Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14401 - 14420 Napsat příspěvek
reaguje na: Jardus
Fakt že jo :D link
790747
Fakt že jo *:D* https://ibb.co/ynn2t3Y
790688
2 0
reagují: Jardus
reagovat
V nejnovějším díle Family Guy s19e19 řeši kočky a toxoplazmózu a v jedné scéně ukážou fotku Flégra s tím, že takhle vypadá člověk, který tu nemoc objevil :D
790688
V nejnovějším díle Family Guy s19e19 řeši kočky a toxoplazmózu a v jedné scéně ukážou fotku Flégra s tím, že takhle vypadá člověk, který tu nemoc objevil *:D*
6 0
reagují: Milosh
reagovat
790678
[url=https://www.sconto.cz/produkt/postel-haiko-hneda-180x200-cm-414129200]Vyspal bych se tam?[/url]
7 0
reagovat
Haiko-český-česko-Haický slovník již brzy ve vašem knihkupectví. 
790677
[i]Haiko-český-česko-Haický[/i] slovník již brzy ve vašem knihkupectví. 
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tá konverzácia s "haiko" bola super. To je ako keď napíšem na FB niečo ako "práve som si pozrel prvé časti Jupiter´s Legacy" a jeden z prvých komentárov je "Už je to vonku?!". :D
790666
Tá konverzácia s "haiko" bola super. To je ako keď napíšem na FB niečo ako "práve som si pozrel prvé časti Jupiter´s Legacy" a jeden z prvých komentárov je "Už je to vonku?!". *:D*
790624
12 0
reagovat

Welcome to Utmark (2020)

HBOGO to sice dává i s českým dabingem, ale ochudit se o norštinu by byla škoda. Nádherná severská krajina a poetika. Jinak je to tradiční seveřanská podivnost mixující několik žánrů s precizní výpravou a prací s postavami, o kterých je to především a vykašlal bych se na nějaký výklad Coenů a kdesi cosi a prostě si těch 8 dílů užil. Milé překvápko. :+ 9/10
790654
HBOGO to sice dává i s českým dabingem, ale ochudit se o norštinu by byla škoda. Nádherná severská krajina a poetika. Jinak je to tradiční seveřanská podivnost mixující několik žánrů s precizní výpravou a prací s postavami, o kterých je to především a vykašlal bych se na nějaký výklad Coenů a kdesi cosi a prostě si těch 8 dílů užil. Milé překvápko. *:+* 9/10
Welcome to Utmark (2020)
2 0
reagovat

LD+R 2série trailer

link 

už v pátek 14.5. ...8)
790653
https://youtu.be/AUaXtfAFva8  už v pátek 14.5. ...*8)*
LD+R 2série trailer
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vůbec si neberu osobně, že je to na MZ mezi uživateli nejoblíbenější Ted :D:+
790652
Vůbec si neberu osobně, že je to na MZ mezi uživateli nejoblíbenější Ted *:D**:+*
790651
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Neskutečný jak to v lidech vyrostlo :+

Já si tu pamatuji na svůj první zklamaný komentář po prvním dílu a pak desítkový dojatý po posledním. IMHO byla chyba, že nás po těch skečích spousta čekala dalšího Kennyho Powerse. 
790651
Neskutečný jak to v lidech vyrostlo *:+* Já si tu pamatuji na svůj první zklamaný komentář po prvním dílu a pak desítkový dojatý po posledním. IMHO byla chyba, že nás po těch skečích spousta čekala dalšího Kennyho Powerse. 
790649
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
790649
https://yourcountdown.to/ted-lasso
10 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Spazz
To vypadá dobře :+ Jdu si to obstarat, díky. 
790645
To vypadá dobře *:+* Jdu si to obstarat, díky. 
790634
2 0
reagovat
No jo, v sekci seriály mě to nenapadlo upřesnit. :D
790644
No jo, v sekci seriály mě to nenapadlo upřesnit. *:D*
790623
6 0
reagovat

Lastman

Zna to tu nekdo? Francouzska zalezitost, kterou jsem videl hypovanou X lidma (vcetne tech z oboru) v ruznych storyboardingovych skupinach a pri sledovani jsem pak kroutil hlavou, jaktoze o tom neni slyset uplne odevsad.

Je to fakt bozi, a nebal bych se anglickeho dabingu, ktery je naprosto skvely (a jiny nez v traileru). Desitkova zalezitost.
790634
Zna [url=https://www.youtube.com/watch?v=fJ6CPq0H8IU]to[/url] tu nekdo? Francouzska zalezitost, kterou jsem videl hypovanou X lidma (vcetne tech z oboru) v ruznych storyboardingovych skupinach a pri sledovani jsem pak kroutil hlavou, jaktoze o tom neni slyset uplne odevsad. Je to fakt bozi, a nebal bych se anglickeho dabingu, ktery je naprosto skvely (a jiny nez v traileru). Desitkova zalezitost.
Lastman
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Že ty si první dvě série neviděl? :D
790627
Že ty si první dvě série neviděl? *:D*
790623
2 0
reagovat
Napadlo tě při přečtení "Jack Ryan S3" něco jiného?
790624
Napadlo tě při přečtení "Jack Ryan S3" něco jiného?
790623
7 0
reagují: duro
reagovat
speedy.mail píše, že natáčení Jack Ryan S3 je v plném proudu a v Praze u řeky potkali crew.
790621
speedy.mail píše, že natáčení Jack Ryan S3 je v plném proudu a v Praze u řeky potkali crew.
790619
12 0
reagovat
Koukám, že natáčení Jack Ryan S3 je v plném proudu. V Praze u řeky jsme potkali crew. 8)
790548
Koukám, že natáčení Jack Ryan S3 je v plném proudu. V Praze u řeky jsme potkali crew. *8)*
16 0
reagovat
Potvrzuji, já se na SNL snažil koukat v kuse před lety a to nejde. Většina je trapná nebo nevtipná. Nad rámec YouTube scének bych to nedoporučoval. A to byl ještě ročník, který měl být lepší než tento :)
790547
Potvrzuji, já se na SNL snažil koukat v kuse před lety a to nejde. Většina je trapná nebo nevtipná. Nad rámec YouTube scének bych to nedoporučoval. A to byl ještě ročník, který měl být lepší než tento :)
3 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Wiig a Hader byli součástí asi nejsilnějšího castu od první sezony. Srovnávat cokoliv s jejich generací zpravidla nedopadne dobře. SNL se poslední roky trochu hledá, ale pořád dokáže přinášet dobrý epizody a výborný skeče.

Dno hledej někde v první polovině osmdesátých let.
790546
Wiig a Hader byli součástí asi nejsilnějšího castu od první sezony. Srovnávat cokoliv s jejich generací zpravidla nedopadne dobře. SNL se poslední roky trochu hledá, ale pořád dokáže přinášet dobrý epizody a výborný skeče. Dno hledej někde v první polovině osmdesátých let.
790543
3 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Tak to si to dno nechci ani představovat. Já s tim skončil po tom co odešli Wiig a Hader.
790543
Tak to si to dno nechci ani představovat. Já s tim skončil po tom co odešli Wiig a Hader.
790542
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se