Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13321 - 13340 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
u nadace přečíst všech sedm nebo jen "nadaci" případně doporučení na ty lepší kousky ze serie by bylo?
801042
u nadace přečíst všech sedm nebo jen "nadaci" případně doporučení na ty lepší kousky ze serie by bylo?
801003
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: hroubek
Láká mě tam ten Culkin a Dandy "skvěle hraju psychopaty a zaseknu se zbytečně v AHS" jako varianta na Jacka Torrance. Ale upřímně se víc těším na tu druhou UFO část.
S AHS jsem skončil u šesté řady a šanci dal jen prvnímu dílu deváté.
801007
Láká mě tam ten Culkin a Dandy "skvěle hraju psychopaty a zaseknu se zbytečně v AHS" jako varianta na Jacka Torrance. Ale upřímně se víc těším na tu druhou UFO část. S AHS jsem skončil u šesté řady a šanci dal jen prvnímu dílu deváté.
800981
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No Nadaci přečteš za dvě odpoledne, Dunu za dva týdny, a Kolo za dva roky :D

Sám jsem Nadaci četl kdysi v dětství a pamatoval si ji jen matně, takže právě proto abych si "nekazil vzpomínky" seriálem jsem si ji před pár dny koupil a první díl hned přelouskal. Samotného mě překvapilo jak krátká a zkratkovitá ta kniha je. 
801003
No Nadaci přečteš za dvě odpoledne, Dunu za dva týdny, a Kolo za dva roky :D Sám jsem Nadaci četl kdysi v dětství a pamatoval si ji jen matně, takže právě proto abych si "nekazil vzpomínky" seriálem jsem si ji před pár dny koupil a první díl hned přelouskal. Samotného mě překvapilo jak krátká a zkratkovitá ta kniha je. 
800998
5 0
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dej nejdříve šanci zfilmování, jako já. Rád jsem pomohl.
801002
Dej nejdříve šanci zfilmování, jako já. Rád jsem pomohl.
800998
2 -2
reagovat
Já se přiznám, že už mám skoro 2 roky ve čtečce Kolo Času, Nadaci i Dunu a přemýšlím jestli dát šanci zfilmování nebo nejdřív knížkám.
800998
Já se přiznám, že už mám skoro 2 roky ve čtečce Kolo Času, Nadaci i Dunu a přemýšlím jestli dát šanci zfilmování nebo nejdřív knížkám.
1 -1
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jako na absolutního neznalce předlohy to na mě působí docela genericky, taková hyperakční Narnie s hodně našlapanou hudbou v traileru... production values tam nějaké vidět jsou, ale to je tak všechno.

Hype kolem předloh je mocný a radši si jejich příběh dám v seriálu než se prokousávat tou patnáctkou knih, ale kdybych nevěděl že za tímhle stojí něco asi komplexnějšího, tak mě samotný trailer moc nenaláká.

(zas ale dobře že předlohu neznám, nemůžou mě tak srát změny oproti ní, na které se v mém okolí už půl roku ukrutně nadává :D)
800992
Jako na absolutního neznalce předlohy to na mě působí docela genericky, taková hyperakční Narnie s hodně našlapanou hudbou v traileru... production values tam nějaké vidět jsou, ale to je tak všechno. Hype kolem předloh je mocný a radši si jejich příběh dám v seriálu než se prokousávat tou patnáctkou knih, ale kdybych nevěděl že za tímhle stojí něco asi komplexnějšího, tak mě samotný trailer moc nenaláká. (zas ale dobře že předlohu neznám, nemůžou mě tak srát změny oproti ní, na které se v mém okolí už půl roku ukrutně nadává *:D*)
800987
15 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:o Tak to vypadá skvěle!
800989
*:o* Tak to vypadá skvěle!
800987
1 -2
reagovat
Kolo času teaser trailer

Konečně venku!:+

"He is born again! I feel him! The Dragon takes his first breath on the slopes of Dragonmount! He is coming! He is coming! Light help us! Light help the world! He lies in the snow and cries like the thunder! He burns like the sun!"
800987
[url=https://youtu.be/3Fus4Xb_TLg]Kolo času teaser trailer[/url] Konečně venku!*:+* [i]"He is born again! I feel him! The Dragon takes his first breath on the slopes of Dragonmount! He is coming! He is coming! Light help us! Light help the world! He lies in the snow and cries like the thunder! He burns like the sun!"[/i]
6 -3
reagují: HAL, verbst
reagovat

AHS S10E01-02

Čekaní se vyplatilo. Začátek je trochu přímočařejší(pokud máte nakoukano, tak docela odhadnete děj), a zatím to nevadí. Má to specifickou a nepříjemnou atmosféru, parádní herce a zajímavou zápletku. 7,5/10
800981
Čekaní se vyplatilo. Začátek je trochu přímočařejší(pokud máte nakoukano, tak docela odhadnete děj), a zatím to nevadí. Má to specifickou a nepříjemnou atmosféru, parádní herce a zajímavou zápletku. [b]7,5/10[/b]
AHS S10E01-02
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

What If... S01E04

Velmi povedený díl. Tohle by v hrané podobě tolik nefungovalo, ale v animované formě to šlape moc dobře. Ten příběh je dobře napsaný a ukazuje, že ne všechno bude tak sluníčkové. Za mě palec hore. 8,5-9/10
800980
Velmi povedený díl. Tohle by v hrané podobě tolik nefungovalo, ale v animované formě to šlape moc dobře. Ten příběh je dobře napsaný a ukazuje, že ne všechno bude tak sluníčkové. Za mě palec hore. [b]8,5-9/10[/b]
What If... S01E04
2 -2
reagovat

Star Wars Rebels

Ještě než Filoni zacementoval svou pozici totálního génia druhou řadou Mandaloriana se mu povedl neuvěřitelnej majstrštyk s tímhle.
"Hnusná animace, debilní postavy, dětinskej děj"... Meh, to si strčte za klobouk. Takhle kdysi začínaly Clone Wars taky. A jak to dopadlo víme všichni.
Ale tohle je pro mě vejš. Mnohem. Stačí vydržet a ta odměna je úplně nejvíc.
Naprosto geniálně se tu pracuje s postavama, emocema, zápletkama a podzápletkama, aby to nakonec ve finále bylo všechno zúročený. Filoni navíc vrací na plac nejvíc cool záporáka celejch Legends a dělá z něj Canon postavu. Stejně děsivou a badass jako jsem si představoval, když jsem to před dvaceti rokama četl. Klobouček.
Hudba.
Emoce.
A tyvole, říkejte si kdo chcete co chcete, ale posledních osm dílů tohodle seriál strká do kapsy i to finále Clone Wars. Takhle to má vypadat, tohle chcu od Star Wars a tak nějak tajně doufám, že Ashoka pojede podobnou cestou.

10/10
800885
Ještě než Filoni zacementoval svou pozici totálního génia druhou řadou Mandaloriana se mu povedl neuvěřitelnej majstrštyk s tímhle. "Hnusná animace, debilní postavy, dětinskej děj"... Meh, to si strčte za klobouk. Takhle kdysi začínaly Clone Wars taky. A jak to dopadlo víme všichni. Ale tohle je pro mě vejš. Mnohem. Stačí vydržet a ta odměna je úplně nejvíc. Naprosto geniálně se tu pracuje s postavama, emocema, zápletkama a podzápletkama, aby to nakonec ve finále bylo všechno zúročený. Filoni navíc vrací na plac nejvíc cool záporáka celejch Legends a dělá z něj Canon postavu. Stejně děsivou a badass jako jsem si představoval, když jsem to před dvaceti rokama četl. Klobouček. Hudba. Emoce. A tyvole, říkejte si kdo chcete co chcete, ale posledních osm dílů tohodle seriál strká do kapsy i to finále Clone Wars. Takhle to má vypadat, tohle chcu od Star Wars a tak nějak tajně doufám, že Ashoka pojede podobnou cestou. 10/10
Star Wars Rebels
3 -2
reagovat

The Office

Po cca roce a půl jsem si dal první opáčko a zraje to teda jak víno. A jasně, vrchol seriálu byl s Carellem a jeho odchodem bych se to klidně nebál ukončit, ale i ta poslední řada má něco do sebe a těch několik finálních dílů jsou emocema nabitý pecky, který zužitkujou všechny předcházející roky.

It was a hell of a ride (that's what she said) a zase někdy nashle.

10/10
800789
Po cca roce a půl jsem si dal první opáčko a zraje to teda jak víno. A jasně, vrchol seriálu byl s Carellem a jeho odchodem bych se to klidně nebál ukončit, ale i ta poslední řada má něco do sebe a těch několik finálních dílů jsou emocema nabitý pecky, který zužitkujou všechny předcházející roky. It was a hell of a ride (that's what she said) a zase někdy nashle. 10/10
The Office
6 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
800787
 [url=https://prnt.sc/1qvyu8n]Link *:D**8)*[/url]
800781
1 -1
reagovat
reaguje na: slord
Čas ti zkrátí čekání na trailer na Matrix4 8):D
800781
Čas ti zkrátí čekání na trailer na Matrix4 *8)**:D*
800748
1 -1
reagují: slord
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Skvelá správa, ale to čakanie ma zabije:+:D
800748
Skvelá správa, ale to čakanie ma zabije*:+**:D*
800747
2 -1
reagují: RainMakeR
reagovat

peaky blinders S6

V únoru 2022 tzn za 6 měsíců :D8):+
800747
V únoru 2022 tzn za 6 měsíců *:D**8)**:+*
peaky blinders S6
4 -1
reagují: slord
reagovat
Jo a z mladý Boschový je materiál vedle do bitev.
Tím bych dnešní sexistické/ageistické okénko uzavřel.
800647
Jo a z mladý Boschový je materiál vedle do bitev. Tím bych dnešní sexistické/ageistické okénko uzavřel.
1 -1
reagovat
To jen J. Edgar je podle mě upír a je sedm řad úplně stejný...
800645
To jen J. Edgar je podle mě upír a je sedm řad úplně stejný...
7 0
reagovat

Bosch

Poslední sezóna si jakž takž drží úroveň ale, je vskutku nejvyšší čas na obměnu. Nejen kvůli tomu, že v další řadě by Lt byla k nerozeznání od baby Jagy z Mrazíka a ten starej tlustej polda by tim svym volem vytíral podlahu.
800643
Poslední sezóna si jakž takž drží úroveň ale, je vskutku nejvyšší čas na obměnu. Nejen kvůli tomu, že v další řadě by Lt byla k nerozeznání od baby Jagy z Mrazíka a ten starej tlustej polda by tim svym volem vytíral podlahu.
Bosch
2 -1
reagovat
To je ale docela škoda, zrovna Bosch by mě bavil jako týdenní seriál a řešit tady s ostatními teorie...
Každopádně už jsem u sedmé řady, brzo to tady sepisu, ale jako 4. a 5. řada FTW a pak to nějak ztratilo dech.
800639
To je ale docela škoda, zrovna Bosch by mě bavil jako týdenní seriál a řešit tady s ostatními teorie... Každopádně už jsem u sedmé řady, brzo to tady sepisu, ale jako 4. a 5. řada FTW a pak to nějak ztratilo dech.
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se