Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14781 - 14800 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Já si říkal, koho mi tak připomíná. :D
787439
Já si říkal, koho mi tak připomíná. *:D*
787435
0 0
reagovat
Ja som to tu nechcel písať aby som ten diel nehajpoval, ale fakt bol strašne super :+
787436
Ja som to tu nechcel písať aby som ten diel nehajpoval, ale fakt bol strašne super *:+*
787435
2 0
reagovat
Pátý díl Invincible je fakt výborný, měl úplně všechno a ještě se to vlezlo jen do třičtvrtě hodiny.
Neví někdo, kolik sešitu to zatim pokrývá? Vzhledem k tomu, že comics má 143 dílů, tak doufám, že to nebude mít nízkou sledovanost a bude se pokračovat dál.
BTW ten jeden agent tam vypadá jak z Tatika Hill a spol.:D
787435
Pátý díl Invincible je fakt výborný, měl úplně všechno a ještě se to vlezlo jen do třičtvrtě hodiny. Neví někdo, kolik sešitu to zatim pokrývá? Vzhledem k tomu, že comics má 143 dílů, tak doufám, že to nebude mít nízkou sledovanost a bude se pokračovat dál. BTW ten jeden agent tam vypadá jak z Tatika Hill a spol.*:D*
3 0
reagují: connor, Ne__Ty, SteKi
reagovat
The Boys jsou cynická, podle mě dost odpudivá satira, ve které jde víceméně jen o zesměšnění žánru. Klasický Ennis, no. ?)
Invincible je plnohodnotný, propracovaný superhrdinský příběh/vesmír, ale Kirkman výborně balancuje mezi uctivým přístupem k žánru a realismem. 
787255
The Boys jsou cynická, podle mě dost odpudivá satira, ve které jde víceméně jen o zesměšnění žánru. Klasický Ennis, no. *?)* Invincible je plnohodnotný, propracovaný superhrdinský příběh/vesmír, ale Kirkman výborně balancuje mezi uctivým přístupem k žánru a realismem. 
787251
5 -1
reagovat

Invincible

Dali jsme nakonec tři díly a můžu říct, že ten svět a jiný přístup k hrdinům, mi hrozně připomíná The Boys, ale přímo komiks. Je to samozřejmě méně sprosté a šílené, ale stejně zábavné.
Proti The Boys seriálu nic nemám, je to pecka, ale vůbec bych se nezlobil, kdyby udělali podobný animak, věrný komiksu.
Kor když u nás vyšly jen první dva sešity a zbytek jsem musel načítat z internetu...
787251
Dali jsme nakonec tři díly a můžu říct, že ten svět a jiný přístup k hrdinům, mi hrozně připomíná The Boys, ale přímo komiks. Je to samozřejmě méně sprosté a šílené, ale stejně zábavné. Proti The Boys seriálu nic nemám, je to pecka, ale vůbec bych se nezlobil, kdyby udělali podobný animak, věrný komiksu. Kor když u nás vyšly jen první dva sešity a zbytek jsem musel načítat z internetu...
Invincible
2 0
reagují: connor
reagovat

Invincible 01

Jsem čekal po všech těch WTF a TPC reakcích hodně, ale tohle fakt ne...
Kirkman je mistr šokujících zvratů...
787238
Jsem čekal po všech těch WTF a TPC reakcích hodně, ale tohle fakt ne... Kirkman je mistr šokujících zvratů...
Invincible 01
3 0
reagovat
Vypatlaní dementi co nepoznají rozdíl mezi postavou a hercem, no snad jsou to jen ojedinělé případy. 
787231
Vypatlaní dementi co nepoznají rozdíl mezi postavou a hercem, no snad jsou to jen ojedinělé případy. 
787221
10 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Bohužel máš pravdu, ve 3. řadě byla cool lokace na vesnici, druhou si taky nepamatuju a to jsem jí viděl o víkendu. 
787225
Bohužel máš pravdu, ve 3. řadě byla cool lokace na vesnici, druhou si taky nepamatuju a to jsem jí viděl o víkendu. 
787184
1 0
reagovat
Chudák Wyatt Russell, spoustě lidem není sympatický a teď mu ještě začali někteří lidi vyhrožovat smrtí...
787221
Chudák Wyatt Russell, spoustě lidem není sympatický a [spoiler]teď mu ještě začali někteří lidi vyhrožovat smrtí...[/spoiler]
2 0
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo, schválně jsem tě nechával v té úvodní rauši, kterou jsem si taky prošel, jen abys pak sám došel k tomuhle smutnýmu závěru. Zápletka geniální, postavy jakbysmet, ale životnost toho seriálu skončila po nějakých 5-6 epizodách. Z druhé řady už si v podstatě nic nepamatuju a tu druhou jsem pro jistotu komplet vynechal.
787184
Jo, schválně jsem tě nechával v té úvodní rauši, kterou jsem si taky prošel, jen abys pak sám došel k tomuhle smutnýmu závěru. Zápletka geniální, postavy jakbysmet, ale životnost toho seriálu skončila po nějakých 5-6 epizodách. Z druhé řady už si v podstatě nic nepamatuju a tu druhou jsem pro jistotu komplet vynechal.
787179
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Killing Eve

Hmmm, tak si to bohužel drive a kouzlo prvních dílů opravdu neudrželo a třeba půlku první řady bych vyloženě vyhejtoval. :-
Taková škoda, obě ústřední herečky fenomenální, Kim Bodnia jeden z nejlepších seriálových Rusáků. 
Nevím na čem všem se Phoebe Waller-Bridge podílela, ale cosi tam bylo scénáristicky geniální, postavy, zábavnost atd. Ale komplet tomu chyběla nějaká kostra a některé momenty jako vykrádání Dextera docela bolely, tohle je IMHO obří škoda že to nedostalo lepší péči, bylo by to geniální. 7/10
787179
Hmmm, tak si to bohužel drive a kouzlo prvních dílů opravdu neudrželo a třeba půlku první řady bych vyloženě vyhejtoval. *:-* Taková škoda, obě ústřední herečky fenomenální, Kim Bodnia jeden z nejlepších seriálových Rusáků.  Nevím na čem všem se [url=https://www.csfd.cz/tvurce/285529-phoebe-waller-bridge/]Phoebe Waller-Bridge[/url] podílela, ale cosi tam bylo scénáristicky geniální, postavy, zábavnost atd. Ale komplet tomu chyběla nějaká kostra a některé momenty jako vykrádání Dextera docela bolely, tohle je IMHO obří škoda že to nedostalo lepší péči, bylo by to geniální. 7/10
Killing Eve
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: SteKi
Bude to nahrazeno, taky jsem se po tom pidil
787174
Bude to nahrazeno, taky jsem se po tom pidil
787170
2 0
reagovat
Teraz ma tak napadlo. HBO max nahradí HBO go, alebo budú koexistovať spolu? Ja som to bral doteraz tak, že sa to premenuje iba na HBO max a zvýši sa kvalita (obrazová) a výber filmov. 
787170
Teraz ma tak napadlo. HBO max nahradí HBO go, alebo budú koexistovať spolu? Ja som to bral doteraz tak, že sa to premenuje iba na HBO max a zvýši sa kvalita (obrazová) a výber filmov. 
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: verbst
Oni to vylepší těsně před zavedením HBOMAX
787160
Oni to vylepší těsně před zavedením HBOMAX
787153
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Mne sa páčila aj tá bitka na vlaku a niečo v tretej epizóde, už si nepamätám čo. :D
787157
Mne sa páčila aj tá bitka na vlaku a niečo v tretej epizóde, už si nepamätám čo. *:D*
787154
2 0
reagovat
reaguje na: duro
Bral bych ještě ty akční scény...ale jaké? :D Úvodní byla sotva průměrná, ale vrámci aktuálních epizod nadprůměrná.

Falcon/Soldier mi prostě přijde jako zápletka s další Xtou hrozbou ze světa MCU, která je tak na 60 minutový kraťas nebo 2-3 epizody. Tedy něco jako Agents of Shield a ty další marné seriálové pokusy. Wanda/Vision se touhle dobou mnohem víc rozjela a alespoň někam mířila (i když se to ukázalo jako slepá odbočka).

Poslední epizody se budou muset hodně snažit a snad dojde na nějaké cameo.
787154
Bral bych ještě ty akční scény...ale jaké? *:D* Úvodní byla sotva průměrná, ale vrámci aktuálních epizod nadprůměrná. Falcon/Soldier mi prostě přijde jako zápletka s další Xtou hrozbou ze světa MCU, která je tak na 60 minutový kraťas nebo 2-3 epizody. Tedy něco jako Agents of Shield a ty další marné seriálové pokusy. Wanda/Vision se touhle dobou mnohem víc rozjela a alespoň někam mířila [spoiler](i když se to ukázalo jako slepá odbočka)[/spoiler]. Poslední epizody se budou muset hodně snažit a snad dojde na nějaké cameo.
787145
1 -2
reagují: duro
reagovat

HBO GO

Takovej menší radostnej výkřik, ale konečně se dá posouvat po deseti vteřinách :D
Teď ještě Skip Intro a míň kolísavou kvalitu a budu už úplně spoko :D
787153
Takovej menší radostnej výkřik, ale konečně se dá posouvat po deseti vteřinách *:D* Teď ještě Skip Intro a míň kolísavou kvalitu a budu už úplně spoko *:D*
HBO GO
7 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Cinefil
Veľmi presne si to vystihol. Buddy chémia nulová, herci znudení, mladý Russell za debila, motívy jednotlivých postáv nejasné. Celé to evidentne postavili na niekoľkým vymaznaných akčných scénach a to ostatné zbúchali narýchlo na kolene.
787145
Veľmi presne si to vystihol. Buddy chémia nulová, herci znudení, mladý Russell za debila, motívy jednotlivých postáv nejasné. Celé to evidentne postavili na niekoľkým vymaznaných akčných scénach a to ostatné zbúchali narýchlo na kolene.
787134
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat

The Last Kingdom

Mini rozbor historikom.
787144
Mini [url=https://historyweb.dennikn.sk/clanky/detail/da-sa-poucit-zo-serialu-a-z-knih-o-anglosaskom-poslednom-kralovstve?fbclid=IwAR1j3kiQ9vSCsYiuyjZlEKye6fy9EOkKziZNFbvTef6GfAf2eFsgYpacnXc]rozbor[/url] historikom.
The Last Kingdom
4 0
reagovat

Falcon/Soldier E4

Seriál se maličko rozjíždí, to jo, ale pořád jaksi nechápu, o co komu jde. Už poněkolikáté (a podruhé v tomto seriálu) se dělá ze záporáka napůl klaďas a naopak. Karli mě se svým přehnaně britským přízvukem začíná srát a Falcon/Soldier si mezi sebou stále nevybudovali zajímavý vztah a vlastně ani nemuseli mít žádné superschopnosti, protože je téměř nevyužívají (na rozdíl od Občanské války). Wakanďanka a Carterová tu jsou pak asi jen do počtu.

Aspoň potěšila lotišská Praha, ve které CGI tým často zapomínal retušovat české názvy, značky, což beru spíš jako zábavné pomrknutí. Je dobře, že se Marvel stěhuje do jiných koutů světa, nejlépe k nám, ale celý seroš má spíš bulharsko-ukrajinský nádech než starobylá Evropa.

Captain America II pak kazí každý díl, kdykoliv se objeví, jelikož jde o tak nesympatickou postavu (až takový záměr to rozhodně nebyl) a tato epizoda to jenom potvrzuje. Čekal jsem, že z něj udělají "utajeného" záporáka, ale takhle debilním způsobem...?! Nechápu ani závěrečnou bitku, při které se pokoušejí navzájem jakože zabít, ale když někoho doopravdy oddělají, tak se tomu ještě diví.
4/10
787134
Seriál se maličko rozjíždí, to jo, ale pořád jaksi nechápu, o co komu jde. Už poněkolikáté (a podruhé v tomto seriálu) se dělá ze záporáka napůl klaďas a naopak. Karli mě se svým přehnaně britským přízvukem začíná srát a Falcon/Soldier si mezi sebou stále nevybudovali zajímavý vztah a vlastně ani nemuseli mít žádné superschopnosti, protože je téměř nevyužívají (na rozdíl od Občanské války). Wakanďanka a Carterová tu jsou pak asi jen do počtu. Aspoň potěšila lotišská Praha, ve které CGI tým často zapomínal retušovat české názvy, značky, což beru spíš jako zábavné pomrknutí. Je dobře, že se Marvel stěhuje do jiných koutů světa, nejlépe k nám, ale celý seroš má spíš bulharsko-ukrajinský nádech než starobylá Evropa. Captain America II pak kazí každý díl, kdykoliv se objeví, jelikož jde o tak nesympatickou postavu (až takový záměr to rozhodně nebyl) a tato epizoda to jenom potvrzuje. [spoiler]Čekal jsem, že z něj udělají "utajeného" záporáka, ale takhle debilním způsobem...?! Nechápu ani závěrečnou bitku, při které se pokoušejí navzájem jakože zabít, ale když někoho doopravdy oddělají, tak se tomu ještě diví.[/spoiler] [b]4/10[/b]
Falcon/Soldier E4
5 -1
reagují: duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se