Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14861 - 14880 Napsat příspěvek

Outsider 2020

Nepatřím mezi největší fanoušky Stephena Kinga a u několika jeho slavných knih bych se hádal jako verbst s Avatarem. :) Přesto jsem cca přes půlku jeho knih přečetl a tohle mi prostě připomíná atmosféru jeho knížek nejvíc ze všeho. Daleko víc než jiné slavné adaptace.
Nejsem jeho hater, mám rád spoustu jeho menších a kratších novel a něco mi říká že i on je psal radši a tohle bude patřit mezi jeho oblíbenější adaptace. 

Škoda možná trochu delší expozice, jinak je to cca ve 40 % fantastický.
780971
Nepatřím mezi největší fanoušky Stephena Kinga a u několika jeho slavných knih bych se hádal jako verbst s Avatarem. :) Přesto jsem cca přes půlku jeho knih přečetl a tohle mi prostě připomíná atmosféru jeho knížek nejvíc ze všeho. Daleko víc než jiné slavné adaptace. Nejsem jeho hater, mám rád spoustu jeho menších a kratších novel a něco mi říká že i on je psal radši a tohle bude patřit mezi jeho oblíbenější adaptace.  Škoda možná trochu delší expozice, jinak je to cca ve 40 % fantastický.
Outsider 2020
3 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Některé jeho humorné poznámky jsou fajn. Jenže je náročné se na jeho pořád dívat, protože s ním v řadě věcí nemohu souhlasit. 
780967
Některé jeho humorné poznámky jsou fajn. Jenže je náročné se na jeho pořád dívat, protože s ním v řadě věcí nemohu souhlasit. 
780961
5 -4
reagují: Disketa1
reagovat
Díky HBO Go můžu vesele koukat na Johna Olivera a jeho show. Pecka! 8)
780961
Díky HBO Go můžu vesele koukat na Johna Olivera a jeho show. Pecka! *8)*
2 -10
reagují: DarkSith
reagovat

Love, Death & Robots

Krátkometrážní seriál pro geeky, který se nebojí vytasit fresh náměty, stylovou vizuální stránku, slušný spád, zamyšlení u každé epizody a celkově skvělý zpracování.

Ne každý díl vám může sednout, ale ve výsledku se to krásně vybalancuje, načež díly u kterých vás nemusí tolik bavit příběh, tak budete žrát stylizaci, a naopak.

Hezký netflixovský pokus o mix několika žánrů v jednom seriálu o krátkých dílech ideálních zkouknout při jídle či při čekání než se uvolní koupelna.
780957
Krátkometrážní seriál pro geeky, který se nebojí vytasit fresh náměty, stylovou vizuální stránku, slušný spád, zamyšlení u každé epizody a celkově skvělý zpracování. Ne každý díl vám může sednout, ale ve výsledku se to krásně vybalancuje, načež díly u kterých vás nemusí tolik bavit příběh, tak budete žrát stylizaci, a naopak. Hezký netflixovský pokus o mix několika žánrů v jednom seriálu o krátkých dílech ideálních zkouknout při jídle či při čekání než se uvolní koupelna.
Love, Death & Robots
5 -2
reagovat
reaguje na: zahron
Wheddon může být dead. Whedon žije :) (Ale chápu tvoji otázku)
780712
Wheddon může být dead. Whedon žije *:)* (Ale chápu tvoji otázku)
780711
1 0
reagovat

Wheddon is dead ?

nakousnu pikantní téma .... Josh is dead ? is he really thought ? :D
780711
nakousnu pikantní téma .... Josh is dead ? is he really thought ? *:D*
Wheddon is dead ?
1 -3
reagují: okkac
reagovat

The Boys

Nechcelo sa mi do toho. Lebo v poslednej dobe vidím dobrý námet a prevedenie je prinajlepšom priemerné, ale nakoniec si poviem, že šak čo by som chcel je to len seriál a dám tomu palec hore (Umbrella Academy), ale vo vnútri cítim sklamanie. Ale toto je presne to čo očakávam a nikdy nedostanem. Som na šiestej časti a keď sa nepozerám na najlepší superhrdinský počin v histórií tak už potom fakt neviem ako by také niečo malo vyzerať :D Ale nie vážne, veď to nemá chybu. V každej časti je nejaký zapamätateľný moment. Herci sú presne na svojom mieste. Hlavne Urban je strašný frajer. Keď budem potrebovať povzbudenie do života, pustím Spice Girls scénu a budem vedieť čo ďalej :D
780614
Nechcelo sa mi do toho. Lebo v poslednej dobe vidím dobrý námet a prevedenie je prinajlepšom priemerné, ale nakoniec si poviem, že šak čo by som chcel je to len seriál a dám tomu palec hore (Umbrella Academy), ale vo vnútri cítim sklamanie. Ale toto je presne to čo očakávam a nikdy nedostanem. Som na šiestej časti a keď sa nepozerám na najlepší superhrdinský počin v histórií tak už potom fakt neviem ako by také niečo malo vyzerať *:D* Ale nie vážne, veď to nemá chybu. V každej časti je nejaký zapamätateľný moment. Herci sú presne na svojom mieste. Hlavne Urban je strašný frajer. Keď budem potrebovať povzbudenie do života, pustím Spice Girls scénu a budem vedieť čo ďalej *:D*
The Boys
12 -1
reagovat
reaguje na: zahron
Posledné tri epizódy majú vraj mať hodinovú stopáž.
780517
Posledné tri epizódy majú vraj mať hodinovú stopáž.
780516
3 0
reagovat

WandaVision

Všechny díly byly zpracováním velice originální, hodně jsem si je užil až na fakt, že mohla být o hodně delší stopáž, člověk se nestihne ani rozkoukat, nehledě na to, že scénář a scénky byly asi zřejmě i zrychlené aby se vešly. Klidně mohli ještě nadstavit další zápletku nad hlavní děj (mám pocit že možná i něco takového dostaneme), ale každopádně za mě tedy velice krátká stopáž.
780516
Všechny díly byly zpracováním velice originální, hodně jsem si je užil až na fakt, že mohla být o hodně delší stopáž, člověk se nestihne ani rozkoukat, nehledě na to, že scénář a scénky byly asi zřejmě i zrychlené aby se vešly. Klidně mohli ještě nadstavit další zápletku nad hlavní děj (mám pocit že možná i něco takového dostaneme), ale každopádně za mě tedy velice krátká stopáž.
WandaVision
6 -1
reagují: slord
reagovat
780426
https://www.imgup.cz/image/kF3z
13 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Nikdo ji nezrušil, ale v nové řadě bude náhodou podobná ženská postava :)
780401
Nikdo ji nezrušil, ale v nové řadě bude náhodou podobná ženská postava *:)*
780395
5 -7
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já nevím, že se v tom musíš furt vrtat. Ona měla asi tři varování, ztrapňovala se dál a Disney už s ní nechtělo nic mít. Nikdo ji nezrušil, už si dokonce našla novou práci a může si nadále sdílet svý nesmysly jak jen chce, tak v čem je problém?

Oproti ní se Pascal zastal dětí v klecích, možná špatnou fotkou, ale úmysly byly jasný všem. Desítky těch dětí na hranicích se rázem ocitli bez svých rodičů, které se úřadům následně ani nepodařilo najít. To mi přijde výrazně horší situace než že konzervativci dostávají za šíření hoaxů bany na Twitteru.
780395
Já nevím, že se v tom musíš furt vrtat. Ona měla asi tři varování, ztrapňovala se dál a Disney už s ní nechtělo nic mít. Nikdo ji nezrušil, už si dokonce našla novou práci a může si nadále sdílet svý nesmysly jak jen chce, tak v čem je problém? Oproti ní se Pascal zastal dětí v klecích, možná špatnou fotkou, ale úmysly byly jasný všem. Desítky těch dětí na hranicích se rázem ocitli bez svých rodičů, které se úřadům následně ani nepodařilo najít. To mi přijde výrazně horší situace než že konzervativci dostávají za šíření hoaxů bany na Twitteru.
780390
8 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: studo
Ok takže porovnávat podmínky se může, to Holocaust nějak zázračně neznevazuje, přesto že tam zemřely miliony a z Mexičanů není vystaven genocidě skoro nikdo. 
Ale nálady proti jinému náboženskému nebo politickému přesvědčení je porovnávat hrozně fuj? 

PS znovu opakuji, on použil fotku Palestinců ne Mexičanů. Ale to je asi taky jedno protože jde prostě o princip.:)
780390
Ok takže porovnávat podmínky se může, to Holocaust nějak zázračně neznevazuje, přesto že tam zemřely miliony a z Mexičanů není vystaven genocidě skoro nikdo.  Ale nálady proti jinému náboženskému nebo politickému přesvědčení je porovnávat hrozně fuj?  PS znovu opakuji, on použil fotku Palestinců ne Mexičanů. Ale to je asi taky jedno protože jde prostě o princip.*:)*
780389
5 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
povedal by som, ze neviem ci sa robis naschval sprostym, alebo nie. Kedze tu nepises prvy krat tak nemusim hadat. tak este raz aj pre teba tony. skus si este raz precitat ten prispevok a pozriet si aj jeho obrazok z twittera. pozorne este raz. a ked to spravis tak zistis toto:
nikde neporovnavam mexicanov ani argentincov ani hondurasancanov ani nikoho ineho k holokaustu. prirovnavaju sa PODMIENKY, ktorym su vsetci vystaveni v detencnych centrach. kapis?

kdezto Carano tu prirovnava nasilie (bitky strata majetku a smrt) pachane na zidoch k tomu, ze republikani nemozu hovorit tie svoje reci. uz bliklo? 

uz si troska pochopil, ci stale nic? nevadi. ja uz na toto dalej odpovedat nebudem, pretoze neargumentujes, len podsuvas 'baity' ktore maju byt akoze odpovedou, aj ked vobec nie su. a aj aby sme sa nedajboze nedostali k tomu PRECO sa desiatky tisic migrantov presuvaju z juznej ameriky, kde prichadzaju o svoje zivobytie v dosledku klimatickych zmien. a to tu zase pocuvat o gretke a podobnych...do tychto blackhole debat s tebou nemam naladu sa zapajat. :+
780389
povedal by som, ze neviem ci sa robis naschval sprostym, alebo nie. Kedze tu nepises prvy krat tak nemusim hadat. tak este raz aj pre teba tony. skus si este raz precitat ten prispevok a pozriet si aj jeho obrazok z twittera. pozorne este raz. a ked to spravis tak zistis toto: nikde neporovnavam mexicanov ani argentincov ani hondurasancanov ani nikoho ineho k holokaustu. prirovnavaju sa PODMIENKY, ktorym su vsetci vystaveni v detencnych centrach. kapis? kdezto Carano tu prirovnava nasilie (bitky strata majetku a smrt) pachane na zidoch k tomu, ze republikani nemozu hovorit tie svoje reci. uz bliklo?  uz si troska pochopil, ci stale nic? nevadi. ja uz na toto dalej odpovedat nebudem, pretoze neargumentujes, len podsuvas 'baity' ktore maju byt akoze odpovedou, aj ked vobec nie su. a aj aby sme sa nedajboze nedostali k tomu PRECO sa desiatky tisic migrantov presuvaju z juznej ameriky, kde prichadzaju o svoje zivobytie v dosledku klimatickych zmien. a to tu zase pocuvat o gretke a podobnych...do tychto blackhole debat s tebou nemam naladu sa zapajat. *:+*
780384
7 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat

Wandavasion

6 díl proklikán a je to furt o hovně:-
780385
6 díl proklikán a je to furt o hovně*:-*
Wandavasion
3 -13
reagovat
reaguje na: studo
Počkat, takže Mexičani se můžou přirovnávat k holocaustu, ale Republikáni ne ? :)
780384
Počkat, takže Mexičani se můžou přirovnávat k holocaustu, ale Republikáni ne ? *:)*
780364
6 -4
reagují: studo
reagovat
reaguje na: xxendxx
Tvle zas? Co takhle kdybys šel do p*dele? :)

Duro si jako autor může se svojí tvorbou dělat co chce.
780379
Tvle zas? Co takhle kdybys šel do p*dele? *:)* Duro si jako autor může se svojí tvorbou dělat co chce.
780375
3 -11
reagovat
reaguje na: okkac
Na Ujgurech Disneymu přece nemusí záležet. Vždyť jich v Číně žije jen nějakých osm milionů. 8) :- 
780377
Na Ujgurech Disneymu přece nemusí záležet. Vždyť jich v Číně žije jen nějakých osm milionů. *8)* *:-* 
780371
7 -1
reagovat
pořád čekám na DOODa, až začne hejtit dura, jakej je to nácek, že nechce slovanský černochy.... a ono furt nic.... ani žádný mínusko.... kdyby tu nepostoval tu ošklivku s kytarou, byl bych býval řekl, že tu ještě nebyl....:o 
780375
pořád čekám na DOODa, až začne hejtit dura, jakej je to nácek, že nechce slovanský černochy.... a ono furt nic.... ani žádný mínusko.... kdyby tu nepostoval tu ošklivku s kytarou, byl bych býval řekl, že tu ještě nebyl....*:o* 
16 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: studo
Disney je tak morálně čístý, že přirovnávání k židům a  nacistickým koncentračním táborům nebere na lehkou váhu a bez milosti vyhazuje herce, kteří tohle udělají. Přece by nikdy nebral peníze od zemí jako Čína, kde jsou utiskovány národnostní menšiny a násilně převychovávány v podstatě taky koncentračních táborech..... Oh, wait!
780371
Disney je tak morálně čístý, že přirovnávání k židům a  nacistickým koncentračním táborům nebere na lehkou váhu a bez milosti vyhazuje herce, kteří tohle udělají. Přece by nikdy nebral peníze od zemí jako Čína, kde jsou utiskovány národnostní menšiny a násilně převychovávány v podstatě taky koncentračních táborech..... Oh, wait!
780364
18 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se