Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12381 - 12400 Napsat příspěvek

All the creatures great and small

Druha serie (zatim po tretim dile) taky neskutecne feel good britska vec. Romanticka linka Jamese a Helen super.
Stava se ze me asi typická velsska duchodkyne.
816996
Druha serie (zatim po tretim dile) taky neskutecne feel good britska vec. Romanticka linka Jamese a Helen super. Stava se ze me asi typická velsska duchodkyne.
All the creatures great and small
5 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
IT Crowd. Ukamenujte mě klidně, ale Black Books jsem dal jen jednu řadu a fakt jsem se do toho nutil. Až na ten díl s vínem mě to nebavilo.
Jinak ta TBBT vs IT Crowd byl spíš vtip, protože IT Crowd je jeden z nejvtipnějších sitcomů vůbec. A Moss >>>>>> jakákoliv postava z TBBT8) Hlavně on je takový i v reálu.:D
816995
IT Crowd. Ukamenujte mě klidně, ale Black Books jsem dal jen jednu řadu a fakt jsem se do toho nutil. Až na ten díl s vínem mě to nebavilo. Jinak ta TBBT vs IT Crowd byl spíš vtip, protože IT Crowd je jeden z [url=https://youtu.be/PcwHdhii5hY]nejvtipnějších[/url] sitcomů vůbec. A Moss >>>>>> jakákoliv postava z TBBT*8)* Hlavně on je takový i v reálu.*:D*
816969
9 0
reagovat
reaguje na: Jardus
Poslednou? Už po 4. sérii to ide strmo dole. Ale prvé 3 série milujem. 
Office US > Black Books > Vicious > IT Crowd  > Office UK
816994
Poslednou? Už po 4. sérii to ide strmo dole. Ale prvé 3 série milujem.  Office US > Black Books > Vicious > IT Crowd  > Office UK
816967
2 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Vzhledem k mé docházce do kanclu poslední dobou, zdravím úplně stejně :D
Najdou se dva tři, ale zbytek kouká jak na debila :D
816993
Vzhledem k mé docházce do kanclu poslední dobou, zdravím úplně stejně *:D* Najdou se dva tři, ale zbytek kouká jak na debila *:D*
816991
3 0
reagovat
Haló, haló znám moc dobře. Nejvíc mě vždycky bavil Herr Flick:D
816992
Haló, haló znám moc dobře. Nejvíc mě vždycky bavil [url=https://www.youtube.com/watch?v=duX4tIFocvY]Herr Flick[/url]. *:D*
816986
5 0
reagovat
Já se občas přeřeknu a pozdravím v kanceláři Bodré podoledne. Smějou se všichni, asi si myslí, že jsem blázen. Nechytá se nikdo :D:D
816991
Já se občas přeřeknu a pozdravím v kanceláři Bodré podoledne. Smějou se všichni, asi si myslí, že jsem blázen. Nechytá se nikdo *:D**:D*
8 0
reagují: verbst
reagovat
"To jsem já, LeClerc" je mi 31 a celý jsem to viděl :D

@xnewstedx: IT Crowd IMHO zestárl a je tam víc slabších dílů než v celém The Office (US) dohromady.
816990
"To jsem já, LeClerc" je mi 31 a celý jsem to viděl *:D* @xnewstedx: IT Crowd IMHO zestárl a je tam víc slabších dílů než v celém The Office (US) dohromady.
816986
5 -1
reagují: xnewstedx
reagovat
Kdo by neznal Reného i s personálem jeho kavárny, Herr Flicka, a hlavně ten zpropadený obraz Padlé Madony s velkými balónky od von Klompa?
816989
Kdo by neznal Reného i s personálem jeho kavárny, Herr Flicka, a hlavně ten zpropadený obraz Padlé Madony s velkými balónky od von Klompa?
816986
9 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
The Office US > The Office UK
816988
The Office US > The Office UK
816978
4 -3
reagovat
Já to znám z vyprávění mamky, pouštěli jí to v porodnici...
816987
Já to znám z vyprávění mamky, pouštěli jí to v porodnici...
816986
8 0
reagovat
Tým Friends, tým IT Crowd, tým Office US. Ale moje srdcovka je Haló, haló. Ale to už tu asi nikdo nezná. :D:D
816986
Tým Friends, tým IT Crowd, tým Office US. Ale moje srdcovka je Haló, haló. Ale to už tu asi nikdo nezná. *:D**:D*
13 0
reagovat
Breaking Bad mě taky ještě čeká. 8)

Jak říká Cival pokaždé u VIMka: "Proč si všechno vystřilet hned na začátku?" :D
816985
Breaking Bad mě taky ještě čeká. *8)* Jak říká Cival pokaždé u VIMka: "Proč si všechno vystřilet hned na začátku?" *:D*
816947
4 0
reagovat
A nezapomeňme ještě na Brooklyn Nine-Nine. 8)
816981
A nezapomeňme ještě na Brooklyn Nine-Nine. *8)*
4 -1
reagovat
Hospoda > Cheers
816979
Hospoda > Cheers
11 -2
reagovat
Rád bych tu zavedl, aby pokaždé, když někdo zmíní office, dal do závorky UK nebo US.
816978
Rád bych tu zavedl, aby pokaždé, když někdo zmíní office, dal do závorky UK nebo US.
7 0
reagovat
Idem si po minuska.
IT crowd > Office.
816977
Idem si po minuska. IT crowd > Office.
816924
8 -5
reagovat
reaguje na: Snipsley
Vlastně souhlas.
IT Crowd má 25, a několik je jich tam velkej miss.
Black Books má 18 a jsou všechny bezchybný a geniální.

8)
816975
Vlastně souhlas. IT Crowd má 25, a několik je jich tam velkej miss. Black Books má 18 a jsou všechny bezchybný a geniální. *8)*
816974
5 0
reagovat
IT Crowd > Black Books 8) protože Black Books má menší počet dokonalých dílů.

Jinak TBBT i HIMYM mají naprosto SUPER první dvě série a pak už obojí absolutně nesnesu.
816974
IT Crowd > Black Books *8)* protože Black Books má menší počet dokonalých dílů. Jinak TBBT i HIMYM mají naprosto SUPER první dvě série a pak už obojí absolutně nesnesu.
9 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Porovnáva sa síce neporovnateľné, ale keby si mám vybrať, tak TBBT. Už len preto, že sme s kamarátom raz utekali zo spermabanky podobne ako Leonard so Sheldonom. :D
816971
Porovnáva sa síce neporovnateľné, ale keby si mám vybrať, tak TBBT. Už len preto, že sme s kamarátom raz utekali zo spermabanky podobne ako Leonard so Sheldonom. *:D*
816963
1 -3
reagovat
reaguje na: Memphis
Black Books. No doubt.
816970
Black Books. No doubt.
816969
5 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se