Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13101 - 13120 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
hele kdy to zacne byt opravdu dobre? jsem za pulkou druhe rady a furt je to spis znouze serial, ktery zapinam, kdyz neni nic jineho na tak kratkou dobu a zaroven neni to uplne blby sitcom. Ale ze by me to nutilo si poustet dalsi a dalsi dily, protoze bych sam chtel, to ne.
810260
hele kdy to zacne byt opravdu dobre? jsem za pulkou druhe rady a furt je to spis znouze serial, ktery zapinam, kdyz neni nic jineho na tak kratkou dobu a zaroven neni to uplne blby sitcom. Ale ze by me to nutilo si poustet dalsi a dalsi dily, protoze bych sam chtel, to ne.
810234
1 -2
reagují: hroubek
reagovat
Tiež to mám tak, po vzhliadnutí prvých častí prvej série som nechápal ten buzz okolo. Že to bolo na Netflixe, tak som tomu dal šancu, tie fórky medzi Dwightom a Jimom su geniálne.
810241
Tiež to mám tak, po vzhliadnutí prvých častí prvej série som nechápal ten buzz okolo. Že to bolo na Netflixe, tak som tomu dal šancu, tie fórky medzi Dwightom a Jimom su geniálne.
3 -2
reagovat
reaguje na: yeniczek
Popravdě kdyby to nebylo na Netflixu, tak bych se k tomu asi nikdy nedokopal. Můj plán byl stihnout celý seriál do konce roku, ale bojím se že to nedám. :D
810234
Popravdě kdyby to nebylo na Netflixu, tak bych se k tomu asi nikdy nedokopal. Můj plán byl stihnout celý seriál do konce roku, ale bojím se že to nedám. *:D*
810233
4 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: hroubek
Taky jsem v tom až po uši a zrovna v třetině s05 :+ Je to boží a nechápu, že mi to ty roky utíkalo.
810233
Taky jsem v tom až po uši a zrovna v třetině s05 *:+* Je to boží a nechápu, že mi to ty roky utíkalo.
810232
4 -1
reagují: hroubek
reagovat

The Office S05

Parádní řada. Hodně jsem se nasmál, a u jednoho dílu mi samým smíchem tekly slzy. Pátá řada jde místy hodně na dřeň a některé fóry jsou skoro geniální. Osobně mi sedlo zapojení dvou herců do příběhů - Amy Ryan a Idris Elba. Užil jsem si tuto řadu. 8,5-9/10
810232
Parádní řada. Hodně jsem se nasmál, a u jednoho dílu mi samým smíchem tekly slzy. Pátá řada jde místy hodně na dřeň a některé fóry jsou skoro geniální. Osobně mi sedlo zapojení dvou herců do příběhů - Amy Ryan a Idris Elba. Užil jsem si tuto řadu. 8,5-9/10
The Office S05
5 -1
reagují: yeniczek
reagovat

South Park Post Covid

Nejlepší futuristický svět - to řešení domova důchodců!
Prostě zase dokonale trefné. Málokdo tohle dokáže udělat tak, jak Stone a Parker. 
Hodně mě bavil Clyde, který není jediný očkovaný a jeho výmluvy, proč to ještě za 40 let neudělal (není to vedecky ověřené!:D) No, nutně potřebuju druhý díl s Buttersem
810227
Nejlepší futuristický svět - to řešení domova důchodců! Prostě zase dokonale trefné. Málokdo tohle dokáže udělat tak, jak Stone a Parker.  Hodně mě bavil [spoiler]Clyde, který není jediný očkovaný a jeho výmluvy, proč to ještě za 40 let neudělal (není to vedecky ověřené!*:D*) No, nutně potřebuju druhý díl s Buttersem[/spoiler]
South Park Post Covid
6 -1
reagovat

Wheel of Time ep. 04

Wow, nebyl jsem si tím, jak moc se mi to líbí nebo ne, po prvních třech epizodách jistý, ale tohle byla plnohodnotná fantasy nirvána. I když místy stále trochu levněji vypadající, ale s tím se asi nedá u takto velkolepého projektu nic dělat. 
A to nejlepší podle Brandona Sandersona teprve přijde. :+
810221
Wow, nebyl jsem si tím, jak moc se mi to líbí nebo ne, po prvních třech epizodách jistý, ale tohle byla plnohodnotná fantasy nirvána. I když místy stále trochu levněji vypadající, ale s tím se asi nedá u takto velkolepého projektu nic dělat.  A to nejlepší podle Brandona Sandersona teprve přijde. *:+*
Wheel of Time ep. 04
3 -3
reagovat

Hawkeye

Zatím velký špatný... Renner to táhne nahoru, ale Steinfeld nesympatická pipina (spíš tím, jak je napsaná role, než herečkou) a děj je takový nijaký - natahovaná strašně dlouhá expozice prokládaná rádoby komickými vsuvkami... Jenže tam budou cpát camea Pugh, D'Onofria, Coxe a zřejmě i Louis-Dreyfus, možná Russella a Vancamp a  fanouškovská základna si zajásá. :D:-
810213
Zatím velký špatný... Renner to táhne nahoru, ale Steinfeld nesympatická pipina (spíš tím, jak je napsaná role, než herečkou) a děj je takový nijaký - natahovaná strašně dlouhá expozice prokládaná rádoby komickými vsuvkami... Jenže tam budou cpát camea [spoiler]Pugh, D'Onofria, Coxe[/spoiler] a zřejmě i [spoiler]Louis-Dreyfus[/spoiler], možná [spoiler]Russella a Vancamp[/spoiler] a  fanouškovská základna si zajásá. *:D**:-*
Hawkeye
5 -4
reagovat

Dickinson

Třetí série je zatím asi nejdepresivnější, protože se odehrává v období občanské války. Hailee Steinfeld je opět kouzelná a její herecké kvality se dají jen těžko zpochybnit. A dokonce v páté epizodě uplatnila i svůj hudební talent:+
810211
Třetí série je zatím asi nejdepresivnější, protože se odehrává v období občanské války. Hailee Steinfeld je opět kouzelná a její herecké kvality se dají jen těžko zpochybnit. A dokonce v páté epizodě uplatnila i svůj [url=https://www.youtube.com/watch?v=g4sK8jJ5_TE]hudební talent[/url]. *:+*
Dickinson
3 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Měl by. Fandové a Schreiber si to vydupali.
Já se ještě furt nedostal k té poslední řadě. Achjo. 
810195
Měl by. Fandové a Schreiber si to vydupali. Já se ještě furt nedostal k té poslední řadě. Achjo. 
810186
1 -1
reagovat

Ray Donovan

Bude zakončen filmem? O tom jsem vůbec nevěděl...
810186
Bude zakončen filmem? O tom jsem vůbec nevěděl...
Ray Donovan
4 0
reagují: verbst
reagovat

South Park Post Covid

Klidně by mohli dát takhle z budoucnosti celou sérii (Alexa jako nagging wife je geniální... a rabín Cartman taky).
810181
Klidně by mohli dát takhle z budoucnosti celou sérii (Alexa jako nagging wife je geniální... a [spoiler]rabín[/spoiler] Cartman taky).
South Park Post Covid
1 -1
reagovat

Hawkeye

Mne to teda pripomina ty sequelove rady Arrowa a zbytecnosti zas FalconWinterSoldier. Nevim, jeden a pul dilu bohate stacilo. Tyhle Marvel serialy jsou zatim tezka vata a hlavne absurdne natazena. I ten Loki, z nich zatim nejpovedenejsi, by se bohate vlezl do 4x 45 minut. Jediny smysl k existenci tam vidim v tom ze D+ potrebuje hodiny a hodiny contentu a 2/3 jejich odberatelu povazuji MCU serialy za hlavni duvod proc tam mit vlastne ucet. Treba to nakopnou ty navraty/varianty z Netflixu, ale teda zatim tezky ziiiiiv. :/
810143
Mne to teda pripomina ty sequelove rady Arrowa a zbytecnosti zas FalconWinterSoldier. Nevim, jeden a pul dilu bohate stacilo. Tyhle Marvel serialy jsou zatim tezka vata a hlavne absurdne natazena. I ten Loki, z nich zatim nejpovedenejsi, by se bohate vlezl do 4x 45 minut. Jediny smysl k existenci tam vidim v tom ze D+ potrebuje hodiny a hodiny contentu a 2/3 jejich odberatelu povazuji MCU serialy za hlavni duvod proc tam mit vlastne ucet. Treba to nakopnou ty navraty/varianty z Netflixu, ale teda zatim tezky ziiiiiv. :/
Hawkeye
6 -3
reagovat

Silver Surfer

Když je to tady ta MarvelZone… :D

Teď když Disney oznámil obnovení 90’ seriálu X-Men, dohledal jsem si i ostatní animáky z TAS rodiny a tohle je docela klenot. Ani nevím, jestli to kdysi běželo i u nás (FOX KIDS?). Škoda, že tenkrát Marvel bankrotoval a rozprodával kde-co, a tak se zrušila plánovaná druhá série. Když pominu jistou infantilnost danou cílovkou, tak je to překvapivě hodně fajn. Kresba vycházející z původní Kirbyho tvorby, na Marvel všeobecně poměrně temná bezútěšná atmosféra tragického (anti)hrdiny SS, kupa ikonických postav (Watcher, Galactus, Thanos, Adam Warlock, Ego, Pip, Beta Ray Bill, Eternity, Infinity, …), v podstatě první zobrazení multiversa a zformování Marvel (Animated) Universa. Doporučuju ať z nostalgie nebo pro (možná trošku jiný pohled na) lore - zvlášť teď když se do MCU chystá multiverse a rozšíření kosmické linky obecně. :+
810133
Když je to tady ta MarvelZone… *:D* Teď když Disney oznámil obnovení 90’ seriálu X-Men, dohledal jsem si i ostatní animáky z TAS rodiny a [url=https://www.csfd.cz/film/99739-silver-surfer-the-animated-series/recenze/]tohle[/url] je docela klenot. Ani nevím, jestli to kdysi běželo i u nás (FOX KIDS?). Škoda, že tenkrát Marvel bankrotoval a rozprodával kde-co, a tak se zrušila plánovaná druhá série. Když pominu jistou infantilnost danou cílovkou, tak je to překvapivě hodně fajn. Kresba vycházející z původní Kirbyho tvorby, na Marvel všeobecně poměrně temná bezútěšná atmosféra tragického (anti)hrdiny SS, kupa ikonických postav (Watcher, Galactus, Thanos, Adam Warlock, Ego, Pip, Beta Ray Bill, Eternity, Infinity, …), v podstatě první zobrazení multiversa a zformování Marvel (Animated) Universa. Doporučuju ať z nostalgie nebo pro (možná trošku jiný pohled na) lore - zvlášť teď když se do MCU chystá multiverse a rozšíření kosmické linky obecně. *:+*
Silver Surfer
8 0
reagovat

Hawkeye S01E01-02

Je to fajn, ale nic z čeho bych si výrazně sedl na zadek. Atmosféra dobrá, Jeremy a Hailee to táhnou dost nahoru, akce průměrná, logika nic moc, a castingový fail s Verou Farmiga (mám jí moc rád skoro ve všech filmech, ale zde působí jako pěst na oko). Nevadí mi, že je to uvolněné, že se to nebere tolik vážně - to beru vzhledem k tónu seriálu. Ale vadí mě, že to jede na půl plynu a po dvou dílech to působí dost natahovaně. 6,5-7/10
810085
Je to fajn, ale nic z čeho bych si výrazně sedl na zadek. Atmosféra dobrá, Jeremy a Hailee to táhnou dost nahoru, akce průměrná, logika nic moc, a castingový fail s Verou Farmiga (mám jí moc rád skoro ve všech filmech, ale zde působí jako pěst na oko). Nevadí mi, že je to uvolněné, že se to nebere tolik vážně - to beru vzhledem k tónu seriálu. Ale vadí mě, že to jede na půl plynu a po dvou dílech to působí dost natahovaně. 6,5-7/10
Hawkeye S01E01-02
6 0
reagovat
reaguje na: duro
Tak toto teda nepotěšilo.
Je málo věcí, který nedokoukám.
Bridgerton byla jedna z nich.
810081
Tak toto teda nepotěšilo. Je málo věcí, který nedokoukám. Bridgerton byla jedna z nich.
810059
5 0
reagovat
mě to připadlo vpohodě. Dost tomu nahrává atmosféra vánočního New Yorku. Druhej díl je o mnoho zábavnější (Hawkey na LARP turnaji)

za mě určitě lepší než Loki a Scarlet Witch a Vision který byly fakt meh od začátku do konce. 
810078
mě to připadlo vpohodě. Dost tomu nahrává atmosféra vánočního New Yorku. Druhej díl je o mnoho zábavnější [spoiler](Hawkey na LARP turnaji) [/spoiler]za mě určitě lepší než Loki a Scarlet Witch a Vision který byly fakt meh od začátku do konce. 
810056
2 -4
reagovat
Suspension of disbelief, oslí můstky, dějové zkratky atd. Našel bys je i v absolutních klasikách, kde nikomu nikdy nevadily... 
810068
Suspension of disbelief, oslí můstky, dějové zkratky atd. Našel bys je i v absolutních klasikách, kde nikomu nikdy nevadily... 
810056
3 -4
reagovat
Pozerám, že to napísal (s bandou nohsledov, samozrejme) nejaký čurák, čo predtým vyprodukoval Bridgerton.

To som mal vedieť predtým, než som to zapol.
810059
Pozerám, že to napísal (s bandou nohsledov, samozrejme) nejaký čurák, čo predtým vyprodukoval Bridgerton. To som mal vedieť predtým, než som to zapol.
9 0
reagují: verbst
reagovat

Hawkeye

Jedna časť a asi stačilo.

To na tieto marvelovské seriály vôbec nepíšu scenáre a točia to len tak, ako im práve napadne? Čo malo znamenať tých posledných asi 7 minút?

Trubka sa vráti domov po scéne, v ktorej získala Roninov kostým a v ňom zmlátila asi tucet chlapov. Je však úžasná Mary Sue, takže nepotrebuje oddych a hneď zase ide von (lebo je potrebné, aby dokonale nepravdepodobnou náhodou našla nejakú mŕtvolu). Medzitým o nej ale odvysielali reportáž, kvôli čomu na ulici okamžite stretne bandu drsných gangstrov, ktorí sledovali telku a idú po nej, lebo sa chcú pomstiť Roninovi. A asi hodinu po tom, čo si prvýkrát navliekla ten kostým, ju len tak vymáknu na ulici. A zachráni ju Hawkeye, ktorý medzitým tiež videl tú reportáž a presne vie, kde v New Yorku tú neznámu maskovanú slečnu nájde. To všetko sa odohrá v priebehu jedného večera a jedného asi 5-minútového sledu scén.

Len mne tu jebe na mozog, alebo už nás fakt kŕmia tými najstupídnejšími sračkami? Lokiho som nedopozeral, lebo to bolo kreténske, prázdne a šialene nudné, ale vedľa tohto to bolo zrejme ešte scenáristické veľdielo.
810056
Jedna časť a asi stačilo. To na tieto marvelovské seriály vôbec nepíšu scenáre a točia to len tak, ako im práve napadne? Čo malo znamenať tých posledných asi 7 minút? Trubka sa vráti domov po scéne, v ktorej získala Roninov kostým a v ňom zmlátila asi tucet chlapov. Je však úžasná Mary Sue, takže nepotrebuje oddych a hneď zase ide von (lebo je potrebné, aby dokonale nepravdepodobnou náhodou našla nejakú mŕtvolu). Medzitým o nej ale odvysielali reportáž, kvôli čomu na ulici okamžite stretne bandu drsných gangstrov, ktorí sledovali telku a idú po nej, lebo sa chcú pomstiť Roninovi. A asi hodinu po tom, čo si prvýkrát navliekla ten kostým, ju len tak vymáknu na ulici. A zachráni ju Hawkeye, ktorý medzitým tiež videl tú reportáž a presne vie, kde v New Yorku tú neznámu maskovanú slečnu nájde. To všetko sa odohrá v priebehu jedného večera a jedného asi 5-minútového sledu scén. Len mne tu jebe na mozog, alebo už nás fakt kŕmia tými najstupídnejšími sračkami? Lokiho som nedopozeral, lebo to bolo kreténske, prázdne a šialene nudné, ale vedľa tohto to bolo zrejme ešte scenáristické veľdielo.
Hawkeye
12 -2
reagují: RainMakeR, connor
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se