Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12161 - 12180 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Já to pochopil hnedka! 8)
818623
Já to pochopil hnedka! *8)*
818618
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Snažíš sa to zámerne nechápať, alebo o čo ti ide? :) Neprirovnával som Fetta k prequelovej trilógii v rámci kvality a tak celkovo. Len som vravel, že aj v čase premiéry prequelov sme ich oduševnene nenávideli (ja ako fan starej trilógie veľmi) a deti ako ty to milovali. Tak som len poukázal na to, že aj Fett má svojich nadšených divákov a možno to iba z pozície "mazákov" nechápeme. Tým som neobhajoval jeho kvalitu (sám som tu predtým písal, aké tam vidím problémy), len hovoril o rôznych uhloch pohľadu. Už to chápeš, alebo ti to aj nejako nakreslím? ;)
818618
Snažíš sa to zámerne nechápať, alebo o čo ti ide? :) Neprirovnával som Fetta k prequelovej trilógii v rámci kvality a tak celkovo. Len som vravel, že aj v čase premiéry prequelov sme ich oduševnene nenávideli (ja ako fan starej trilógie veľmi) a deti ako ty to milovali. Tak som len poukázal na to, že aj Fett má svojich nadšených divákov a možno to iba z pozície "mazákov" nechápeme. Tým som neobhajoval jeho kvalitu (sám som tu predtým písal, aké tam vidím problémy), len hovoril o rôznych uhloch pohľadu. Už to chápeš, alebo ti to aj nejako nakreslím? *;)*
818566
8 -2
reagují: Gonzi, verbst
reagovat
reaguje na: Gorecki
"Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere" Haha, choď do piči a skap, ty hlúpy kokot. :D:D:D No office!
818617
"Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere" Haha, [spoiler]choď do piči a skap, ty hlúpy kokot.[/spoiler] *:D**:D**:D* No office!
818556
12 -3
reagují: Gorecki
reagovat

Better Call Saul

18.4 začína posledná sezóna. :+:+:+
818608
18.4 začína posledná sezóna. *:+**:+**:+*
Better Call Saul
11 0
reagovat
Četl, jen mě "zvedlo" to přirovnání k ep. I (až III) protože viz co píšeš. Představa že v nějakém deníku respektovaný knižní autor přirovná tohle "veledílo" k I-III trilogii mě vyděsila :D :D

Jo jakože "a to je panečku ten lepší tým od Disney" a ne jako hodnocení kvality? To mi uniklo, chápu, dík.  :+
818566
Četl, jen mě "zvedlo" to přirovnání k ep. I (až III) protože viz co píšeš. Představa že v nějakém deníku respektovaný knižní autor přirovná tohle "veledílo" k I-III trilogii mě vyděsila *:D* *:D* Jo jakože "a to je panečku ten lepší tým od Disney" a ne jako hodnocení kvality? To mi uniklo, chápu, dík.  *:+*
818543
2 -1
reagují: duro
reagovat

Bobov fet

Tie deti na tych duhovych skutroch mali byt akoze co? Cool? Mal som im fandit? Prial som im skoru a bolestivu smrt. A spomenul som si na tento legendarny special
Hrdinsky ostavaju v meste, aby ochranili jeho obyvatelov (kde su??), ale len vdaka ich pritomnosti v podstate to mesto zdemoluju.
Taktika nula. Schovajme sa za vozidlo, ktore pri zasahu moze kedykolvek explodovat. Nevadi, ved aj tak budeme najprv celit cannon-fodderu a az potom na nas nasadia tazku techniku.
Utekajme pred paliacimi dronmi po ulici ako Japonci pred Godzilou, neva, ved aj tak strielaju do zeme niekolko metrov za nami.
Schovajme sa za stenu a niekolko minut po sebe strielajme ako v Naked Gun. Vylezme na vyvysene miesto so snajperkou, ale podme nou naslepo strielat do stitu dronu a uputajme tak jeho pozornost na kolegynu, ktora stoji vedla mna, aby mohla strielat po clenoch gangu.
Ta postava Amy Sedaris sa tam objavila naco? Aby tam priviedla Grogua? Ako komu pomohla? Mandovi, ktory odtial mohol kedykolvek odletiet jetpackom?
Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere, no offense. Krista jak ma to nasralo, akoze fakt.
818556
Tie deti na tych duhovych skutroch mali byt akoze co? Cool? Mal som im fandit? Prial som im skoru a bolestivu smrt. A spomenul som si [url=https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/29/article-1102498-02E900B4000005DC-233_224x333.jpg]na tento legendarny special[/url].  Hrdinsky ostavaju v meste, aby ochranili jeho obyvatelov (kde su??), ale len vdaka ich pritomnosti v podstate to mesto zdemoluju. Taktika nula. Schovajme sa za vozidlo, ktore pri zasahu moze kedykolvek explodovat. Nevadi, ved aj tak budeme najprv celit cannon-fodderu a az potom na nas nasadia tazku techniku. Utekajme pred paliacimi dronmi po ulici ako Japonci pred Godzilou, neva, ved aj tak strielaju do zeme niekolko metrov za nami. Schovajme sa za stenu a niekolko minut po sebe strielajme ako v [url=https://youtu.be/gne8v9aj45w?t=28]Naked Gun[/url]. Vylezme na vyvysene miesto so snajperkou, ale podme nou naslepo strielat do stitu dronu a uputajme tak jeho pozornost na kolegynu, ktora stoji vedla mna, [url=https://i.pinimg.com/originals/9b/fa/64/9bfa64a3edc4d83773b37c9141341370.gif]aby mohla strielat po clenoch gangu[/url]. Ta postava Amy Sedaris sa tam objavila naco? Aby tam priviedla Grogua? Ako komu pomohla? Mandovi, ktory odtial mohol kedykolvek odletiet jetpackom? Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere, no offense. Krista jak ma to nasralo, [url=https://www.youtube.com/watch?v=pelWIFRPifU&t=38s]akoze fakt[/url].
Bobov fet
8 -3
reagují: duro
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ty fotky jsou hodně super, mi se hodně líbí, ale asi budu jediný. Možná to bude tím, že ač čtenář předloh, nejsem zdaleka fanda Tolkienova díla, takže to neposuzuji tímto pohledem. Každopádně se těším, až kontury seriálové Středozemě uvidím rozpohybované. :+:+
818546
Ty fotky jsou hodně super, mi se hodně líbí, ale asi budu jediný. Možná to bude tím, že ač čtenář předloh, nejsem zdaleka fanda Tolkienova díla, takže to neposuzuji tímto pohledem. Každopádně se těším, až kontury seriálové Středozemě uvidím rozpohybované. *:+**:+*
818527
1 -8
reagovat
reaguje na: Gonzi
S Hawkeye to porovnávam, pretože je to "nadväzujúci" seriál na Disney+, takže je to po všetkých stránkach porovnateľná produkcia. Za mňa teda ich SW seriály omnoho lepšie ako tie marvelovské.

BTw., ak sa ti zdalo, že Bobu nekriticky obhajujem, asi si nečítal predchádzajúce príspevky v diskusii. Ja len tvrdím, že som sa obstojne bavil, aj keď to dokážem objektívne zhodnotiť ako "mess".

Epizódu I. mám s odstupom času celkom rád a celá prequelová trilógia je celkom desivá analógia nástupu fašistických síl v demokratickom prostredí, paralely sa dajú vidieť aj v súčasnej Európe.
818543
S Hawkeye to porovnávam, pretože je to "nadväzujúci" seriál na Disney+, takže je to po všetkých stránkach porovnateľná produkcia. Za mňa teda ich SW seriály omnoho lepšie ako tie marvelovské. BTw., ak sa ti zdalo, že Bobu nekriticky obhajujem, asi si nečítal predchádzajúce príspevky v diskusii. Ja len tvrdím, že som sa obstojne bavil, aj keď to dokážem objektívne zhodnotiť ako "mess". Epizódu I. mám s odstupom času celkom rád a celá prequelová trilógia je celkom desivá analógia nástupu fašistických síl v demokratickom prostredí, paralely sa dajú vidieť aj v súčasnej Európe.
818539
11 -1
reagují: Gonzi
reagovat

Boba Fett

Je to v podstatě Mandalorian 2.5 a žádný spin-off. Kdyby děj byl nezávislý, tak by se tohle dalo ignorovat, ale pro Mandaloriana je děj v posledních 3 epizodách klíčový a největší překvapení bylo, že nejlepší epizoda je bez Fetta a režijně se blýskla Bryce Dallas Howard a nejhorší 3 epizody i po režijní stránce měl na starosti Rodriguez.  Uvidíme, co Obi-Wan.
818540
Je to v podstatě Mandalorian 2.5 a žádný spin-off. Kdyby děj byl nezávislý, tak by se tohle dalo ignorovat, ale pro Mandaloriana je děj v posledních 3 epizodách klíčový a největší překvapení bylo, že nejlepší epizoda je bez Fetta a režijně se blýskla Bryce Dallas Howard a nejhorší 3 epizody i po režijní stránce měl na starosti Rodriguez.  Uvidíme, co Obi-Wan.
Boba Fett
8 0
reagovat
Tak to bych neřekl. Lidi s oblibou kopou do Ep. I, ale ta nám přinesla: pod racing, planetu s životem na povrchu a pod vodou, rasu gunganů, ponorky, podvodní město, podvodní monstra, armády mechů, droideky, celý naboo vizuál, darth maula, hudbu darth maula, meč darth maula :D... (a samozřejmě duel s Darth Maulem). Beru že to šlo natočit víc dospěle, ale ta přidaná hodnota tam je, pokud ji chceš hledat.

Bobův fet namísto toho přináší pouze fan service a ochotnické divadlo. Tvé dceři se to možná líbí, ale problém je, že z toho vyroste (nevěřím že si to za 15 let pustí znovu a řekne si, to je fakt parádní dílo).
Stejně tak je nefér tvé srovnávání s Hawkeyem (např). Ne protože jsem jej neviděl, ale protože nevím proč bych si měl vybrat to nejhorší co teď je v TV a srovnávat s tím. Můžu to vesele srovnávat s Daredevilem či Punisherem. Můžu to srovnávat s Mayor of Kingstown (který v SW kulisách mohl být mnohem lepší Boba btw). Můžu to srovnávat s Arcane... můžu si vybrat skoro cokoli a Boba zůstane zdrceně ležet na zemi (pokud si sundám "je to SW" růžové brýle samozřejmě).

Zkus se "objektivně" zamyslet nad tím, co tam opravdu funguje, za co bys to pochválil, kde by si mohly jiné seriály vzít příklad a co je jen fan service a IMHO ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem. Jediné, co mají zvládnuté na jedničku je "look and feel" Star Wars.
818539
Tak to bych neřekl. Lidi s oblibou kopou do Ep. I, ale ta nám přinesla: pod racing, planetu s životem na povrchu a pod vodou, rasu gunganů, ponorky, podvodní město, podvodní monstra, armády mechů, droideky, celý naboo vizuál, darth maula, hudbu darth maula, meč darth maula *:D*... (a samozřejmě duel s Darth Maulem). Beru že to šlo natočit víc dospěle, ale ta přidaná hodnota tam je, pokud ji chceš hledat. Bobův fet namísto toho přináší pouze fan service a ochotnické divadlo. Tvé dceři se to možná líbí, ale problém je, že z toho vyroste (nevěřím že si to za 15 let pustí znovu a řekne si, to je fakt parádní dílo). Stejně tak je nefér tvé srovnávání s Hawkeyem (např). Ne protože jsem jej neviděl, ale protože nevím proč bych si měl vybrat to nejhorší co teď je v TV a srovnávat s tím. Můžu to vesele srovnávat s Daredevilem či Punisherem. Můžu to srovnávat s Mayor of Kingstown (který v SW kulisách mohl být mnohem lepší Boba btw). Můžu to srovnávat s Arcane... můžu si vybrat skoro cokoli a Boba zůstane zdrceně ležet na zemi (pokud si sundám "je to SW" růžové brýle samozřejmě). Zkus se "objektivně" zamyslet nad tím, co tam opravdu funguje, za co bys to pochválil, kde by si mohly jiné seriály vzít příklad a co je jen fan service a IMHO ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem. Jediné, co mají zvládnuté na jedničku je "look and feel" Star Wars.
818505
9 0
reagují: HAL, duro
reagovat

Bob fett

Strašně špatný.. Většinu dílů na to nadávám a od finále sem čekal něco čím se to vykoupí.. No dostal sem pravej opak, ty největší debility a hovna už tady padly.. Ale kua jak to že to nedostává hate všude možně? Na netu padaj hesla jako fantazie, epické.. Jako rly ? Čert Vem že to je debilní že třeba po nich někdo střílí a netrefi je když v minulém díle si pár klonaku namaze na chleba tři rytíře jedi:) ale vždyť je to nuda k posrani! Krom hudby a vizualu to nemá nic, vůbec nic a třetí serku manda vynechám 
818538
Strašně špatný.. Většinu dílů na to nadávám a od finále sem čekal něco čím se to vykoupí.. No dostal sem pravej opak, ty největší debility a hovna už tady padly.. Ale kua jak to že to nedostává hate všude možně? Na netu padaj hesla jako fantazie, epické.. Jako rly ? Čert Vem že to je debilní že třeba po nich někdo střílí a netrefi je když v minulém díle si pár klonaku namaze na chleba tři rytíře jedi:) ale vždyť je to nuda k posrani! Krom hudby a vizualu to nemá nic, vůbec nic a třetí serku manda vynechám 
Bob fett
4 -1
reagovat
Bude seriálový LOTR ještě horší než Zaklínač? 
818537
Bude seriálový LOTR ještě horší než Zaklínač? 
2 -6
reagovat
Nejhorší na tom je, že oproti té fotce se stromy a elfem to ve mně nevyvolalo žádný wow pocit ani natěšenost. Jak psal kámoš vypadá to jak dobrej cosplay prohnanej photoshopem. Doteď jsem byl optimista ale tyhle fotky zklamání :-
818536
Nejhorší na tom je, že oproti té fotce se stromy a elfem to ve mně nevyvolalo žádný wow pocit ani natěšenost. Jak psal kámoš vypadá to jak dobrej cosplay prohnanej photoshopem. Doteď jsem byl optimista ale tyhle fotky zklamání *:-*
6 -2
reagovat
LOTR fotky, to je taková těžká fantasy, že i u trpaslíků, kteří pobývají většinu času v podzemí bez slunečního svitu, se může vyskytnout zvýšená hladina melaninu v kůži :D8)
818534
LOTR fotky, to je taková těžká fantasy, že i u trpaslíků, kteří pobývají většinu času v podzemí bez slunečního svitu, se může vyskytnout zvýšená hladina melaninu v kůži *:D**8)*
7 -2
reagovat

Boba Fett poslední dil

Mě to spíš přišlo jako pro pár dolarů navíc nebo Butch casidy a Sundance Kid a tak nějak i Nesmiřitelní (finální souboj) . Spíš než na mafiánskou tématiku se jede podle starých westernů 
818533
Mě to spíš přišlo jako pro pár dolarů navíc nebo Butch casidy a Sundance Kid a tak nějak i Nesmiřitelní (finální souboj) . Spíš než na mafiánskou tématiku se jede podle starých westernů 
Boba Fett poslední dil
2 0
reagovat
Já nechápu proč z něj opravdu neudělali jen postavu v pozadí, za kterou všechen špinavý business řeší jeho henchmeni. Do té role kterou tu zaujal, jeho věku (a hereckým a fyzickým schopnostem), a směru kterým se tady ze začátku snad chtěli vydat by to sedělo víc... a ručně by si to šel vyříkat třeba až s Cad Banem na konci bo je to osobní a zná se s ním celý život, kde by v souboji ukázal že je pořád badass.
Tajemný a odtažitý nemůže být když je v každém druhém záběru (krom dílu kde není vůbec)
818532
Já nechápu proč z něj opravdu neudělali jen postavu v pozadí, za kterou všechen špinavý business řeší jeho henchmeni. Do té role kterou tu zaujal, jeho věku (a hereckým a fyzickým schopnostem), a směru kterým se tady ze začátku snad chtěli vydat by to sedělo víc... a ručně by si to šel vyříkat třeba až s Cad Banem na konci bo je to osobní a zná se s ním celý život, kde by v souboji ukázal že je pořád badass. Tajemný a odtažitý nemůže být když je v každém druhém záběru (krom dílu kde není vůbec)
818521
6 -1
reagovat
Černochy a Pána Prstenů dnes řeší South Park :))
818531
Černochy a Pána Prstenů dnes řeší South Park *:))*
818527
5 -1
reagovat
Těžko z toho něco usuzovat. Ale pocit "tohle chci okamžitě vidět" se fakt nedostavil. U toho "elfa" jsem dostal regulérní záchvat smíchu. :D Ale je potřeba si na to prostě zvyknout a nedělat z toho zbytečně drama, staré časy se stejně nevrátí.
818530
Těžko z toho něco usuzovat. Ale pocit "tohle chci okamžitě vidět" se fakt nedostavil. U toho "elfa" jsem dostal regulérní záchvat smíchu. *:D* Ale je potřeba si na to prostě zvyknout a nedělat z toho zbytečně drama, staré časy se stejně nevrátí.
818527
3 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
To jsou Strážci vesmíru:D
818528
To jsou Strážci vesmíru*:D*
818525
2 0
reagovat
A první fotky z Pána prstenů nechcete řešit? Opálený elf, paní s Vánočkou na hlavě, Tormund 2 a "nejsem Annabelle Vallis a Bradley Cooper?"
Jak moc je to ok ať posoudí fanoušci knih.
818527
A první fotky z Pána prstenů nechcete řešit? Opálený elf, paní s Vánočkou na hlavě, Tormund 2 a "nejsem Annabelle Vallis a Bradley Cooper?" Jak moc je to ok ať posoudí fanoušci knih.
8 0
reagují: CAPS_LOCK, HAL, Sigi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se