Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14361 - 14380 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)

2022

uf aha. jo to bude trojka. :D:D:D:D:D
788006
uf aha. jo to bude trojka. *:D**:D**:D**:D**:D*
2022
787946
2 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
tvl až za rok ale ? to je hrozný! Ale vypadá to nádherně !8)
788005
tvl až za rok ale ? to je hrozný! Ale vypadá to nádherně !*8)*
787972
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Agree to disagree. Zejména v tomhle: "Vidím tam v tom ten smysl a vedlo to celý k jasnýmu cíli." link

Pomalý způsob vyprávění (jako to dlouhé cestování) nemusel "logicky" ustoupit do pozadí. D&D se rozhodli to tak udělat, aby nastavili vlastní způsob vyprávění. Vyhovuje ti, fajn. Mně ne - to totiž není důvod, proč jsem si ASOIAF zamiloval.

Pokud bude šestá a sedmá knížka stejně urychlená capina, už nikdy proti D&D neřeknu ani popel. Pokud to ale bude v souladu s dosavadním stylem vyprávění, většina toho, co u seriálu letělo oknem, se vysvětlí a bude mít hlubší pointu. link
788003
Agree to disagree. Zejména v tomhle: "Vidím tam v tom ten smysl a vedlo to celý k jasnýmu cíli." https://youtu.be/b794gvv7cWY Pomalý způsob vyprávění (jako to dlouhé cestování) [i]nemusel [/i]"logicky" ustoupit do pozadí. D&D se rozhodli to tak udělat, aby nastavili vlastní způsob vyprávění. Vyhovuje ti, fajn. Mně ne - to totiž není důvod, proč jsem si ASOIAF zamiloval. Pokud bude šestá a sedmá knížka stejně urychlená capina, už nikdy proti D&D neřeknu ani popel. Pokud to ale bude v souladu s dosavadním stylem vyprávění, většina toho, co u seriálu letělo oknem, se vysvětlí a bude mít hlubší pointu. https://youtu.be/jAhKOV3nImQ
787997
3 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
No to je ale přesně to, o čem mluvím. Ty už sis tu cestu s něma (ne)jednou prošel. Víš, že je plná hrdlořezů a ostatních zmrdů, kterejch je Westeros plnej. Já to nepotřebuju vidět pokaždý, že na jejich cestách tam číhá nebezpečí za každým stromem. Co potřebovali probrat, probrali. Nebo máš pocit, že každá cesta oplývala příběhovým vyprávěním? To přece není reálný. A logicky to do pozadí muselo ustoupit, jakmile začaly přesuny velkejch armád.

Štvalo Tě, že třeba Jorah neumřel dřív? Nebo Sam? Nebo Theon mnohem dřív. Nebo Yara to taky mohla zabalit.
Varys taky žil nereálně dlouho (jeho smrt teda WTF). Bronn to samý. Littlefinger a jeho machinace. I ten Hound. Každá z přeživších hlavních postav měla a mohla umřít dřív. Neumřela. Nevidím důvod to na základě tohodle hanit. Prostě byl záměr jinej.

A asi jsem měkkejš, ale kvitoval jsem s povděkem, že "real life" vražedný fantasy ustoupilo občas trochu do pozadí a začalo to bejt trochu příjemnější na koukání. 

Původně jsem tady chtěl hnedka po setnutí Neda napsat, že by mě strašně zajímalo, jak by to bylo bejvalo dopadlo, kdyby žil. Nějaká alternativní historie Westerosu. nebo, kdyby nesohodili Brana. Nebo kdyby se neudála Red Wedding. Nebo, nebo, nebo.
Prostě se takhle ubíral příběh a mě to neva. Vidím tam v tom ten smysl a vedlo to celý k jasnýmu cíli. Možná někdy zkratkovitě, ale whatever.

Já mám rád i The Last Jedi a nenávidím Avatara, nemusím téměř nic od Villeneuva atp. takže what the hell do I know :D
Tohle bylo mejch pár trošek do mlejna a když to vidíme každej jinak, tak to vidíme každej jinak.
787997
No to je ale přesně to, o čem mluvím. Ty už sis tu cestu s něma (ne)jednou prošel. Víš, že je plná hrdlořezů a ostatních zmrdů, kterejch je Westeros plnej. Já to nepotřebuju vidět pokaždý, že na jejich cestách tam číhá nebezpečí za každým stromem. Co potřebovali probrat, probrali. Nebo máš pocit, že každá cesta oplývala příběhovým vyprávěním? To přece není reálný. A logicky to do pozadí muselo ustoupit, jakmile začaly přesuny velkejch armád. Štvalo Tě, že třeba Jorah neumřel dřív? Nebo Sam? Nebo Theon mnohem dřív. Nebo Yara to taky mohla zabalit. Varys taky žil nereálně dlouho (jeho smrt teda WTF). Bronn to samý. Littlefinger a jeho machinace. I ten Hound. Každá z přeživších hlavních postav měla a mohla umřít dřív. Neumřela. Nevidím důvod to na základě tohodle hanit. Prostě byl záměr jinej. A asi jsem měkkejš, ale kvitoval jsem s povděkem, že "real life" vražedný fantasy ustoupilo občas trochu do pozadí a začalo to bejt trochu příjemnější na koukání.  Původně jsem tady chtěl hnedka po setnutí Neda napsat, že by mě strašně zajímalo, jak by to bylo bejvalo dopadlo, kdyby žil. Nějaká alternativní historie Westerosu. nebo, kdyby nesohodili Brana. Nebo kdyby se neudála Red Wedding. Nebo, nebo, nebo. Prostě se takhle ubíral příběh a mě to neva. Vidím tam v tom ten smysl a vedlo to celý k jasnýmu cíli. Možná někdy zkratkovitě, ale whatever. Já mám rád i The Last Jedi a nenávidím Avatara, nemusím téměř nic od Villeneuva atp. takže what the hell do I know *:D* Tohle bylo mejch pár trošek do mlejna a když to vidíme každej jinak, tak to vidíme každej jinak.
787949
3 -1
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: okkac
Bomba!
787985
Bomba!
787935
1 0
reagovat

Love, Death + Robots Vol.2

Vyzera to uzasne ale neviem z kolkych casti je ten trailer zostrihany ale vol.1 mala pre mna urcite zaujimavejsi vizual.
787972
Vyzera to uzasne ale neviem z kolkych casti je ten trailer zostrihany ale vol.1 mala pre mna urcite zaujimavejsi vizual.
Love, Death + Robots Vol.2
2 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: okkac
To vypadá luxusně :+:+:+
Na repete první série jdu hned.
787952
To vypadá luxusně *:+**:+**:+* Na repete první série jdu hned.
787935
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nejde o to, jak bych tu teleportaci resil z filmarskeho pohledu - jde o to, jaky pribeh se pomoci ni rika. V prvnich serii trva hmatatelne dlouho, kdyz kdokoli kamkoli cestuje, cesta je nebezpecna a vypravi nejaky komorni pribeh.

Pri ceste ze Zimohradu do Kralova pristaviste mame momenty povidani Neda s Robertem, kousnuti Jeoffreyho a nasledne zabiti Mycaha a Lady.

Jon cestuje na Zed a povida si s Tyrionem, zjistuje, ze Hlidka neni uplne ruzove misto plne hrdinu.

Vsechny ty cesty Arye s Ohařem.

Nijak me neurazi, kdyz si ty "zrychlene" posledni dve serie clovek uziva, ten spektakl je bozi, ale z hardcore "real life" simulace s fantasy magii a durazem na symbolismus a proroctví se najednou stala nihilisticka Marvelovka.

Takovemuto serialu budu vycitat, kdyz neumre hlavni postava (a sakra by mela), kdyz tim prece zacal.
787949
Nejde o to, jak bych tu teleportaci resil z filmarskeho pohledu - jde o to, jaky pribeh se pomoci ni rika. V prvnich serii trva hmatatelne dlouho, kdyz kdokoli kamkoli cestuje, cesta je nebezpecna a vypravi nejaky komorni pribeh. Pri ceste ze Zimohradu do Kralova pristaviste mame momenty povidani Neda s Robertem, kousnuti Jeoffreyho a nasledne zabiti Mycaha a Lady. Jon cestuje na Zed a povida si s Tyrionem, zjistuje, ze Hlidka neni uplne ruzove misto plne hrdinu. Vsechny ty cesty Arye s Ohařem. Nijak me neurazi, kdyz si ty "zrychlene" posledni dve serie clovek uziva, ten spektakl je bozi, ale z hardcore "real life" simulace s fantasy magii a durazem na symbolismus a proroctví se najednou stala nihilisticka Marvelovka. Takovemuto serialu budu vycitat, kdyz neumre hlavni postava (a sakra by mela), kdyz tim prece zacal.
787938
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: okkac
Toho 2022 jsem se trochu lekl a vracel si to:D
787946
Toho 2022 jsem se trochu lekl a vracel si to*:D*
787935
2 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Snipsley
Toto je asi poprvé co vidím že se někdo pozastavuje zrovna nad tímhle - nikdy jsem v tom nelogičnost neviděl, bral jsem to tak že ta rána nebyla jen obyčejně zanícená, ale že byl pak cíleně otrávený tou zajatou ženskou která se o něj starala.
A Arya je na konci už vytrénovaný terminátor, k té se nedá nic říct :))

A za ty průsery posledních řad beztak může hlavně sám Martin - tím že píše tak pomalu, že to za něj museli sfouknout nějací nýmandi které už to ke konci ani nebavilo :D
787943
Toto je asi poprvé co vidím že se někdo pozastavuje zrovna nad tímhle - nikdy jsem v tom nelogičnost neviděl, bral jsem to tak že ta rána nebyla jen obyčejně zanícená, ale že byl pak cíleně otrávený tou zajatou ženskou která se o něj starala. A Arya je na konci už vytrénovaný terminátor, k té se nedá nic říct *:))* A za ty průsery posledních řad beztak může hlavně sám Martin - tím že píše tak pomalu, že to za něj museli sfouknout nějací nýmandi které už to ke konci ani nebavilo *:D*
787925
6 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
Já to teda četl dost dávno, ale brilantním nastavením bych to nenazval. :)
Jinak jsem vždycky měl za to, že za Drogovu smrt mohla kombinace vícero věcí - Miri Maz Dur, zanícená rána, nečistá/jedovatá čepel.. Nevím. Vyčítat tomu, že přežije hlavní postava mi přijde trochu úsměvný.

Azhor vyšuměl, ale to bych za sebe přičítal tomu, že ve Westerosu nepřežili žádní kněží.
White Walkers byli ti maníci od Night Kinga, ne? Ti se přece rozpadli zároveň s ním?

A teleportace, no... Tohle se probíralo už kdysi v dřívějších řadách a já za "vzor" vždycky dávám první řadu Vikingů - strávíš několik dílů stavěním lodi, pak cestou a pak najednou cestuješ během jednoho záběru.
Jak jinak to chceš udělat? Mít tam dole titulek Several weeks later? Náhodou mi přišlo, že jak Varys, tak Jon tady v poslední řadě několikrát zmínili, že armádám bude přesun trvat tak a tak dlouho. Třeba to byla damage control po nadávkách, ale kdo chce psa bít,... A kdo to tam zase nevidí anebo vidět nechce, bude si to obhajovat do aleluja. Gonzimu bych taky mohl za sebe odpovídat můj pohle na věc, ale asi nepotřbuju :)):))

Tma na Zimohradu byla naprd - mě osobně to přidávalo docela na atmošce. Ale mě tyhle věci drtivnou většinou nikdy nevadily.

Co mi osobně moc nesedlo bylo kolik chyb udělal Tyrion v posledních dvou řadách.
Ale jako... Co už.

Když si vzpomenu jak rychle se z Anakina stal Vader, tak je ta Dany ještě v pohodě :D


P.S.: Podle mě to všechno pak "boils down to the fact" jestli seš ochotnej těm tvůrcům něco prominout a vyjít jim naproti, ne. Jestli Tě to uráží a necháš se tím urážet, tak OK. 
Mně to neuráželo, jen občas zamrzelo.
787938
Já to teda četl dost dávno, ale brilantním nastavením bych to nenazval. *:)* Jinak jsem vždycky měl za to, že za Drogovu smrt mohla kombinace vícero věcí - Miri Maz Dur, zanícená rána, nečistá/jedovatá čepel.. Nevím. Vyčítat tomu, že přežije hlavní postava mi přijde trochu úsměvný. Azhor vyšuměl, ale to bych za sebe přičítal tomu, že ve Westerosu nepřežili žádní kněží. White Walkers byli ti maníci od Night Kinga, ne? Ti se přece rozpadli zároveň s ním? A teleportace, no... Tohle se probíralo už kdysi v dřívějších řadách a já za "vzor" vždycky dávám první řadu Vikingů - strávíš několik dílů stavěním lodi, pak cestou a pak najednou cestuješ během jednoho záběru. Jak jinak to chceš udělat? Mít tam dole titulek Several weeks later? Náhodou mi přišlo, že jak Varys, tak Jon tady v poslední řadě několikrát zmínili, že armádám bude přesun trvat tak a tak dlouho. Třeba to byla damage control po nadávkách, ale kdo chce psa bít,... A kdo to tam zase nevidí anebo vidět nechce, bude si to obhajovat do aleluja. Gonzimu bych taky mohl za sebe odpovídat můj pohle na věc, ale asi nepotřbuju *:))**:))* Tma na Zimohradu byla naprd - mě osobně to přidávalo docela na atmošce. Ale mě tyhle věci drtivnou většinou nikdy nevadily. Co mi osobně moc nesedlo bylo kolik chyb udělal Tyrion v posledních dvou řadách. Ale jako... Co už. Když si vzpomenu jak rychle se z Anakina stal Vader, tak je ta Dany ještě v pohodě *:D* P.S.: Podle mě to všechno pak "boils down to the fact" jestli seš ochotnej těm tvůrcům něco prominout a vyjít jim naproti, ne. Jestli Tě to uráží a necháš se tím urážet, tak OK.  Mně to neuráželo, jen občas zamrzelo.
787925
5 -1
reagují: Snipsley
reagovat

Love, Death + Robots Vol.2 Trailer

link
Aaach, těsně předtím si střelím většinu dílů Vol.1 znovu
787935
https://www.youtube.com/watch?v=Gj2iCJkp6Ko Aaach, těsně předtím si střelím většinu dílů Vol.1 znovu
Love, Death + Robots Vol.2 Trailer
10 0
reagují: Godlike, HAL, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: verbst
Já to "nehejtil", ale prostě mě to nechalo chladným. Bitva o Witnerfell nice. Po díle komentář "that was the end of dothrakis", další díl dothraki na koních. Kde byli? Si řekli že to není důležitý konflikt a půlka byla za kopcem? nebo to magicky přežili? Tady tenhle jeden bod zastupuje vícero podobných, kdy se na to ti scénaristi prostě vybodli.
Velmi obdobné bylo zastřelení draka na moři (tvl z nebe nevidí lodi :D ale lodi vidí jeho :D ) v kombinaci s likvidací stejných zbraní beze ztráty květinky v dalším díle. Tady zase nebyl problém v tom, že příběhově ten drak na moři umřel, ale že měli mít "klasický útok", u toho třeba Daenerys pocit nesmrtelnosti a pak někdy "v půlce rutinního ničení flotily" by ho někdo nečekaně sejmul, protože by prostě blbě letěla (moc nízko, blízko apod). Tady ten výstřel random Franty z random zbraně na kilometr vzdáleného draka s úplně přesným zacílením mě prostě urážel.
787934
Já to "nehejtil", ale prostě mě to nechalo chladným. Bitva o Witnerfell nice. Po díle komentář "that was the end of dothrakis", další díl dothraki na koních. Kde byli? Si řekli že to není důležitý konflikt a půlka byla za kopcem? nebo to magicky přežili? Tady tenhle jeden bod zastupuje vícero podobných, kdy se na to ti scénaristi prostě vybodli. Velmi obdobné bylo zastřelení draka na moři (tvl z nebe nevidí lodi *:D* ale lodi vidí jeho *:D* ) v kombinaci s likvidací stejných zbraní beze ztráty květinky v dalším díle. Tady zase nebyl problém v tom, že příběhově ten drak na moři umřel, ale že měli mít "klasický útok", u toho třeba Daenerys pocit nesmrtelnosti a pak někdy "v půlce rutinního ničení flotily" by ho někdo nečekaně sejmul, protože by prostě blbě letěla (moc nízko, blízko apod). Tady ten výstřel random Franty z random zbraně na kilometr vzdáleného draka s úplně přesným zacílením mě prostě urážel.
787912
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Remeslne a technicke kvality tomu snad nikdo neodpira (i kdyz v te bitve o Zimohrad nic nejde videt), zklamanim je popirani pravidel sveta, ktere Martin brilantne nastavil. V pribehu, kde Drogo umira na zanicenou reznou ranu, pak pod dohledem D&D Arya dostane nekolikrat dykou do bricha, proplave se v rece hoven a pristi dil je zdrava a happy jak dva grepy... To neni cool a tato storytellingova zrada proste boli. Nic o Azor Ahai, nic o White Walkerech, armady se teleportuji sem tam a nic nema tak logicke nasledky, jakym byla treba Red Wedding.
787925
Remeslne a technicke kvality tomu snad nikdo neodpira (i kdyz v te bitve o Zimohrad nic nejde videt), zklamanim je popirani pravidel sveta, ktere Martin brilantne nastavil. V pribehu, kde Drogo umira na zanicenou reznou ranu, pak pod dohledem D&D Arya [spoiler]dostane nekolikrat dykou do bricha, proplave se v rece hoven a pristi dil je zdrava a happy jak dva grepy... To neni cool a tato storytellingova zrada proste boli. Nic o Azor Ahai, nic o White Walkerech, armady se teleportuji sem tam a nic nema tak logicke nasledky, jakym byla treba Red Wedding.[/spoiler]
787912
10 0
reagují: HAL, verbst
reagovat

Game of Thrones

Aniž bych si uvědomil kulatý výročí, začal jsem to od první řady nakoukávat a včera večer jsem to komplet dorazil. Poslední, osmou řadu poprvé.
Bylo toho napsanýho už dost, ale co nikdy nepochopím je ten hejt na tu poslední řadu. 
OK, mohli to udělat o díl delší a zakončit třeba filmem aby tam bylo trošku víc rozpracovanej ten descent into madness, ale tyvole - to není televize. To už snad nebylo ani HBO. Byť tam byly věci, se kterejma asi nesouhlasím (still relatively fresh), tak jsem v životě neviděl tak vypiplanou sérii. Hudba, výprava, triky, atmoška, emoce... Ty kráso.
Paradoxně třeba Knight of the Seven Kingdoms měl na mě větší emocionální dopad, než The Long Night, ale tam jsem teda ani nedejchal.
A pak teda nic tak depresivně umocňujícího bezmoc jako The Bells jsem snad nikdy neviděl a klobouk dolů za to.
A poslední loučení a konečná montáž Starkovejch byla fakt i dojemná a možná je to mým rozpoložením a nostaligíí po dobách, kdy jsme čekali na celou řadu a pak ji vpálili za jednu noc, ale i ta pověstná slza dojetí ukápla.

Jako jo, jsou údernější finále, ale GoT bylo vždycky spíš na ty předposlední epizody.

Jestli jsou lidi, co jsou schopný hejtit ten seriál za konec, tak je mi jich asi upřímně líto. Ale těm je moje lítost stejně jedno ... 

Já jsem si to užil a normálně mám chuť naskočit znovu do první řady a jet zase. (Anebo spin-off, kde se bude sledovat politikaření šesti království a Rada s Bronnem a Davosem :D, Jon za Zdí, Arya a její objevování... :D Prostě mi to asi bude chybět, no.)

Celkově dávám 10/10
787912
Aniž bych si uvědomil kulatý výročí, začal jsem to od první řady nakoukávat a včera večer jsem to komplet dorazil. Poslední, osmou řadu poprvé. Bylo toho napsanýho už dost, ale co nikdy nepochopím je ten hejt na tu poslední řadu.  OK, mohli to udělat o díl delší a zakončit třeba filmem aby tam bylo trošku víc rozpracovanej ten descent into madness, ale tyvole - to není televize. To už snad nebylo ani HBO. Byť tam byly věci, se kterejma asi nesouhlasím (still relatively fresh), tak jsem v životě neviděl tak vypiplanou sérii. Hudba, výprava, triky, atmoška, emoce... Ty kráso. Paradoxně třeba Knight of the Seven Kingdoms měl na mě větší emocionální dopad, než The Long Night, ale tam jsem teda ani nedejchal. A pak teda nic tak depresivně umocňujícího bezmoc jako The Bells jsem snad nikdy neviděl a klobouk dolů za to. A poslední loučení a konečná montáž Starkovejch byla fakt i dojemná a možná je to mým rozpoložením a nostaligíí po dobách, kdy jsme čekali na celou řadu a pak ji vpálili za jednu noc, ale i ta pověstná slza dojetí ukápla. Jako jo, jsou údernější finále, ale GoT bylo vždycky spíš na ty předposlední epizody. Jestli jsou lidi, co jsou schopný hejtit ten seriál za konec, tak je mi jich asi upřímně líto. Ale těm je moje lítost stejně jedno ...  Já jsem si to užil a normálně mám chuť naskočit znovu do první řady a jet zase. (Anebo spin-off, kde se bude sledovat politikaření šesti království a Rada s Bronnem a Davosem *:D*, Jon za Zdí, Arya a její objevování... *:D* Prostě mi to asi bude chybět, no.) Celkově dávám 10/10
Game of Thrones
15 -8
reagují: Gonzi, Snipsley
reagovat

Falcon/Soldier E5

Zdá se, že se tuto minisérii už nepodaří zlepšit. I kdyby poslední epizoda byla sebelepší, pořád za ní zůstane 5 (na Marvel) velmi podprůměrných dílů. E5 sice začíná slibně a byť není bitka nijak choreograficky a kamerově originální, je ze série asi nejlepší. Taková drsnější varianta Občanské války s krví a lámáním kostí. Jen by se každá druhá nemusela odehrávat v nějakém šedém skladišti. To v Praze nejsou lepší lokality?

Filmaři tu jaksi neumí využít potenciál ničeho naplno. Falcon a Soldier stále nemají mezi sebou správnou "buddy-movie" chemii, všichni jsou neustále jacísi ubrblaní a vedlejší postavy se objevují spíš náhodně, než že by měli v příběhu nějakou podstatu. WandaVision trpěla u postav na to samé, ale v mnohem, mnohem menší míře a záporáka měla relativně originálního a zajímavého. Tady se nám s předešlou epizodou nějak vytratil/a a sami superhrdinové ji nechávají být.

Závěr E5 pak působí jako závěr celé série s postcreditovou scénou lákající na...nového Iron-Mana :D? Šestka bude muset být hodně nabušená, abych si na Falcon/Soldiera po měsící vůbec vzpomněl.
4/10
787911
Zdá se, že se tuto minisérii už nepodaří zlepšit. I kdyby poslední epizoda byla sebelepší, pořád za ní zůstane 5 (na Marvel) velmi podprůměrných dílů. E5 sice začíná slibně a byť není bitka nijak choreograficky a kamerově originální, je ze série asi nejlepší. Taková drsnější varianta Občanské války s krví a lámáním kostí. Jen by se každá druhá nemusela odehrávat v nějakém šedém skladišti. To v Praze nejsou lepší lokality? Filmaři tu jaksi neumí využít potenciál ničeho naplno. Falcon a Soldier stále nemají mezi sebou správnou "buddy-movie" chemii, všichni jsou neustále jacísi ubrblaní a vedlejší postavy se objevují spíš náhodně, než že by měli v příběhu nějakou podstatu. WandaVision trpěla u postav na to samé, ale v mnohem, mnohem menší míře a záporáka měla relativně originálního a zajímavého. Tady se nám s předešlou epizodou nějak vytratil/a a sami superhrdinové ji nechávají být. Závěr E5 pak působí jako závěr celé série s postcreditovou scénou lákající na...[spoiler]nového Iron-Mana *:D*?[/spoiler] Šestka bude muset být hodně nabušená, abych si na Falcon/Soldiera po měsící vůbec vzpomněl. [b]4/10[/b]
Falcon/Soldier E5
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
No podle leakerů na redditu to vypadá, že dostane vlastní týmovku v podobě Thunderbolts
787881
No podle leakerů na redditu to vypadá, že [spoiler]dostane vlastní týmovku v podobě Thunderbolts[/spoiler]
787758
1 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
To já už udělal. :D Skvělá záležitost se vším všudy. 
787838
To já už udělal. *:D* Skvělá záležitost se vším všudy. 
787830
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Začínám 3. sérii a můžu podepsat. Chodila jsem kolem toho dlouho a furt jsem hledala výmluvy, proč nezačít. Zpětné bych si dala pohlavek. :D
787830
Začínám 3. sérii a můžu podepsat. Chodila jsem kolem toho dlouho a furt jsem hledala výmluvy, proč nezačít. Zpětné bych si dala pohlavek. *:D*
787792
4 0
reagují: departed
reagovat

Peaky Blinders (5 sezón)

Chodil jsem okolo toho dlouho, největší důvod, proč jsem se k tomu nedostal dřív, bylo dobové zasazení, myslel jsem si, že mne to snad ani nebude bavit. Od nynějška zkouknutí Peaky Blinders budu používat jako argument, proč nikdy nesoudit seriál před zkouknutím, ať už z jakýchkoliv důvodů.

Precizní režie, vynikající herecké výkony, kde bravurně nehraje jenom Tommy, ale Arthur, Polly, či Alfie si pro sebe dokáží urvat veškerou pozornost každou minutu, co jsou na scéně. Vedlejší úlohy, či záporné postavy si to kradou pro sebe též, až vám pak připadá, že hrají naprosto skvěle úplně všichni.

Stylový záběry, vyhovující tempo jednotlivých dílů, boží přízvuky, výborná, dobově sice nesedící, undergroundová brit-rock hudba, ale o to víc tam právě sedla, skvěle podkreslovala atmosféru a dávala určitým scénám řádný drive a kulervoucnost.

Fascinující sledovat komplexní vývoj postav a příběhu jako takového, když je psán šikovnýma lidma.

Nyní už ten všudypřítomný hype chápu a souhlasím. :) 
787792
Chodil jsem okolo toho dlouho, největší důvod, proč jsem se k tomu nedostal dřív, bylo dobové zasazení, myslel jsem si, že mne to snad ani nebude bavit. Od nynějška zkouknutí Peaky Blinders budu používat jako argument, proč nikdy nesoudit seriál před zkouknutím, ať už z jakýchkoliv důvodů. Precizní režie, vynikající herecké výkony, kde bravurně nehraje jenom Tommy, ale Arthur, Polly, či Alfie si pro sebe dokáží urvat veškerou pozornost každou minutu, co jsou na scéně. Vedlejší úlohy, či záporné postavy si to kradou pro sebe též, až vám pak připadá, že hrají naprosto skvěle úplně všichni. Stylový záběry, vyhovující tempo jednotlivých dílů, boží přízvuky, výborná, dobově sice nesedící, undergroundová brit-rock hudba, ale o to víc tam právě sedla, skvěle podkreslovala atmosféru a dávala určitým scénám řádný drive a kulervoucnost. Fascinující sledovat komplexní vývoj postav a příběhu jako takového, když je psán šikovnýma lidma. Nyní už ten všudypřítomný hype chápu a souhlasím. :) 
Peaky Blinders (5 sezón)
11 0
reagují: mkubalikova
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se