Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13021 - 13040 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Nevíš o čem mluvíš. LOST je pecka i po letech. Jen se lidé musí smířit, že to nikdy nebylo o záhadách, ale o skvěle napsaných postavách. 
811225
Nevíš o čem mluvíš. LOST je pecka i po letech. Jen se lidé musí smířit, že to nikdy nebylo o záhadách, ale o skvěle napsaných postavách. 
811172
6 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: verbst
Jo, tak nějak. Přijít po škole domů, dát stahovat, mezi tím něco málo udělat do školy a pak koukat do 23. hodiny. 
811224
Jo, tak nějak. Přijít po škole domů, dát stahovat, mezi tím něco málo udělat do školy a pak koukat do 23. hodiny. 
811191
7 -1
reagovat
reaguje na: verbst
No mně "ten" obrat přišel naopak výborný, dobře vystavěný a zcela pochopitelný. Za mne asi největší highlight druhé sezóny. 
811222
No mně "ten" obrat přišel naopak výborný, dobře vystavěný a zcela pochopitelný. Za mne asi největší highlight druhé sezóny. 
811167
3 -4
reagují: verbst
reagovat
ja nedávno zkoušel dát znova Losty po druhé, i když sem si slíbil tehdá po premieře finále v kostele že už k tomu nečuchnu ale je to deset let a pořád si pamatuju, jak mě v každé druhé epce uplně zničil nakej nerváckej cliffhanger.. (random kabel z moře do dzungle whaat a ted čekej týden:D)
Atmošku a herce to má pořád ale bez toho tajemna a nutkání vymejšlet teorie mě to dost nudilo.. Takovej Prison Break, u kterého sem dával opáčko když mu nedávno vyšel ten přídavek, je pořád napínavej jako prase..
Zrušenej výbornej Flashforward někdo pamatuje?
811217
ja nedávno zkoušel dát znova Losty po druhé, i když sem si slíbil tehdá po premieře finále v kostele že už k tomu nečuchnu ale je to deset let a pořád si pamatuju, jak mě v každé druhé epce uplně zničil nakej nerváckej cliffhanger.. (random kabel z moře do dzungle whaat a ted čekej týden*:D*) Atmošku a herce to má pořád ale bez toho tajemna a nutkání vymejšlet teorie mě to dost nudilo.. Takovej Prison Break, u kterého sem dával opáčko když mu nedávno vyšel ten přídavek, je pořád napínavej jako prase.. Zrušenej výbornej Flashforward někdo pamatuje?
7 -4
reagují: mkubalikova
reagovat

Konce

No zdaleka nejhorší natahovaný, až vyděračský konec byl ve finále šesté série Walking Dead. To ještě bylo v dobách, kdy jsem to aktivněji sledoval a zdaleka mi nevadila telenovelovitost daného díla, takže když si Negan shromáždil klečící hlavní postavy, nakonec umlátil kameramana. Koho to nenasralo a nesekl s tím, musel si zhruba 3/4 roku počkat... :D
811210
No zdaleka nejhorší natahovaný, až vyděračský konec byl ve finále šesté série Walking Dead. To ještě bylo v dobách, kdy jsem to aktivněji sledoval a zdaleka mi nevadila telenovelovitost daného díla, takže když si Negan shromáždil klečící hlavní postavy, nakonec umlátil [url=https://www.youtube.com/watch?v=I2odkrxTBLs]kameramana. [/url]Koho to nenasralo a nesekl s tím, musel si zhruba 3/4 roku počkat... *:D*
Konce
1 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Červený trpaslík a poslední díl 8. série Jenom sympaťáci. Tam se na pokračování trochu čekalo...
811198
Červený trpaslík a poslední díl 8. série Jenom sympaťáci. Tam se na pokračování trochu čekalo...
811182
5 0
reagovat
Najvacsiu "traumu" som mal z posledneho dielu ALFa, ked ho objavili ti vojaci. Som nechapal, ze to nema pokracovanie, ze ako to mohli takto utat. Tak ako som vtedy este nechapal koncept bondoviek:), nechapal som ani tento styl cliffhangeru, aby si ludia vydupali dalsiu seriu. Boli to kurvy.8)
811194
Najvacsiu "traumu" som mal z posledneho dielu ALFa, ked ho objavili ti vojaci. Som nechapal, ze to nema pokracovanie, ze ako to mohli takto utat. Tak ako som vtedy este nechapal koncept bondoviek:), nechapal som ani tento styl cliffhangeru, aby si ludia vydupali dalsiu seriu. Boli to kurvy.*8)*
6 0
reagovat
Co si tak vybavím jako první tak stopro konec třetí řady BSG a ten posranej cliffhanger v půlce čtvrté.

Jinak u LOSTů si pamatuju, že jsem to kdysi dal na jeden zátah až do třetí řady k Not in Portland epizodě a pak to čekání bylo šílený. 

No svýho času mě teda taky dralo jak se vyvíjelo weeds, tam si taky vždycky připravili nějakou sviňárnu. 
Pak myslím, že i Californication mělo pár konců řad. 

Byly to pěkný časy, přijít domů ze školy dát stahovat každej den várku novejch epizod a večer místo učení apod u toho sedět :D
811191
Co si tak vybavím jako první tak stopro konec třetí řady BSG a ten posranej cliffhanger v půlce čtvrté. Jinak u LOSTů si pamatuju, že jsem to kdysi dal na jeden zátah až do třetí řady k Not in Portland epizodě a pak to čekání bylo šílený.  No svýho času mě teda taky dralo jak se vyvíjelo weeds, tam si taky vždycky připravili nějakou sviňárnu.  Pak myslím, že i Californication mělo pár konců řad.  Byly to pěkný časy, přijít domů ze školy dát stahovat každej den várku novejch epizod a večer místo učení apod u toho sedět *:D*
811182
8 -1
reagují: peterel, hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
Jak ve mě vzbudil první Spider-man lásku k filmu, tak tehdy na Nově ve mě Ztraceni vzbudili lásku k seriálům. Nejhezčí moment byl ten, kdy jsem zjistil, že nemusím čekat na každý díl, ale že na netu jsou už dvě řady.:D
Každopádně když už jsme u toto, jaky byl pro Vás nejhorší seriálový clifffhanger?
U mě:
  • Konec první půlky poslední řady Breaking Bad
  • Konec třetí řady LOST
  • Konec šesté řady Dextera
  • Konec druhé řady Sherlocka (to rozuzlení jim nikdy neodpustim)
A pak taky čekám už třináctt let na zakončení Jmenuji se Earl...
811182
Jak ve mě vzbudil první Spider-man lásku k filmu, tak tehdy na Nově ve mě Ztraceni vzbudili lásku k seriálům. Nejhezčí moment byl ten, kdy jsem zjistil, že nemusím čekat na každý díl, ale že na netu jsou už dvě řady.*:D* Každopádně když už jsme u toto, jaky byl pro Vás nejhorší seriálový clifffhanger? U mě: [list][*]Konec první půlky poslední řady Breaking Bad[/*][*]Konec třetí řady LOST[/*][*]Konec šesté řady Dextera[/*][*]Konec druhé řady Sherlocka (to rozuzlení jim nikdy neodpustim)[/*][/list]A pak taky čekám už třináctt let na zakončení Jmenuji se Earl...
811171
6 0
reagují: hroubek, Svaťoš, verbst
reagovat
reaguje na: okkac
Jo, ten nasírací konec s replikátorama si taky pamatuju 
811179
Jo, ten nasírací konec s replikátorama si taky pamatuju 
811177
4 -1
reagovat

Bradavický turnaj na HBO GO

Dajte si to, cringe ako prasa. :D V prvej časti bol jedným zo súťažiacich černoch a rozprával, ako spravuje stránku pre čiernych fanúšikov Pottera.

Teraz tam bol chlapec, ktorý bol v skutočnosti dievča a rozprával(a), ako jej (mu) čítanie Pottera pomohlo prežívať ťažké detstvo gay dieťaťa.

Mám chuť tipovať, kto bude v tretej časti. Predpokladám, že nejaké vyžraté prasa, ktoré sa bude stotožňovať s Hagridom.

A Helen Mirren to moderuje a je neustále prepálene žoviálna a nadšená ako na tvrdých drogách.

(pozerám to s deckom, ktoré si to hrozne užíva) :D
811178
Dajte si to, cringe ako prasa. *:D* V prvej časti bol jedným zo súťažiacich černoch a rozprával, ako spravuje stránku pre čiernych fanúšikov Pottera. Teraz tam bol chlapec, ktorý bol v skutočnosti dievča a rozprával(a), ako jej (mu) čítanie Pottera pomohlo prežívať ťažké detstvo gay dieťaťa. Mám chuť tipovať, kto bude v tretej časti. Predpokladám, že nejaké vyžraté prasa, ktoré sa bude stotožňovať s Hagridom. A Helen Mirren to moderuje a je neustále prepálene žoviálna a nadšená ako na tvrdých drogách. (pozerám to s deckom, ktoré si to hrozne užíva) *:D*
Bradavický turnaj na HBO GO
16 -2
reagovat
Moje první cliffhangery byly ,když vysílali první série SG-1 v TV, kdy poslední díl série byla první část dvojepizody, kdy finále byl první díl další série. V roce 2000 odvysílali první tři série, kde to skončilo replikatorama na palubě a pak jsem musel čekat více než rok, než začli v TV dávat čtvrtou sérii. Největší zklamání v životě ještě mladého teenagera :D8)
811177
Moje první cliffhangery byly ,když vysílali první série SG-1 v TV, kdy poslední díl série byla první část dvojepizody, kdy finále byl první díl další série. V roce 2000 odvysílali první tři série, kde to skončilo replikatorama na palubě a pak jsem musel čekat více než rok, než začli v TV dávat čtvrtou sérii. Největší zklamání v životě ještě mladého teenagera *:D**8)*
9 -1
reagují: HAL
reagovat
Lost jsem si taky neskutečně frčel tenkrát na nově. Mé první zkušenosti s cliffhangerem... Přitom taková blbost. :D
811172
Lost jsem si taky neskutečně frčel tenkrát na nově. Mé první zkušenosti s cliffhangerem... Přitom taková blbost. *:D*
811171
2 -3
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já si pamatuji jak jsem každý týden čekal na novou epizodu LOST a prožíval jsem to neskutečně a na LOST.cz (edně) jsem četl desítky teorií a dalších věcí. Krásné časy to byly.
811171
Já si pamatuji jak jsem každý týden čekal na novou epizodu LOST a prožíval jsem to neskutečně a na LOST.cz (edně) jsem četl desítky teorií a dalších věcí. Krásné časy to byly.
811122
19 0
reagují: (=LIFTY=), Cinefil
reagovat

Led Tasso

Season Two

Kolem a kolem mám asi jenom jednu výtku a to je pro mě osobně nepochopitelnej a totálně debilní obrat ve vývoji Nate the Great.Jako toto budu ještě dlouho rozdejchávat...
Jinak to podle mě dobře rozvíjelo základy položený v první řadě a jedna z nejlepších epizod byla ta pohřební.
Nejvíc WTF epizoda byl Coach Beard.

Vzhledem k mým relativně novým zkušenostem na mě hodně fungovala Tedova linka s panic attacks a doktorka nakonec vlastně taky super.

Trent byl super a celkově zase spokojenost. I když možná o trošičku menší, než minule.
811167
[b]Season Two [/b]Kolem a kolem mám asi jenom jednu výtku a to je pro mě osobně nepochopitelnej a totálně debilní obrat ve vývoji [spoiler]Nate the Great.[/spoiler]Jako toto budu ještě dlouho rozdejchávat... Jinak to podle mě dobře rozvíjelo základy položený v první řadě a jedna z nejlepších epizod byla ta pohřební. Nejvíc WTF epizoda byl Coach Beard. Vzhledem k mým relativně novým zkušenostem na mě hodně fungovala Tedova linka s panic attacks a doktorka nakonec vlastně taky super. Trent byl super a celkově zase spokojenost. I když možná o trošičku menší, než minule.
Led Tasso
3 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: earthworm
Přečteno všech 15 knih a celé se to rozjede od čtvrté.
Já to doufám, že to vydrží a dočkáme se toho.

Teď trochu spoilery. Bitva u Dumajských studní patří k tomu nejlepší v žánru a snad ji jednou uvidíme na vlastní oči. Absolutní řezničina. 

Nebo, kdy jeden z hlavních protagonistů se později postaví skoro stotisícové (!) armádě a sám ji rozpráší na prach...

Nebo zlaté prameny, kdy opět jeden z hlavních protagonistů přemítá o lidstvu na nejvyšší hoře světa, jak dělá lidstvo pořád stejné chyby a jestli by nebylo lepší zničit celou planetu a zastavit to nekončící utrpení...

Těch momentů je tam hodně, problémem téhle ságy je, že to všechno děsně dlouho trvá, než k těmto událostem dojde...
811150
Přečteno všech 15 knih a celé se to rozjede od čtvrté. Já to doufám, že to vydrží a dočkáme se toho. Teď trochu spoilery. [url=https://imgur.com/xXXEkAD]Bitva u Dumajských studní[/url] patří k tomu nejlepší v žánru a snad ji jednou uvidíme na vlastní oči. Absolutní řezničina.  Nebo, kdy jeden z hlavních protagonistů [spoiler]se později postaví skoro stotisícové (!) armádě a sám ji rozpráší na prach... [/spoiler]Nebo [url=https://imgur.com/q7nhpkM]zlaté prameny[/url], [spoiler]kdy opět jeden z hlavních protagonistů přemítá o lidstvu na nejvyšší hoře světa, jak dělá lidstvo pořád stejné chyby a jestli by nebylo lepší zničit celou planetu a zastavit to nekončící utrpení... [/spoiler] Těch momentů je tam hodně, problémem téhle ságy je, že to všechno děsně dlouho trvá, než k těmto událostem dojde...
811146
3 -2
reagovat
reaguje na: duro

Wheel of Time

Zahlídnul jsem WoT v menu Amazon Prime a vzpomněl jsem si na tohle Durovo hodnocení. Je tu někdo, kdo četl knihy?
Přijde mi, že v internetových fantasy vodách je to extrémně populární série na úrovni Pána Prstenů a Hry o Trůny... mně ale po dvou knihách přišlo, že tenhle popis epizody na to obecně sedí úplně perfektně. 700 stran se nic neděje, všichni jsou nesympatický a bezdůvodně po sobě štěkají a posledních 60 stran je skvělá epická bitva. Takový knižní Walking Dead.
Máte někdo jinou zkušenost a vidíte pro seriál nějakou budoucnost nebo to je prostě zabitý? :D Trochu jsem doufal, že ten příběh budu moct nasát aspoň televizně.
811146
Zahlídnul jsem WoT v menu Amazon Prime a vzpomněl jsem si na tohle Durovo hodnocení. Je tu někdo, kdo četl knihy? Přijde mi, že v internetových fantasy vodách je to extrémně populární série na úrovni Pána Prstenů a Hry o Trůny... mně ale po dvou knihách přišlo, že tenhle popis epizody na to obecně sedí úplně perfektně. 700 stran se nic neděje, všichni jsou nesympatický a bezdůvodně po sobě štěkají a posledních 60 stran je skvělá epická bitva. Takový knižní Walking Dead. Máte někdo jinou zkušenost a vidíte pro seriál nějakou budoucnost nebo to je prostě zabitý? *:D* Trochu jsem doufal, že ten příběh budu moct nasát aspoň televizně.
Wheel of Time
810890
2 -2
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
ja byl jeden z nich a muzu rict, ze tehdy se to dalo prezit protoze lidi nebyli rozmazleni bingovanim na Netflixu.
811122
ja byl jeden z nich a muzu rict, ze tehdy se to dalo prezit protoze lidi nebyli rozmazleni bingovanim na Netflixu.
811078
4 0
reagují: hroubek
reagovat
Ja si nedovedu představit, že někdo musel tyden čekat ve čtvrté řadě na tohle rozuzlení...
Což je jen tak mimochodem jedna z nejlepších scén v seriálové historii. 
811078
Ja si nedovedu představit, že někdo musel tyden čekat ve čtvrté řadě na [url=https://m.youtube.com/watch?v=hVAa1JBNP7Y][spoiler]tohle rozuzlení... [/spoiler][/url]Což je jen tak mimochodem jedna z nejlepších scén v seriálové historii. 
811062
5 -1
reagují: speta.jr
reagovat
presne, ja to po druhem dile stopnul a cekam na vsechny.
811075
presne, ja to po druhem dile stopnul a cekam na vsechny.
811062
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se