Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12001 - 12020 Napsat příspěvek

Peacemaker s01

Veľmi milé prekvapenie po biednych traileroch, Gunnov štýl mi celkovo sadol, sedí mi v tomto štýle tvorby dokonca viac ako v GotG, samozrejme nie v každom prípade mi jeho humor sadol, ale vo väčšine áno, hudba úplne top (s Peacemakerom máme podobný vkus :D ) na čele s titulnou pesničkou a scénkou, chémia medzi postavami je perfektná, správanie postáv, ich motivácie a charakterové oblúky dávajú zmysel, logicky aj herecké výkony boli veľmi dobré. CGI veľmi efektne využité, Favreau s Fillonim by sa mohli inšpirovať... Veľmi milo som prekvapený najmä z dramatickej linky a výkonu Johna Cenu, myslím, že dal do toho všetko čo mal v sebe, ako som už písal o Gadotke v Smrti na Níle, nie je to oscarový herec, ale dal do toho to srdiečko a to sa počíta, nemusí zas byť každý DiCaprio. Jedinú výtku mám akurát k tomu, že linka s Robertom Patrickom mohla byť ešte trochu viac rozvinutá, jeden diel navyše by tomu možno ešte prospel, ale niečo mi hovorí, že ešte nepovedal posledné slovo ;) Každopádne sa teším na 2. sériu a aj na ďalšie jeho prípadné projekty z toho univerza, kľudne by som mu zveril aj filmú JL 2 :D Za mňa spokojných 9/10 a #ExpandTheGunnVerse :+
819772
Veľmi milé prekvapenie po biednych traileroch, Gunnov štýl mi celkovo sadol, sedí mi v tomto štýle tvorby dokonca viac ako v GotG, samozrejme nie v každom prípade mi jeho humor sadol, ale vo väčšine áno, hudba úplne top (s Peacemakerom máme podobný vkus *:D* ) na čele s titulnou pesničkou a scénkou, chémia medzi postavami je perfektná, správanie postáv, ich motivácie a charakterové oblúky dávajú zmysel, logicky aj herecké výkony boli veľmi dobré. CGI veľmi efektne využité, Favreau s Fillonim by sa mohli inšpirovať... Veľmi milo som prekvapený najmä z dramatickej linky a výkonu Johna Cenu, myslím, že dal do toho všetko čo mal v sebe, ako som už písal o Gadotke v Smrti na Níle, nie je to oscarový herec, ale dal do toho to srdiečko a to sa počíta, nemusí zas byť každý DiCaprio. Jedinú výtku mám akurát k tomu, že linka s Robertom Patrickom mohla byť ešte trochu viac rozvinutá, jeden diel navyše by tomu možno ešte prospel, ale niečo mi hovorí, že ešte nepovedal posledné slovo *;)* Každopádne sa teším na 2. sériu a aj na ďalšie jeho prípadné projekty z toho univerza, kľudne by som mu zveril aj filmú JL 2 *:D* Za mňa spokojných [b]9/10[/b] a #ExpandTheGunnVerse *:+*
Peacemaker s01
6 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
pssst, cakam kym to vyjde cele, az si to mozem v klude bingnut 8)
819771
pssst, cakam kym to vyjde cele, az si to mozem v klude bingnut *8)*
819748
2 0
reagují: SteKi
reagovat

Euphoria s02 e07

Maude Apatow rulez. :+:+
To je na tolika úrovních tak dokonalá a geniální věc, až to není možný. Sice se ještě těším na několik dalších pokračujících seriálů, kupříkladu Westworld či His Dark Materials a vždy může překvapit libovolná novinka, ale pravděpodobně nic tak skvělýho, co by Sama Levinsona překonalo, již letos neuvidím.:+
819760
Maude Apatow rulez. *:+**:+* To je na tolika úrovních tak dokonalá a geniální věc, až to není možný. Sice se ještě těším na několik dalších pokračujících seriálů, kupříkladu Westworld či His Dark Materials a vždy může překvapit libovolná novinka, ale pravděpodobně nic tak skvělýho, co by Sama Levinsona překonalo, již letos neuvidím.*:+*
Euphoria s02 e07
3 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ale vždyť v posledním díle nemůžou stihnout dojít až do Montany. 
819756
Ale vždyť v posledním díle nemůžou stihnout dojít až do Montany. 
819752
1 -1
reagovat
Dalsi serie 1883 uz je potvrzena :)
1932 je dalsi spin-off Yellowstone, ne dalsi serie 1883 :D
819754
Dalsi serie 1883 uz je potvrzena :) 1932 je dalsi spin-off Yellowstone, ne dalsi serie 1883 :D
819752
6 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith

1883

No ono to má mit jen jednu sérii ne? Další spin-off bude 1932 
819752
No ono to má mit jen jednu sérii ne? Další spin-off bude 1932 
1883
819750
2 -1
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat

1883

Mám z toho regulérní depresi. Na jedné straně jsem jako divák věděl, že to přijde, ale na straně druhé jsem si ji stihl až příliš oblíbit, takže budu naivně doufat, že  bloncka neumře. A pokud ano tak nevím jak by ten seriál bez ní mohl pokrčovat. 8)
819750
Mám z toho regulérní depresi. Na jedné straně jsem jako divák věděl, že to přijde, ale na straně druhé jsem si ji stihl až příliš oblíbit, takže budu naivně doufat, že  bloncka [spoiler]neumře. A pokud ano tak nevím jak by ten seriál bez ní mohl pokrčovat.[/spoiler] *8)*
1883
3 -2
reagují: RainMakeR
reagovat

Euphoria

Ja som z druhej série úplne unesený. Každý diel je umelecké dielo. Toto ďaleko presahuje označenie sex education pre dospelých. 
819748
Ja som z druhej série úplne unesený. Každý diel je umelecké dielo. Toto ďaleko presahuje označenie sex education pre dospelých. 
Euphoria
6 0
reagují: studo
reagovat

Newsroom

Kdyby snad někdo doháněl tak opožděně jako já, dám to radši do spoileru - věřím, že 9 z 10 Vás vidělo víc seriálů než já, mám x restů a často jsem schopen koukat i na minisérii přes měsíc. Nicméně určitě znáte ten dojem, že k Vám ty postavy tak přirostou, že přestanete vnímat, jak tam jsou nějací herci, co hrají nějaké postavy. Prostě třeba v tomhle případě sleduji tým, co připravuje zprávy na ACN. O to víc emočně tak fungovala na mě závěrečná kapitola, kdy umřel Charlie. A ta scéna, kdy Will začne s jeho vnukem jamovat v garáži - dokonalý a dokonalý zakončení tohodle dialogovýho klenotu. :+
819745
Kdyby snad někdo doháněl tak opožděně jako já, dám to radši do spoileru - věřím, že 9 z 10 Vás vidělo víc seriálů než já, mám x restů a často jsem schopen koukat i na minisérii přes měsíc. Nicméně určitě znáte ten dojem, že k Vám ty postavy tak přirostou, že přestanete vnímat, jak tam jsou nějací herci, co hrají nějaké postavy. Prostě třeba v tomhle případě sleduji tým, co připravuje zprávy na ACN. [spoiler]O to víc emočně tak fungovala na mě závěrečná kapitola, kdy umřel Charlie. A ta scéna, kdy Will začne s jeho vnukem jamovat v garáži - dokonalý a dokonalý zakončení tohodle dialogovýho klenotu. *:+*[/spoiler]
Newsroom
8 -1
reagovat

Dexter New Blood finále

Nejsem naštvaný, ale ta rychlozmena v Harrisonove hlavě a zabití nevinného člověka, jen aby to v tohle vyústilo, bylo dost odflakle. Na to, jak ta řada byla pomalá, tak na konci se zbytečně celý proces urychlil.
A takto navnadit na Batistu a ve výsledku ho ani nenechat se s Dexterem potkat... 
Škoda.
819727
[spoiler]Nejsem naštvaný, ale ta rychlozmena v Harrisonove hlavě a zabití nevinného člověka, jen aby to v tohle vyústilo, bylo dost odflakle. Na to, jak ta řada byla pomalá, tak na konci se zbytečně celý proces urychlil. A takto navnadit na Batistu a ve výsledku ho ani nenechat se s Dexterem potkat...  Škoda.[/spoiler]
Dexter New Blood finále
4 0
reagovat

1883

link

Asi tolik k poslednímu dílů 8):+ 
bylo to epické až do konce.
819724
https://youtu.be/86URGgqONvA Asi tolik k poslednímu dílů *8)**:+*  bylo to epické až do konce.
1883
2 -2
reagovat

Ozark 4. řada

Trochu hůř se mi do toho po takové době dostávalo, ale po třetím díle už byly karty tak nějak rozdané a v posledním díle to hezky vyeskalovalo.
Na druhou a třetí řadu se to ale nechytá (chybí mi zábavné vedlejší postavy jako Ben a mrcha Helen a to si ještě oddělali nejvtipnější páreček - Darlenne a jeji řešení situací brokovnici a vyplašeného Wyatta)
Napínavé to je pořád, ale nějak to ztratilo na atraktivitě, když už mají Byrdovi hromadu peněz a prakticky se můžou z každého problémů vykoupit.
A nová postava agenta je úplně k ho.nu.
Každopádně znovu opakuji - tohle půlení seriálů se mi vůbec nelíbí, hlavně když nebyla druhá část ještě ani oznámena.
819721
Trochu hůř se mi do toho po takové době dostávalo, ale po třetím díle už byly karty tak nějak rozdané a v posledním díle to hezky vyeskalovalo. Na druhou a třetí řadu se to ale nechytá[spoiler] (chybí mi zábavné vedlejší postavy jako Ben a mrcha Helen a to si ještě oddělali nejvtipnější páreček - Darlenne a jeji řešení situací brokovnici a vyplašeného Wyatta) Napínavé to je pořád, ale nějak to ztratilo na atraktivitě, když už mají Byrdovi hromadu peněz a prakticky se můžou z každého problémů vykoupit. A nová postava agenta je úplně k ho.nu. [/spoiler]Každopádně znovu opakuji - tohle půlení seriálů se mi vůbec nelíbí, hlavně když nebyla druhá část ještě ani oznámena.
Ozark 4. řada
1 -1
reagovat

Peacemaker

To je finále s koulema :+ Perfektní gradace, akce i témata k zamyšlení které bych i takové cipoviny nečekal. 

A asi nejlepší seriálové cameo všech dob :D:D:D

Nejlepsi je jak se proti jedné hlásce už ozval nejmenovaný DC herec, geniální. :D

1883
Silný díl, ten dej a jeden moment mi byl dost nepříjemný. 
Bude v pevnosti moje ikonka? :)
819695
To je finále s koulema *:+* Perfektní gradace, akce i témata k zamyšlení které bych i takové cipoviny nečekal.  [spoiler]A asi nejlepší seriálové cameo všech dob [/spoiler]*:D**:D**:D* Nejlepsi je jak se proti jedné hlásce už ozval nejmenovaný DC herec, geniální. *:D* [b]1883 [/b]Silný díl, ten dej a jeden moment mi byl dost nepříjemný.  [spoiler]Bude v pevnosti moje ikonka? [/spoiler]*:)*
Peacemaker
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já sem smirenej
819688
Já sem smirenej
819687
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak ten můj tip vyšel, co? :D

(unless příští epizoda přinese nějaké indiánské léčivo, vlastně nás o té smrti teď natolik ujistili, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby k ní nakonec nedošlo)

Jo, po minulém díle opět pecka.
819687
Tak ten můj tip vyšel, co? *:D* [spoiler](unless příští epizoda přinese nějaké indiánské léčivo, vlastně nás o té smrti teď natolik ujistili, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby k ní nakonec nedošlo) [/spoiler]Jo, po minulém díle opět pecka.
819685
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

1883

Ntpc, co jinyho dodat :o
819685
Ntpc, co jinyho dodat *:o*
1883
1 -1
reagují: do_Od
reagovat

1883

až je mi trapný, že sem posledně tak prskal... velká pecka a celej díl sem si chrochtal. Jen doufám, že bloncku dotáhnou do konce a není to jen dramatizace před poslední epizodou a škoda že nebude putování v zimě, to bych chtěl vidět a tak nák jak tam byla zima pořád zmiňována, sem v to i doufal..
819682
až je mi trapný, že sem posledně tak prskal... velká pecka a celej díl sem si chrochtal. Jen doufám, že [spoiler]bloncku dotáhnou do konce a není to jen dramatizace před poslední epizodou a škoda že nebude putování v zimě, to bych chtěl vidět a tak nák jak tam byla zima pořád zmiňována, sem v to i doufal..[/spoiler]
1883
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Joo asi jenom theme. Ztraceno v překladu :D
819487
Joo asi jenom theme. Ztraceno v překladu *:D*
819486
3 0
reagovat
Jen znělku, ne? 
819486
Jen znělku, ne? 
819474
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
<3 
819485
<3 
819473
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se