Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13241 - 13260 Napsat příspěvek
Celkově ta znělka zestárla překvapivě důstojně.
808108
Celkově ta znělka zestárla překvapivě důstojně.
5 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Rikal jsem si uplne to stejny :D Ale ten zaber je fakt cool.
808103
Rikal jsem si uplne to stejny *:D* Ale ten zaber je fakt cool.
808101
1 -1
reagovat
reaguje na: Svaťoš
lol ten zaber jak prorazi zed je tak cool, ze pravem zustal po celou dobu ve znelce 8)
808101
lol ten zaber jak prorazi zed je tak cool, ze pravem zustal po celou dobu ve znelce *8)*
808098
4 0
reagují: Svaťoš
reagovat

Vzpominkove okenko: Lois & Clark: The New Adventures of Superman

Na youtube jsem se proklikl na tento klenot a teda to intro ma porad grady - Lois and Clark intro
808098
Na youtube jsem se proklikl na tento klenot a teda to intro ma porad grady - [url=https://youtu.be/5-N3o1IAxFc]Lois and Clark intro[/url]
Vzpominkove okenko: Lois & Clark: The New Adventures of Superman
9 -1
reagovat
reaguje na: connor
Je to hodně dobré a dostavila se i husina, nejen z té zimy.
Hlavně je to mnohem smysluplnější, než návraty jiných seriálu (Prison Break)
A úplně jsem zapomněl, jak mi Michael C. Hall chyběl jako herec.
Tak snad přibudou i další camea některých postav - rozjeté je to zatím slušně.
808082
Je to hodně dobré a dostavila se i husina, nejen z té zimy. Hlavně je to mnohem smysluplnější, než návraty jiných seriálu (Prison Break) A úplně jsem zapomněl, jak mi Michael C. Hall chyběl jako herec. Tak snad přibudou i další camea některých postav - rozjeté je to zatím slušně.
808066
6 0
reagovat

Narcos

Som na siedmej časti a zatiaľ nadšenie, asi najlepšia séria z mexickej ságy. Poriadne akčné. :+
808076
Som na siedmej časti a zatiaľ nadšenie, asi najlepšia séria z mexickej ságy. Poriadne akčné. *:+*
Narcos
6 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Práve som s dcérou videl prvý diel a obaja sme nadšení. Super animácia, zaujímavý príbeh.
808075
Práve som s dcérou videl prvý diel a obaja sme nadšení. Super animácia, zaujímavý príbeh.
808041
4 -1
reagovat

Dexter

No zda se, ze tvurci vi co delaj. Je to jiné, mělo to být jiné, ale ve správných chvílích to umí vytáhnout nostalgickou kartu. 2,35:1 ? OK!
808073
No zda se, ze tvurci vi co delaj. Je to jiné, mělo to být jiné, ale ve správných chvílích to umí vytáhnout nostalgickou kartu. 2,35:1 ? OK!
Dexter
5 0
reagovat
Už jí mám za sebou. Zatím u mě spokojenost. :+
808068
Už jí mám za sebou. Zatím u mě spokojenost. *:+*
808066
6 0
reagovat
Dneska taky první epizoda Dexter: New Blood. :+
808066
Dneska taky první epizoda Dexter: New Blood. *:+*
8 0
reagují: (=LIFTY=), DarkSith
reagovat
Koukám, že vychází tři díly týdně. To bych mohl dát:D
808054
Koukám, že vychází tři díly týdně. To bych mohl dát*:D*
808041
3 -1
reagovat
Takže další seriál, na který nebudu mít čas...:D
Díky.:+
808046
Takže další seriál, na který nebudu mít čas...*:D* Díky.*:+*
808044
3 0
reagovat

Inside Job

Mám za sebou všech deset dílů nového komediálního seriálu Inside Job, který si dělá legraci ze všech možných konspiračních teorií. S hlavní hrdinkou Reagan Ridley jsem se dokázal naprosto ztotožnit a fandit jí. Seriál je plný bláznivého humoru a například díl s klony Kennedyho neměl chybu. Tohle se Netfixu vážně povedlo. :+
Moje hodnocení: 8/10
808045
Mám za sebou všech deset dílů nového komediálního seriálu Inside Job, který si dělá legraci ze všech možných konspiračních teorií. S hlavní hrdinkou Reagan Ridley jsem se dokázal naprosto ztotožnit a fandit jí. Seriál je plný bláznivého humoru a například díl s klony[spoiler] Kennedyho[/spoiler] neměl chybu. Tohle se Netfixu vážně povedlo. *:+* Moje hodnocení: 8/10
Inside Job
6 -1
reagovat
Zrovna jsem dokoukal. Je to výborné. :+
808044
Zrovna jsem dokoukal. Je to výborné. *:+*
808041
4 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Sleduje někdo to Arcane podle League of Legends?
Prý je to dost povedené a není třeba ani znát hru.:)
808041
Sleduje někdo to Arcane podle League of Legends? Prý je to dost povedené a není třeba ani znát hru.*:)*
4 -1
reagují: duro, (=LIFTY=), connor
reagovat

Midnight Mass

Serial vyzerá ako keby ho napísal Stephen King. Do života malého mestečka zasiahne nadprirodzený element a my sledujeme ako sa s tým postavy vyrovnávajú. Rozdiel je v tom, že tu monštrum hrá druhé, možno až tretie, husle. Prím hrajú zázraky na ktoré postavy reagujú. Flanaghan sa vytiahol ako scenárista. Dialógy o viere a ateizmu sú fantastické. Veľa času venuje aj postavám a ich traumam, čo spôsobuje pomalé tempo, ktoré mnoho ľudí nemusí zvládnuť. Sklamaný budú aj diváci, ktorí budú očakávať hororový seriál. Lakačky, tam sú a sú veľmi dobre, ale je ich stopové množstvo. Seriál je skôr psychologický thriller než čistokrvný horor. Flanaghan odviedol ďalšiu skvelú prácu a už sa nemôžem dočkať na ďalší počin. :+
807935
Serial vyzerá ako keby ho napísal Stephen King. Do života malého mestečka zasiahne nadprirodzený element a my sledujeme ako sa s tým postavy vyrovnávajú. Rozdiel je v tom, že tu monštrum hrá druhé, možno až tretie, husle. Prím hrajú zázraky na ktoré postavy reagujú. Flanaghan sa vytiahol ako scenárista. Dialógy o viere a ateizmu sú fantastické. Veľa času venuje aj postavám a ich traumam, čo spôsobuje pomalé tempo, ktoré mnoho ľudí nemusí zvládnuť. Sklamaný budú aj diváci, ktorí budú očakávať hororový seriál. Lakačky, tam sú a sú veľmi dobre, ale je ich stopové množstvo. Seriál je skôr psychologický thriller než čistokrvný horor. Flanaghan odviedol ďalšiu skvelú prácu a už sa nemôžem dočkať na ďalší počin. *:+*
Midnight Mass
14 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Korea letos jede... Ještě jsem zvědavy, jestli se podaří to Peklo od režiséra Vlaku do Pusanu.
Každopádně Dr. Brain už titulky má, tak to zkusím:+
807929
Korea letos jede... Ještě jsem zvědavy, jestli se podaří to Peklo od režiséra Vlaku do Pusanu. Každopádně Dr. Brain už titulky má, tak to zkusím*:+*
807921
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Na kost, furt si to pleteš blbče...
807928
Na kost, furt si to pleteš blbče...
807918
3 0
reagovat
Time jsme tu hajpoval před pár mesicema 
807924
Time jsme tu hajpoval před pár mesicema 
807918
2 -1
reagovat
Oh wow, Dr. Brain vyzera uzasne! A este aj od rezisera I saw the Devil? Mam zameskanych vela veci, ktore musim pozriet ale toto sa automaticky dostava na prve miesto. :+
807921
Oh wow, Dr. Brain vyzera uzasne! A este aj od rezisera I saw the Devil? Mam zameskanych vela veci, ktore musim pozriet ale toto sa automaticky dostava na prve miesto. *:+*
807918
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se