Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13381 - 13400 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
V podstatě by tím mohli navázat na Přátele kdyby chtěli :D
805353
V podstatě by tím mohli navázat na Přátele kdyby chtěli *:D*
805351
1 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Já vždycky doufal ve Zlatá osmdesátá (něco prý vzniklo, ale hned to zařízli) ale na to už jsou všichni stáří:D

Devadesátky nezní špatně:+
805351
Já vždycky doufal ve Zlatá osmdesátá (něco prý vzniklo, ale hned to zařízli) ale na to už jsou všichni stáří*:D* Devadesátky nezní špatně*:+*
805349
2 -3
reagují: Cinefil, Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Lol :o Jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů. :+ Tak to se fakt těším. No Nerflix...ale jo. 

Jen o čem to bude? Zlatá devadesátá?
805349
Lol *:o* Jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů. *:+* Tak to se fakt těším. No Nerflix...ale jo.  Jen o čem to bude? Zlatá devadesátá?
805348
2 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Výborná Zlatá sedmdesátá dostanou na Netflixu pokračování:+ Normálně se na tu partičku těším, hlavně na Kutchera, který je tam FAKT vtipný.
805348
Výborná Zlatá sedmdesátá dostanou na Netflixu pokračování*:+* Normálně se na tu partičku těším, hlavně na Kutchera, který je tam FAKT vtipný.
4 -3
reagují: Cinefil
reagovat
Tak můj dvojí metr se potvrzuje :D
U Zaklínače a ostatních je mi to vlastně jedno, ale na Pána prstenů mi nešahejte! 
805337
Tak můj dvojí metr se potvrzuje *:D* U Zaklínače a ostatních je mi to vlastně jedno, ale na Pána prstenů mi nešahejte! 
5 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Jako parodie to možná bude zábavné. Ale s LotRem to nebude mít mnoho společného. :- 
805332
Jako parodie to možná bude zábavné. Ale s LotRem to nebude mít mnoho společného. *:-* 
805294
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zavidim, ze mas vsetko to najlepsie zo Sunny este pred sebou. Najlepsi komedialny serial a nic sa mu ani nepriblizuje hlavne co sa tyka opakovaneho pozerania. :+ Rozhodne do toho chod co najskor.
805329
Zavidim, ze mas vsetko to najlepsie zo Sunny este pred sebou. Najlepsi komedialny serial a nic sa mu ani nepriblizuje hlavne co sa tyka opakovaneho pozerania. *:+* Rozhodne do toho chod co najskor.
805255
3 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Neviem preco dostavas tolko minusiek ale toto je vystizne. :+
805328
Neviem preco dostavas tolko minusiek ale toto je vystizne. *:+*
805275
3 -1
reagovat
Stačí se podívat jak vypadala hobbito-elfi romantika v Hobbitovi, ten svět není na sex a intimnosti prostě stavěný, nebude to fungovat. Random nigga generator taky ne...
805317
Stačí se podívat jak vypadala hobbito-elfi romantika v Hobbitovi, ten svět není na sex a intimnosti prostě stavěný, nebude to fungovat. Random nigga generator taky ne...
14 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To neprejde, bolo by to totiž klasifikované ako detské péčko
805313
To neprejde, bolo by to totiž klasifikované ako detské péčko
805311
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Pokud bude interracial, tak imho jo.
805312
Pokud bude interracial, tak imho jo.
805311
2 -1
reagovat
no ale hobití sex by mohl bejt docela zábavnej ne ? :D8)8)8)8)
805311
no ale hobití sex by mohl bejt docela zábavnej ne ? *:D**8)**8)**8)**8)*
805294
3 0
reagují: Attikus, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ted nevím jestli to mám brát pozitivně nebo negativně. :D
805303
Ted nevím jestli to mám brát pozitivně nebo negativně. *:D*
805281
2 0
reagovat
Však to bylo jasný, že to nějak zmamrdí, ale že si pro to vyberou zrovna hobity, kde to fakt bez odporování kánonu nevysvětlíš, to mi hlava nebere :D.

No nic. Díky bohu Chvála Jedinému, že PJ tu trilogii udělal ještě před tím, než západnímu světu definitivně jeblo a knížky nám nikdo nesebere, že jo...
Nekvalitní adaptace se nakonec dají celkem snadno ignorovat, jak jsem se sám přesvědčil v případě Hobita a nedávno třeba i Zaklínače 8)
805297
Však to bylo jasný, že to nějak zmamrdí, ale že si pro to vyberou zrovna hobity, kde to fakt bez odporování kánonu nevysvětlíš, to mi hlava nebere *:D*. No nic. [s]Díky bohu[/s] Chvála Jedinému, že PJ tu trilogii udělal ještě před tím, než západnímu světu definitivně jeblo a knížky nám nikdo nesebere, že jo... Nekvalitní adaptace se nakonec dají celkem snadno ignorovat, jak jsem se sám přesvědčil v případě Hobita a nedávno třeba i Zaklínače *8)*
805294
15 -3
reagují: HAL
reagovat
Černej hobit plus ta nahota(sukacky ala truny snad ne) nedivím se ze Tom Shippey šel ven.. Jak tohle fans rozdejchaj to nevim.. Ale jinak to nepůjde.. bejt to celé White jako filmy, tak zase přijde hate za #lotrsowhite 
805294
Černej hobit plus ta nahota(sukacky ala truny snad ne) nedivím se ze Tom Shippey šel ven.. Jak tohle fans rozdejchaj to nevim.. Ale jinak to nepůjde.. bejt to celé White jako filmy, tak zase přijde hate za #lotrsowhite 
16 -1
reagují: DarkSith, RainMakeR, Kostěj
reagovat
Tak black hobbits confirmed teda v Amazon LotR link :o
805291
Tak black hobbits confirmed teda v Amazon LotR https://screenrant.com/lord-rings-show-diverse-hobbits-not-white/ *:o*
4 -9
reagovat

Foundation e4

Vůbec netuším proč se to jmenuje Nadace - vzali z ní název, pár základních témat, ale jinak si jedou příběh vlastní, s úplně originálními postavami, na úplně jiných místech. A i ty základní témata jen przní, jako v minulém díle kde rovnou blatantně porušili tři zákony robotiky, to pro co je Asimov nejvíc známý. 

Dál už nejedu - možná až bude venku série celá a bude mít výrazně lépe hodnocené další díly a finále, tak ji dám naráz, ale čekat týden na to aby se příběh opět skoro nikam neposunul už mě fakt nebaví.
805285
Vůbec netuším proč se to jmenuje Nadace - vzali z ní název, pár základních témat, ale jinak si jedou příběh vlastní, s úplně originálními postavami, na úplně jiných místech. A i ty základní témata jen przní, jako v minulém díle kde rovnou blatantně porušili tři zákony robotiky, to pro co je Asimov nejvíc známý.  Dál už nejedu - možná až bude venku série celá a bude mít výrazně lépe hodnocené další díly a finále, tak ji dám naráz, ale čekat týden na to aby se příběh opět skoro nikam neposunul už mě fakt nebaví.
Foundation e4
12 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ze zrovna ty nemas este za sebou Sunny Philadelphia je pre mna zahadou. To je serial ako stvoreny pre teba.
805281
Ze zrovna ty nemas este za sebou Sunny Philadelphia je pre mna zahadou. To je serial ako stvoreny pre teba.
805255
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

The Maid

link Skvělá Margaret Qualley a soudě dle traileru jedno z nejlepších mainstreamových přiblížení klasickému dílu Kena Loache. Jasný tip :+
805277
https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8 Skvělá Margaret Qualley a soudě dle traileru jedno z nejlepších mainstreamových přiblížení klasickému dílu Kena Loache. Jasný tip *:+*
The Maid
2 -2
reagovat

Squid Game

Výborná paralela na kapitalismus, vynikající je tam zejména vykreslení lidí na okraji společnosti, těch, co nemají žádnou budoucnost. Naprosto výstižné

Ale hlavně je to výborný seriál kráčející v nejlepších šlépějích takových děl jako Battle Royal, Running Man a reality show typu Takešiho hrad, rafinovanější než třeba loňské příliš mainstreamově zahleděné zklamání Alice in Borderland.
9/10

PS.: Ideálně doporučuji sledovat v kombu se španělským globalisticko- kakotopickým La Valla, o to silnější prožitek z děl bude divák mít a o to více obě díla vyniknou :+
805275
Výborná paralela na kapitalismus, vynikající je tam zejména vykreslení lidí na okraji společnosti, těch, co nemají žádnou budoucnost. Naprosto výstižné Ale hlavně je to výborný seriál kráčející v nejlepších šlépějích takových děl jako Battle Royal, Running Man a reality show typu Takešiho hrad, rafinovanější než třeba loňské příliš mainstreamově zahleděné zklamání Alice in Borderland. 9/10 PS.: Ideálně doporučuji sledovat v kombu se španělským globalisticko- kakotopickým [url=https://www.youtube.com/watch?v=37Lm3c_cyNs]La Valla[/url], o to silnější prožitek z děl bude divák mít a o to více obě díla vyniknou *:+*
Squid Game
4 -9
reagují: HellblazerZabud
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se