Peacemaker s01
Veľmi milé prekvapenie po biednych traileroch, Gunnov štýl mi celkovo sadol, sedí mi v tomto štýle tvorby dokonca viac ako v GotG, samozrejme nie v každom prípade mi jeho humor sadol, ale vo väčšine áno, hudba úplne top (s Peacemakerom máme podobný vkus ) na čele s titulnou pesničkou a scénkou, chémia medzi postavami je perfektná, správanie postáv, ich motivácie a charakterové oblúky dávajú zmysel, logicky aj herecké výkony boli veľmi dobré. CGI veľmi efektne využité, Favreau s Fillonim by sa mohli inšpirovať... Veľmi milo som prekvapený najmä z dramatickej linky a výkonu Johna Cenu, myslím, že dal do toho všetko čo mal v sebe, ako som už písal o Gadotke v Smrti na Níle, nie je to oscarový herec, ale dal do toho to srdiečko a to sa počíta, nemusí zas byť každý DiCaprio. Jedinú výtku mám akurát k tomu, že linka s Robertom Patrickom mohla byť ešte trochu viac rozvinutá, jeden diel navyše by tomu možno ešte prospel, ale niečo mi hovorí, že ešte nepovedal posledné slovo Každopádne sa teším na 2. sériu a aj na ďalšie jeho prípadné projekty z toho univerza, kľudne by som mu zveril aj filmú JL 2 Za mňa spokojných 9/10 a #ExpandTheGunnVerse
reagovat
|