Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12861 - 12880 Napsat příspěvek
reaguje na: Spazz
Jo tady ten moment v sobě neměl žádnou gradaci ani napětí. Prostě se to jen stalo a mě na tom hlavně štve jak by to vypadalo, kdyby ten samí moment měli zpracovat šikovnější tvůrci... 
812789
Jo tady ten moment v sobě neměl žádnou gradaci ani napětí. Prostě se to jen stalo a mě na tom hlavně štve jak by to vypadalo, kdyby ten samí moment měli zpracovat šikovnější tvůrci... 
812777
2 0
reagovat
Z pohľade dnešného čitateľa je knižný Zaklínač samozrejme stokrát lepšie a tisíckrát zábavnejšie čítanie ako Pán prsteňov.

Nič na tom nemení ani to, že keby PP neexistoval, tak by neexistoval ani Zaklínač.
812788
Z pohľade dnešného čitateľa je knižný Zaklínač samozrejme stokrát lepšie a tisíckrát zábavnejšie čítanie ako Pán prsteňov. Nič na tom nemení ani to, že keby PP neexistoval, tak by neexistoval ani Zaklínač.
12 -4
reagovat
reaguje na: Papros
Splachuje tam do záchodu předchozí gradaci a děj a zároveň nenabízí nic moc jiného, představuje nové nezajímavé postavy, mate tam čtenáře jakousi meta rovinou, vyústění podzápletek, které byly předtím nejzábavnější, je tam jen jakoby mimochodem na pár stránkách a už to není ani moc zábavně napsaný. Nevím, měl jsem z toho při čtení pocit, že ho to přestalo bavit. Předchozí knížky jsem přečetl třeba během dvou měsíců všechny, tuhle poslední jsem četl dalšího půl roku, jak mě to sralo.
812785
Splachuje tam do záchodu předchozí gradaci a děj a zároveň nenabízí nic moc jiného, představuje nové nezajímavé postavy, mate tam čtenáře jakousi meta rovinou, vyústění podzápletek, které byly předtím nejzábavnější, je tam jen jakoby mimochodem na pár stránkách a už to není ani moc zábavně napsaný. Nevím, měl jsem z toho při čtení pocit, že ho to přestalo bavit. Předchozí knížky jsem přečetl třeba během dvou měsíců všechny, tuhle poslední jsem četl dalšího půl roku, jak mě to sralo.
812763
2 -1
reagují: Papros
reagovat
LotR sice patri k praotcum fantasy jak ho zname a ma kvality nejenom diky svymu vlivu, ale Tolkienovi by se ani nesnilo o tom ze by kdy napsal tak skvele vystavenou knihu jako Vez Vlastovky
812784
LotR sice patri k praotcum fantasy jak ho zname a ma kvality nejenom diky svymu vlivu, ale Tolkienovi by se ani nesnilo o tom ze by kdy napsal tak skvele vystavenou knihu jako Vez Vlastovky
7 -2
reagovat
Takhle tam přistupují prakticky ke všemu. Prostě nulové budování důležitých momentů a zvratů a během dvou tří vět všechno propálí, pro jistotu to všechno zopakují aby to jo všichni pochopili. 
812778
Takhle tam přistupují prakticky ke všemu. Prostě nulové budování důležitých momentů a zvratů a během dvou tří vět všechno propálí, pro jistotu to všechno zopakují aby to jo všichni pochopili. 
812777
4 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Zrovna to s tím Emhyrem asi moc vyřešit nešlo. Já sice chvíli před daným okamžikem taky nevěřícně komentoval "Ty vole, snad to nevykecají už teď", ale on tam v průběhu celé ságy vystupuje dost často a občas i v dost podstatných scénách, takže pointu vykecat museli. 
Že ta scéna působí jak z Austina Powerse, to už je věc druhá....
812777
Zrovna to s tím Emhyrem asi moc vyřešit nešlo. Já sice chvíli před daným okamžikem taky nevěřícně komentoval "Ty vole, snad to nevykecají už teď", ale on tam v průběhu celé ságy vystupuje dost často a občas i v dost podstatných scénách, takže pointu vykecat museli.  Že ta scéna působí jak z Austina Powerse, to už je věc druhá....
812767
2 0
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Asi za to čo napíšem dostanem hrozne moc minusiek ale čo už.  :D Teraz budem písať o filmoch ale to, čo píšeš o postavách sme si s kamarátom všimli až pár rokov dozadu, kedy bol maratón Pána prsteňov v Scale. Po prvýkrát sme si všimli ako sú tie postavy slabo/vôbec prekreslené. O Legolasovi a Gimlim sa vlastne nič nedozvieme. Boromir získa príbehové pozadie až v druhom diely - a aj to len v režisérskej verzií. Faramir je charakterizovaný skrz father issue ale inak nič viac. U Gandalfa človek nevie čo presne všetko dokáže. Jediný o kom sa aspoň niečo dozvieme je Aragorn. Inak tie postavy charakterizuju skor ich činy a kvôli tomu si ich divák asi pamätá. Pretože hovoriť u nich o nejakej psychologickej hĺbke moc nejde. Nakoniec len napíšem  že filmy LOTR absolútne milujem. :D 
812775
Asi za to čo napíšem dostanem hrozne moc minusiek ale čo už.  *:D* Teraz budem písať o filmoch ale to, čo píšeš o postavách sme si s kamarátom všimli až pár rokov dozadu, kedy bol maratón Pána prsteňov v Scale. Po prvýkrát sme si všimli ako sú tie postavy slabo/vôbec prekreslené. O Legolasovi a Gimlim sa vlastne nič nedozvieme. Boromir získa príbehové pozadie až v druhom diely - a aj to len v režisérskej verzií. Faramir je charakterizovaný skrz father issue ale inak nič viac. U Gandalfa človek nevie čo presne všetko dokáže. Jediný o kom sa aspoň niečo dozvieme je Aragorn. Inak tie postavy charakterizuju skor ich činy a kvôli tomu si ich divák asi pamätá. Pretože hovoriť u nich o nejakej psychologickej hĺbke moc nejde. Nakoniec len napíšem  že filmy LOTR absolútne milujem. *:D* 
812768
2 -4
reagovat
A k těm elfům – ať jsou klidně fialoví, ale dyť skoro všichni vypadají jak obyčejní lidští sedláci. Ksichty všichni zpuchlé jak kdyby posledních pár měsíců byli v lihu...
812774
A k těm elfům – ať jsou klidně fialoví, ale dyť skoro všichni vypadají jak obyčejní lidští sedláci. Ksichty všichni zpuchlé jak kdyby posledních pár měsíců byli v lihu...
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Tak mně asi nevadí ani tak to, že by se tam nic nedělo, jako spíš to, že se tam neděje nic, co by bylo relevantní pro původní příběh.
Místo toho je tam naroubovaná hromada těch jejich vlastních výplodů, které podle mě v naprosté většině případů jsou mnohem horší, než Sapkowského verze a navíc (jak už bylo řečeno) ten příběh ani nedělají nijak stravitelnější nebo přímočařejší pro TV. Jsou prostě jen jiné a horší. 

Za předpokladu, že by to psali schopní lidé s respektem a pochopením předlohy, by mi vůbec nevadilo, že by se klidně celá sezóna odehrávala víceméně na Kaer Morhen a do toho by jela "detektivní linka" kolem Ciriina původu a významu. Končit se klidně mohlo teprve odjezdem do Ellanderu. 
812772
Tak mně asi nevadí ani tak to, že by se tam nic nedělo, jako spíš to, že se tam neděje nic, co by bylo relevantní pro původní příběh. Místo toho je tam naroubovaná hromada těch jejich vlastních výplodů, které podle mě v naprosté většině případů jsou mnohem horší, než Sapkowského verze a navíc (jak už bylo řečeno) ten příběh ani nedělají nijak stravitelnější nebo přímočařejší pro TV. Jsou prostě jen jiné a horší.  Za předpokladu, že by to psali schopní lidé s respektem a pochopením předlohy, by mi vůbec nevadilo, že by se klidně celá sezóna odehrávala víceméně na Kaer Morhen a do toho by jela "detektivní linka" kolem Ciriina původu a významu. Končit se klidně mohlo teprve odjezdem do Ellanderu. 
812753
3 0
reagovat

Witcher S2

Po osmé finálové epizodě mám smíšené pocity. Na jedné straně musím pochválit Henryho Cavilla, který se pro roli Geralta snad narodil. Bez něj by ten seriál byl poloviční. Potom mě osobně příjemně překvapila Freya Allan jako Ciri, která se od první série výrazně zlepšila a třeba ten její zápal do trénování a touhu stát se zaklínačkou jsem si regulérně užil. Ovšem ostatní dějové linky byli silně nedotažené a bylo na nich vidět, že na seriálu pracují hodně špatní scénáristé, kteří si neumí poradit s tím jak správně napsat například politikaření a intriky vedoucí k dalšímu utrpení a násilí. V tom byl GoT opravdu někde jinde.
Vlastní si říkám, že by možná bylo nejlepší, kdyby se Lauren Schmidt a její tým na budování širšího konfliktu vykašlali, protože na to evidentně nemají a soustředili se jen na Geralta a Ciri jak putují po kontinentu a loví monstra. Yennefer je příkladem postavy, které tvůrci svou neschopností dost uškodili, a díky tomu nefunguje ani její vztah s Geralte. Vrcholem nevkusu jsou ovšem černí elfové. Něco podobného sráží celý seriál na úrovně komedie, kterou nelze brát vážně a to opravdu zamrzí. Marigold opět pobavil. 
Celkově se dá říct, že druhá série obsahuje silné momenty, ale také je v řadě ohledů nedotažená a trpí tvůrčí neschopností. Na to, aby došlo v dalších sériích k výraznému zlepšení muselo by dojít k výměně celého tvůrčího týmu v čele s Lauren Schmidt, ale to se bohužel asi nestane. 

Moje hodnocení: 6/7 z 10
812771
Po osmé finálové epizodě mám smíšené pocity. Na jedné straně musím pochválit Henryho Cavilla, který se pro roli Geralta snad narodil. Bez něj by ten seriál byl poloviční. Potom mě osobně příjemně překvapila Freya Allan jako Ciri, která se od první série výrazně zlepšila a třeba ten její zápal do trénování a touhu stát se zaklínačkou jsem si regulérně užil. Ovšem ostatní dějové linky byli silně nedotažené a bylo na nich vidět, že na seriálu pracují hodně špatní scénáristé, kteří si neumí poradit s tím jak správně napsat například politikaření a intriky vedoucí k dalšímu utrpení a násilí. V tom byl GoT opravdu někde jinde. Vlastní si říkám, že by možná bylo nejlepší, kdyby se Lauren Schmidt a její tým na budování širšího konfliktu vykašlali, protože na to evidentně nemají a soustředili se jen na Geralta a Ciri jak putují po kontinentu a loví monstra. Yennefer je příkladem postavy, které tvůrci svou neschopností dost uškodili, a díky tomu nefunguje ani její vztah s Geralte. Vrcholem nevkusu jsou ovšem černí elfové. Něco podobného sráží celý seriál na úrovně komedie, kterou nelze brát vážně a to opravdu zamrzí. Marigold opět pobavil.  Celkově se dá říct, že druhá série obsahuje silné momenty, ale také je v řadě ohledů nedotažená a trpí tvůrčí neschopností. Na to, aby došlo v dalších sériích k výraznému zlepšení muselo by dojít k výměně celého tvůrčího týmu v čele s Lauren Schmidt, ale to se bohužel asi nestane.  Moje hodnocení: 6/7 z 10
Witcher S2
5 -3
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Hele, a co tohle zas jako má bejt? Ty máš psát kraviny, které se minuskují.
812770
Hele, a co tohle zas jako má bejt? Ty máš psát kraviny, které se minuskují.
812768
6 -1
reagovat

Sapkowski vs Tolkien

Srovnání, které je pro anglického profesora velmi nemilosrdné. Nehodnotím jeho konzervatismus, především mi vadí, jak je jeho dílo literárně hrozně slabé a máloco se na něm dá i tak pochválit. Tolkien zkrátka LOTRa nepsal jako román, ale spíše jako středověkou ságu, navrch zaplněnou kupou nesympatických, jednorozměrných postav, které jsou nejvíce ze všeho chodící abstraktní atributy- dobro dobré, zlo zlé až do morku kostí. To si myslím, že je odrazem obrovského zmatku v hlavě dobově vzdělaného anglického lorda, jímž Tolkien byl. A asi právě kvůli tomu se mi alespoň něco líbilo na těch jeho následných prstenních prequelech, které už mají nějakou hloubku, kupříkladu chamtivé elfy, věc vskutku nevídaná! Sapkowski je literárně jinde, jeho tvorba je mnohem vyspělejší. Ale v podstatě se stačí začíst do jakékoliv jiné epic fantasy aby čtenář pochopil, že může být román dobře odvyprávěn a obsahovat postavy, kterou mezi sebou mají normálně neorganizované vztahy napříč svými společenskými třídami a jakákoliv pestrost je prudce žádoucí a né naopak. Mimochodem i s tímhle Sapkowski pracuje mimořádně chytře napříč celým Zaklínačem 8)  link
812768
Srovnání, které je pro anglického profesora velmi nemilosrdné. Nehodnotím jeho konzervatismus, především mi vadí, jak je jeho dílo literárně hrozně slabé a máloco se na něm dá i tak pochválit. Tolkien zkrátka LOTRa nepsal jako román, ale spíše jako středověkou ságu, navrch zaplněnou kupou nesympatických, jednorozměrných postav, které jsou nejvíce ze všeho chodící abstraktní atributy- dobro dobré, zlo zlé až do morku kostí. To si myslím, že je odrazem obrovského zmatku v hlavě dobově vzdělaného anglického lorda, jímž Tolkien byl. A asi právě kvůli tomu se mi alespoň něco líbilo na těch jeho následných prstenních prequelech, které už mají nějakou hloubku, kupříkladu chamtivé elfy, věc vskutku nevídaná! Sapkowski je literárně jinde, jeho tvorba je mnohem vyspělejší. Ale v podstatě se stačí začíst do jakékoliv jiné epic fantasy aby čtenář pochopil, že může být román dobře odvyprávěn a obsahovat postavy, kterou mezi sebou mají normálně neorganizované vztahy napříč svými společenskými třídami a jakákoliv pestrost je prudce žádoucí a né naopak. Mimochodem i s tímhle Sapkowski pracuje mimořádně chytře napříč celým Zaklínačem *8)*  https://www.wattpad.com/638472370-elegie-za-mrtv%C3%A9-sk%C5%99ety-elegie?fbclid=IwAR0sKrNeBtPR_qLA0z4UgbNQ8ysFSSMMhbbzqBqahyvyIRsw6cB7k4vU_EY
Sapkowski vs Tolkien
4 -8
reagují: RidleyCrowe, Barv666
reagovat

Witcher s02 7/10

Pozitíva / čo sa zlepšilo:
Výprava - je vidno, že dostali od Netflixu viac peňazí. Monstra vyzeráju skvele. Aj čo sa týka dizajnu. Už našťastie nehrozí žiadny moment alá drak v prvej sezóne. 
Hudba - zmenili skladateľa a hudba má konečne väčší efekt. Divák si ju aj všimne a dokáže vyvolať aj emócie. Plus Marigoldova pesnička je zase skvelá. 
Herecké obsadenie - Cavill to samozrejme tiahne ale zbytok kastingu mu v tom pomáha - hlavne Freya Allen sa zlepsila. Jediná herečka, ktorá mi moc nesedí, a možno je to aj tou postavou, a je nevyrazna a to Fringilla.
Scenar - tu je to tak 50/50. Pretože autori už v prvej sérii ukázali, že vedia kde sú silné stránky predlohy. A v druhej to potvrdzujú, víz prvá epizoda. Bohužiaľ takto dobrá epizoda už tam do konca serie nie je. Zároveň vedia aj presne vystihnúť postavy - skvelá scéna s Marigoldom na lodi kedy sa dokáže veľmi jednoducho zo všetkého vykecať a rovnako jednoducho dostať do problémov. 
Tu už prichádzajú aj negatíva. Autori sice vedia kde sú silné stránky ale zároveň ako kedy nemali nikoho nad sebou, kdo by im povedal, že robia aj veľa veci zle. - Preco už teraz ukázali že otec Ciri je Emhyr?. - Stále sa nemôžem zbaviť pocitu,že by to šlo urobiť lepšie. Ako keby šli na pol plynu a báli sa to urobiť viac podľa predlohy. Čo je na jednu stranu dobre, že sa nesnažia iba kopirovať. Zároveň ale je vidno, že tie ich nápady nie sú tak dobré. Môže to byť aj réžiou. Keby si najali lepších a skúsenejších režisérov - u GOT veľmi pomohlo že si najali Neil Marshalla a Miguela Sapochnika. 
Taktiez sa nemôžem zbaviť pocitu, že to občas stále pôsobí hrozne lacno - väčšina scén s elfami - aj keď dostali viac peňazí. 
812767
Pozitíva / čo sa zlepšilo: Výprava - je vidno, že dostali od Netflixu viac peňazí. Monstra vyzeráju skvele. Aj čo sa týka dizajnu. Už našťastie nehrozí žiadny moment alá drak v prvej sezóne.  Hudba - zmenili skladateľa a hudba má konečne väčší efekt. Divák si ju aj všimne a dokáže vyvolať aj [url=https://m.youtube.com/watch?v=A89Mj_JbXoQ]emócie[/url]. Plus Marigoldova pesnička je zase skvelá.  Herecké obsadenie - Cavill to samozrejme tiahne ale zbytok kastingu mu v tom pomáha - hlavne Freya Allen sa zlepsila. Jediná herečka, ktorá mi moc nesedí, a možno je to aj tou postavou, a je nevyrazna a to Fringilla. Scenar - tu je to tak 50/50. Pretože autori už v prvej sérii ukázali, že vedia kde sú silné stránky predlohy. A v druhej to potvrdzujú, víz prvá epizoda. Bohužiaľ takto dobrá epizoda už tam do konca serie nie je. Zároveň vedia aj presne vystihnúť postavy - skvelá scéna s Marigoldom na lodi kedy sa dokáže veľmi jednoducho zo všetkého vykecať a rovnako jednoducho dostať do problémov.  Tu už prichádzajú aj negatíva. Autori sice vedia kde sú silné stránky ale zároveň ako kedy nemali nikoho nad sebou, kdo by im povedal, že robia aj veľa veci zle. - [spoiler]Preco už teraz ukázali že otec Ciri je Emhyr?.[/spoiler] - Stále sa nemôžem zbaviť pocitu,že by to šlo urobiť lepšie. Ako keby šli na pol plynu a báli sa to urobiť viac podľa predlohy. Čo je na jednu stranu dobre, že sa nesnažia iba kopirovať. Zároveň ale je vidno, že tie ich nápady nie sú tak dobré. Môže to byť aj réžiou. Keby si najali lepších a skúsenejších režisérov - u GOT veľmi pomohlo že si najali Neil Marshalla a Miguela Sapochnika.  Taktiez sa nemôžem zbaviť pocitu, že to občas stále pôsobí hrozne lacno - väčšina scén s elfami - aj keď dostali viac peňazí. 
Witcher s02 7/10
5 0
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: do_Od
Co je tak špatného na konci ?
812763
Co je tak špatného na konci ?
812758
4 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
No neviem, u mňa to bolo len horšie a horšie, jediná výnimka bola tá kniha kde sa vytvorilo to "spoločenstvo" ;) asi vieš čo myslím nie? To bolo fajn a docela som si to užíval. Ale popravde už ani neviem ktorá kniha to vlastne bola, to o niečom svedčí by som povedal. Dodnes mám vlastne problém nejak rozlíšiť Čas Opovržení, Věž Vlaštovky a Křest Ohněm a zo všetkého najviac mi liezla na nervy Ciri a jej príbeh a ano aj ten spomínaný koniec. A kedže to je jedna z hlavných postáv, ak nie tá najhlavnejšia tak je asi jasné prečo mi tie knihy tak nevoňajú. Ale čo som pozeral hodnotenia tak v tomto niesom sám, väčšinou ľudia práve chvália tie poviedky a v tom musím len súhlasiť. To je to najlepšie čo Sapkowski dal svetu.
812761
No neviem, u mňa to bolo len horšie a horšie, jediná výnimka bola tá kniha kde sa vytvorilo to "spoločenstvo" *;)* asi vieš čo myslím nie? To bolo fajn a docela som si to užíval. Ale popravde už ani neviem ktorá kniha to vlastne bola, to o niečom svedčí by som povedal. Dodnes mám vlastne problém nejak rozlíšiť Čas Opovržení, Věž Vlaštovky a Křest Ohněm a zo všetkého najviac mi liezla na nervy Ciri a jej príbeh a ano aj ten spomínaný koniec. A kedže to je jedna z hlavných postáv, ak nie tá najhlavnejšia tak je asi jasné prečo mi tie knihy tak nevoňajú. Ale čo som pozeral hodnotenia tak v tomto niesom sám, väčšinou ľudia práve chvália tie poviedky a v tom musím len súhlasiť. To je to najlepšie čo Sapkowski dal svetu.
812758
2 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Knížky byly poutavý akorát a Sapkowski nikdy nechtěl psát Lotr, psal malý příběh na pozadí velkých dějin, to je daleko těžší imho. Jediné co posral (ano, priznejme si to) byl konec. Do poslední knížky to bylo skvělý.
812758
Knížky byly poutavý akorát a Sapkowski nikdy nechtěl psát Lotr, psal malý příběh na pozadí velkých dějin, to je daleko těžší imho. Jediné co posral (ano, priznejme si to) byl konec. Do poslední knížky to bylo skvělý.
812755
2 -2
reagují: Papros, FallenMaia
reagovat
Já myslím, že nemá valnej smysl tuto srovnávat. Tolkien byl britskej konzervativní profesor lingvistiky a každý jedno to slovo má na jeho tvorbu patřičnej vliv. Sapek je takovej polskej Miloš Zeman :). Miluju obě díla, ale společnýho mají pramálo.

Musím ale říct, že Tolkiena čtu víceméně průběžně; dodnes dávám tak jednou za dva roky LOTR + Silmáč a za těch dvacet let to u mě pořád ještě roste do krásy, mimojiný hlavně kvůli jazyku. To se o Zaklínači úplně říct nedá. Je to zábavný, ale místy přece jen poněkud na efekt a to zejména ty dialogy. Vrcholu to dosáhlo ve Zmiji...
812756
Já myslím, že nemá valnej smysl tuto srovnávat. Tolkien byl britskej konzervativní profesor lingvistiky a každý jedno to slovo má na jeho tvorbu patřičnej vliv. Sapek je takovej polskej Miloš Zeman *:)*. Miluju obě díla, ale společnýho mají pramálo. Musím ale říct, že Tolkiena čtu víceméně průběžně; dodnes dávám tak jednou za dva roky LOTR + Silmáč a za těch dvacet let to u mě pořád ještě roste do krásy, mimojiný hlavně kvůli jazyku. To se o Zaklínači úplně říct nedá. Je to zábavný, ale místy přece jen poněkud na efekt a to zejména ty dialogy. Vrcholu to dosáhlo ve Zmiji...
812754
5 -1
reagovat
Jediné čo by sa mohol Tolkien od Sapka naučiť je písať krátke pútavé príbehy v podobe poviedok, Sapkowski samozrejme vie ako načrtnúť dobré postavy a aj tie dialógy ale s písaním pútavého dlhšieho príbehu má evidentne problém.
812755
Jediné čo by sa mohol Tolkien od Sapka naučiť je písať krátke pútavé príbehy v podobe poviedok, Sapkowski samozrejme vie ako načrtnúť dobré postavy a aj tie dialógy ale s písaním pútavého dlhšieho príbehu má evidentne problém.
812754
3 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tolkien by se mohl od Sapkowského hodně učit jak napsat dobré postavy a dialogy :))
812754
Tolkien by se mohl od Sapkowského hodně učit jak napsat dobré postavy a dialogy *:))*
812752
13 -4
reagují: Kostěj, FallenMaia
reagovat
Mě třeba to "přešlapování na místě" nevadilo ani trochu, naopak líbilo se mi že si dávají na čas, strávíme v tom prostředí dost dlouho aby se dostalo pod kůži, a nic není uspěchané... ale pak je wtf že najednou do konce zbývá jen pár dílů a děj se vlastně pořádně ani nerozjel. Kdyby ta série byla o půlku delší tak je to lepší. No ale taky by ta půlka musela být dost jinak napsaná.
812753
Mě třeba to "přešlapování na místě" nevadilo ani trochu, naopak líbilo se mi že si dávají na čas, strávíme v tom prostředí dost dlouho aby se dostalo pod kůži, a nic není uspěchané... ale pak je wtf že najednou do konce zbývá jen pár dílů a děj se vlastně pořádně ani nerozjel. Kdyby ta série byla o půlku delší tak je to lepší. No ale taky by ta půlka musela být dost jinak napsaná.
812724
3 -2
reagují: Spazz
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se