Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12141 - 12160 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
All good. Just teasin' ;)
818695
All good. Just teasin' *;)*
818678
1 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
Aj mne už tá partia bolestne chýba. 
818688
Aj mne už tá partia bolestne chýba. 
818679
7 0
reagovat
Tvl mě ten Netflix začíná srat... Docela jsem se těšil na Neskutečnou Annu, ale oni musí každý díl dát skoro na hodinu a deset minut a závěrečný v délce celovečerního filmu. 
Pokud to nebude něco z ranku Dámského gambitu, tak u toho nebudu trávit 10 hodin.
Méně je někdy fakt více.
818682
Tvl mě ten Netflix začíná srat... Docela jsem se těšil na Neskutečnou Annu, ale oni musí každý díl dát skoro na hodinu a deset minut a závěrečný v délce celovečerního filmu.  Pokud to nebude něco z ranku Dámského gambitu, tak u toho nebudu trávit 10 hodin. Méně je někdy fakt více.
4 -1
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Orville! Prečo všetci zabúdajú na Orville?!? Pre mňa najočakávanejšia vec pre tento rok 
818679
Orville! Prečo všetci zabúdajú na Orville?!? Pre mňa najočakávanejšia vec pre tento rok 
818675
9 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: verbst
:D on ten wall of text tak asi nepůsobí, ale já se to fakt snažil napsat celkem klidně... dám si nicméně pohov, nestojí to ani za ty písmenka tady...
818678
*:D* on ten wall of text tak asi nepůsobí, ale já se to fakt snažil napsat celkem klidně... dám si nicméně pohov, nestojí to ani za ty písmenka tady...
818673
6 0
reagují: verbst
reagovat
I když do_oda v učitých věcech popíchnu, tak tady s ním ohledně Fetta souhlasím. Fetta se prostě může tvářit badass, ale žádné badass činy nedělá, ten gang byl trapný a cringe hodně. A když seriál pojmenuji po hlavním hrdinovi, který v druhé půlce víceméně absentuje, tak to špatně.  Celý tenhle děj ohledně Fetta se mohl v pohodě začlenit do třetí řady Mandaloriana a vůbec nic by se nestalo.
818676
I když do_oda v učitých věcech popíchnu, tak tady s ním ohledně Fetta souhlasím. Fetta se prostě může tvářit badass, ale žádné badass činy nedělá, ten gang byl trapný a cringe hodně. A když seriál pojmenuji po hlavním hrdinovi, který v druhé půlce víceméně absentuje, tak to špatně.  Celý tenhle děj ohledně Fetta se mohl v pohodě začlenit do třetí řady Mandaloriana a vůbec nic by se nestalo.
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mě by zajímalo, které scifi, fantasy seriály myslíš co vznikají za posledních pár let. Nad tyto SW seriály (Mandalorina, Boba) mám vysoko samozřejmě "The Expanse" a GoT, ale pak už mě toho moc nenapadá.
818675
Mě by zajímalo, které scifi, fantasy seriály myslíš co vznikají za posledních pár let. Nad tyto SW seriály (Mandalorina, Boba) mám vysoko samozřejmě "The Expanse" a GoT, ale pak už mě toho moc nenapadá.
818670
3 -2
reagují: SteKi
reagovat
do_Od kdykoliv se zmíní seriály ze světa SW... 
Kámo, klid. Nádech. Výdech.
818673
[url=https://i.imgflip.com/1tx61o.jpg][b]do_Od[/b][/url] kdykoliv se zmíní seriály ze světa SW...  Kámo, klid. [url=https://www.youtube.com/watch?v=LTGdAGPDBpo&ab_channel=JasonSweeney]Nádech. Výdech.[/url]
5 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: duro
Ale tvle, to je snad jasný, že se to lidem líbí. Má to 76 %, takže se asi najde dost lidí s tak strašně nízkými nároky na Star Wars, že jim stačí, když je to ve známých kulisách, mihne se tam digitální Luke (u kterýho se ani neobtěžovali říct Hamillovi o dabing, ale radši to dali umělé inteligenci), Baby Yoda a třetina seriálu je o Mandalorianovi, jehož vlastní seriál je maximálně tak na úrovni Hvězdné brány, ale tady má aspoň jednu lehce nadprůměrnou epizodu, aby prostě skákali nadšením, dávali tomu pět hvězd a psali jak je to strašně EPICKÉ a COOLERVOUCÍ. Přitom ti lidi zjevně vůbec netuší, jak kvalitní seriály dneska vznikaj, a to si piš, že to jsou ti samí lidi, co pak jdou a řeknou, že Venom je jejich nejoblíbenější superhrdina. Takže sorry, ale to, že se to líbí tvé 12leté dceři, mě nejenže nepřekvapuje, ale naopak dráždí, protože znova zdůrazňuji, Boba Fett dlouhé roky patřil mezi ikony celé té ságy, byla to badass postava a fakt mě nenapadá, kdo jiný už by si zasloužil špinavý, drsný, klidně i ten westernový příběh s nějakou kloudnou akcí a vybroušenými dialogy. Místo toho jsme dostali naprosto amatérský cirkus, v němž hlavní hrdina je starý páprda, co půlku času stráví v plenkách, mlčky, tupým civěním, nebo (moje oblíbené) navrhováním postupu, jenom aby ho následně někdo opravil, a on okamžitě přijal cizí plán. Ta postava nemá žádné směřování, je impotentní jak po akční stránce, tak po nějaké jednací. Backstory s Tuskarama byla zaprvé nudná jak hovno a zadruhé naprosto generická šablonovitá revenge zápletka, ta rádoby snaha o převzetí impéria po Jabbovi naprosto směšná, v podstatě šel jednou vybrat peníze do kantýny a to bylo vše. To. Bylo. Vše. Pak naverboval Žraločáka s Lava Girl a zase se klidil do prdele. A to byl děj tří epizod. To, že v poslední epizodě se pak dějou vyložený píčoviny, nebo že spin-off maže konec jinýho seriálu, raději ani nekomentuju. Jako sorry? Jestli tohle někoho naplňuje, tak mi ho je fakt líto. A jestli tohle někdo považuje za adekvátní příspěvek do toho hranýho univerza, nedejbože za adekvátní zpracování obávaného záporáka po tom, co vylezl ze Sarlacca, tak je fakt mimo a nebo má ty nejtlustší růžový brejle na světě. A nevím jestli to tu někdo srovnával se Skrytou hrozbou nebo ne, ale minimálně mě osobně to donutilo přehodnotit svůj postoj k tomu, co jsou špatné a co dobré Star Wars. Protože v porovnání s tímhle dnem mi i ta Skrytý hrozba, i ten Solo, i ta devátá epizoda, přijdou jako veledíla. A úplně nejsmutnější na tom je, že o tom vůbec musíme diskutovat.
818670
Ale tvle, to je snad jasný, že se to lidem líbí. Má to 76 %, takže se asi najde dost lidí s tak strašně nízkými nároky na Star Wars, že jim stačí, když je to ve známých kulisách, mihne se tam digitální Luke (u kterýho se ani neobtěžovali říct Hamillovi o dabing, ale radši to dali umělé inteligenci), Baby Yoda a třetina seriálu je o Mandalorianovi, jehož vlastní seriál je maximálně tak na úrovni Hvězdné brány, ale tady má aspoň jednu lehce nadprůměrnou epizodu, aby prostě skákali nadšením, dávali tomu pět hvězd a psali jak je to strašně EPICKÉ a COOLERVOUCÍ. Přitom ti lidi zjevně vůbec netuší, jak kvalitní seriály dneska vznikaj, a to si piš, že to jsou ti samí lidi, co pak jdou a řeknou, že Venom je jejich nejoblíbenější superhrdina. Takže sorry, ale to, že se to líbí tvé 12leté dceři, mě nejenže nepřekvapuje, ale naopak dráždí, protože znova zdůrazňuji, Boba Fett dlouhé roky patřil mezi ikony celé té ságy, byla to badass postava a fakt mě nenapadá, kdo jiný už by si zasloužil špinavý, drsný, klidně i ten westernový příběh s nějakou kloudnou akcí a vybroušenými dialogy. Místo toho jsme dostali naprosto amatérský cirkus, v němž hlavní hrdina je starý páprda, co půlku času stráví v plenkách, mlčky, tupým civěním, nebo (moje oblíbené) navrhováním postupu, jenom aby ho následně někdo opravil, a on okamžitě přijal cizí plán. Ta postava nemá žádné směřování, je impotentní jak po akční stránce, tak po nějaké jednací. Backstory s Tuskarama byla zaprvé nudná jak hovno a zadruhé naprosto generická šablonovitá revenge zápletka, ta rádoby snaha o převzetí impéria po Jabbovi naprosto směšná, v podstatě šel jednou vybrat peníze do kantýny a to bylo vše. To. Bylo. Vše. Pak naverboval Žraločáka s Lava Girl a zase se klidil do prdele. A to byl děj tří epizod. To, že v poslední epizodě se pak dějou vyložený píčoviny, nebo že spin-off maže konec jinýho seriálu, raději ani nekomentuju. Jako sorry? Jestli tohle někoho naplňuje, tak mi ho je fakt líto. A jestli tohle někdo považuje za adekvátní příspěvek do toho hranýho univerza, nedejbože za adekvátní zpracování obávaného záporáka po tom, co vylezl ze Sarlacca, tak je fakt mimo a nebo má ty nejtlustší růžový brejle na světě. A nevím jestli to tu někdo srovnával se Skrytou hrozbou nebo ne, ale minimálně mě osobně to donutilo přehodnotit svůj postoj k tomu, co jsou špatné a co dobré Star Wars. Protože v porovnání s tímhle dnem mi i ta Skrytý hrozba, i ten Solo, i ta devátá epizoda, přijdou jako veledíla. A úplně nejsmutnější na tom je, že o tom vůbec musíme diskutovat.
818658
5 -13
reagují: KarelR, Ravenhorn
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Presne. Pozrel som si zopár tých dobrodružnejších dielov, hlavne Treasure of the Peacock's Eye, ktorý je asi najbližšie k duchu "dospelých" jonesoviek, ale ani to sa už veľmi nedalo. Celkom obstojný diel je ešte Daredevils of the Desert s mladým Danielom Craigom a ňuňu Zetou-Jones. V každom prípade, hudba je super. :)
818664
Presne. Pozrel som si zopár tých dobrodružnejších dielov, hlavne Treasure of the Peacock's Eye, ktorý je asi najbližšie k duchu "dospelých" jonesoviek, ale ani to sa už veľmi nedalo. Celkom obstojný diel je ešte Daredevils of the Desert s mladým Danielom Craigom a ňuňu Zetou-Jones. V každom prípade, hudba je super. *:)*
818661
4 -1
reagovat
Já se to před pár měsíci snažil nakoukat a moc se to nedalo. Škoda, některé díly byly kino áčkové. Ale někdy uf, i na televizi málo a někdy u druhého třetího dílu jsem to zabodnul. :)
818661
Já se to před pár měsíci snažil nakoukat a moc se to nedalo. Škoda, některé díly byly kino áčkové. Ale někdy uf, i na televizi málo a někdy u druhého třetího dílu jsem to zabodnul. :)
818660
3 -2
reagovat
Na inú tému - počúvam k písaniu soundtracky z Mladého Indianu Jonesa a sú to skvostné záležitosti. Hlavne tie časti, ktoré zložil Joel McNeely, napríklad hudba k časti Phantom Train of Doom je možno aj nápaditejšia a zábavnejšia než to, čo na staré kolená skladá pán Williams.
818660
Na inú tému - počúvam k písaniu soundtracky z Mladého Indianu Jonesa a sú to skvostné záležitosti. Hlavne tie časti, ktoré zložil Joel McNeely, napríklad hudba k časti Phantom Train of Doom je možno aj nápaditejšia a zábavnejšia než to, čo na staré kolená skladá pán Williams.
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale veď samozrejme! Boha už. :D Ja som to predsa najprv napísal len ako taký fórik a žmurknutie, že možno to iba starecky nechápeme, lebo mám doma dôkaz, že istí diváci sú tými Mandoverse seriálmi nadšení, podobne ako to bolo pri prequeloch. Ty si z toho vyrobil, že porovnávam Fetta s Epizódou I. a teraz tu z toho ešte rozvíjaš tieto samozrejmosti. Mier!

Ešte som si spomenul, ako všetci zo začiatku tyčkovali na Clone Wars, hlavne ten film a spočiatku aj seriál. Dnes je z toho milovaná a dôležitá súčasť kánonu a trebárs Ahsoka sa pohybuje na popredných miestach medzi obľúbenými rytiermi Jedi. Tak si nechávam priestor na to, že aj Mando a Boba bez ohľadu na svoje nedostatky budú zrejme obľúbenou súčasťou kánonu a dôležitými míľnikmi v celkovej ságe. A možno nie, ja neviem, len som tu predostieral, ako sa menia generácie divákov SW a ich vnímanie celej ságy.
818658
Ale veď samozrejme! Boha už. *:D* Ja som to predsa najprv napísal len ako taký fórik a žmurknutie, že možno to iba starecky nechápeme, lebo mám doma dôkaz, že istí diváci sú tými Mandoverse seriálmi nadšení, podobne ako to bolo pri prequeloch. Ty si z toho vyrobil, že porovnávam Fetta s Epizódou I. a teraz tu z toho ešte rozvíjaš tieto samozrejmosti. Mier! Ešte som si spomenul, ako všetci zo začiatku tyčkovali na Clone Wars, hlavne ten film a spočiatku aj seriál. Dnes je z toho milovaná a dôležitá súčasť kánonu a trebárs Ahsoka sa pohybuje na popredných miestach medzi obľúbenými rytiermi Jedi. Tak si nechávam priestor na to, že aj Mando a Boba bez ohľadu na svoje nedostatky budú zrejme obľúbenou súčasťou kánonu a dôležitými míľnikmi v celkovej ságe. A možno nie, ja neviem, len som tu predostieral, ako sa menia generácie divákov SW a ich vnímanie celej ságy.
818632
7 0
reagují: do_Od
reagovat
Ještě k Reacherovi se vrátím:

Je to stejně stupidní a bezmyšlenkovitě zábavné jako předloha... takže vlastně dobrá adaptace. A jak jsou zbytečně dlouhé i ty knihy, tak stejným neduhem trpí i tohle - pořád bezbolestně stravitelná jednohubka, ale větší nahuštěnost do míň dílů by tomu jen prospěla.

Cruise každopádně dokázal dostat Reachera ve svém filmu do o dost větších výšin, i když je to trpaslík, a vůbec mnohem víc normální člověk než Reacher tady - který je tak dokonalý že nejspíš dokáže i chodit po vodě a léčit rakovinu dotekem. Ne že by lidi léčil, on je místo toho zvesela fraguje a to takovým stylem že to místy připomíná až Coenovky, což je hezké.

A tenhle Reacher má zas jako sidekicka Guillermo z What We Do in the Shadows a roztomilou a evidentně velmi nadrženou policajtku, takže taky dobrý. 7/10

EDIT: Právě jsem zjistil že Cruise natočil se Zwickem i zřejmě mnohem horší dvojku. LOL, to jsem úplně vytěsnil.
818635
Ještě k [b]Reacherovi [/b]se vrátím: Je to stejně stupidní a bezmyšlenkovitě zábavné jako předloha... takže vlastně dobrá adaptace. A jak jsou zbytečně dlouhé i ty knihy, tak stejným neduhem trpí i tohle - pořád bezbolestně stravitelná jednohubka, ale větší nahuštěnost do míň dílů by tomu jen prospěla. Cruise každopádně dokázal dostat Reachera ve svém filmu do o dost větších výšin, i když je to trpaslík, a vůbec mnohem víc normální člověk než Reacher tady - který je tak dokonalý že nejspíš dokáže i chodit po vodě a léčit rakovinu dotekem. Ne že by lidi léčil, on je místo toho zvesela fraguje a to takovým stylem že to místy připomíná až Coenovky, což je hezké. A tenhle Reacher má zas jako sidekicka Guillermo z What We Do in the Shadows a roztomilou a evidentně velmi nadrženou policajtku, takže taky dobrý. 7/10 EDIT: Právě jsem zjistil že Cruise natočil se Zwickem i zřejmě mnohem horší dvojku. LOL, to jsem úplně vytěsnil.
3 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
"ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem"
To je ale půlka seriálu a další čtvrtinu zabírá Mando ;)

Ta nekonzistence kvality Fettovi ubližuje hodně, ale vyčítat mu zrovna blbosti v ději s odkazováním se na E1... no nevím :D 
Akorát u E1 a E2 se ty hrozné hovadiny v nich rozebírají už přes dvacet let, tak už to vyvanulo, plus to tehdy zakrylo okouzlení technologií což ti teď televize nedá. A jsou v nich momenty které jsou bez debaty boží. Jenže, ono se snadno nostalgicky vzpomíná na bitku s Maulem, ale vedle ní tam probíhalo i retardované blbnutí Gunganů s Droidy, nebo ve dvojce zas arkádová hopsačka v droid factory. 

Btw ze zpětného pohledu mě na prequelech nejvíc štve to že se Lucas nedokázat rozhodnout jestli chce točit pro děti, a nebo pro dospělé. A tak jsou tam Gungani, prdění a romance primitivní až to bolí, a vedle toho se dlouze řeší politika, válka a fašismus. Je to škoda.
818634
"ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem" To je ale půlka seriálu a další čtvrtinu zabírá Mando *;)* Ta nekonzistence kvality Fettovi ubližuje hodně, ale vyčítat mu zrovna blbosti v ději s odkazováním se na E1... no nevím *:D*  Akorát u E1 a E2 se ty hrozné hovadiny v nich rozebírají už přes dvacet let, tak už to vyvanulo, plus to tehdy zakrylo okouzlení technologií což ti teď televize nedá. A jsou v nich momenty které jsou bez debaty boží. Jenže, ono se snadno nostalgicky vzpomíná na bitku s Maulem, ale vedle ní tam probíhalo i retardované blbnutí Gunganů s Droidy, nebo ve dvojce zas arkádová hopsačka v droid factory.  [spoiler]Btw ze zpětného pohledu mě na prequelech nejvíc štve to že se Lucas nedokázat rozhodnout jestli chce točit pro děti, a nebo pro dospělé. A tak jsou tam Gungani, prdění a romance primitivní až to bolí, a vedle toho se dlouze řeší politika, válka a fašismus. Je to škoda.[/spoiler]
818539
5 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Postava Ruby je IMHO jedno z mála pozitiv. Maeve se točí pořád v kruhu, někomu věří, ten ji zradí. S Otisem také pořád dokola, neustálý build up, který nikam nevede. A zápletka se stáží v zahraničí je v podstatě to samé jako ve druhé řadě s quiz teamem. Přijde mi, že scénaristé si s ní absolutně neví rady.
818633
Postava Ruby je IMHO jedno z mála pozitiv. Maeve se točí pořád v kruhu, někomu věří, ten ji zradí. S Otisem také pořád dokola, neustálý build up, který nikam nevede. A zápletka se stáží v zahraničí je v podstatě to samé jako ve druhé řadě s quiz teamem. Přijde mi, že scénaristé si s ní absolutně neví rady.
818631
1 -1
reagovat
Dlouho jsem nevěděl jak na to reagovat, protože mám trochu pocit, že tě zrovna tady a teď chápu víc, než se chápeš sám :D:D:D

"I sračka si najde své diváky" a "někomu se to může strašně moc líbit" platí úplně o všem.
"Nechápeme to jako staří mazáci" / "nejsme cílovka" platí u otázek vkusu, ne kvality.

Pročež se nabízí otázka, proč to píšeš.
IMHO je to vnitřní rozpor, protože to objektivně vnímáš jako sračku, ale subjektivně se rád koukáš na SW vesmír a megasubjektivně jsi nadšený, že máš něco na co se můžeš dívat s dcerou :+ (ta má má teprve 9. měsíců, takže zatím jen tiše závidím ;)). To tě pak trochu žene k jisté "obhajobě bokem", kdy za "je to sračka" druhým dechem dodáš "ale někomu se to líbí".
Mno a já pak cítím, že to trochu podrývá tvoji negativní kritiku a zbytečně reaguju, protože mě pro změnu vytriggerovala EP1, kterou tady hájím kudy chodím a tedy mě to přirovnání, jakkoli okrajové, uráží :D.

Čímž chci říct, že je to jen klasická ztráta nuancí mezi klávesnicí a monitorem ?)

PS: tenhle koment jsem nevěděl jak postavit cca hodinu, takže až si jej během 10s přečteš a pochopíš úplně jinak než jsem zamýšlel, tak mě nasereš :D

PPS: část o tom, že jsem Wild Wild West viděl ve 12 a bavilo mě to jsem vypustil úplně. Ale viděl. A bavilo :D
818632
Dlouho jsem nevěděl jak na to reagovat, protože mám trochu pocit, že tě zrovna tady a teď chápu víc, než se chápeš sám *:D**:D**:D* "I [i]sračka si najde své diváky[/i]" a [i]"někomu se to může strašně moc líbit"[/i] platí úplně o všem. [i]"Nechápeme to jako staří mazáci"[/i] / [i]"nejsme cílovka"[/i] platí u otázek vkusu, ne kvality. Pročež se nabízí otázka, proč to píšeš. [spoiler]IMHO je to vnitřní rozpor, protože to objektivně vnímáš jako sračku, ale subjektivně se rád koukáš na SW vesmír a megasubjektivně jsi nadšený, že máš něco na co se můžeš dívat s dcerou *:+* (ta má má teprve 9. měsíců, takže zatím jen tiše závidím *;)*).[/spoiler] To tě pak trochu žene k jisté "obhajobě bokem", [b]kdy za [i]"je to sračka"[/i] druhým dechem dodáš [i]"ale někomu se to líbí"[/i][/b]. Mno a já pak cítím, že to trochu podrývá tvoji negativní kritiku a zbytečně reaguju, protože mě pro změnu vytriggerovala EP1, kterou tady hájím kudy chodím a tedy mě to přirovnání, jakkoli okrajové, uráží *:D*. Čímž chci říct, že je to jen klasická ztráta nuancí mezi klávesnicí a monitorem *?)* PS: tenhle koment jsem nevěděl jak postavit cca hodinu, takže až si jej během 10s přečteš a pochopíš úplně jinak než jsem zamýšlel, tak mě nasereš *:D* PPS: část o tom, že jsem Wild Wild West viděl ve 12 a bavilo mě to jsem vypustil úplně. Ale viděl. A bavilo *:D*
818618
5 0
reagovat
reaguje na: Jardus
Já na to koukal a libilo se mi to vic jak druha.
Treba to, co predvedli s postavou Ruby, bylo super. A Maeve ma taky porad svoje kouzlo :)
818631
Já na to koukal a libilo se mi to vic jak druha. Treba to, co predvedli s postavou Ruby, bylo super. A Maeve ma taky porad svoje kouzlo :)
818630
6 -2
reagují: Jardus
reagovat

Sex Education S3

Sorry, že vám tady vstupuju do debaty o BF, ale nekoukal někdo náhodou na třetí řadu Sex Education? To je tak neskutečný shit, že ani nevím, kde mám začít a jestli o tom mám vůbec psát. Jsem teda zatím u pátého dílu.
- Neskutečně předvídavý a klišoidní děj, nová ředitelka, uniformy, konec progresivní sexuální výchovy, atd. Wow, to je teda něco. Navíc ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud by v současné Británii předváděla ředitelka to, co tady, tak se hned rozjede cancel culture a ve školství si už neškrtne. To nic nemění na tom, že ji fandím :D
- Strašně moc postav, ale bohužel víc jak polovina je totálně vyčerpaná a už se fakt nemá kam posunout. Zajímavé je tak možná trauma Aimee, Ruby a Adam. Vztah Otis s Maeve je už pouhé cringe motání v kruhu. A to že by Maeve odpustila Isaacovi, když byla do Otise zamilovaná je totální bullshit.
- Scénář je strašně líný, plný berliček, jeden příklad za všechny - Otis a Maeve ve Francii, zrovna je dva zapomeneme na benzínce, zrovna oni dva si oba nechají mobil v autobuse a zrovna když se líbají, tak se autobus (neslyšitelně, nejspíš na baterky) pro ně vrátí a osvítí je.
- Spousta věcí z minulých řad je totálně zapomenuta ( ve stylu "Dany kind of a forgot about the iron fleet") - Jackson a selfharm, možná i sebevražedné myšlenky, vztah Adama a Oly,...
- Upřímně by mě zajímalo jak non-binary lidi vnímají Cal, protože to je typický případ toho, kdy vaše rasa/sexuální orientace představuje celou vaší osobnost.
- No a v neposlední řadě ti herci vypadají prostě na 30 a úplně u toho vidím scénu ze Scary Movie, jak se hlavní představitelé smějí, že by je hráli ve filmu dospělí lidé místo středoškoláků.
818630
Sorry, že vám tady vstupuju do debaty o BF, ale nekoukal někdo náhodou na třetí řadu Sex Education? To je tak neskutečný shit, že ani nevím, kde mám začít a jestli o tom mám vůbec psát. Jsem teda zatím u pátého dílu. [spoiler]- Neskutečně předvídavý a klišoidní děj, nová ředitelka, uniformy, konec progresivní sexuální výchovy, atd. Wow, to je teda něco. Navíc ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud by v současné Británii předváděla ředitelka to, co tady, tak se hned rozjede cancel culture a ve školství si už neškrtne. To nic nemění na tom, že ji fandím *:D* - Strašně moc postav, ale bohužel víc jak polovina je totálně vyčerpaná a už se fakt nemá kam posunout. Zajímavé je tak možná trauma Aimee, Ruby a Adam. Vztah Otis s Maeve je už pouhé cringe motání v kruhu. A to že by Maeve odpustila Isaacovi, když byla do Otise zamilovaná je totální bullshit. - Scénář je strašně líný, plný berliček, jeden příklad za všechny - Otis a Maeve ve Francii, zrovna je dva zapomeneme na benzínce, zrovna oni dva si oba nechají mobil v autobuse a zrovna když se líbají, tak se autobus (neslyšitelně, nejspíš na baterky) pro ně vrátí a osvítí je. - Spousta věcí z minulých řad je totálně zapomenuta ( ve stylu "Dany kind of a forgot about the iron fleet") - Jackson a selfharm, možná i sebevražedné myšlenky, vztah Adama a Oly,... - Upřímně by mě zajímalo jak non-binary lidi vnímají Cal, protože to je typický případ toho, kdy vaše rasa/sexuální orientace představuje celou vaší osobnost. - No a v neposlední řadě ti herci vypadají prostě na 30 a úplně u toho vidím scénu ze Scary Movie, jak se hlavní představitelé smějí, že by je hráli ve filmu dospělí lidé místo středoškoláků.[/spoiler]
Sex Education S3
4 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
:D:D:D
Som rad, ze sme sa pochopili a ze si to nevzal "osobne" na tvoju dceru, ale na vseobecnu skupinu divakov, o ktorych pises - deti.
818629
*:D**:D**:D* Som rad, ze sme sa pochopili a ze si to nevzal "osobne" na tvoju dceru, ale na vseobecnu skupinu divakov, o ktorych pises - deti.
818617
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se