Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14281 - 14300 Napsat příspěvek
Jdu si pro mínuska, ale nedá mi to. Copak vám to není už trapný, jak se pořád do těch černochů, BLM a dalších menšin strefujete jen proto, že jsou? Copak je kurva tak těžký je začít brát jako normální součást světa? Jsou to do prdele lidi, kteří tady stovky let byli utlačovaný, zotročovaný, měli sotva půlku práv se kterýma jste se vy narodili, pochybuju, že si to většina z vás tady vůbec dokáže představit, a teď když se prostě jen začínají konečně více reprezentovat ve filmech a seriálech, tak doslova u každého takového případu (!) přijde nějaký píčus a začne tady plácat něco o BLM patosu, nebo pak pro změnu Duro napíše větu: "Dostane tá černoška nakoniec ten úver od zlého bieleho bankára?!" a těch příkladů by se v těch diskuzích našlo plno. Každý den něco.

Ne, nedělá to z vás nutně rasisty, jen to z vás dělá omezené tupce, co nemají nic lepšího na práci, než že to konstantně musí vytahovat, protože jim to zřejmě z nějakého důvodu vadí. Přitom věřím, že mnozí z vás mají dost rozumu a inteligence na to, aby si tohle chování odpustili. A vadí vám to, když se černoši objevují tam, kde by se historicky objevovat neměli, a vadí vám to I TAM, kde je to naopak naprosto pochopitelné a především úplně fuk. Jo, příští Kapitán Amerika bude černoch. Příští Superman bude asi černoch. Dost možná bude černoch i příští Bond. No a kurva co? Vážně máte tak ubohý život, že musíte přijít do diskuzního fóra si postěžovat, jak je ta doba zlá, že najednou po padesáti letech bude xtého Bonda hrát černoch? Chcete poslat kapesník?

Padesát let jsme tady měli Bonda jako bílého heterosexuála, jaké překvápko, že se po těch padesáti letech svět někam posunul... Nebudu se omlouvat za to, že jsem sprostý, a je mi upřímně fuk, jestli se tady do mě pustíte, protože vám šlapu na vaše křehký ega a kazím vaši hrozně dospělou zábavu, ale už se do prdele proberte. Je rok 2021. Na světě to nevypadá moc hezky a to co vám přijde směšné, jako například systematický rasismus, je pro miliony lidí denní realita se kterou se musí potýkat a taková píčovina jako že se ve Falconovi objeví scéna, kdy hrdina a jeho sestra řeší finanční problémy, jim třeba pomůže, protože se v ní maličko najdou. Stejně jako se malí kluci budou moct najít v příštím Kapitánovi. 

Na tom seriálu se dá vypíchnout tolik špatných věcí, ale jediné co čtu, je nářek, že to jede na vlně BLM, a že štít dostal černoch místo bělocha. Upřímně? Jděte do prdele.
789311
Jdu si pro mínuska, ale nedá mi to. Copak vám to není už trapný, jak se pořád do těch černochů, BLM a dalších menšin strefujete jen proto, že jsou? Copak je kurva tak těžký je začít brát jako normální součást světa? Jsou to do prdele lidi, kteří tady stovky let byli utlačovaný, zotročovaný, měli sotva půlku práv se kterýma jste se vy narodili, pochybuju, že si to většina z vás tady vůbec dokáže představit, a teď když se prostě jen začínají konečně více reprezentovat ve filmech a seriálech, tak doslova u každého takového případu (!) přijde nějaký píčus a začne tady plácat něco o BLM patosu, nebo pak pro změnu Duro napíše větu: "Dostane tá černoška nakoniec ten úver od zlého bieleho bankára?!" a těch příkladů by se v těch diskuzích našlo plno. Každý den něco. Ne, nedělá to z vás nutně rasisty, jen to z vás dělá omezené tupce, co nemají nic lepšího na práci, než že to konstantně musí vytahovat, protože jim to zřejmě z nějakého důvodu vadí. Přitom věřím, že mnozí z vás mají dost rozumu a inteligence na to, aby si tohle chování odpustili. A vadí vám to, když se černoši objevují tam, kde by se historicky objevovat neměli, a vadí vám to I TAM, kde je to naopak naprosto pochopitelné a především úplně fuk. Jo, příští Kapitán Amerika bude černoch. Příští Superman bude asi černoch. Dost možná bude černoch i příští Bond. No a kurva co? Vážně máte tak ubohý život, že musíte přijít do diskuzního fóra si postěžovat, jak je ta doba zlá, že najednou po padesáti letech bude xtého Bonda hrát černoch? Chcete poslat kapesník? Padesát let jsme tady měli Bonda jako bílého heterosexuála, jaké překvápko, že se po těch padesáti letech svět někam posunul... Nebudu se omlouvat za to, že jsem sprostý, a je mi upřímně fuk, jestli se tady do mě pustíte, protože vám šlapu na vaše křehký ega a kazím vaši hrozně dospělou zábavu, ale už se do prdele proberte. Je rok 2021. Na světě to nevypadá moc hezky a to co vám přijde směšné, jako například systematický rasismus, je pro miliony lidí denní realita se kterou se musí potýkat a taková píčovina jako že se ve Falconovi objeví scéna, kdy hrdina a jeho sestra řeší finanční problémy, jim třeba pomůže, protože se v ní maličko najdou. Stejně jako se malí kluci budou moct najít v příštím Kapitánovi.  Na tom seriálu se dá vypíchnout tolik špatných věcí, ale jediné co čtu, je nářek, že to jede na vlně BLM, a že štít dostal černoch místo bělocha. Upřímně? Jděte do prdele.
6 -16
reagovat

Ted Lasso

Dal som to rovno dvakrát, druhýkrát so ženou, ktorú to tiež nadchlo. Ani si nepamätám, kedy som naposledy videl nejaký seriál dvakrát. Možno tá repríza Sandokana, ktorú som si dal tuším niekedy predvlani. :D
789310
Dal som to rovno dvakrát, druhýkrát so ženou, ktorú to tiež nadchlo. Ani si nepamätám, kedy som naposledy videl nejaký seriál dvakrát. Možno tá repríza Sandokana, ktorú som si dal tuším niekedy predvlani. *:D*
Ted Lasso
11 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ňuňúúú. Ďakujem!
789309
Ňuňúúú. Ďakujem!
789308
3 0
reagovat
reaguje na: duro
Ne, komunita hodných černochů ji pomůže místo něj :D
789308
[spoiler]Ne, komunita hodných černochů ji pomůže místo něj *:D*[/spoiler]
789307
6 0
reagují: duro
reagovat

Falcon a WS

Neviem v sebe nájsť silu pozrieť si posledné dve časti. Šialene ma to nezaujíma. Už-už si to idem vždy večer pustiť, ale napokon vždy radšej prepnem na Shadow & Bone alebo Killjoys, ktoré som teraz objavil ako celkom príjemné guilty (po úvodných mizerných dieloch sa to solídne rozbehne).

Tak sa chcem k F&WS spýtať aspoň na spoilery k hlavnej dejovej línii: Dostane tá černoška nakoniec ten úver od zlého bieleho bankára?!
789307
Neviem v sebe nájsť silu pozrieť si posledné dve časti. Šialene ma to nezaujíma. Už-už si to idem vždy večer pustiť, ale napokon vždy radšej prepnem na Shadow & Bone alebo Killjoys, ktoré som teraz objavil ako celkom príjemné guilty (po úvodných mizerných dieloch sa to solídne rozbehne). Tak sa chcem k F&WS spýtať aspoň na spoilery k hlavnej dejovej línii: Dostane tá černoška nakoniec ten úver od zlého bieleho bankára?!
Falcon a WS
8 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To by bolo megaklišé, ktoré by seriálu aspoň u mňa automaticky zobralo aspoň 3 body z hodnotenia.

Veľmi dúfam, že touto cestou nepôjdu.
789303
To by bolo megaklišé, ktoré by seriálu aspoň u mňa automaticky zobralo aspoň 3 body z hodnotenia. Veľmi dúfam, že touto cestou nepôjdu.
789286
1 0
reagovat
reaguje na: studo
To už vyšlo v UK loni ne?
789300
To už vyšlo v UK loni ne?
789299
1 0
reagovat
Little Birds - to nevyzera spatne a hra tam Juno Temple, ktorej po Tedovi Lassovi ide karta 8)
789299
[url=https://www.youtube.com/watch?v=pTbSTMbVxw8]Little Birds[/url] - to nevyzera spatne a hra tam Juno Temple, ktorej po Tedovi Lassovi ide karta *8)*
2 0
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: duro
Po dvou dilech muj tip - priest
789286
Po dvou dilech muj tip - [spoiler]priest[/spoiler]
789271
2 0
reagují: duro
reagovat

Mare of Easttown

Je to tradičná (ale veľmi kvalitne vystavaná, aspoň zatiaľ) malomestská krimi, ale čo si tam dovoľuje Kate Winslet, je masaker. Rovno jej môžu poslať Emmy aj Zlatý Glóbus a neobťažovať sa s nejakými nomináciami.

Čo sa týka páchateľa, mám nejaké tipy, ale zatiaľ sa im dosť dobre darí nahadzovať možné falošné stopy, v podstate sú podozriví všetci chlapi z druhej časti... takže to asi bude nejaká ženská. :D
789271
Je to tradičná (ale veľmi kvalitne vystavaná, aspoň zatiaľ) malomestská krimi, ale čo si tam dovoľuje Kate Winslet, je masaker. Rovno jej môžu poslať Emmy aj Zlatý Glóbus a neobťažovať sa s nejakými nomináciami. Čo sa týka páchateľa, mám nejaké tipy, ale zatiaľ sa im dosť dobre darí nahadzovať možné falošné stopy, v podstate sú podozriví všetci chlapi z druhej časti... takže to asi bude nejaká ženská. *:D*
Mare of Easttown
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Kdo v dnešní době sleduje CBS? 8)
789141
Kdo v dnešní době sleduje CBS? *8)*
789082
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Som sa štvrtej časti, kde konečne začali vysvetľovať dejiny toho sveta. :) Atmosféra fajn, aj svet celkom zaujímavý, ale jej príbeh je otrepané klišé a v tej dejovej línii s "gangstrami" sa absolútne neorientujem a netuším, o čo im vlastne ide. V The Nevers sú omnoho čitateľnejšie postavy, vzťahy a celkové motivácie.
789094
Som sa štvrtej časti, kde konečne začali vysvetľovať dejiny toho sveta. :) Atmosféra fajn, aj svet celkom zaujímavý, ale jej príbeh je otrepané klišé a v tej dejovej línii s "gangstrami" sa absolútne neorientujem a netuším, o čo im vlastne ide. V The Nevers sú omnoho čitateľnejšie postavy, vzťahy a celkové motivácie.
788991
2 0
reagovat
789083
https://www.youtube.com/watch?v=zRcmwD2F1uI
789082
1 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
:D Až sem málem spadl z kancelářské židle?
789075
*:D* Až sem málem spadl z kancelářské židle?
789073
4 0
reagovat
Nerozumím otázce.
789073
Nerozumím otázce.
15 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: slord
První díl hodně navnadil. Bohužel druhý už se začínal nepříjemně rozjíždět po stokrát viděných krimi kolejích. Tipnout vraha nedá moc práce. Každopádně Winslet je tam parádní. Tady se budou sbírat sošky. 
789071
První díl hodně navnadil. Bohužel druhý už se začínal nepříjemně rozjíždět po stokrát viděných krimi kolejích. Tipnout vraha nedá moc práce. Každopádně Winslet je tam parádní. Tady se budou sbírat sošky. 
789034
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Máš pravdu. Finále bylo hodně epické a já se těším jako malý kluk na poslední díl. Doufám, že druhá řada přijde, co nejdříve.
789045
Máš pravdu. Finále bylo hodně epické a já se těším jako malý kluk na poslední díl. Doufám, že druhá řada přijde, co nejdříve.
788971
3 0
reagovat

Shadow and Bone

Jediný otravný mi přišel Mal, ale jinak to na seriál podle YA nebylo vůbec špatné. Po delší době něco od Netflixu, co jsem dokoukal.
789041
Jediný otravný mi přišel Mal, ale jinak to na seriál podle YA nebylo vůbec špatné. Po delší době něco od Netflixu, co jsem dokoukal.
Shadow and Bone
3 0
reagovat
Pozerá niekto Mare z Easttownu? Zatiaľ sú vonku dve epizódy a musím uznať, že je to super či už atmosférou alebo postavami. Dúfam, že si to udrží kvalitu až do konca. :+:)
789034
Pozerá niekto [b]Mare z Easttownu[/b]? Zatiaľ sú vonku dve epizódy a musím uznať, že je to super či už atmosférou alebo postavami. Dúfam, že si to udrží kvalitu až do konca. *:+**:)*
3 0
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: SteKi
Check his facebook :D
link
789015
Check his facebook :D https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10158838508578376&id=33925888375
789011
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se