Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12241 - 12260 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
To zase souhlasím. Sice je to fanservis, ale v seriálu s tou nostalgií pracují mnohem lépe a dokonce i relativně s citem, což se o filmech nedá říct ani zdaleka (IX snad nikdo ani nemohl myslet vážně).
818094
To zase souhlasím. Sice je to fanservis, ale v seriálu s tou nostalgií pracují mnohem lépe a dokonce i relativně s citem, což se o filmech nedá říct ani zdaleka (IX snad nikdo ani nemohl myslet vážně).
818093
3 0
reagovat
reaguje na: peterel
Jako z tohohle pohledu to může dost bolet, ale pak si vzpomenu na první řadu Mandaloriana a epizodu IX, a jsem rád že mě zas baví trávit čas v tomto světě. Tím samozřejmě neříkám, že bych nechtěl zajímavější zápletky - doufám v to u Obi-Wana.
818093
Jako z tohohle pohledu to může dost bolet, ale pak si vzpomenu na první řadu Mandaloriana a epizodu IX, a jsem rád že mě zas baví trávit čas v tomto světě. Tím samozřejmě neříkám, že bych nechtěl zajímavější zápletky - doufám v to u Obi-Wana.
818092
1 0
reagují: peterel
reagovat
reaguje na: hroubek
Možná vyplatila, ale mně začíná připadat že ty seriály pomalu stojí už jen na fanservisu. Proč se o něco snažit, prostě bude polovina dílu o opravování známé stíhačky a všichni budou šťastní.
818092
Možná vyplatila, ale mně začíná připadat že ty seriály pomalu stojí už jen na fanservisu. Proč se o něco snažit, prostě bude polovina dílu o opravování známé stíhačky a všichni budou šťastní.
818091
7 0
reagují: hroubek
reagovat

The Book of Boba Fett S01E06

Kdo, potřebuje Fetta, když se tady objevují o tolik zajímavější a lepší postavy. Tahle sázka na jistotu se Disneymu hodně vyplatila a je fajn, že dokáží vytěžit SW universum takovýmto způsobem. Není to dokonalé, ale dělá to radost a zaceluje to rány po posledním filmovém díle. 8/10
818091
Kdo, potřebuje Fetta, když se tady objevují o tolik zajímavější a lepší postavy. Tahle sázka na jistotu se Disneymu hodně vyplatila a je fajn, že dokáží vytěžit SW universum takovýmto způsobem. Není to dokonalé, ale dělá to radost a zaceluje to rány po posledním filmovém díle. [b]8/10[/b]
The Book of Boba Fett S01E06
2 -1
reagují: peterel
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Já to dal celé za víkend. Když člověk přežije smrtící první díl, tak je to pak už zábava, díky té videoherní struktuře "musíme udělat XY, abychom se přesunuli z bodu A do bodu B a takhle pořád dokola" je to vlastně docela návykové. Zábavné set piecy, velkorysé production values, stovky zombie komparsistů, celkem nevybíravé zacházení s protagonisty, cliffhangery a vyloženě nudných dílů je tam minimum. S přibývajícími díly se pak mytologie komplikuje, rozšiřují se perspektivy, přibývá postav. Samozřejmě jsou tam hektolitry melodramatu, ale to k těm korejským věcem tak nějak patří. V pohodě za 7/10.
818086
Já to dal celé za víkend. Když člověk přežije smrtící první díl, tak je to pak už zábava, díky té videoherní struktuře "musíme udělat XY, abychom se přesunuli z bodu A do bodu B a takhle pořád dokola" je to vlastně docela návykové. Zábavné set piecy, velkorysé production values, stovky zombie komparsistů, celkem nevybíravé zacházení s protagonisty, cliffhangery a vyloženě nudných dílů je tam minimum. S přibývajícími díly se pak mytologie komplikuje, rozšiřují se perspektivy, přibývá postav. Samozřejmě jsou tam hektolitry melodramatu, ale to k těm korejským věcem tak nějak patří. V pohodě za 7/10.
818069
3 0
reagovat

All of Us Are Dead

Dal tu někdo všech 12 dílů? V noci jsem začal, teprv první dva a kdybych se měl rozmýšlet po prvním spíš ukecanym, nemám moc nutkání pokračovat. Ale to jsem si ještě myslel, že to má 8, ne 12 dílů.

Nicméně to, jakým způsobem rozběhnou díl druhý, kdy se nákaza rozšíří po škole naplno - scéna v jídelně, choreografie, kamera i to, že mají celkem početný kompars ... kéž si to udrží tohle tempo (naivita, já vim :D).
818069
Dal tu někdo všech 12 dílů? V noci jsem začal, teprv první dva a kdybych se měl rozmýšlet po prvním spíš ukecanym, nemám moc nutkání pokračovat. Ale to jsem si ještě myslel, že to má 8, ne 12 dílů. Nicméně to, jakým způsobem rozběhnou díl druhý, kdy se nákaza rozšíří po škole naplno - scéna v jídelně, choreografie, kamera i to, že mají celkem početný kompars ... kéž si to udrží tohle tempo (naivita, já vim *:D*).
All of Us Are Dead
2 0
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: Jede
Ne, Bojack je naopak depresivní místy až moc. End of the F***ing World se na něj vůbec nechytá.
818053
Ne, Bojack je naopak depresivní místy až moc. End of the F***ing World se na něj vůbec nechytá.
818051
8 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No je to animovane tak neviem ci sa do toho budem vediet tak vcitit ako napr.The End of the F***ing World a nebude stoho iba ta vtipna cast 
818051
No je to animovane tak neviem ci sa do toho budem vediet tak vcitit ako napr.The End of the F***ing World a nebude stoho iba ta vtipna cast 
818049
3 -4
reagují: HAL
reagovat
Určitě toho Bojacka. Ten umí být naprosto trefný, vtipný a zároveň nepříjemně reálně depresivní...
818049
Určitě toho Bojacka. Ten umí být naprosto trefný, vtipný a zároveň nepříjemně reálně depresivní...
818040
8 0
reagují: Jede
reagovat

Dakujem

Mozem sa emocionalne utyrat 
818045
Mozem sa emocionalne utyrat 
Dakujem
4 0
reagovat
Úplně přesně a čerstvě After Life.
818044
Úplně přesně a čerstvě After Life.
818040
5 -2
reagovat
Black Books, blackadder (Atkinsona vládne) 
818043
Black Books, blackadder (Atkinsona vládne) 
818040
4 0
reagovat
Atlanta, Horace and Pete, Bojack Horseman
818042
Atlanta, Horace and Pete, Bojack Horseman
818040
6 0
reagovat

Poradte serial .... hadam pisem na spravne miesto

Zdravim mam dopozerane  k smichu (kidding)
A chcel by som si pozriet cosi podobne s depresiou a humorom ..... poznate nieco take ?? Najlepsie keby to malo tak 3 serie dakujem 
818040
Zdravim mam dopozerane  k smichu (kidding) A chcel by som si pozriet cosi podobne s depresiou a humorom ..... poznate nieco take ?? Najlepsie keby to malo tak 3 serie dakujem 
Poradte serial .... hadam pisem na spravne miesto
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Vzhledem k tomu, že tuhle řadu točili v létě, by druhou s trochou snahy mohli stihnout ještě letos. 
818039
Vzhledem k tomu, že tuhle řadu točili v létě, by druhou s trochou snahy mohli stihnout ještě letos. 
818038
5 -1
reagovat
Ryan v lete natocil treti radu a za par dni zacina ctvrtou, takze Amazon se neboji to sekat rychle za sebou... Coz je dost optimisticky smerem tady k Reacherovi, sam Ritchson by rad tocil 2-3 rady/knizky rocne (na dil potrebuji zhruba 2 tydny). Kez by, kez by.
818038
Ryan v lete natocil treti radu a za par dni zacina ctvrtou, takze Amazon se neboji to sekat rychle za sebou... Coz je dost optimisticky smerem tady k Reacherovi, sam Ritchson by rad tocil 2-3 rady/knizky rocne (na dil potrebuji zhruba 2 tydny). Kez by, kez by.
6 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Godlike
Já ho totálně žral v Blue Mountain State :) Jedno z největších seriálových hovad, legendární postava. 
Tady nevím, jeho pokusy o romantické scény dost bolí. :)
818035
Já ho totálně žral v Blue Mountain State *:)* Jedno z největších seriálových hovad, legendární postava.  Tady nevím, jeho pokusy o romantické scény dost bolí. :)
818034
5 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to úplně skvělý, tři díly za mnou a prostě naprosto klasická příjemná záležitost. A hlavní hora myslim hraje tak, jak má.:D
818034
Je to úplně skvělý, tři díly za mnou a prostě naprosto klasická příjemná záležitost. A hlavní hora myslim hraje tak, jak má.*:D*
818032
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Reacher

Jsem u třetího dílu a chrochtám si blahem. Má to tak desetinový budget co Jack Ryan, hlavní hrdina umí hrát asi jako Schwarzenegger, takže neumí, ale je to jedno, protože lidi jako já na Schwarzeneggerovi vyrostli a pak vyrostli taky na JAGu, Walker Texas Ranger a tohle je prostě ze stejnýho zábavnýho těsta. 
20 let starý zábavný televizní řemeslo, je si to vědomé svých mantinelů a prostě si stokrát radši pustím tohle než další sezony True Crime a další záasdní naduté seriály. 7,5/10

Jestli máte rozkoukaného něco náročného a nechce se vám u toho dvakrát pokračovat, tak tohle je lék na vaší prostatu. Všechno nemusí být jak od Sheridana.
818032
Jsem u třetího dílu a chrochtám si blahem. Má to tak desetinový budget co Jack Ryan, hlavní hrdina umí hrát asi jako Schwarzenegger, takže neumí, ale je to jedno, protože lidi jako já na Schwarzeneggerovi vyrostli a pak vyrostli taky na JAGu, Walker Texas Ranger a tohle je prostě ze stejnýho zábavnýho těsta.  20 let starý zábavný televizní řemeslo, je si to vědomé svých mantinelů a prostě si stokrát radši pustím tohle než další sezony True Crime a další záasdní naduté seriály. 7,5/10 Jestli máte rozkoukaného něco náročného a nechce se vám u toho dvakrát pokračovat, tak tohle je lék na vaší prostatu. Všechno nemusí být jak od Sheridana.
Reacher
11 -3
reagují: Godlike
reagovat

Reacher

Mám za sebou celou sérii a bavilo mě to. Hlavní hrdina má velké charizma a jde mu to nejen v akčních momentech, ale překvapivě se neztrácí ani herecky. Další herci se také snaží a Willa Fitzgerald jako Roscoe je dostatečně sympatická. Knihy jsem nečetl, ale pokud jsou podobně zábavné jako seriál tak jim možná dám časem šanci. ;)
Moje hodnocení: 8/10
818025
Mám za sebou celou sérii a bavilo mě to. Hlavní hrdina má velké charizma a jde mu to nejen v akčních momentech, ale překvapivě se neztrácí ani herecky. Další herci se také snaží a Willa Fitzgerald jako Roscoe je dostatečně sympatická. Knihy jsem nečetl, ale pokud jsou podobně zábavné jako seriál tak jim možná dám časem šanci. *;)* Moje hodnocení: 8/10
Reacher
7 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se