Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12441 - 12460 Napsat příspěvek
1883 už mám na disku, ale stejně jako Archive 81 musí stranou... Venku je nový Ozark8)
816713
1883 už mám na disku, ale stejně jako Archive 81 musí stranou... Venku je nový Ozark*8)*
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zatím ne. Durovy tipy jsou nebezpečné. Když jsem si dal 1883 a pak Expansi, tak jsem měl pocit, že se dívám na telenovelu :D
816710
Zatím ne. Durovy tipy jsou nebezpečné. Když jsem si dal 1883 a pak Expansi, tak jsem měl pocit, že se dívám na telenovelu *:D*
816696
4 0
reagovat

Goliáš

Doufám, že všichni posloucháte Dura, protože je to fakt dobrý. Opustil jsem po 3 dílech Succession, abych tady byl po třech nadšený. BBT je skvělej. :+ V podstatě seriálová verze Neznámého v Domě s Belmondem. 

"Ty seš silnej, já jsem šílenej a silný se časem unaví"

"Zítra zažaluju vás a vaši církev!
Na základě čeho? 
Na základě toho že jsem magor"
816696
Doufám, že všichni posloucháte Dura, protože je to fakt dobrý. Opustil jsem po 3 dílech Succession, abych tady byl po třech nadšený. BBT je skvělej. *:+* V podstatě seriálová verze Neznámého v Domě s Belmondem.  "Ty seš silnej, já jsem šílenej a silný se časem unaví" "Zítra zažaluju vás a vaši církev! Na základě čeho?  Na základě toho že jsem magor"
Goliáš
1 -5
reagují: Gonzi
reagovat
Morning Show mělo potenciál to dohnat, první řada ke konci byla i dost blízko, ale ve druhé to zase šlo lehce do kopru. Bohužel.

Jeff Daniels je jinak hrozně nedoceněnej herec. Vynikající záporák ve westernové minisérii Godless, vynikající šéf FBI v Looming Tower, nemluvě o té nádherné roli tady v Newsroomu nebo v Nebezpečné rychlosti.
816695
Morning Show mělo potenciál to dohnat, první řada ke konci byla i dost blízko, ale ve druhé to zase šlo lehce do kopru. Bohužel. Jeff Daniels je jinak hrozně nedoceněnej herec. Vynikající záporák ve westernové minisérii Godless, vynikající šéf FBI v Looming Tower, nemluvě o té nádherné roli tady v Newsroomu nebo v Nebezpečné rychlosti.
4 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: verbst
Je to geniální, a jediný co to překonává je  Sorkinův starší West Wing. Random scény z něj co na mě háže youtube feed bych vydržel sledovat hodiny.
816693
Je to geniální, a jediný co to překonává je  Sorkinův starší West Wing. Random scény z něj co na mě háže youtube feed bych vydržel sledovat hodiny.
816691
2 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Ok, jdu po padesáté pustit Fix You scénu... link

:+

BTW, smska kvůli knížce, která ti přijde na krapet jinou zásilkovnu, už dorazila? :D
816692
Ok, jdu po padesáté pustit Fix You scénu... https://www.youtube.com/watch?v=_ECgjvStB5U *:+* [spoiler] BTW, smska kvůli knížce, která ti přijde na krapet jinou zásilkovnu, už dorazila? :D[/spoiler]
816691
4 -3
reagují: verbst
reagovat

The Newsroom

Nastavil jsem tchánovi HBO GO na televizi a vyskočilo tam na mě dole v nabídce tohle. 
Pustil jsem mu úvodní scénu a to nestárne, tyvole. Zraje to! 
A je to i po letech jeden z nejlepších seriálovejch uvodů. link
816691
Nastavil jsem tchánovi HBO GO na televizi a vyskočilo tam na mě dole v nabídce tohle.  Pustil jsem mu úvodní scénu a to nestárne, tyvole. Zraje to!  A je to i po letech jeden z nejlepších seriálovejch uvodů. https://youtu.be/bIpKfw17-yY
The Newsroom
9 -2
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gorecki
ne ne :-(
816673
ne ne :-(
816668
1 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mne to pripomenulo, aky som smutny z toho, ze uz ziadny dalsi Plebs nebude.
816668
Mne to pripomenulo, aky som smutny z toho, ze uz ziadny dalsi Plebs nebude.
816662
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Připomnělo mi to jak se těším na další Plebs.
816662
Připomnělo mi to jak se těším na další Plebs.
1 -3
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tešil som sa na to, ale vyzerá to dosť nevtipne a kŕčovito. Snáď sa mýlim.
816661
Tešil som sa na to, ale vyzerá to dosť nevtipne a kŕčovito. Snáď sa mýlim.
816653
2 -1
reagovat
Our Flag Means Death teaser od Waititiho

Kde jsou ty časy Black Sails...
816653
[url=https://www.youtube.com/watch?v=YpgAhTP6ElA]Our Flag Means Death teaser od Waititiho [/url] Kde jsou ty časy Black Sails...
3 -1
reagují: duro
reagovat
LOL někdo s přezdívkou Hellbuzerant nás bude vyhazovat do Kecárny. 
816651
LOL někdo s přezdívkou Hellbuzerant nás bude vyhazovat do Kecárny. 
4 -9
reagovat
Si nemozete presunut tieto svoje vylevy ukrivdenych deti niekam inam? 60 sprav na tu istu temu je uz fakt vela, hlavne ked sa to pravidelne opakuje. Presunte si to do "kecarna".
816649
Si nemozete presunut tieto svoje vylevy ukrivdenych deti niekam inam? 60 sprav na tu istu temu je uz fakt vela, hlavne ked sa to pravidelne opakuje. Presunte si to do "kecarna".
6 -9
reagovat
Za chvíli tě budou kamenovat, jako Vávru, že tam ti nečernoši nejezdí na ponikach
816648
Za chvíli tě budou kamenovat, jako Vávru, že tam ti nečernoši nejezdí na ponikach
7 -2
reagovat
Ešte sa vrátim k tým generačným posunom, že dnes "musíme vylepšovať", čo napr. Tolkien v tej dobe ešte nevidel a pod., že dnes tie príbehy z minulosti treba meniť podľa súčasnej optiky...

Nasrať.

Ja píšem sériu kníh, ktoré sa odohrávajú okolo roku 1600 a môj hlavný hrdina je čisto dobový charakter. Takže je bigotný katolík, vášnivý rasista, homofób, antisemita a ako protiturecký bojovník samozrejme islamofób. :) Napriek tomu mi čitatelia nepíšu rozhorčené správy, že som nejaký nácek alebo čo, v texte to autorsky viem napísať tak, aby bolo jasné, že optika dnešného človeka (vrátane mňa, aspoň väčšinou :D) je úplne iná, ale dobový kontext je dobrý a patrí k veci. Mal som pri poslednej knihe aj trochu spor s redaktorkou, ktorej vadilo, že tento hrdina použil slová "prestaň cigániť" (v zmysle klamať, u nás sa to stále dosť používa). Asi 5 minút som ju presviedčal, že v tej dobe a práve tento hrdina to proste môže povedať. Nakoniec ustúpila. Mám tam aj vetu typu "dedinčania sa báli všetkého, nielen zbojníkov, ale aj upírov, duchov, Židov a Cigánov a ďalších hrôz", lebo to je proste tiež dobový kontext. Inteligentný čitateľ to vie spoľahlivo rozoznať.

Inteligentný čitateľ / divák takisto dobre chápe, že Tolkienov alebo Sapkowského svet je vlastne paralela stredovekej Európy a je teda úplne prirodzené, ak sú tam postavy inej farby pleti nepriatelia z Orientu / otroci / podivné úkazy. Že je jebnuté, ak je rytier so slovanským menom vypasený veľkomestský černoch naprataný do brnenia.

Ale samozrejme existovali aj etnicky a nábožensky veľmi pestré spoločenstvá, najmä stredoveké Španielsko, Osmanská ríša, Bagdad a pod. Aj tie však mali svoje zákonitosti a rôznorodosť bola záležitosť veľkých miest na križovatkách civilizácií, nie že máš nejakú dedinu v horách alebo Kraj kdesi na konci sveta, kde žijú ľudia, ktorých základnou charakteristikou v príbehu je izolovanosť, neochota cestovať a absolútna nedôvera k čomukoľvek cudziemu... ale prásk tam Aziata alebo černocha, lebo prečo nie. A ako napísal HAL, uveriteľnosť toho sveta okamžite vyletí komínom.
816637
Ešte sa vrátim k tým generačným posunom, že dnes "musíme vylepšovať", čo napr. Tolkien v tej dobe ešte nevidel a pod., že dnes tie príbehy z minulosti treba meniť podľa súčasnej optiky... Nasrať. Ja píšem sériu kníh, ktoré sa odohrávajú okolo roku 1600 a môj hlavný hrdina je čisto dobový charakter. Takže je bigotný katolík, vášnivý rasista, homofób, antisemita a ako protiturecký bojovník samozrejme islamofób. :) Napriek tomu mi čitatelia nepíšu rozhorčené správy, že som nejaký nácek alebo čo, v texte to autorsky viem napísať tak, aby bolo jasné, že optika dnešného človeka (vrátane mňa, aspoň väčšinou *:D*) je úplne iná, ale dobový kontext je dobrý a patrí k veci. Mal som pri poslednej knihe aj trochu spor s redaktorkou, ktorej vadilo, že tento hrdina použil slová "prestaň cigániť" (v zmysle klamať, u nás sa to stále dosť používa). Asi 5 minút som ju presviedčal, že v tej dobe a práve tento hrdina to proste môže povedať. Nakoniec ustúpila. Mám tam aj vetu typu "dedinčania sa báli všetkého, nielen zbojníkov, ale aj upírov, duchov, Židov a Cigánov a ďalších hrôz", lebo to je proste tiež dobový kontext. Inteligentný čitateľ to vie spoľahlivo rozoznať. Inteligentný čitateľ / divák takisto dobre chápe, že Tolkienov alebo Sapkowského svet je vlastne paralela stredovekej Európy a je teda úplne prirodzené, ak sú tam postavy inej farby pleti nepriatelia z Orientu / otroci / podivné úkazy. Že je jebnuté, ak je rytier so slovanským menom vypasený veľkomestský černoch naprataný do brnenia. Ale samozrejme existovali aj etnicky a nábožensky veľmi pestré spoločenstvá, najmä stredoveké Španielsko, Osmanská ríša, Bagdad a pod. Aj tie však mali svoje zákonitosti a rôznorodosť bola záležitosť veľkých miest na križovatkách civilizácií, nie že máš nejakú dedinu v horách alebo Kraj kdesi na konci sveta, kde žijú ľudia, ktorých základnou charakteristikou v príbehu je izolovanosť, neochota cestovať a absolútna nedôvera k čomukoľvek cudziemu... ale prásk tam Aziata alebo černocha, lebo prečo nie. A ako napísal HAL, uveriteľnosť toho sveta okamžite vyletí komínom.
35 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Které Smart televize od Samsung jsou podporovány?
Aplikace HBO GO je plně podporována u všech Smart televizí Samsung vyrobených v roce 2016 a později (operační systém Tizen).
816614
Které Smart televize od Samsung jsou podporovány? Aplikace HBO GO je plně podporována u všech Smart televizí Samsung vyrobených v roce 2016 a později (operační systém Tizen).
816610
1 -1
reagovat
iPhone
816613
iPhone
1 -4
reagovat
reaguje na: Fanous21
Samsung
816610
Samsung
816608
0 0
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
LG? Ano, je toho plný FB. Ale za měsíc cca tu bude HBO Max. :+
link
816608
LG? Ano, je toho plný FB. Ale za měsíc cca tu bude HBO Max. *:+* https://helpcenter.hbogo.eu/cs/zarizeni-a-hbo-go/
816592
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se