Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12421 - 12440 Napsat příspěvek
Friends > HIMYM

Gorecki can suck it. :D
816914
Friends > HIMYM Gorecki can suck it. *:D*
10 -2
reagovat
reaguje na: Fanous21
No já se nechcu hádat, ale na mě to vůbec, ale ani trochu nefungovalo. Nedokoukal jsem ani ten Pilot, sral mě ten laugh track, vadili mi herci a tak nějak to ztratilo to kouzlo, který jsem si pamatoval.
Pamatuju si, že jsem ten seriál totálně miloval, ale najednou prostě nic.

Kdežto Přátelé, který jsem nikdy nemusel/nějak nijak neprožíval, tak mi teď prostě sednou tak, že se od toho nedokážu odtrhnout...
816912
No já se nechcu hádat, ale na mě to vůbec, ale ani trochu nefungovalo. Nedokoukal jsem ani ten Pilot, sral mě ten laugh track, vadili mi herci a tak nějak to ztratilo to kouzlo, který jsem si pamatoval. Pamatuju si, že jsem ten seriál totálně miloval, ale najednou prostě nic. Kdežto Přátelé, který jsem nikdy nemusel/nějak nijak neprožíval, tak mi teď prostě sednou tak, že se od toho nedokážu odtrhnout...
816907
4 0
reagovat
Himym normálně funguje i po letech. Loni jsem si dal poprvé od premiéry opáčko a bylo to pořád super.
Mně zase nikdy nechytli Přátelé.
816907
Himym normálně funguje i po letech. Loni jsem si dal poprvé od premiéry opáčko a bylo to pořád super. Mně zase nikdy nechytli Přátelé.
5 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Počítám s ním :D:D
816905
Počítám s ním *:D**:D*
816903
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Měj soudnost ,tohle psát když je Gorecki v práci!
816903
Měj soudnost ,tohle psát když je Gorecki v práci!
816901
7 -1
reagují: verbst
reagovat
Nedávno jsem zkoušel po letech HIMYM a i když to byla kdysi láska, nedostal jsem se přes pilot.
"Nasral" jsem se a rozhodl se, že poprvý v životě zkusím komplet Přátele a v originále.
No tyvole, to je úplně někde jinde ale. První řadu jsem slupnul jak malinu, jedu druhou a jsem upřímně překvapenej, jak to i po těch skoro třiceti letech funguje. Fakt skvělý!
816901
Nedávno jsem zkoušel po letech HIMYM a i když to byla kdysi láska, nedostal jsem se přes pilot. "Nasral" jsem se a rozhodl se, že poprvý v životě zkusím komplet Přátele a v originále. No tyvole, to je úplně někde jinde ale. První řadu jsem slupnul jak malinu, jedu druhou a jsem upřímně překvapenej, jak to i po těch skoro třiceti letech funguje. Fakt skvělý!
11 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Imo teda Devadesatky (nebo Ochrance) > ty IP serialy americkych streameru poslednich mesicu, protoze jakym zpusobem dokaze varit z vody a tahat stopaz Boba Fett, Hawkeye nebo Peacemaker, to je fakt strasny. Jedna epizoda a stacilo. Jediny plus tam vidim ze takovym redenim pujde zajem publika o tyhle znacky rychle dolu a to se jiz mozna deje (Hawkeye s delsim startem a stejne 40% za Lokim, Gunn a zoufalych 600K v US za 4 dny atd.). U mistnich veci je sice argument, ze se jim jde vic naproti, nehodnoti se tak prisne, ale treba nejaky nedostatek stylu a audiovizualu, tak to plati i pro ty US kousky.
816897
Imo teda [b]Devadesatky[/b] (nebo Ochrance) > ty IP serialy americkych streameru poslednich mesicu, protoze jakym zpusobem dokaze varit z vody a tahat stopaz Boba Fett, Hawkeye nebo Peacemaker, to je fakt strasny. Jedna epizoda a stacilo. Jediny plus tam vidim ze takovym redenim pujde zajem publika o tyhle znacky rychle dolu a to se jiz mozna deje (Hawkeye s delsim startem a stejne 40% za Lokim, Gunn a zoufalych 600K v US za 4 dny atd.). U mistnich veci je sice argument, ze se jim jde vic naproti, nehodnoti se tak prisne, ale treba nejaky nedostatek stylu a audiovizualu, tak to plati i pro ty US kousky.
2 -7
reagovat

90ky 3. díl

zase skvělý. Minulej díl s Jonákem byl lepší, ale i tenhle připravuje orlické vraždy pro 4 a možná i 5. díl

každopádně ty závěrečný songy jsou TOP. 90ky byly u nás co se týče hudby absolutní špička. 
">link

816869
zase skvělý. Minulej díl s Jonákem byl lepší, ale i tenhle připravuje [spoiler]orlické vraždy pro 4 a možná i 5. díl [/spoiler]každopádně ty závěrečný songy jsou TOP. 90ky byly u nás co se týče hudby absolutní špička. [spoiler] [/spoiler]https://youtu.be/dUOt8c_TIpo[spoiler] [/spoiler]
90ky 3. díl
3 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Haha :D
Já tu postavu měl ale rád vždycky, takže mě se tenhle meme netýká. :)
816850
Haha *:D* Já tu postavu měl ale rád vždycky, takže mě se tenhle meme netýká. *:)*
816847
1 -1
reagovat
reaguje na: connor
Už jen čekám na titulky, ale dis gon b gud :D
816847
Už jen čekám na titulky, ale [url=https://i.imgur.com/0IPNweh.png]dis gon b gud[/url] *:D*
816844
3 -1
reagují: connor
reagovat

Shingeki no Kyojin

A je to tady. Přichází jeden z absolutních vrcholů veškeré fikce. Jsem  zvědav, zda tyto epizody zboří internet jak se to stalo minule v první části 4. série... a taky předminule v druhé části 3. série. :))
816844
A je to tady. Přichází jeden z absolutních vrcholů veškeré fikce. Jsem  zvědav, zda tyto epizody zboří internet jak se to stalo minule v první části 4. série... a taky předminule v druhé části 3. série. *:))*
Shingeki no Kyojin
3 -2
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Peacemaker - nečakaná pecka

Dosť veľmi ma to baví. John Cena je síce trápny chuj (to jeho ufňukané video pre Čínu, LOL), ale to je v poriadku, lebo tu vlastne hrá trápneho chuja. Ale dokonale, normálne nechápem, kde sa v ňom berie ten zmysel pre perfektný komediálny timing a dokonca aj presvedčivé vážnejšie momenty.

Plus je tam hláška na hláške, toto si s vykastrovanými marveláckymi seriálmi kruto vytiera riť. 

Orlouš samozrejme vládne.
816842
Dosť veľmi ma to baví. John Cena je síce trápny chuj (to jeho ufňukané video pre Čínu, LOL), ale to je v poriadku, lebo tu vlastne hrá trápneho chuja. Ale dokonale, normálne nechápem, kde sa v ňom berie ten zmysel pre perfektný komediálny timing a dokonca aj presvedčivé vážnejšie momenty. Plus je tam hláška na hláške, toto si s vykastrovanými marveláckymi seriálmi kruto vytiera riť.  Orlouš samozrejme vládne.
Peacemaker - nečakaná pecka
11 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
816808
[url=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avApQ5n_460s.jpg]link[/url]
816801
3 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Když už jsme u těch černejch děr, mohl by přijet i ten druhej Brian Cox...
816801
Když už jsme u těch černejch děr, mohl by přijet i ten druhej Brian Cox...
816781
7 0
reagují: the dark knight
reagovat
Na Comic-Con Prague přijede Brian Cox. Unikátní příležitost nechat se za litr poslat do prdele Loganem Royem. :D
816781
Na Comic-Con Prague přijede Brian Cox. Unikátní příležitost nechat se za litr poslat do prdele Loganem Royem. *:D*
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Marvel's Hit-Monkey

Mam pocit, ze o tomto ludia vobec nevedia ale je to pecka, ktora stoji za pozornost. V podstate Archer + John Wick z prostredia Marvel. Ovela lepsie nez "What If..." a podobne :+ Dufam, ze druha seria bude.
816770
Mam pocit, ze o tomto ludia vobec nevedia ale je to pecka, ktora stoji za pozornost. V podstate Archer + John Wick z prostredia Marvel. Ovela lepsie nez "What If..." a podobne *:+* Dufam, ze druha seria bude.
Marvel's Hit-Monkey
2 -2
reagovat
Cobra Kai
První série byly svým přístupem k původně filmovým postavám a příběhu zdaleka nejzajímavější a od té doby se už jede spíš na volnoběh, opakují pořád stejná schémata bez velkých překvapení - prostě se jen u půlky postav točí že kdo byl za kokota minule je teď v pohodě a obráceně, s povinným přírůstkem dalšího starce z originálních filmů, a teď už i s novou generací děcek která jede zase to samé co ta starší... ale vlastně mi to moc nevadí, jako příjemná odpočinkovka s místy dost zábavnými momenty to pořád funguje dobře.
7/10

Hawkeye
Prý se Hawkeye po hodně mizerném začátku dost zlepšil, tak jsem mu dal druhou šanci - o ono opravdu, není to pak už taková bída, jako komedie ve které o nic nejde krom toho si zablbnout s kouzelnými šípy už to relativně baví. Zvlášť když přijde blonďatá Black Widow z filmu a ukradne si show pro sebe. 
Že je tam i cameo Kingpina z Daredevila je hezké, ale u něj už trochu zabolí že z tak komplexního záporáka udělali další jednorozměrnou Marveláckou karikaturu. Holt ty původní Netflix seriály jsou pořád úplně jiný level.
6/10
816751
[b]Cobra Kai[/b] První série byly svým přístupem k původně filmovým postavám a příběhu zdaleka nejzajímavější a od té doby se už jede spíš na volnoběh, opakují pořád stejná schémata bez velkých překvapení - prostě se jen u půlky postav točí že kdo byl za kokota minule je teď v pohodě a obráceně, s povinným přírůstkem dalšího starce z originálních filmů, a teď už i s novou generací děcek která jede zase to samé co ta starší... ale vlastně mi to moc nevadí, jako příjemná odpočinkovka s místy dost zábavnými momenty to pořád funguje dobře. 7/10 [b]Hawkeye[/b] Prý se Hawkeye po hodně mizerném začátku dost zlepšil, tak jsem mu dal druhou šanci - o ono opravdu, není to pak už taková bída, jako komedie ve které o nic nejde krom toho si zablbnout s kouzelnými šípy už to relativně baví. Zvlášť když přijde blonďatá Black Widow z filmu a ukradne si show pro sebe.  Že je tam i cameo Kingpina z Daredevila je hezké, ale u něj už trochu zabolí že z tak komplexního záporáka udělali další jednorozměrnou Marveláckou karikaturu. Holt ty původní Netflix seriály jsou pořád úplně jiný level. 6/10
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mám to v mailu, ale nejsme od čtvrtka v Brně... :D

Těším se!!! 
816734
Mám to v mailu, ale nejsme od čtvrtka v Brně... *:D* Těším se!!! 
816692
1 -2
reagovat

Peacemaker S01E04

Fakt jsem nečekal, že se bude pracovat s Peacemakerou postavou tímto stylem. Je to mnohem zajímavější, než jsem si po ukázkách myslel.
816724
Fakt jsem nečekal, že se bude pracovat s Peacemakerou postavou tímto stylem. Je to mnohem zajímavější, než jsem si po ukázkách myslel.
Peacemaker S01E04
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mě zabilo když jsem po x-tém sjetí Newsroomu přišel na to že on byl ten druhý z Blbý a blbější :D

A byl v Arachnofobii, tu bych si někdy dal znovu. Doteď z toho filmu mám od dětství trauma, a to arachnofobik nejsem.
816717
Mě zabilo když jsem po x-tém sjetí Newsroomu přišel na to že on byl ten druhý z Blbý a blbější *:D* A byl v Arachnofobii, tu bych si někdy dal znovu. Doteď z toho filmu mám od dětství trauma, a to arachnofobik nejsem.
816695
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se