Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12801 - 12820 Napsat příspěvek

1883

potvrzuju hype, je to skvělý, jen ten voiceover by mohl jít pryč
813103
potvrzuju hype, je to skvělý, jen ten voiceover by mohl jít pryč
1883
5 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
:))
813093
*:))*
813080
3 0
reagovat

mkubalikova

Andy - odborník. Díky. (ano, píše že není znalec, ale já jsem zrovna připitý a chci vidět tedovu ovečku :D)
813080
Andy - odborník. Díky. (ano, píše že není znalec, ale já jsem zrovna připitý a chci vidět tedovu ovečku *:D*)
mkubalikova
4 0
reagují: mkubalikova, TedGeorge
reagovat

The Witcher S02

Au, tohle bolelo. Hned na začátku musím uznat, že mi druhá řada utekla a linka kolem Geralda a Ciri je dost dobrá. Netflix do seriálu narval prachy a ty tam jsou vidět. A tady pochvaly končí. Nečetl jsem knihy a nehrál jsem hry, a proto mi nějaké detaily určitě unikly, přesto při sledování druhé řady mi přišlo, že to celé nedává moc smysl. Celé to politikaření, to že nevím jak vypadá kontinent, nedokážu odhadnout vzdálenosti mezi místy mě dost vadilo, ale nějak bych to překousl, kdyby tady byly zajímavé postavy. Jenže, tady zajímavé postavy nejsou. A nejsou tady ani kloudné dialogy. Vrchol umění, které tvůrci předvedou je to, že z Yen (nejzajímavější postava z první řady) udělají nudnou postavu s ještě nudnější zápletkou. Pomyslnou korunu tvůrci nasazují zápletkám kolem mágů, elfů a králů, která mi byla doslova u zadku. Ještě štěstí, že poslední epizoda zahraňuje, co se dá, jinak by byla tahle řada hodně špatná. Takhle je jen špatná. Nicméně na to, že to měl být nejočekávanější seriál zimy, tak velké zklamaní. 5-6/10
813047
Au, tohle bolelo. Hned na začátku musím uznat, že mi druhá řada utekla a linka kolem Geralda a Ciri je dost dobrá. Netflix do seriálu narval prachy a ty tam jsou vidět. A tady pochvaly končí. Nečetl jsem knihy a nehrál jsem hry, a proto mi nějaké detaily určitě unikly, přesto při sledování druhé řady mi přišlo, že to celé nedává moc smysl. Celé to politikaření, to že nevím jak vypadá kontinent, nedokážu odhadnout vzdálenosti mezi místy mě dost vadilo, ale nějak bych to překousl, kdyby tady byly zajímavé postavy. Jenže, tady zajímavé postavy nejsou. A nejsou tady ani kloudné dialogy. Vrchol umění, které tvůrci předvedou je to, že z Yen (nejzajímavější postava z první řady) udělají nudnou postavu s ještě nudnější zápletkou. Pomyslnou korunu tvůrci nasazují zápletkám kolem mágů, elfů a králů, která mi byla doslova u zadku. Ještě štěstí, že poslední epizoda zahraňuje, co se dá, jinak by byla tahle řada hodně špatná. Takhle je jen špatná. Nicméně na to, že to měl být nejočekávanější seriál zimy, tak velké zklamaní. 5-6/10
The Witcher S02
5 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podle mě se to i tak počítá do listu Tvých odborností, pokud už to tam není. :D
813039
Podle mě se to i tak počítá do listu Tvých odborností, pokud už to tam není. *:D*
813006
2 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nejlepší "nedýmová" je za mě The Tyrconnell a Greenore. :+
Ale já byl dycky na Iry... 
813029
Nejlepší "nedýmová" je za mě The Tyrconnell a Greenore. *:+* Ale já byl dycky na Iry... 
813025
2 -2
reagovat
Neviem ci su tu nejaki fanusikovia, ale tak nakoniec sa dockame, one last time. BANKAI :+
813028
Neviem ci su tu nejaki fanusikovia, ale tak nakoniec sa dockame, one last time. [url=https://www.youtube.com/watch?v=78WIYzX_m98]BANKAI[/url] *:+*
3 -1
reagovat
Najlepsiu nedymovu whisky odporucam Balvenie Triple Cask, ak sa mozte plesnut po vrecku tak urcite 16 rocnu verziu, ale aj ta klasicka 12 rocna je cisty nektar bohov.
813025
Najlepsiu nedymovu whisky odporucam Balvenie Triple Cask, ak sa mozte plesnut po vrecku tak urcite 16 rocnu verziu, ale aj ta klasicka 12 rocna je cisty nektar bohov.
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Ked dymovu whisky (za mna jedine), tak jednoznacne Lagavulin a ano, tiez som bol fanusikom este pred Swansonom.:D
Nechcem nikoho urazit, je to osvedcena kvalita, ale Laphroaig aj Ardbeg su pre zaciatocnikov.?)
813022
Ked dymovu whisky (za mna jedine), tak jednoznacne [url=https://youtu.be/5HgTPs2_ut8]Lagavulin[/url] a ano, tiez som bol fanusikom este pred Swansonom.*:D* Nechcem nikoho urazit, je to osvedcena kvalita, ale Laphroaig aj Ardbeg su pre zaciatocnikov.*?)*
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Já nebyl znalec před tím, začal jsem s tím kvůli Ronovi. 
Jednou jsem byl na jednání s takovýma kokůtkama co machrovali kde co pili, jak k tomu přišli a správná odpověď asi nebyla Parks & Recreations. :D
813006
Já nebyl znalec před tím, začal jsem s tím kvůli Ronovi.  Jednou jsem byl na jednání s takovýma kokůtkama co machrovali kde co pili, jak k tomu přišli a správná odpověď asi nebyla Parks & Recreations. *:D*
812996
3 -2
reagují: Ne__Ty
reagovat
Lagac je fajn, ale víc bych doporučil přístupnější Talisker.
Já když chci uzeninu, tak si dávám raději Mezcal.
813002
Lagac je fajn, ale víc bych doporučil přístupnější Talisker. Já když chci uzeninu, tak si dávám raději Mezcal.
3 -1
reagovat
Ja tie dymové whisky nejako extra nevyhľadávam (ale chutia mi), tu som do toho šiel kvôli celkovému vizuálu. :)
813001
Ja tie dymové whisky nejako extra nevyhľadávam (ale chutia mi), tu som do toho šiel kvôli celkovému vizuálu. :)
812984
3 -1
reagovat
Z těch kouřovejch Skotskejch doporučuju Lagašulin. To je prostě zážitek na celej život.
A ano, znal jsem to ještě před Swansonem ;)
812996
Z těch kouřovejch Skotskejch doporučuju Lagašulin. To je prostě zážitek na celej život. A ano, znal jsem to ještě před Swansonem *;)*
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pro mne smoky prototyp whisky byl vždy Laphroag 10 Year, ale vidím, že na tomto grafu jsou v podstatě vedle sebe s Ardbeg 10 Year  link

Akorát tento typ whisky mi nikdy moc nešel, ale já jsem spíše rumový typ.
812986
Pro mne smoky prototyp whisky byl vždy Laphroag 10 Year, ale vidím, že na tomto grafu jsou v podstatě vedle sebe s Ardbeg 10 Year  [url=https://www.google.com/search?sxsrf=AOaemvLMI5OTvutAD4k5J-yK3DT36OIxFQ:1640090379502&source=univ&tbm=isch&q=laphroaig+smoky+chart&client=firefox-b-d&fir=lJ_9E5SrkMNs5M%252CYyQWp9iZXEzwVM%252C_%253BezceC4ErMvHX5M%252CZ5cGLAYvwJSmAM%252C_%253B1I-Svfszd6LLoM%252C7R5e71hdjwtlpM%252C_%253BUEKOY2znseYCIM%252CHgFj3cqb07Rl8M%252C_%253BqMevG--IYWOINM%252CYyQWp9iZXEzwVM%252C_%253BA074mIFHP2JE8M%252CoVbSn4WF1NUjmM%252C_%253BKhfM7nDQJTqyEM%252Cz7YhAe4nY5piCM%252C_%253B145UE0oOqrNiIM%252CDSiR21Avtgl71M%252C_%253BZR1YxSFOKUw02M%252CC16EhKpkA-0nUM%252C_%253B_cnjmj78b6hOBM%252CRUn0lDbKJYmjnM%252C_&usg=AI4_-kTnImn4yRP1PBfRmwdrEJaHI-AvFg&sa=X&ved=2ahUKEwiMveDj9PT0AhXSg_0HHVXmBI8Q420oAHoECAcQQQ]https://whiskywonderr.files.wordpress.com/2017/06/whisky-map.jpg Akorát tento typ whisky mi nikdy moc nešel, ale já jsem spíše rumový typ. [/url]
812984
5 -1
reagovat
reaguje na: duro
To vypadá moc dobře. Asi si přikoupím. Já nejsem znalec, ten desetiletý Ardbeg jsem našel přes google v článku "Whiskies as smoky as a campfire"  :D
812984
To vypadá moc dobře. Asi si přikoupím. Já nejsem znalec, ten desetiletý Ardbeg jsem našel přes google v článku "Whiskies as smoky as a campfire"  *:D*
812974
3 -2
reagují: duro, okkac
reagovat
reaguje na: duro
Tak super. Ne že bych se na Yellowstone už pár let nechystal ale tohle dostane přednost protože western 8)
812979
Tak super. Ne že bych se na Yellowstone už pár let nechystal ale tohle dostane přednost protože western *8)*
812973
5 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Aby ještě ne, měli na to tentokrát dostatek času, při produkci nebyly takové komplikace jako minule a epizod bude jenom 12. Ani tato část sezony tak nicméně příběh nedokončí, podle věrohodných leaků bude končit někde na konci kapitoly 130 nebo 131. Zbytek (8 nebo 9 kapitol) by měl být pravděpodobně zadaptován do celovečerního filmu. Je to samozřejmě mrzuté, že si tím pádem počkáme na zakončení ještě kdo ví jak dlouho, ale má to logické opodstatnění. 
812977
Aby ještě ne, měli na to tentokrát dostatek času, při produkci nebyly takové komplikace jako minule a epizod bude jenom 12. Ani tato část sezony tak nicméně příběh nedokončí, podle věrohodných leaků bude končit někde na konci kapitoly 130 nebo 131. Zbytek (8 nebo 9 kapitol) by měl být pravděpodobně zadaptován do celovečerního filmu. Je to samozřejmě mrzuté, že si tím pádem počkáme na zakončení ještě kdo ví jak dlouho, ale má to logické opodstatnění. 
812967
2 -1
reagovat

The Witcher s02 1/10

Když to budu hodnotit z hlediska adaptace, tak je to špatný. A to hodně špatný mix mezi edgy fanfikcí alá Twilight sága  a létání ve vesmíru na motorce ve Fast and Furious. První epizoda hned na úvod je tím úplně nejhorším, protože je jasně vidět, že je seriál tím největším odpadem v tom momentě, kdy se snaží převést na obrazovku monitoru povídky, tady ještě k tomu finálním twistem kráčející proti celé pointě příběhu .

Dál je to sice pořád úplně stejně debilní, ale paradoxně se to stáva když už né chytrým, tak alespoň zábavným v těch okamžicích, kdy jde kniha úplně stranou a snaží se to kráčet svojí vlastní cestu. Bohužel i tento malý záchvěv nakonec vyzní do ztracena, takže ani jako možnou variantu na Co by kdyby to nelze brát. Taktéž mne převelice fascinovalo to obrovské množství násilí a hrozně edgy momentů umístěných nefunkčně do děje jen pro to, aby to diváka jako šokovalo. Hádám tak, že se za rok dočkáme toho, jak se Geralt probojuje zmutovanými kojenci, Triss učiní Ciri neplodnou a Vesemirovi uříznou kole. Časem poté zcela jistě přibude i nějaké to brutální znásilnění, abychom diváka za každou cenu udrželi u obrazovky, protože příběh předlohy je moc složitý a nudný pro většinově hloupé americké publikum. Navzdory vší té negativitě a minimálnímu hodnocení se však s dosti vysokou pravděpodobností budu dívat i nadále, protože pozorovat tuto katastrofu takříkajíc naživo je fascinující a neúmyslně zábavné. A to si to pokrytec Sapkowski ještě pochvaluje. Jo, mám ho jako spisovatele rád, ale jako člověk mě s..e. A také jsem si po dokoukání první série a celé druhé jedno důležité ujasnil. Lauren Hissrich se svojí prapodivné verze příběhu nikdy nevzdá, protože kvůli čtenářům předlohy korporace Netflix s druhou řadou vymyslela takovou prasárnu, že ještě se slzami v očích budeme vzpomínat na osmou řadu GoT :-
812976
Když to budu hodnotit z hlediska adaptace, tak je to špatný. A to hodně špatný mix mezi edgy fanfikcí alá Twilight sága  a létání ve vesmíru na motorce ve Fast and Furious. První epizoda hned na úvod je tím úplně nejhorším, protože je jasně vidět, že je seriál tím největším odpadem v tom momentě, kdy se snaží převést na obrazovku monitoru povídky, tady ještě k tomu finálním twistem kráčející proti celé pointě příběhu . Dál je to sice pořád úplně stejně debilní, ale paradoxně se to stáva když už né chytrým, tak alespoň zábavným v těch okamžicích, kdy jde kniha úplně stranou a snaží se to kráčet svojí vlastní cestu. Bohužel i tento malý záchvěv nakonec vyzní do ztracena, takže ani jako možnou variantu na Co by kdyby to nelze brát. Taktéž mne převelice fascinovalo to obrovské množství násilí a hrozně edgy momentů umístěných nefunkčně do děje jen pro to, aby to diváka jako šokovalo. Hádám tak, že se za rok dočkáme toho, jak se Geralt probojuje zmutovanými kojenci, Triss učiní Ciri neplodnou a Vesemirovi uříznou kole. Časem poté zcela jistě přibude i nějaké to brutální znásilnění, abychom diváka za každou cenu udrželi u obrazovky, protože příběh předlohy je moc složitý a nudný pro většinově hloupé americké publikum. Navzdory vší té negativitě a minimálnímu hodnocení se však s dosti vysokou pravděpodobností budu dívat i nadále, protože pozorovat tuto katastrofu takříkajíc naživo je fascinující a neúmyslně zábavné. A to si to pokrytec Sapkowski ještě pochvaluje. Jo, mám ho jako spisovatele rád, ale jako člověk mě s..e. A také jsem si po dokoukání první série a celé druhé jedno důležité ujasnil. Lauren Hissrich se svojí prapodivné verze příběhu nikdy nevzdá, protože kvůli čtenářům předlohy korporace Netflix s druhou řadou vymyslela takovou prasárnu, že ještě se slzami v očích budeme vzpomínat na osmou řadu GoT *:-*
The Witcher s02 1/10
6 -8
reagovat
Ja som si u ženy objednal toto: link
812974
Ja som si u ženy objednal toto: https://www.svetnapojov.sk/the-whistler-the-good-the-bad-and-the-smoky-p12172?gclid=Cj0KCQiAk4aOBhCTARIsAFWFP9Fp9wPu5b4XbYll0HP1mWOHk-8CUBckA-c_ny2DR-SHV5Iq2N7Ivo0aAkaeEALw_wcB
812966
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: pytlik
Úplne v pohode, toto je proste prequel, v Yellowstone nie je nič, čo by si potreboval vedieť pre to, aby si mohol sledovať príbeh o kolóne osadníkov na Oregon Trail.
812973
Úplne v pohode, toto je proste prequel, v Yellowstone nie je nič, čo by si potreboval vedieť pre to, aby si mohol sledovať príbeh o kolóne osadníkov na Oregon Trail.
812972
7 -1
reagují: pytlik
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se