Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12561 - 12580 Napsat příspěvek

Expanze

Šestá série je rozhodně lepší než ta předešlá (nicméně první tři řady už to nepřekonalo) a se zakončením jsem spokojený. Tvůrci se ale rozhodně tváří, že chtějí vyprávět dál (aneb začátek každého dílu) tak jsem teda zvědavý. Každopádně od dob BSG tady nebyl tak dobrý sci-fi seriál. 
816002
Šestá série je rozhodně lepší než ta předešlá (nicméně první tři řady už to nepřekonalo) a se zakončením jsem spokojený. Tvůrci se ale rozhodně tváří, že chtějí vyprávět dál (aneb začátek každého dílu) tak jsem teda zvědavý. Každopádně od dob BSG tady nebyl tak dobrý sci-fi seriál. 
Expanze
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No proto mě to napadlo :D Na jedničce mě teď strašej reklamy :D
815991
No proto mě to napadlo *:D* Na jedničce mě teď strašej reklamy *:D*
815988
2 -1
reagovat
Jak si tu někdo dělal prdel s Panem Tau, tak oni to vloni Němci skutečně BOHUŽEL natočili, uf..... 

link
815988
Jak si tu někdo dělal prdel s Panem Tau, tak oni to vloni Němci skutečně BOHUŽEL natočili, uf.....  https://www.csfd.cz/film/910034-pan-tau/galerie/
1 -1
reagují: verbst
reagovat

Expanse

Neviděl jsem ještě 6. řadu (čekám až budu doma a mít čas), každopádně vím jak končí 6. kniha a vím jak pokračuje další trilogie. Dovolím si tvrdit, že seriál je uzavřený co se týče linky s Marcem, ale otevřený co se týče Duarda, což je jaksi protože o něm je v podstatě další trilogie. Zájemcům o tento svět velmi doporučuju knížky. Zrovna si je dávám znova v audio podobě a je to parádní věc :+
815985
Neviděl jsem ještě 6. řadu (čekám až budu doma a mít čas), každopádně vím jak končí 6. kniha a vím jak pokračuje další trilogie. Dovolím si tvrdit, že seriál je uzavřený co se týče linky s Marcem, ale otevřený co se týče Duarda, což je jaksi protože o něm je v podstatě další trilogie. Zájemcům o tento svět velmi doporučuju knížky. Zrovna si je dávám znova v audio podobě a je to parádní věc *:+*
Expanse
5 0
reagovat
Moon Knight trailer v úterý nad ránem našeho času
link

Premiéra údajně 30.března
815982
Moon Knight trailer v úterý nad ránem našeho času https://www.facebook.com/DisneyPlus/videos/3183895995227445 Premiéra údajně 30.března
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Dopičé*ééé, f*ck yes! :+

Dokud to budou psát ti samí lidi, tak nepochybuju.

"We dug coal together."
815974
Dopičé*ééé, f*ck yes! *:+* Dokud to budou psát ti samí lidi, tak nepochybuju. [i]"We dug coal together."[/i]
815878
4 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Jestli to bude z půlky tak dobré, jak Kingdeom, tak se máme na co těšit:+
815945
Jestli to bude z půlky tak dobré, jak Kingdeom, tak se máme na co těšit*:+*
815944
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:+:+
Já jsem po Armádě mrtvých očekával, co za monstrum vystřídá zombíky jako předtím upíry a vlkodlaky, ale vypadá to, že se stále drží na té módní vlně. Ostatně i ve Walking Dead pochopili, že je třeba pro udržení kvality rychlost a agresivita
 JJ, tohle vypadá hodně dobře.
815944
*:+**:+* Já jsem po Armádě mrtvých očekával, co za monstrum vystřídá zombíky jako předtím upíry a vlkodlaky, ale vypadá to, že se stále drží na té módní vlně. Ostatně i ve Walking Dead pochopili, že je třeba pro udržení kvality [url=https://www.youtube.com/watch?v=GjtUKz1LBo8]rychlost a agresivita [/url] JJ, tohle vypadá hodně dobře.
815875
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HAL

Expanse

Samozřejmě že si nechávají některé věci v záloze a budu doufat v to nepřímé pokračování.
815930
Samozřejmě že si nechávají některé věci v záloze a budu doufat v to nepřímé pokračování.
Expanse
815901
5 -1
reagovat
25. řada South Parku začne 2. února.:+
815910
25. řada South Parku začne 2. února.*:+*
6 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Od Battlestar Galacticy. 
815903
Od Battlestar Galacticy. 
815901
5 0
reagovat

Expanse finale

Hodně antiklimaktické.
Horší než jsem se už z průběhu této sezony bál - ta plynula docela pomalu, ale i tak mě bavila, protože na tak geniální prostředí, dobře napsané postavy a skvěle rozjetý příběh z předchozích let bych se vydržel dívat desítky hodin - ale dělo se toho v ní relativně málo a tak všechno zůstávalo až na pořádné dramatické finále, které snad ani nemohlo za hodinu uzavřít všechny příběhové linky... 

A ono se o to nakonec ani nepokouší - půlku rozjetého příběhu úplně ignoruje, a půlka končí mnohem méně dramaticky a překvapivě než jak jsme z předchozích let od Expanse byli zvyklí. 

To jim došly prachy v rozpočtu, že to muselo skončit takto? Tak moc spoléhají na to že tohle ještě zakončení není, protože ty další knihy ještě někdy natočí? 

Po geniálních předchozích řadách teď zůstává trochu hořká pachuť. Na finále nejlepšího SF seriálu od Firefly je tohle slabé.
815901
Hodně antiklimaktické. Horší než jsem se už z průběhu této sezony bál - ta plynula docela pomalu, ale i tak mě bavila, protože na tak geniální prostředí, dobře napsané postavy a skvěle rozjetý příběh z předchozích let bych se vydržel dívat desítky hodin - ale dělo se toho v ní relativně málo a tak všechno zůstávalo až na pořádné dramatické finále, které snad ani nemohlo za hodinu uzavřít všechny příběhové linky...  A ono se o to nakonec ani nepokouší - půlku rozjetého příběhu úplně ignoruje, a půlka končí mnohem méně dramaticky a překvapivě než jak jsme z předchozích let od Expanse byli zvyklí.  To jim došly prachy v rozpočtu, že to muselo skončit takto? Tak moc spoléhají na to že tohle ještě zakončení není, protože ty další knihy ještě někdy natočí?  Po geniálních předchozích řadách teď zůstává trochu hořká pachuť. Na finále nejlepšího SF seriálu od Firefly je tohle slabé.
Expanse finale
2 -1
reagují: Ravenhorn, connor
reagovat
Je mozny, ze tam mas filmy a serialy dohromady, ted to nemam po ruce
815894
Je mozny, ze tam mas filmy a serialy dohromady, ted to nemam po ruce
815893
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mám seriály v seznamu ?
815893
Mám seriály v seznamu ?
815892
1 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
Tony mysli serial Longmire (byl dobrej, btw) a familierne vas oznacuje "volove", protoze na zaklade jim sdeleneho klobouku a nijak popkulturne znameho krestniho jmena predpoklada, ze vsichni znaji serial, na kterej koukalo po celym svete tak 0,1 % lidi.

Z jeho pozice serialoveho odbornika to chapu, ale vy se jako volove citit nemusite. Vul je on :))
815892
Tony mysli serial Longmire (byl dobrej, btw) a familierne vas oznacuje "volove", protoze na zaklade jim sdeleneho klobouku a nijak popkulturne znameho krestniho jmena predpoklada, ze vsichni znaji serial, na kterej koukalo po celym svete tak 0,1 % lidi. Z jeho pozice serialoveho odbornika to chapu, ale vy se jako volove citit nemusite. Vul je on *:))*
11 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Walt vy volové. :)
815891
Walt vy volové. *:)*
2 -3
reagovat
Pan Klobouk?
815889
Pan Klobouk?
815887
2 -2
reagovat
Pan Tau? 
815888
Pan Tau? 
815887
5 -2
reagovat
Raději bych návrat jiného pána v klobouku....
815887
Raději bych návrat jiného pána v klobouku....
1 -3
reagují: Milosh, verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Whaaaaaaaaaaaaaaaaat. No doprdele, to je nejgeniálnější zpráva tohodle roku. 
Dožeň to. Okamžitě! :D
815884
Whaaaaaaaaaaaaaaaaat. No doprdele, to je nejgeniálnější zpráva tohodle roku.  Dožeň to. Okamžitě! *:D*
815878
2 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se