Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12641 - 12660 Napsat příspěvek
reaguje na: dreamy
Ano, pár příhodnými náhodami si jistě vypomohli, ale nepřipadalo mi to "out of character", to že to budovali v hodně jemných náznacích, aby nebylo předem obvious, kam tím míří, neznamená, že všem characterům nepřipravili dostatečnou půdu, aby se nakonec rozhodli, jak se rozhodli. U všech jsem měl jemnou pochybnost, díky které mi to, co nakonec udělali přišlo zároveň nečekané a zároveň "in character".
815343
Ano, pár příhodnými náhodami si jistě vypomohli, ale nepřipadalo mi to "out of character", to že to budovali v hodně jemných náznacích, aby nebylo předem obvious, kam tím míří, neznamená, že všem characterům nepřipravili dostatečnou půdu, aby se nakonec rozhodli, jak se rozhodli. U všech jsem měl jemnou pochybnost, díky které mi to, co nakonec udělali přišlo zároveň nečekané a zároveň "in character".
815281
1 -3
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Všetci dúfame, že sa aspoň v poslednej epizóde udeje niečo zaujímavé.
815342
Všetci dúfame, že sa aspoň v poslednej epizóde udeje niečo zaujímavé.
815282
3 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D:+
815326
*:D**:+*
815303
4 -3
reagovat
"jeden nestačí zírat, v čem tady lidé dobrovolně žili" 

Já se poseru, jak začali komunisti devadesátky interpretovat. :D 

jj hrozný to tady bylo, před tím to bylo lepší. 
815303
"jeden nestačí zírat, v čem tady lidé dobrovolně žili"  Já se poseru, jak začali komunisti devadesátky interpretovat. *:D*  jj hrozný to tady bylo, před tím to bylo lepší. 
15 -5
reagují: duro, Memphis
reagovat

Devadesátky

Jsem rád, že můžu zase pro jednou pochválit českou seriálovou tvorbu. Tohle je vlastně prequel úspěšných a mnou nikdy pořádně neviděných Případů prvního oddělení, ale jak mne právě Případy svojí formálností míjeli, tohle diváka dostáva už jen lákavým, filmařsky zdaleka nevytěženým a věrným zasazením do šílené doby devadesátých let, kdy jeden nestačí zírat, v čem tady lidé dobrovolně žili. Výprava perfektní, hlášky taktéž perfektní, frekvence výskytu prominentních gaunerů vysoká. A to je teprve začátek. Pro zahřátí dávám zatím 8/10 s potenciálem atakovat desítku. Kdo devadesátky prožil, čeká ho deja vu  link  :+
815297
Jsem rád, že můžu zase pro jednou pochválit českou seriálovou tvorbu. Tohle je vlastně prequel úspěšných a mnou nikdy pořádně neviděných Případů prvního oddělení, ale jak mne právě Případy svojí formálností míjeli, tohle diváka dostáva už jen lákavým, filmařsky zdaleka nevytěženým a věrným zasazením do šílené doby devadesátých let, kdy jeden nestačí zírat, v čem tady lidé dobrovolně žili. Výprava perfektní, hlášky taktéž perfektní, frekvence výskytu prominentních gaunerů vysoká. A to je teprve začátek. Pro zahřátí dávám zatím 8/10 s potenciálem atakovat desítku. Kdo devadesátky prožil, čeká ho deja vu  https://www.youtube.com/watch?v=RkjNLyqBcBI  *:+*
Devadesátky
2 -11
reagovat
reaguje na: duro

Expanse

To já jsem spokojen na 9/10* a doufám  v pořádnou melu v poslední epizodě :)
815282
To já jsem spokojen na 9/10* a doufám  v pořádnou melu v poslední epizodě *:)*
Expanse
815196
5 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: MarvinP
ehm..ne? Nic z toho tam nebylo ale jako vůbec.. dokázat, že je dobrej otec, hrdina, obětovat se pro syna tím, že ho nechá spáchat vraždu za kterou půjde sedět/bude navždy utíkat:D jako rly? Nebo jako tušil že se uprostřed lesa objeví šerifka (zdravíme Lois Lane) co začne maskovat stopy? Ta debilita z toho uplně křičí
Není problém s tím jak to dopadlo ale jak k tomu došlo přes ignorování linky a situace okolo Kurta, random náhod jako a hele tady v tom popelu je hřebík:D
otáčením charakterů:  po Dextrovi krvi žíznivá nepříčetná šerifka nebo wtf syn, jehož charakter je divákům prodán jako absolutní mess co má démony a celej život se trápí
a s tím spojené jak nám tvůrci pak dají v předposledním díle jeden z nejsilnějších momentů řady a to objetí a smíření v autě a potom to o pár hodin debilně zadupou do země stylem.. hele musel sem zabít jednoho nevinného abych byl s tebou, jinak to nešlo "jo takhle ty, tak to si zasloužíš trest smrti a nebo já tě teda sejmu no"
chyba bude, že se jim chtělo udělat jedno šokujicí finále, která ale působí uspěchaně ptz tohle všechno nejde v jeden díl odvyprávět bez debilních náhod, kretenských zvratů a chování postav mimo charakter, začít s tím o dva tří díly dříve...by byla jiná písnička
815281
ehm..ne? Nic z toho tam nebylo ale jako vůbec..[spoiler] dokázat, že je dobrej otec, hrdina, obětovat se pro syna tím, že ho nechá spáchat vraždu za kterou půjde sedět/bude navždy utíkat*:D* jako rly? Nebo jako tušil že se uprostřed lesa objeví šerifka (zdravíme Lois Lane) co začne maskovat stopy? Ta debilita z toho uplně křičí[/spoiler] Není problém s tím jak to dopadlo ale jak k tomu došlo[spoiler] přes ignorování linky a situace okolo Kurta, random náhod jako a hele tady v tom popelu je hřebík*:D* otáčením charakterů:  po Dextrovi krvi žíznivá nepříčetná šerifka nebo wtf syn, jehož charakter je divákům prodán jako absolutní mess co má démony a celej život se trápí[/spoiler] a s tím spojené jak nám tvůrci pak dají v předposledním díle jeden z nejsilnějších momentů řady [spoiler]a to objetí a smíření v autě a potom to o pár hodin debilně zadupou do země stylem.. hele musel sem zabít jednoho nevinného abych byl s tebou, jinak to nešlo "jo takhle ty, tak to si zasloužíš trest smrti a nebo já tě teda sejmu no"[/spoiler] chyba bude, že se jim chtělo udělat jedno šokujicí finále, která ale působí uspěchaně ptz tohle všechno nejde v jeden díl odvyprávět bez debilních náhod, kretenských zvratů a chování postav mimo charakter, začít s tím o dva tří díly dříve...by byla jiná písnička
815279
7 -3
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: dreamy
Ale prdlačky,

ten konec vyšel dobře. Nejde jen o to, že zařval. Bylo tam spousta věcí, která musela klapnout. Musel ukázat, že je nebezpečný monstrum, zaplatit za to, zachránit se, zvítězit, obětovat se pro Harrisona a dokázat, že je dobrej otec a dobrej hrdina. Všechno to tam bylo s poetickým odkazem na smrt bílýho jelena jako šlehačkou. Asi to prostě nejni seriál pro Tebe...
815279
Ale prdlačky, ten konec vyšel dobře. [spoiler]Nejde jen o to, že zařval. Bylo tam spousta věcí, která musela klapnout. Musel ukázat, že je nebezpečný monstrum, zaplatit za to, zachránit se, zvítězit, obětovat se pro Harrisona a dokázat, že je dobrej otec a dobrej hrdina. Všechno to tam bylo s poetickým odkazem na smrt bílýho jelena jako šlehačkou.[/spoiler] Asi to prostě nejni seriál pro Tebe...
815276
5 -7
reagují: dreamy
reagovat

Dexter

Scénáristická lobotomie a facepalm na každým rohu.. To, že Dexter zemře respektive předá pochodeň je ok, není to překvapení a celá řada k tomu směřovala..jako zakončení příběhu Dextera to sedí a rozhodně lepší než to třeba ždímat dál x řadama..
Ale to jak k tomu dojde, ta nemohoucnost ve scénáři, jak přesně víš co se stane v další scéně..uff
Šerifka řeší proč Kurt lže o synovi, ten zmizí a zapalí chatu a ona se místo toho upne na Dextera zapne Dirty Harry mod a chce obětovat karieru a rodinu jen aby dostal trest smrti:D
Vztah Dextera a syna a jeho vnitřních demonů se řeší devět dílu aby ted ve dvou větách syn prozřel a bez váhání zabil člověka kterého včera objímal :D
Spravedlností posedlá šerifka maskuje vraždu a nechává vraha utéct:D:D

auvajs
815276
Scénáristická lobotomie a facepalm na každým rohu.. To, že[spoiler] Dexter zemře respektive předá pochodeň je ok, není to překvapení a celá řada k tomu směřovala..jako zakončení příběhu Dextera to sedí a rozhodně lepší než to třeba ždímat dál x řadama..[/spoiler] Ale to jak k tomu dojde, ta nemohoucnost ve scénáři, jak přesně víš co se stane v další scéně..uff [spoiler]Šerifka řeší proč Kurt lže o synovi, ten zmizí a zapalí chatu a ona se místo toho upne na Dextera zapne Dirty Harry mod a chce obětovat karieru a rodinu jen aby dostal trest smrti*:D* Vztah Dextera a syna a jeho vnitřních demonů se řeší devět dílu aby ted ve dvou větách syn prozřel a bez váhání zabil člověka kterého včera objímal *:D* Spravedlností posedlá šerifka maskuje vraždu a nechává vraha utéct*:D**:D*[/spoiler] auvajs
Dexter
6 -3
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: do_Od
Parádní, díky. :+
815268
Parádní, díky. *:+*
815252
2 -2
reagovat
Mezitím na subredditu většina lidí nadává a někteří tvrdí, že je to horší zakončení než minule. Ale mně to přišlo taky fajn. 
815267
Mezitím na subredditu většina lidí nadává a někteří tvrdí, že je to horší zakončení než minule. Ale mně to přišlo taky fajn. 
4 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Plno lidí si přálo, aby Dexter přežil. Jenže podle mě by to byla chyba. Ten konec podle mě není úplně ideální, ale na straně druhé si to Dexter zasloužil. Já osobně bych více ocenil, kdyby ho Angela s pomocí Harrisona zatkla a ten by se pak setkal po letech s Batistou a pak bych tam dal sestřih s procesu a končilo by to jeho popravou. Harrison by nemusel utíkat a zůstal by tam s tou svou holkou a s Angelou. 8)
815262
[spoiler]Plno lidí si přálo, aby Dexter přežil. Jenže podle mě by to byla chyba. Ten konec podle mě není úplně ideální, ale na straně druhé si to Dexter zasloužil. Já osobně bych více ocenil, kdyby ho Angela s pomocí Harrisona zatkla a ten by se pak setkal po letech s Batistou a pak bych tam dal sestřih s procesu a končilo by to jeho popravou. Harrison by nemusel utíkat a zůstal by tam s tou svou holkou a s Angelou. [/spoiler]*8)*
815258
4 -4
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
butthurt fans :D Dalo sa čakať, že takéto finále niekoho to naštve, ale za mňa spokojnosť.
815259
butthurt fans *:D* Dalo sa čakať, že takéto finále niekoho to naštve, ale za mňa spokojnosť.
815258
3 -5
reagovat
Mě trochu děsí hodnocení na imdb poslední epizody... 
815258
Mě trochu děsí hodnocení na imdb poslední epizody... 
5 0
reagují: DarkSith, kyller
reagovat

Dexter - New Blood

Nádherná rozlúčka s mojou najobľúbenejšou seriálovou postavou :+
815257
[spoiler]Nádherná rozlúčka s mojou najobľúbenejšou seriálovou postavou[/spoiler] *:+*
Dexter - New Blood
3 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Četl jsem na to nedávno výbornej a mega dlouhej článek/rozhovor, už si nevzpomenu kde to bylo, ale v zásadě:

Isabala May zkoušela na roli do Mayor of Kingstown, nakonec se Sheridanem usoudili, že se na to nehodí, předtím měl ale rozepsaný ten western, aniž by ale věděl, jak to má zarámovat. Po té zkoušce s ní to do sebe prý najednou všechno zaklaplo, takže zavolal šéfovi studia, že to rozlouskl, ale do hlavní role chce obsadit neznámou herečku, bez které to nepůjde, ten mu řekl fajn, ale musíš to natočit za cca 3/4 roku, aby to mělo premiéru se spuštěním naší streamovací služby. Sheridan mu odpověděl, že se snad p*sral, pak to zavolal té herečce, aniž by to měl celý hotový, a ta řekla jo. No a pak se dal do mega rychlýho psaní a příprav (během natáčení Mayora) a už to jelo. Btw. teďka v Montaně budují obří ranč, kde vzniklo i celý studio speciálně pro Sheridana, kde tohle všechno točí, píše a buduje za nehorázný prachy, má víceméně full creative control a jediný, co od něj Paramount chce, aby jim sypal pro stream další hity. A i všichni ti herci co tam teď u něj hrajou si hrozně pochvalují jak scénáře, tak způsob, jakým pracuje. Navíc on je nejradši u zvířat, takže mimo práce dělá i ty reálný kovbojský věci a strašně si to užívá. Nicméně trochu se bojím, aby ho postupně ten tlak a workoholismus nesemlely.

Pořád ale nechápu, proč posral ten film s Angelinou. Jestli si zvykl prostě už na dlouhý epizodní vyprávění, jestli nestíhal, jestli do toho nedal tolik úsilí, fakt by mě zajímalo, proč se to tak posralo. Protože spousta těch herců z toho filmu se teď objevuje v jeho seriálech (a slyšel jsem, že další *kašel* Bernthal *kašel* jsou prý na cestě).
815252
Četl jsem na to nedávno výbornej a mega dlouhej článek/rozhovor, už si nevzpomenu kde to bylo, ale v zásadě: Isabala May zkoušela na roli do Mayor of Kingstown, nakonec se Sheridanem usoudili, že se na to nehodí, předtím měl ale rozepsaný ten western, aniž by ale věděl, jak to má zarámovat. Po té zkoušce s ní to do sebe prý najednou všechno zaklaplo, takže zavolal šéfovi studia, že to rozlouskl, ale do hlavní role chce obsadit neznámou herečku, bez které to nepůjde, ten mu řekl fajn, ale musíš to natočit za cca 3/4 roku, aby to mělo premiéru se spuštěním naší streamovací služby. Sheridan mu odpověděl, že se snad p*sral, pak to zavolal té herečce, aniž by to měl celý hotový, a ta řekla jo. No a pak se dal do mega rychlýho psaní a příprav (během natáčení Mayora) a už to jelo. Btw. teďka v Montaně budují obří ranč, kde vzniklo i celý studio speciálně pro Sheridana, kde tohle všechno točí, píše a buduje za nehorázný prachy, má víceméně full creative control a jediný, co od něj Paramount chce, aby jim sypal pro stream další hity. A i všichni ti herci co tam teď u něj hrajou si hrozně pochvalují jak scénáře, tak způsob, jakým pracuje. Navíc on je nejradši u zvířat, takže mimo práce dělá i ty reálný kovbojský věci a strašně si to užívá. Nicméně trochu se bojím, aby ho postupně ten tlak a workoholismus nesemlely. Pořád ale nechápu, proč posral ten film s Angelinou. Jestli si zvykl prostě už na dlouhý epizodní vyprávění, jestli nestíhal, jestli do toho nedal tolik úsilí, fakt by mě zajímalo, proč se to tak posralo. Protože spousta těch herců z toho filmu se teď objevuje v jeho seriálech (a slyšel jsem, že další *kašel* Bernthal *kašel* jsou prý na cestě).
815251
12 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jo jo, jeho dcera je extra třída a ještě navíc umí hrát. 
815251
Jo jo, jeho dcera je extra třída a ještě navíc umí hrát. 
815240
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: duro
Hádka s úředníkem byla geniální :D

Na toho nového Sheridana jdu teď, když ho tu tak vehementně hypujete :))
815249
Hádka s úředníkem byla geniální *:D* Na toho nového Sheridana jdu teď, když ho tu tak vehementně hypujete *:))*
815244
1 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Akurát sem idem napísať na to veľkú chválu. Skvele vyvážené temné línie s Jackom a tie humorné so sprítomnelými (kráľ Olaf tomu blízkovýchodnému úradníkovi: "Ty bídnej Saracéne!") a výborná záverečná časť s perfektným rozuzlením (to som fakt nečakal). Popri sheridanovkách momentálna seriálová špička.
815244
Akurát sem idem napísať na to veľkú chválu. Skvele vyvážené temné línie s Jackom a tie humorné so sprítomnelými (kráľ Olaf tomu blízkovýchodnému úradníkovi: "Ty bídnej Saracéne!") a výborná záverečná časť s perfektným rozuzlením (to som fakt nečakal). Popri sheridanovkách momentálna seriálová špička.
815243
3 -1
reagují: HAL
reagovat

Beforeigners S 2

Nikdo nekoukal na tuhle Norskou pecku? Druhá řada je stejně dobrá jako ta první - novum světa s časovými migranty už trochu vyprchalo, ale pořád je hodně zábavný, a příběh s honem na Jacka Rozparovače je zajímavější než detektivní linka první sezoně. A hlavně finální mindfuck epizoda hodně přitlačí na sci-fi prvcích a posune to celé až někam do sféry Dark. Na třetí sezonu se těším hodně :+
815243
Nikdo nekoukal na tuhle Norskou pecku? Druhá řada je stejně dobrá jako ta první - novum světa s časovými migranty už trochu vyprchalo, ale pořád je hodně zábavný, a příběh s honem na Jacka Rozparovače je zajímavější než detektivní linka první sezoně. A hlavně finální mindfuck epizoda hodně přitlačí na sci-fi prvcích a posune to celé až někam do sféry Dark. Na třetí sezonu se těším hodně *:+*
Beforeigners S 2
5 -2
reagují: duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se