Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12401 - 12420 Napsat příspěvek
Mám tu jednu těžší:

IT Crowd nebo Black Books?
816969
Mám tu jednu těžší: IT Crowd nebo Black Books?
4 -2
reagují: (=LIFTY=), verbst
reagovat
reaguje na: Jardus
Me se teda TBBT nikdy nelibilo, hrozne "nerdy" vsichni :D
816968
Me se teda TBBT nikdy nelibilo, hrozne "nerdy" vsichni *:D*
816967
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
TBBT se mi poslední řadou neskutečně zhunisilo, asi bych se momentálně radši díval na Survivor ČR/SK než na to. Každá postava (hlavně Penny) je neskutečně otravná, děj je předvídatelný, laugh track následuje v podstatě po každé větě a i ta chemie mezi herci podle mě nefunguje (obzvlášť Howard - Bernadett).
816967
TBBT se mi poslední řadou neskutečně zhunisilo, asi bych se momentálně radši díval na Survivor ČR/SK než na to. Každá postava (hlavně Penny) je neskutečně otravná, děj je předvídatelný, laugh track následuje v podstatě po každé větě a i ta chemie mezi herci podle mě nefunguje (obzvlášť Howard - Bernadett).
816963
9 0
reagují: SHUTTER, Vincent
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Lol v jaký dimenzi sahá Big Bang IT crowd aspoň po kotníky ? 
816965
Lol v jaký dimenzi sahá Big Bang IT crowd aspoň po kotníky ? 
816963
24 0
reagovat
Neřeší se to tady v pravidelných intervalech? HIMYM jsem u nás v komunitě rozšířil já a zachytil jsem to v ideálním věku.
Přátelé jsem vnímal jako "ten seriál, kde je kachna a kuře" Prostě jsem v době největší slávy byl ještě moc děcko.
Proto u mě HIMYM vede v té nostalgické hodnotě.
No a pak můžeme rozjet taky úplně zbytečnou diskuzi.
IT Crowd nebo Big Bang Theory?:D
816963
Neřeší se to tady v pravidelných intervalech? HIMYM jsem u nás v komunitě rozšířil já a zachytil jsem to v ideálním věku. Přátelé jsem vnímal jako "ten seriál, kde je kachna a kuře" Prostě jsem v době největší slávy byl ještě moc děcko. Proto u mě HIMYM vede v té nostalgické hodnotě. No a pak můžeme rozjet taky úplně zbytečnou diskuzi. IT Crowd nebo Big Bang Theory?*:D*
2 0
reagují: kyller, Jardus, AndyKaufman
reagovat
Tech super sitcomu je vicero, kazdymu sedne neco jinyho. Friends, Parks, Office, Two And A Half Men; vsechno me to bavilo, i kdyz to je trosku jiny. Jo a nezapomenou na Curb, coz zrovna neni sitcom, ale je to neskutecna prdel.
816958
Tech super sitcomu je vicero, kazdymu sedne neco jinyho. Friends, Parks, Office, Two And A Half Men; vsechno me to bavilo, i kdyz to je trosku jiny. Jo a nezapomenou na Curb, coz zrovna neni sitcom, ale je to neskutecna prdel.
2 -1
reagovat

Friends i HIMYM

Oba seriály naprosto skvěle. Dávám si je vždy po sobě, naposledy během loňské zimy celé HIMYM, a po posledním dílu hned na pilot Friends. 
816948
Oba seriály naprosto skvěle. Dávám si je vždy po sobě, naposledy během loňské zimy celé HIMYM, a po posledním dílu hned na pilot Friends. 
Friends i HIMYM
4 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Normálně ti závidím, že to jedeš teprve poprvé, když vím, co tě všechno čeká. Jako například asi dva nejlepší díly - Stress Relief a Dinner Party. Jak řekne jedna postava v 8. řadě - "It gets better, but it also gets vastly more complicated" Nebál bych se přirovnat některé nečekané a hlavně skvěle napsané vývoje charakterů až k Breaking Bad :D A přesně jak píšeš, upozaděné postavy fungují skvěle a většina z nich bude důležitá.
816947
Normálně ti závidím, že to jedeš teprve poprvé, když vím, co tě všechno čeká. Jako například asi dva nejlepší díly - Stress Relief a Dinner Party. Jak řekne jedna postava v 8. řadě - "It gets better, but it also gets vastly more complicated" Nebál bych se přirovnat některé nečekané a hlavně skvěle napsané vývoje charakterů až k Breaking Bad *:D* A přesně jak píšeš, upozaděné postavy fungují skvěle a většina z nich bude důležitá.
816936
6 0
reagují: Cinefil
reagovat

Office

Tiež idem Office prvykrat a je to úžasné - práve finišujem šiestu sériu. Prvá séria síce má svoje problémy - Michael, ktorý to všetko strašne hrotí, až ma to otravovalo. Ale už v druhej sérii ten jeho trapno humor dokázali vyvážiť a lepšie prekresliť aj ostatné postavy. Napr. Dwight, ktorý by bol v inom seriály za namyšleneho debila, ktorému nič nejde ale myslí si že áno. Ale tu keď tvrdí, že je v niecom dobrý tak naozaj je - napr basketbal alebo že je naozaj dobrý predajca. 
Humor ide niekedy vážne za hranu trápnosti, až je vám trápne spolu s postavami a chcete aby už daná scéna skončila. Zároveň ale dokáže priniesť momenty kedy divák dostáva záchvaty smiechu - KGB alebo Dwightov stôl zabalený do vianočného papieru. A taktiež sú tam momenty, kedy autori dokážu zmiešať emócie a smiech - Kevinovo zakopnutie na svadbe alebo nakopnutie družičky do tváre funguje vždy aj keď človek vie čo príjde a zároveň je to krásne dojemná scéna. 
816946
Tiež idem Office prvykrat a je to úžasné - práve finišujem šiestu sériu. Prvá séria síce má svoje problémy - Michael, ktorý to všetko strašne hrotí, až ma to otravovalo. Ale už v druhej sérii ten jeho trapno humor dokázali vyvážiť a lepšie prekresliť aj ostatné postavy. Napr. Dwight, ktorý by bol v inom seriály za namyšleneho debila, ktorému nič nejde ale myslí si že áno. Ale tu keď tvrdí, že je v niecom dobrý tak naozaj je - napr basketbal alebo že je naozaj dobrý predajca.  Humor ide niekedy vážne za hranu trápnosti, až je vám trápne spolu s postavami a chcete aby už daná scéna skončila. Zároveň ale dokáže priniesť momenty kedy divák dostáva záchvaty smiechu - KGB alebo Dwightov stôl zabalený do vianočného papieru. A taktiež sú tam momenty, kedy autori dokážu zmiešať emócie a smiech - Kevinovo zakopnutie na svadbe alebo nakopnutie družičky do tváre funguje vždy aj keď človek vie čo príjde a zároveň je to krásne dojemná scéna. 
Office
7 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ale Ty teď moc ne. :D
816943
Ale Ty teď moc ne. *:D*
816942
3 0
reagovat
reaguje na: duro
Pepo ma pravdu.8)
816942
Pepo ma pravdu.*8)*
816941
5 -5
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gorecki
To je v poriadku, Gorecki. Ja si napríklad myslím, že Transformers 2 je super film, Pepo miluje Last Jedi. Každý máme svoje úlety a úchylky. :D
816941
To je v poriadku, Gorecki. Ja si napríklad myslím, že Transformers 2 je super film, Pepo miluje Last Jedi. Každý máme svoje úlety a úchylky. *:D*
816940
15 -1
reagují: Gorecki
reagovat
Ked som obcas zachytil HIMYM na Prima Cool, stale to fungovalo a dokonca aj v dabingu. Tie scenare su fantasticky vyskladane, postavy skvelo napisane, fory vrstvia pointy a running gagy neomrzia.

Co sa presne bohuzial neda povedat o Friends, to ide cisto na nostalgiu a ten "humor" totalne zostarol. Pointy clovek citi na sto honov (nie, nemam to napozerane) a ten laughing track, kedy postavy doslova zamrznu kym sa dementne publikum dorehoce je neskutocne otravne. Ludom, ktori si na tom nevyrastli to dnes nema co ponuknut, je to proste old school.

HIMYM mi svojim stylom a tym, ze ide na jednu kameru s offline publikom sedi ovela viac, da sa lepsie pracovat so situaciami, byt kreativnejsi a bude to fungovat stale.

Uplne na tom vidno, ako scenaristi rozdielne pracuju s povinnymi sitcomackymi proprietami. Kym svadby, umrtia ci porody deti su vo Friends upotene pateticke uplakane a trapne hry na prvoplanove city tzv. "normies", HIMYM si dokaze stale zachovat styl, nadhlad aj ciernejsi humor. Uz len take porovnanie motivu "hlavna zenska postava nemoze mat deti" vychadza pre Friends na totalny uterak.

You happy? 8)
816940
Ked som obcas zachytil HIMYM na Prima Cool, stale to fungovalo a dokonca aj v dabingu. Tie scenare su fantasticky vyskladane, postavy skvelo napisane, fory vrstvia pointy a running gagy neomrzia. Co sa presne bohuzial neda povedat o Friends, to ide cisto na nostalgiu a ten "humor" totalne zostarol. Pointy clovek citi na sto honov (nie, nemam to napozerane) a ten laughing track, kedy postavy doslova zamrznu kym sa dementne publikum dorehoce je neskutocne otravne. Ludom, ktori si na tom nevyrastli to dnes nema co ponuknut, je to proste old school. HIMYM mi svojim stylom a tym, ze ide na jednu kameru s offline publikom sedi ovela viac, da sa lepsie pracovat so situaciami, byt kreativnejsi a bude to fungovat stale. Uplne na tom vidno, ako scenaristi rozdielne pracuju s povinnymi sitcomackymi proprietami. Kym svadby, umrtia ci porody deti su vo Friends upotene pateticke uplakane a trapne hry na prvoplanove city tzv. "normies", HIMYM si dokaze stale zachovat styl, nadhlad aj ciernejsi humor. Uz len take porovnanie motivu "hlavna zenska postava nemoze mat deti" vychadza pre Friends na totalny uterak. [spoiler]You happy? *8)*[/spoiler]
4 -4
reagují: duro
reagovat

Kancl

Já to v posledních týdnech rozjíždím vůbec poprvé, když se mi to konečně nabídlo na Netflixu (prý to tam bylo dýl). A nemůžu si to vynachválit :+:+ Už po několika sestřizích na YT jsem věděl, že je mi tento typ humoru velmi blízký a nemýlil jsem se. Ať už to má na svědomí, kdo chce (Carrell vs Gervais), perfektně se jim daří balancovat na hranici trapnosti, "naschválového" humoru a nekorektnosti (nebo vlastně úmyslně nepovedené přílišné korektnosti :D).

Dávám si 3-4 epizodky denně, takže jsem teprv ve 3. sérii. Pochválit taky musím vztah Pam s Jimem, který na mě funguje až překvapivě dobře. Být ženská mám tendenci ho řešit každý den s kolegyněmi. :D Když pak dojde na Jimovo nečekané převelení, seriál neztratí dech, naopak diváka skvěle osvěží (jsem neuvěřitelně napjatí, jestli se vrátí nebo ne). A to mě ještě čekají legendární díly jako parkour nebo cameo Ricky Gervaise.

Překvapivě tu dobře fungují i záměrně upozaděné postavy, které jsou díky tomu věrohodně znechucené svou prací a malým prostorem a pozorností, až jsou si toho vědomi, díky čemuž fugují všechny vtipy. Jakmile by dostali trochu víc prostoru, už by to nebylo ono, takže je fajn, že se z nich nikdo nesnaží dělat něco víc.

Spolu s Dva a půl chlapa a Teorií a Zlatá sedmdesátá (Přátele řadím do 90tek) jednoznačně nejlepší sitcom po roce 2000. :+
816936
Já to v posledních týdnech rozjíždím vůbec poprvé, když se mi to konečně nabídlo na Netflixu (prý to tam bylo dýl). A nemůžu si to vynachválit *:+**:+* Už po několika sestřizích na YT jsem věděl, že je mi tento typ humoru velmi blízký a nemýlil jsem se. Ať už to má na svědomí, kdo chce (Carrell vs Gervais), perfektně se jim daří balancovat na hranici trapnosti, "naschválového" humoru a nekorektnosti (nebo vlastně úmyslně nepovedené přílišné korektnosti *:D*). Dávám si 3-4 epizodky denně, takže jsem teprv ve 3. sérii. Pochválit taky musím vztah Pam s Jimem, který na mě funguje až překvapivě dobře. Být ženská mám tendenci ho řešit každý den s kolegyněmi. *:D* Když pak dojde na Jimovo nečekané převelení, seriál neztratí dech, naopak diváka skvěle osvěží (jsem neuvěřitelně napjatí, jestli se vrátí nebo ne). A to mě ještě čekají legendární díly jako parkour nebo cameo Ricky Gervaise. Překvapivě tu dobře fungují i záměrně upozaděné postavy, které jsou díky tomu věrohodně znechucené svou prací a malým prostorem a pozorností, až jsou si toho vědomi, díky čemuž fugují všechny vtipy. Jakmile by dostali trochu víc prostoru, už by to nebylo ono, takže je fajn, že se z nich nikdo nesnaží dělat něco víc. Spolu s Dva a půl chlapa a Teorií a Zlatá sedmdesátá (Přátele řadím do 90tek) jednoznačně nejlepší sitcom po roce 2000. *:+*
Kancl
816924
4 -2
reagují: Jardus
reagovat
Já už to mám zas sebou dvakrát (poprvé v prvním Lockdownu) a chystám se potřetí. Je to spolu s Parks and Rec a scrubs ultimátní pick-me-up, což se mi v téhle době a s tím workloadem co mám hrozně hodí :D:+
To, že za to Carrell nedostal Emmy je zločin.
816928
Já už to mám zas sebou dvakrát (poprvé v prvním Lockdownu) a chystám se potřetí. Je to spolu s Parks and Rec a scrubs ultimátní pick-me-up, což se mi v téhle době a s tím workloadem co mám hrozně hodí *:D**:+* To, že za to Carrell nedostal Emmy je zločin.
816924
6 0
reagovat
Keď už je tu reč o komediálnych seriáloch, asi si budem musieť už po ani nvm koľkí kárt osviežiť pamäť a pustiť si britské klasiky ako Black adder, Yes minister, Yes sir prime minister a Halo halo :) Chýba mi dobrá politická satira...
816925
Keď už je tu reč o komediálnych seriáloch, asi si budem musieť už po ani nvm koľkí kárt osviežiť pamäť a pustiť si britské klasiky ako Black adder, Yes minister, Yes sir prime minister a Halo halo *:)* Chýba mi dobrá politická satira...
5 0
reagovat
The Office > jakýkoliv jiný sitcom
Dal jsem si to v první vlně covidu, teď už to jedu asi popátý a stále umírám smíchy. V prvních sedmi řadách jsou podle mě jen asi tři vyloženě meh díly. Osmá s devátou jsou horší, ale pořád se jim povedlo vzhledem k okolnostem z toho vymáčknout maximum díky skvěle rozjetým charakterům a jejich vývoji (až na Andyho).
A žere to v mém okolí momentálně dost lidí. Především kvůli politicky nekorektnímu humoru, který se bohužel už dnes v takovýhle míře nedá skoro jinde najít. Možná ve Family Guy, ale už to taky není, co to bývalo a přeci jenom je to hůř přístupné.
816924
The Office > jakýkoliv jiný sitcom Dal jsem si to v první vlně covidu, teď už to jedu asi popátý a stále umírám smíchy. V prvních sedmi řadách jsou podle mě jen asi tři vyloženě meh díly. Osmá s devátou jsou horší, ale pořád se jim povedlo vzhledem k okolnostem z toho vymáčknout maximum díky skvěle rozjetým charakterům a jejich vývoji (až na Andyho). A žere to v mém okolí momentálně dost lidí. Především kvůli politicky nekorektnímu humoru, který se bohužel už dnes v takovýhle míře nedá skoro jinde najít. Možná ve Family Guy, ale už to taky není, co to bývalo a přeci jenom je to hůř přístupné.
10 0
reagují: xnewstedx, Cinefil, verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jen do toho. :+
816923
Jen do toho. *:+*
816918
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je dobře. Bídžejův knír nám tady ještě chybí.
816920
To je dobře. Bídžejův knír nám tady ještě chybí.
816918
5 -1
reagovat
Já poslední dobou začal přemýšlet po hooodne dlouhé době o rerunu Mashe.
816918
Já poslední dobou začal přemýšlet po hooodne dlouhé době o rerunu Mashe.
10 -1
reagují: Ne__Ty, Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se