Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12821 - 12840 Napsat příspěvek
Attack on Titan Final Season Part 2 Final Trailer

Mappa jede, animace je ještě lepší, než v první části.:+
812967
[url=https://youtu.be/lyWYFd7TTMs]Attack on Titan Final Season Part 2 Final Trailer [/url] Mappa jede, animace je ještě lepší, než v první části.*:+*
4 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: duro
1883 a nový Yellowstone si nechávám po Štědrém dnu, až si k tomu pod stromečkem rozbalím Ardbeg 10yo, který jsem si koupil a zabalil sám. 
812966
1883 a nový Yellowstone si nechávám po Štědrém dnu, až si k tomu pod stromečkem rozbalím Ardbeg 10yo, který jsem si koupil a zabalil sám. 
812964
5 -2
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mne to proste celé pripadá ako lazy writing. V prvej sérii to úspešne maskovali tým, že aspoň vyrabovali Sapkowského, jeho klasické hlášky a zvraty. Tu sa vysrali aj na to. Napr. v GoT boli v každej časti nejaké repliky, ktoré stáli za zapamätanie a citovanie, šikovne vypointované dialógy. Tu bol náznak niečoho takého v prvej časti, lebo tam ešte čerpali zo Sapkáča. Zvyšok série sú jalové žvásty, z ktorých si nepamätám absolútne nič (a to teraz nechľastám :D).

Ten príbeh s ježibabou z Mrázika nakoniec mal hlavu a pätu a posledná epizóda mala aspoň súbor s velociraptormi, ale všetko ostatné, hlavne dej v Cintre okolo black magic woman... uffffff.

Ale srať na to, aj tak by ste všetci mali pozerať 1883. :D
812964
Mne to proste celé pripadá ako lazy writing. V prvej sérii to úspešne maskovali tým, že aspoň vyrabovali Sapkowského, jeho klasické hlášky a zvraty. Tu sa vysrali aj na to. Napr. v GoT boli v každej časti nejaké repliky, ktoré stáli za zapamätanie a citovanie, šikovne vypointované dialógy. Tu bol náznak niečoho takého v prvej časti, lebo tam ešte čerpali zo Sapkáča. Zvyšok série sú jalové žvásty, z ktorých si nepamätám absolútne nič (a to teraz nechľastám *:D*). Ten príbeh s ježibabou z Mrázika nakoniec mal hlavu a pätu a posledná epizóda mala aspoň súbor s velociraptormi, ale všetko ostatné, hlavne dej v Cintre okolo black magic woman... uffffff. Ale srať na to, aj tak by ste všetci mali pozerať 1883. *:D*
812922
10 -2
reagují: pytlik, AndyKaufman
reagovat

Witcher S2

Za tři díly jen jedny kozy. Slabota. Navíc ten koncept je vpodstate furt stejnej. Kecy v kleci. Pak na konci akce a konec.
Ale Yennefer je pořád luxusní 8):D:+ hlavně ty šaty co mela v třetím dílu.... 
812955
Za tři díly jen jedny kozy. Slabota. Navíc ten koncept je vpodstate furt stejnej. Kecy v kleci. Pak na konci akce a konec. Ale Yennefer je pořád luxusní *8)**:D**:+* hlavně ty šaty co mela v třetím dílu.... 
Witcher S2
8 -9
reagovat
reaguje na: Papros
Naprosto souhlasím, Brenna je výjimečná :+
812928
Naprosto souhlasím, Brenna je výjimečná *:+*
812921
7 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mě ty změny nevadí, mě vadí ta hloupost Je mi jedno že Yen ztratí magii a bude s tím mít celou linku. Spíš mi vadí, že to trochu nabourává "co vlastně znamená být mág" v tom světě jako takovém. Každopádně že je potkal na cestě je prostě blbost (stejně jako walk in brokylon). Pokud vím, tak má být těžké tam dojít po cestě - musíš vědět kde je a i pak je to "strastiplná cesta".
Takže buď to najednou není strastiplná cesta a tím pádem odpadá vše okolo (Kaer Morghen je hluboko v lese, jsme tu skrytí, nedá se v zimě ani přijít ani odejít).
Což by mi řekněme ani nevadilo...
Ale pak bych naopak čekal že tam opravdu budou "běžné návštěvy, sem tam nějaký obchodník apod...
Nemůžeš mít najednou "tajné opuštěné nedostupné ruiny" a "děvky šly kolem, tak jsem je pozval" :D. Konzistence jako když vypráví příběh pětileté dítě toto.
812922
Mě ty změny nevadí, mě vadí ta hloupost [spoiler]Je mi jedno že Yen ztratí magii a bude s tím mít celou linku. Spíš mi vadí, že to trochu nabourává "co vlastně znamená být mág" v tom světě jako takovém.[/spoiler] Každopádně že je potkal na cestě je prostě blbost (stejně jako walk in brokylon). Pokud vím, tak má být těžké tam dojít po cestě - musíš vědět kde je a i pak je to "strastiplná cesta". Takže buď to najednou není strastiplná cesta a tím pádem odpadá vše okolo (Kaer Morghen je hluboko v lese, jsme tu skrytí, nedá se v zimě ani přijít ani odejít). Což by mi řekněme ani nevadilo... Ale pak bych naopak čekal že tam opravdu budou "běžné návštěvy, sem tam nějaký obchodník apod... Nemůžeš mít najednou "tajné opuštěné nedostupné ruiny" a "děvky šly kolem, tak jsem je pozval" *:D*. Konzistence jako když vypráví příběh pětileté dítě toto.
812919
11 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Reaguji až teď, musel jsem si to trochu nechat uzrát v hlavě, nicméně musím uznat, že v lecčem ti nejspíš rozumím, určitě výtky jsem cítil, hlavně při prvním přečtení také. Nicméně zásadně nesouhlasím, že by kniha splachovala předchozí děj, notabene, že by představovala nové nezajímavé postavy, užil jsem si veškeré ty "mikropříběhy", které tam Sapkowski vložil. Takovou bitvu U Brenny jsem si užil neskutečně. Určitě střípky se tam slepily v obrovský celek. Ta kniha není bezchybná, ale jako zakončení minimálně v mých očích funguje. Musím přiznat, že emočně mě "rozsekala" jako snad žádná jiná kniha. 
812921
Reaguji až teď, musel jsem si to trochu nechat uzrát v hlavě, nicméně musím uznat, že v lecčem ti nejspíš rozumím, určitě výtky jsem cítil, hlavně při prvním přečtení také. Nicméně zásadně nesouhlasím, že by kniha splachovala předchozí děj, notabene, že by představovala nové nezajímavé postavy, užil jsem si veškeré ty "mikropříběhy", které tam Sapkowski vložil. Takovou bitvu U Brenny jsem si užil neskutečně. Určitě střípky se tam slepily v obrovský celek. Ta kniha není bezchybná, ale jako zakončení minimálně v mých očích funguje. Musím přiznat, že emočně mě "rozsekala" jako snad žádná jiná kniha. 
812785
5 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tam hned řekli že jeEskel potkal na cestě přímo v blízkém okolí.
A změn oproti knihám je tu výrazně víc než v první řadě, na to se připrav rovnou - hlavně to že Yen ztratí magii je začátek dějové linky která se táhne celou sezonou.

Víc si to prostě užijí lidé kteří knihy neznají. Mám pocit že to šili na míru spíš fanouškům hry, viz důraz na Divoký hon a cestování portály které v sáze v téhle fázi ještě vůbec nejsou
812919
Tam hned řekli že je[spoiler]Eskel potkal na cestě přímo v blízkém okolí. A změn oproti knihám je tu výrazně víc než v první řadě, na to se připrav rovnou - hlavně to že Yen ztratí magii je začátek dějové linky která se táhne celou sezonou.[/spoiler][spoiler] [/spoiler]Víc si to prostě užijí lidé kteří knihy neznají. Mám pocit že to šili na míru spíš fanouškům hry, viz důraz na [spoiler]Divoký hon a cestování portály[/spoiler] které v sáze v téhle fázi ještě vůbec nejsou
812916
2 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Kostěj
jn, ona ta první řada měla jakousi auru zvláštnosti. nevím jak to popsat, ale bylo to objektivně "špatné" už tehdy a přesto jsem si to neuvěřitelně užil a až zpětně mě začalo srát, kolik věcí tam bylo tak jak tam bylo (proč vysvětlujou magii, proč změnili setkání s Ciri, proč je tam walk-in Brokylon, proč tam jsou amazonky místo dryád a celý magický les řeší jedna lampa za stromem, co měla být pointa s tím doppelgangerem, proč je tam scrotum armor, drak v jeskyni a všechny změny kolem atd. atp.)
S tím rozležením přišel strach z druhé řady a bohužel se vlastně naplnil.

Zatím jsem viděl jen první dva díly 2. řady a jde to ve stejném duchu. Baví mě to sledovat, jsem do toho v celku zažraný během projekce, po skončení to ale vyšumí a spíš mě to sere.

Viz právě 2. díl:
Proč zabili Eskela, Proč se choval jak retard, co měly být ty děvky v Caer Moren (nemělo by být těžké se tam dostat? jakože i se znalostí cesty časově náročné? To tam jako putovaly 2 dny na jednu večerní párty? :D) Akční scéna s Eskeleshenem je "akční sekání chapadel" (tedy nuda) Co zas má být za linka, že Yen zapomene magii? Jak to zapadá do vize světa...
Vlastně si zpětně užívám jen Geraltovo "Hmm", které mi přijde přepoužívané.

Na druhou stranu to opravdu působí lépe (a dráž) než první řada a vítám obměnu skladatele, protože teď ty motivy evokují podobné pocity jako soundtrack ze hry.

Každopádně jj, je to drahé a přitom strašně béčkově cheesy. Ne že bych si to nedokázal užít, ale je mi to líto vzhledem k předloze, která je hodně fajn.

Seriál měl všechny předpoklady pro to, aby z toho byla "nová hra o trůny" (ve smyslu "seriálová událost") a místo toho dostáváme rutinní, neurážející fantasy bez větší hloubky.

PS: Nemám nic proti béčkové cheesy zábavě, jenže Zaklínač o tom nikdy nebyl.
812916
jn, ona ta první řada měla jakousi auru zvláštnosti. nevím jak to popsat, ale bylo to objektivně "špatné" už tehdy a přesto jsem si to neuvěřitelně užil a až zpětně mě začalo srát, kolik věcí tam bylo tak jak tam bylo (proč vysvětlujou magii, proč změnili setkání s Ciri, proč je tam walk-in Brokylon, proč tam jsou amazonky místo dryád a celý magický les řeší jedna lampa za stromem, co měla být pointa s tím doppelgangerem, proč je tam scrotum armor, drak v jeskyni a všechny změny kolem atd. atp.) S tím rozležením přišel strach z druhé řady a bohužel se vlastně naplnil. Zatím jsem viděl jen první dva díly 2. řady a jde to ve stejném duchu. Baví mě to sledovat, jsem do toho v celku zažraný během projekce, po skončení to ale vyšumí a spíš mě to sere. Viz právě 2. díl: [spoiler]Proč zabili Eskela, Proč se choval jak retard, co měly být ty děvky v Caer Moren (nemělo by být těžké se tam dostat? jakože i se znalostí cesty časově náročné? To tam jako putovaly 2 dny na jednu večerní párty? *:D*) Akční scéna s Eskeleshenem je "akční sekání chapadel" (tedy nuda) Co zas má být za linka, že Yen zapomene magii? Jak to zapadá do vize světa... [/spoiler]Vlastně si zpětně užívám jen Geraltovo "Hmm", které mi přijde přepoužívané. Na druhou stranu to opravdu působí lépe (a dráž) než první řada a vítám obměnu skladatele, protože teď ty motivy evokují podobné pocity jako soundtrack ze hry. Každopádně jj, je to drahé a přitom strašně béčkově cheesy. Ne že bych si to nedokázal užít, ale je mi to líto vzhledem k předloze, která je hodně fajn. Seriál měl všechny předpoklady pro to, aby z toho byla "nová hra o trůny" (ve smyslu "seriálová událost") a místo toho dostáváme rutinní, neurážející fantasy bez větší hloubky. PS: Nemám nic proti béčkové cheesy zábavě, jenže Zaklínač o tom nikdy nebyl.
812897
9 0
reagují: HAL
reagovat

Zaklínač

Po třetím díle druhé série jsem stále spokojený. :+
812914
Po třetím díle druhé série jsem stále spokojený. *:+*
Zaklínač
6 -7
reagovat
Aspoň viete ako sa cítia fanúšikovia komixov pri niektorých marvelovkách. :D
812912
Aspoň viete ako sa cítia fanúšikovia komixov pri niektorých marvelovkách. *:D*
2 -5
reagovat
Není to hezký, ale jak tu čtu ty reakce na Zaklínače, mám z toho určitej pocit zadostiučinění, protože to, co tu teď duro napsal jsou úplně přesně moje dojmy z doby před dvěma lety. Strašlivě zprzněnej scénář dokumentující absolutní minutí se s předlohou. Zkusil jsem si to na začátku letoška znovu pustit a nedostal jsem se za půlku čtvrtý epizody - ten banket v Cintře, to byla bolest téměř fyzická.

TL;DR
812897
Není to hezký, ale jak tu čtu ty reakce na Zaklínače, mám z toho určitej pocit zadostiučinění, protože to, co tu teď duro napsal jsou úplně přesně moje dojmy z doby před dvěma lety. Strašlivě zprzněnej scénář dokumentující absolutní minutí se s předlohou. Zkusil jsem si to na začátku letoška znovu pustit a nedostal jsem se za půlku čtvrtý epizody - ten banket v Cintře, to byla bolest téměř fyzická. [url=https://youtu.be/JQS1m65WUCI?t=40]TL;DR[/url]
7 -2
reagovat

Henry Cavill cosplay

Jako nečtenáře mě to uráží jenom lehce. Každopádně to sleduju současně s Wheel of Time a je to smutné a místy nechtěně směšné pokoukání. Zpětně snad musím docenit i poslední sérii GoT, debilní ale aspoň epická. 
Pán prstenů bude strašný zlo. Dle mé věštecké koule. :-
812886
Jako nečtenáře mě to uráží jenom lehce. Každopádně to sleduju současně s Wheel of Time a je to smutné a místy nechtěně směšné pokoukání. Zpětně snad musím docenit i poslední sérii GoT, debilní ale aspoň epická.  Pán prstenů bude strašný zlo. Dle mé věštecké koule. *:-*
Henry Cavill cosplay
7 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Mám z toho podobné pocity. Mám dojem, že sa im podarilo vykastrovať takmer všetky gule, ktoré mal Sapkowského text. Z tých politicko-intrigánskych debát a osudov tehotnej elfky sa stala čistá vata, zjavne z toho chceli urobiť niečo ako GoT a nepodarilo sa im to vôbec, pristihoval som sa pri tom, že mi pri dialógoch vypína vnímanie, lebo to všetko znelo ako to najotrepanejšie, dokonale nezáživné fantasy bla-bla. Potom už som sa nedokázal prebrať, ani keď prišli Yarpen s partiou alebo začali aspoň trochu lietať hlavy.

Afektovanú otravnosť Nenneke, priamočiaru ňuňuckosť Yennefer a zohavenie ďalších postáv je aj škoda komentovať.

Neveril som, že to poviem, ale dokonca aj to Wheel of Time (a to je tiež dosť zlé) ma baví o čosi viac.
812875
Mám z toho podobné pocity. Mám dojem, že sa im podarilo vykastrovať takmer všetky gule, ktoré mal Sapkowského text. Z tých politicko-intrigánskych debát a osudov tehotnej elfky sa stala čistá vata, zjavne z toho chceli urobiť niečo ako GoT a nepodarilo sa im to vôbec, pristihoval som sa pri tom, že mi pri dialógoch vypína vnímanie, lebo to všetko znelo ako to najotrepanejšie, dokonale nezáživné fantasy bla-bla. Potom už som sa nedokázal prebrať, ani keď prišli Yarpen s partiou alebo začali aspoň trochu lietať hlavy. Afektovanú otravnosť Nenneke, priamočiaru ňuňuckosť Yennefer a zohavenie ďalších postáv je aj škoda komentovať. Neveril som, že to poviem, ale dokonca aj to Wheel of Time (a to je tiež dosť zlé) ma baví o čosi viac.
812871
12 -2
reagovat

Dexter S09E07

Z mé strany asi to nejlepší, co je teď v televizi. Takhle infarktový závěr epizody jsem dlouho neviděl. 9-10/10
812873
Z mé strany asi to nejlepší, co je teď v televizi. Takhle infarktový závěr epizody jsem dlouho neviděl. 9-10/10
Dexter S09E07
8 -3
reagovat

Witcher

Dokoukáno. To snad ani neni možný, co provedli. Takovou látku, takhle zostudit naprosto příšerným scénářem, když už ho máte vlastně napsanej a skvělej, proč si neudělat úplně jinej, proč postavy - nejsilnější věc celého Zaklínače - neredukovat na tupé postavičky toho nového výmyslu. Hah. Ještě to celý vypadá jak Arabela ty vole. Společenstvo má lepší triky než tohle. Dva roky a přijdou s tímhle. Haha. Výsměch všem, nejenom fanouškům. Normálně je mi líto Henryho. A taky Yennefer, protože ta její linka.:D:D

Pověsil bych je za koule, všechny, krom herců. A stejně si jak debil tu třetí serii pustim. Normálně je mi zle.
812871
Dokoukáno. To snad ani neni možný, co provedli. Takovou látku, takhle zostudit naprosto příšerným scénářem, když už ho máte vlastně napsanej a skvělej, proč si neudělat úplně jinej, proč postavy - nejsilnější věc celého Zaklínače - neredukovat na tupé postavičky toho nového výmyslu. Hah. Ještě to celý vypadá jak Arabela ty vole. Společenstvo má lepší triky než tohle. Dva roky a přijdou s tímhle. Haha. Výsměch všem, nejenom fanouškům. Normálně je mi líto Henryho. A taky Yennefer, protože ta její linka.*:D**:D* Pověsil bych je za koule, všechny, krom herců. A stejně si jak debil tu třetí serii pustim. Normálně je mi zle.
Witcher
14 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Expanse knihy jsou 3 trilogie = v knihách můžeš ve třetí či šesté knize přestat vcelku komfortně a seriál bude IMHO koncipovaný stejně. Podle mě nejlepší část Expanse jsou bohužel ty poslední tři (zatím jsem četl dvě) knížky, ale co už.
812857
Expanse knihy jsou 3 trilogie = v knihách můžeš ve třetí či šesté knize přestat vcelku komfortně a seriál bude IMHO koncipovaný stejně. Podle mě nejlepší část Expanse jsou bohužel ty poslední tři (zatím jsem četl dvě) knížky, ale co už.
812838
5 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Já už taky o covidu nechci ani slyšet, chtěl bych aby bylo potom hned zítra :)
812844
Já už taky o covidu nechci ani slyšet, chtěl bych aby bylo potom hned zítra :)
812828
3 -2
reagovat
reaguje na: duro
Aj mne sa chce umrieť, keď čítam miestnu debatu :-
812839
Aj mne sa chce umrieť, keď čítam miestnu debatu *:-*
812836
2 -5
reagovat

The Expanse S6

První dvě epizody nebyli špatné, ale už nám zbývají jen čtyři. Jestli se seriál nepodaří důstojně uzavřít tak mě to naštve. Ten kdo si podle mě zaslouží ve finále zabít Marca Inara je bezpochyby Camina Drummer za to jak zabil Klaese Ashforda. 8)
812838
První dvě epizody nebyli špatné, ale už nám zbývají jen čtyři. Jestli se seriál nepodaří důstojně uzavřít tak mě to naštve. [spoiler]Ten kdo si podle mě zaslouží ve finále zabít Marca Inara je bezpochyby Camina Drummer za to jak zabil Klaese Ashforda. [/spoiler]*8)*
The Expanse S6
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se