Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13261 - 13280 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Můžeš si pustit Hanxe s robotem v budoucnosti...
807912
Můžeš si pustit Hanxe s robotem v budoucnosti...
807904
4 -1
reagovat
Dej si tohle, pokud si tak již neučinil link

A hype na me zafungoval a dam si link
807906
Dej si tohle, pokud si tak již neučinil https://www.csfd.cz/film/1080030-modra-az-na-kost/prehled/ A hype na me zafungoval a dam si https://www.csfd.cz/film/1087788-kod-za-miliardu-dolaru/prehled/
807904
3 0
reagovat
Na co se dá v pátek těšit, když už není Ted Lasso ? :/
807904
Na co se dá v pátek těšit, když už není Ted Lasso ? :/
3 -2
reagovat
Ze začátku jsem to bral jako oddechovku, u které vypnu a nakoukam to před seriálem. Ale postupně si mě to získalo a ty osudovější díly fungují výborně. Má to samozřejmě slabší díly a rozjezd taky chvilku trvá.
Hodně dělá, že se na to všichni díváme mimo ten počáteční boom, tak je složitější se do toho dostat. Ale když vydržite, tak budete třeba stejně nadšení, jak já. 
Speta at to ale ani nezkouší, s tím se málokdy na hodnocení shodnu.:D
807673
Ze začátku jsem to bral jako oddechovku, u které vypnu a nakoukam to před seriálem. Ale postupně si mě to získalo a ty osudovější díly fungují výborně. Má to samozřejmě slabší díly a rozjezd taky chvilku trvá. Hodně dělá, že se na to všichni díváme mimo ten počáteční boom, tak je složitější se do toho dostat. Ale když vydržite, tak budete třeba stejně nadšení, jak já.  Speta at to ale ani nezkouší, s tím se málokdy na hodnocení shodnu.*:D*
6 -1
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
ja nedal ani cely dil... :D
807668
ja nedal ani cely dil... *:D*
807652
4 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Animák
807662
Animák
807659
2 -1
reagovat
Netflix před hranou verzí prvně přidal animovanou. 
807661
Netflix před hranou verzí prvně přidal animovanou. 
807659
2 -1
reagovat
reaguje na: pytlik
To valite animak nebo už hranou verzi?
807659
To valite animak nebo už hranou verzi?
807644
1 -1
reagují: pytlik, Ne__Ty
reagovat
reaguje na: pytlik
Mám to podobně. Doufám, že se to rozjede, protože zatím to je pro mne takové meh.
807652
Mám to podobně. Doufám, že se to rozjede, protože zatím to je pro mne takové meh.
807644
2 -3
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Cowboy Bebop

Já to zkouším. Zatim jsem dal 3 díly a jako dobrý ale ještě mě to úplně nechytlo tak to jde pomalu. Uvidíme co bude dál :)
807644
Já to zkouším. Zatim jsem dal 3 díly a jako dobrý ale ještě mě to úplně nechytlo tak to jde pomalu. Uvidíme co bude dál *:)*
Cowboy Bebop
807589
4 -1
reagují: RainMakeR, l-e-t-o
reagovat
807631
[url=https://m.youtube.com/watch?v=nYQg9w-rG3o]Atlanta 3. řada - Promo[/url]
5 0
reagovat

Lajna

Tohle jde teda komplet mimo mě, ale teda klobouček za ty mobilní webovky. 
807613
Tohle jde teda komplet mimo mě, ale teda klobouček za ty mobilní webovky. 
Lajna
3 0
reagovat
:D
807599
*:D*
2 0
reagovat
Lajnu? Dávají to každý pondělí od 20:30 na tv seznam :D
Konečně jsem chytil premiéru. Buď se to dá pak sosnout nebo počkat 2-3 dny než to dají na seznam tv online.
807597
Lajnu? Dávají to každý pondělí od 20:30 na tv seznam *:D* Konečně jsem chytil premiéru. Buď se to dá pak sosnout nebo počkat 2-3 dny než to dají na seznam tv online.
807594
1 -1
reagovat
Kde jsi to viděl ? 
807594
Kde jsi to viděl ? 
807561
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat

Cowboy Bebop

Strašně nadčasový seriál... Poutavý svět, který jestli byl předobraz pro Firefly, tak tento rest konečně doženu:+
Podle mě to vůbec nezestárlo a vidět to třeba v patnácti, tak mě to ovlivní asi jako Pokémoni:D
Výborný nápad s věnováním se určitému hudebnímu žánru v některých dílech. Melancholický jazz v dvojdíle 12/13 byl čistá krása.
807589
Strašně nadčasový seriál... Poutavý svět, který jestli byl předobraz pro Firefly, tak tento rest konečně doženu*:+* Podle mě to vůbec nezestárlo a vidět to třeba v patnácti, tak mě to ovlivní asi jako Pokémoni*:D* Výborný nápad s věnováním se určitému hudebnímu žánru v některých dílech. Melancholický jazz v dvojdíle 12/13 byl čistá krása.
Cowboy Bebop
11 0
reagují: pytlik
reagovat
807585
[url=https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3142334549337979&id=1985584808346298&m_entstream_source=timeline]Netflix jede hry[/url]
0 -1
reagovat

The Wire

Predtým ako vznikol Narcos, bol tu The Wire. Na tento seriálový skvost zo žánru kriminálok neprávom sadá prach a neprávom ho nepozná dosť ľudí. Seriál zobrazuje najmä drogovú kriminalitu a organizovaný zločin v Baltimore, ale neostáva len pri tom a postupne zobrazuje prienik týchto rakovín do "vyššej" spoločnosti a transformáciu na ekonomickú kriminalitu a hlavne zobrazuje vzťahy v polícii, toto zrkadlo však je nastavené nielen americkej polícii ale našlo by sa tam veľa funkcionárov aj v našej polícii (pohybujem sa v týchto kruhoch takže viem a preto som to o dosť viac dokázal oceniť), ktorým by sa to zobrazenie pre svoju realičnosť nepáčilo (tlaky na štatistiku je zdá sa problém v každej polícii). Veľmi potešilo aj zapojenie tzv. ITP teda informačno - technických prostriedkov (odposluchy, sledovania, agenti), z čoho vlastne aj samotný názov Wire vychádza. Prostredie, herecké výkony sú perfektné, prostredie miestami surové, niektoré dejové zvraty vskutku nečakané a dej realistický, samozrejme je tam dosť scenáristických barličiek (hlavne čo sa týka trestného procesu), ale to tvorcom odpúšťam. Je tam veľké množstvo postáv, okrem asi jednej všetci herci podávali skoro dokonalé herecké výkony, pritom tam neboli žiadne extra zvučné mená, Idris Elba, Michael K. Williams, Dominic West boli asi najznámejšie trio mien, ale ostatní za nimi nezaostávali. Každou sériou sa pritom tiahlo zobrazenie určitej časti spoločnosti, čo sa im skoro vždy podarilo na jednotku. Seriál sa samozrejem venuje aj jednotlivcom a ich dejové linky sa výrazne tiahnú seriálom a prijmejú človeka sa zamyslieť nad tým prečo to a ono robia.

1. séria - naprostá dokonalosť v každom aspekte, nič jej nemôžem vytknút, veľmi dobrý výkon podal aj začínajúci Michael B. Jordan, zobrazuje hlavne život a prácu dealerov, ich zákazníkov ako aj ich šéfov, rovnako tak ako šikana zo strany niektorých policajných nadriadených pre - 10/10

2. séria - páčila sa mi najviac dejová linka tých obyčajných robotníkov v prístave ako aj postava toho ich hlavného predáka, človeku by ich bolo normálne miestami až ľúto, aj keď drogová časť išla trochu do úzadia a samotná policajná práca tiež, akurát ten rozbeh bol o čosi pomalejší stále je to silných 9,5/10

3. séria - do popredia  sa dostáva konflikt medzi tým či ostať na ulici alebo sa vyvinúť a preniknúť do "vyššej spoločnosti", legalizovať príjmy z trestnej činnosti, napojiť sa na politiku, tempo však sa znovu o čosi spomalilo, objavil sa nový hráč na scéne, ktorý vo mne nevyvolal žiadne nejaké extra emócie a nezaujal ma, stále si však seriál držal vysoký štandard, toto všetko však zatieňuje projekt Hamsterdam a faktická legalizácia drog v určitých zónach, čo je vždy predmetom debát (osobne som za) a preto táto seriá má veľký potenciál vyvolať hlbokú diskusiu, u mňa 9/10 nakoľko na viacerých miestach už seriál strácal tempo prešľapoval na mieste

4. séria - hlavná téma školstvo - na začiatku som bol skeptický, myslel som si, že tvorcovia trochu odbočili z hlavnej cesty, ale nakoniec ma vyviedli z omylu, pri zobrazení amerického školstva, ktoré bolo natočené v nie tak rozdielom období ako som bol na škole aj ja som si povedal, že to slovenské je v porovnaní s tým americkým výkladnou skriňou :D  popri tom sa zdôrazňuje aj politická linka, ktorá dodáva sérii tú správnu šťavnoatosť a v kombinácii s drogovou a policajnou linkou takmer sa dotiahla na 1. sériu - 9,5/10 Dominic West asi počas natáčania mal nejaké iné záležitosti alebo čo lebo jeho postava je tuto úplne v úzadí, inak ide o jednu z hlavných postáv

5. séria sa vracia naplno k boju proti narkomafii, politikárčeniu a pridáva sa k tomu aj dejová linka v Baltimorských novinách a bezdomovectvom. Hlavný záporák je však stále nevýrazný a aj keď by si to niekto  pripisoval hereckému minimalizmu, keď už sa tá potava konečne prejaví, tak som jej to proste neveril. Bohužiaľ v teto sérii ako keby tvorcia sa rozhodli upustiť od toho realizmu, ktorý inak patrí medzi hlavné klady seriálu a prišli s dejovou linkou sériového vraha (keďže je to v Baltimore už som len čakal kedy tam niekto spomenie Hannibala Lectera :D ) a hlavne tá pointa a základný kameň tejto linky boli pre mňa v porovnaní s tým, čo tu dovtedy bolo úplne uletené, samotné zakončenie dejových liniek je však pre mňa uspokojivé a v podstate nemám voči žiadnemu zakončeniu tej ktorej linky nejaké výhrady, cez to všetko však logicky bola "najslabšia" - 8,5/10

Celkové hodnotenie pre mňa 9,5/10.
Seriál je premňa v top 5 a mal by byť v povinnej literatúre, kto ste to ešte nevideli, máte čo doháňať a neoľutujete to :) Sám sa trochu hanbím že som sa k tomu dostal až teraz :D
807583
Predtým ako vznikol Narcos, bol tu The Wire. Na tento seriálový skvost zo žánru kriminálok neprávom sadá prach a neprávom ho nepozná dosť ľudí. Seriál zobrazuje najmä drogovú kriminalitu a organizovaný zločin v Baltimore, ale neostáva len pri tom a postupne zobrazuje prienik týchto rakovín do "vyššej" spoločnosti a transformáciu na ekonomickú kriminalitu a hlavne zobrazuje vzťahy v polícii, toto zrkadlo však je nastavené nielen americkej polícii ale našlo by sa tam veľa funkcionárov aj v našej polícii (pohybujem sa v týchto kruhoch takže viem a preto som to o dosť viac dokázal oceniť), ktorým by sa to zobrazenie pre svoju realičnosť nepáčilo (tlaky na štatistiku je zdá sa problém v každej polícii). Veľmi potešilo aj zapojenie tzv. ITP teda informačno - technických prostriedkov (odposluchy, sledovania, agenti), z čoho vlastne aj samotný názov Wire vychádza. Prostredie, herecké výkony sú perfektné, prostredie miestami surové, niektoré dejové zvraty vskutku nečakané a dej realistický, samozrejme je tam dosť scenáristických barličiek (hlavne čo sa týka trestného procesu), ale to tvorcom odpúšťam. Je tam veľké množstvo postáv, okrem asi jednej všetci herci podávali skoro dokonalé herecké výkony, pritom tam neboli žiadne extra zvučné mená, Idris Elba, Michael K. Williams, Dominic West boli asi najznámejšie trio mien, ale ostatní za nimi nezaostávali. Každou sériou sa pritom tiahlo zobrazenie určitej časti spoločnosti, čo sa im skoro vždy podarilo na jednotku. Seriál sa samozrejem venuje aj jednotlivcom a ich dejové linky sa výrazne tiahnú seriálom a prijmejú človeka sa zamyslieť nad tým prečo to a ono robia. 1. séria - naprostá dokonalosť v každom aspekte, nič jej nemôžem vytknút, veľmi dobrý výkon podal aj začínajúci Michael B. Jordan, zobrazuje hlavne život a prácu dealerov, ich zákazníkov ako aj ich šéfov, rovnako tak ako šikana zo strany niektorých policajných nadriadených pre - [b]10/10 [/b]2. séria - páčila sa mi najviac dejová linka tých obyčajných robotníkov v prístave ako aj postava toho ich hlavného predáka, človeku by ich bolo normálne miestami až ľúto, aj keď drogová časť išla trochu do úzadia a samotná policajná práca tiež, akurát ten rozbeh bol o čosi pomalejší stále je to silných [b]9,5/10 [/b]3. séria - do popredia  sa dostáva konflikt medzi tým či ostať na ulici alebo sa vyvinúť a preniknúť do "vyššej spoločnosti", legalizovať príjmy z trestnej činnosti, napojiť sa na politiku, tempo však sa znovu o čosi spomalilo, objavil sa nový hráč na scéne, ktorý vo mne nevyvolal žiadne nejaké extra emócie a nezaujal ma, stále si však seriál držal vysoký štandard, toto všetko však zatieňuje projekt Hamsterdam a faktická legalizácia drog v určitých zónach, čo je vždy predmetom debát (osobne som za) a preto táto seriá má veľký potenciál vyvolať hlbokú diskusiu, u mňa [b]9/10 [/b]nakoľko na viacerých miestach už seriál strácal tempo prešľapoval na mieste 4. séria - hlavná téma školstvo - na začiatku som bol skeptický, myslel som si, že tvorcovia trochu odbočili z hlavnej cesty, ale nakoniec ma vyviedli z omylu, pri zobrazení amerického školstva, ktoré bolo natočené v nie tak rozdielom období ako som bol na škole aj ja som si povedal, že to slovenské je v porovnaní s tým americkým výkladnou skriňou *:D*  popri tom sa zdôrazňuje aj politická linka, ktorá dodáva sérii tú správnu šťavnoatosť a v kombinácii s drogovou a policajnou linkou takmer sa dotiahla na 1. sériu - [b]9,5/10[/b] Dominic West asi počas natáčania mal nejaké iné záležitosti alebo čo lebo jeho postava je tuto úplne v úzadí, inak ide o jednu z hlavných postáv 5. séria sa vracia naplno k boju proti narkomafii, politikárčeniu a pridáva sa k tomu aj dejová linka v Baltimorských novinách a bezdomovectvom. Hlavný záporák je však stále nevýrazný a aj keď by si to niekto  pripisoval hereckému minimalizmu, keď už sa tá potava konečne prejaví, tak som jej to proste neveril. Bohužiaľ v teto sérii ako keby tvorcia sa rozhodli upustiť od toho realizmu, ktorý inak patrí medzi hlavné klady seriálu a prišli s dejovou linkou sériového vraha (keďže je to v Baltimore už som len čakal kedy tam niekto spomenie Hannibala Lectera *:D* ) a hlavne tá pointa a základný kameň tejto linky boli pre mňa v porovnaní s tým, čo tu dovtedy bolo úplne uletené, samotné zakončenie dejových liniek je však pre mňa uspokojivé a v podstate nemám voči žiadnemu zakončeniu tej ktorej linky nejaké výhrady, cez to všetko však logicky bola "najslabšia" - [b]8,5/10 Celkové hodnotenie pre mňa 9,5/10.[/b] Seriál je premňa v top 5 a mal by byť v povinnej literatúre, kto ste to ešte nevideli, máte čo doháňať a neoľutujete to *:)* Sám sa trochu hanbím že som sa k tomu dostal až teraz *:D*
The Wire
11 0
reagovat

Lajna 3x4

Je to overthetop ale strašně se u toho směju a fakt si to užívám. Každým dílem lepši a lepší.8):D
807561
Je to overthetop ale strašně se u toho směju a fakt si to užívám. Každým dílem lepši a lepší.*8)**:D*
Lajna 3x4
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Boba Fett

Námět je dobrý, ale nevím jestli to dokáže samotná postava Boba Fetta utáhnout na těch 8-10 dílů. Nicméně kouknu se na to s radostí.
807552
Námět je dobrý, ale nevím jestli to dokáže samotná postava Boba Fetta utáhnout na těch 8-10 dílů. Nicméně kouknu se na to s radostí.
Boba Fett
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se