu se blizi.:+
785847
Dalsi animovana [url=https://www.youtube.com/watch?v=oYcK1LQl_Fs&ab_channel=Netflix]kvalitka[/url] (teda snad) od Netflixu se blizi.*:+*
Yasuke
3 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Souhlas, zatím nejzábavnější epizoda. :+ Link
785827
Souhlas, zatím nejzábavnější epizoda. *:+* [url=https://streamable.com/g46o4v][spoiler]Link[/spoiler][/url]
785812
2 -1
reagovat

TFATWS Ep 3

Celý díl mi přišel jako něco ze světa Johna Wicka a potom se v titulcích objevilo jméno Derek Kolstad. :+

A Daniel Brühl si ukradl každou scénu.
785812
Celý díl mi přišel jako něco ze světa Johna Wicka a potom se v titulcích objevilo jméno Derek Kolstad. *:+* A Daniel Brühl si ukradl každou scénu.
TFATWS Ep 3
6 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já jo. A musím říct že když se tvůrci rozhodli vsadit na záporáky udělali dobře.
785780
Já jo. A musím říct že když se tvůrci rozhodli vsadit na záporáky udělali dobře.
785758
2 0
reagovat

Big Sky

Kouka tady někdo? Kriminálka z Kanady s Katheryn Winnick link
785758
Kouka tady někdo? Kriminálka z Kanady s Katheryn Winnick https://www.csfd.cz/film/866667-big-sky/epizody/
Big Sky
3 0
reagují: janoo8
reagovat

Invincibles

ok po tretej epke kde dali Birdy za mna este o palec vyssie. Zatial je to velmi fajn, hadam to nedokafru. :+
785753
ok po tretej epke kde dali Birdy za mna este o palec vyssie. Zatial je to velmi fajn, hadam to nedokafru. *:+*
Invincibles
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Taky mne to rozložilo a i když se to ze začátku hrozně hledalo a bylo to obligátní , tak ke konci si to sedlo a hlavně u nás je to jako celek neprávem zapadlý klenot. 
785748
Taky mne to rozložilo a i když se to ze začátku hrozně hledalo a bylo to obligátní , tak ke konci si to sedlo a hlavně u nás je to jako celek neprávem zapadlý klenot. 
785743
1 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Holy FUCK. Otevřeně přiznávám, že takhle jsem si už dlouho nepobrečel. :o
785743
Holy FUCK. Otevřeně přiznávám, že takhle jsem si už dlouho nepobrečel. *:o*
785421
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Díky.
785736
Díky.
785714
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Musíš si přepnout jazyk na angličtinu, poněvadž k tomu nejsou zatím anglické titulky.
785714
Musíš si přepnout jazyk na angličtinu, poněvadž k tomu nejsou zatím anglické titulky.
785712
2 -1
reagují: hroubek
reagovat
Dá se na Netflixu najít Sense8?? Zkoušel jsem to vyhledat a nic mě to nenašlo. Nebo musím něco přepnout či změnit??
785712
Dá se na Netflixu najít Sense8?? Zkoušel jsem to vyhledat a nic mě to nenašlo. Nebo musím něco přepnout či změnit??
1 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
The Clone War zrajou jak víno. 
 A nejen rokama, ale celkově řadama to dospívá. Tam se prostě ukazuje, že Filoni je fakt génius, kterej to má nejen pevně v rukách, ale i v krvi.
A i když mám k poslední řadě dost svejch výhrad, tak ty emoce, který tam jsou zadupávaj do země celou novou trilogii. 
A ta animace je dechberoucí. Vypiplaný jak nic.

K Bad Batch jsem neměl vůbec žádný očekávání ale v tom traileru bylo všechno. Všechno.
785673
The Clone War zrajou jak víno.   A nejen rokama, ale celkově řadama to dospívá. Tam se prostě ukazuje, že Filoni je fakt génius, kterej to má nejen pevně v rukách, ale i v krvi. A i když mám k poslední řadě dost svejch výhrad, tak ty emoce, který tam jsou zadupávaj do země celou novou trilogii.  A ta animace je dechberoucí. Vypiplaný jak nic. K Bad Batch jsem neměl vůbec žádný očekávání ale v tom traileru bylo všechno. Všechno.
4 -2
reagovat
zlaty 2D clonewars z cartoon networku
785670
zlaty 2D clonewars z cartoon networku
5 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Clone Wars vypadají na začatku dost jako hovno, ale i ta jejich vizuální stránka se postupně dost zlepšovala, první a poslední řada jsou neporovnatelné. Ale stylizované jsou pořád, na pokus o realismus ala Final Fantasy u animovaných SW bohužel můžeme zapomenout.

Za chvíli začne Bad Batch, které z té poslední řady CW trochu vychází, ale to vypadá jako dost pro děti.
785637
Clone Wars vypadají na začatku dost jako hovno, ale i ta jejich vizuální stránka se postupně dost zlepšovala, první a poslední řada jsou neporovnatelné. Ale stylizované jsou pořád, na pokus o realismus ala Final Fantasy u animovaných SW bohužel můžeme zapomenout. Za chvíli začne Bad Batch, které z té poslední řady CW trochu vychází, ale to vypadá jako dost pro děti.
785636
2 0
reagovat

Haiko dotaz

Myslíte že existuje nějaká šance, že se dočkáme v nejbližší době SW animovaného seriálu co bude vypadat trochu míň hnusně? Všechno to má super ohlasy, ale Clone Wars jsem zkoušel asi čtyřikrát a když k různejm drobnejm mouchám přičtu to, že mě hrozně demotivuje ten styl, tak se prostě nikdy daleko nedostanu.
785636
Myslíte že existuje nějaká šance, že se dočkáme v nejbližší době SW animovaného seriálu co bude vypadat trochu míň hnusně? Všechno to má super ohlasy, ale Clone Wars jsem zkoušel asi čtyřikrát a když k různejm drobnejm mouchám přičtu to, že mě hrozně demotivuje ten styl, tak se prostě nikdy daleko nedostanu.
Haiko dotaz
4 -2
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se