Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11981 - 12000 Napsat příspěvek

1883

Je zvláštní sledovat něco, kdy člověk ví, že to nedopadne dobře, ale přesto tajně doufá v zázrak a ten nepřijde, protože nic takového v reálním světě neexistuje. Ten smutek ze samotného závěru mě bude přecházet ještě hodně dlouho. Nevím, jestli se mi chce pokračovat druhou řadou, protože tato nabídla dokonalé finále. A bez Isabela May tomu bude něco chybět. A je otázka jestli Sheriden najde způsob jak se první sérii vyrovnat. 
820350
[spoiler]Je zvláštní sledovat něco, kdy člověk ví, že to nedopadne dobře, ale přesto tajně doufá v zázrak a ten nepřijde, protože nic takového v reálním světě neexistuje. Ten smutek ze samotného závěru mě bude přecházet ještě hodně dlouho. Nevím, jestli se mi chce pokračovat druhou řadou, protože tato nabídla dokonalé finále. A bez Isabela May tomu bude něco chybět. A je otázka jestli Sheriden najde způsob jak se první sérii vyrovnat. [/spoiler]
1883
3 -1
reagovat
Ufffffffffff, tak to je nálož.
820346
Ufffffffffff, tak to je nálož.
4 -1
reagovat

1883

Parádní závěr.. opravdu velice podařený  western. 
820345
Parádní závěr.. opravdu velice podařený  western. 
1883
2 -1
reagovat

1883

Sheridan je sráč! :-(
820336
Sheridan je sráč! :-(
1883
2 -4
reagovat

1883 finále

No ty bláho.

Depka, ale jakože naprostá. Jeden relativní happyend a zbytek totální depka, smrt, opuštění, tvle. Musím říct, že kvalita ke konci řady šla v mých očích malilinko níž, jako celek to je ale furt nádherně natočená a napsaná pouť a rozhodně jeden z nejlepších uzavřených (!) westernů, co jsem kdy viděl. Ona teda vznikne druhá řada, ve které se budou řešit úplně jiné věcí s úplně jinými postavami, ta první série ale navzdory mým očekáváním má fakt jasně definovaný začátek a konec, v němž se stihlo vše, co mělo. Což je za mě velké plus. Klobouk dolů před Sheridanem, tohle se mu fakt povedlo. Isabela May a Sam Elliott mi budou hodně chybět.
820296
No ty bláho.[spoiler] Depka, ale jakože naprostá. Jeden relativní happyend a zbytek totální depka, smrt, opuštění, tvle. Musím říct, že kvalita ke konci řady šla v mých očích malilinko níž, jako celek to je ale furt nádherně natočená a napsaná pouť a rozhodně jeden z nejlepších uzavřených (!) westernů, co jsem kdy viděl. Ona teda vznikne druhá řada, ve které se budou řešit úplně jiné věcí s úplně jinými postavami, ta první série ale navzdory mým očekáváním má fakt jasně definovaný začátek a konec, v němž se stihlo vše, co mělo. Což je za mě velké plus. Klobouk dolů před Sheridanem, tohle se mu fakt povedlo. Isabela May a Sam Elliott mi budou hodně chybět.[/spoiler]
1883 finále
3 -2
reagovat

Vikings: Valhalla

Prvé dve časti pomerne pozerateľné, výpravné, má to omnoho epickejší feeling ako pôvodní Vikingovia...

Samozrejme, je tam mocná girl power, ale dá sa to vydržať, a černošskú vládkyňu Kattegatu sa aspoň pokúsili vysvetliť nejakou otrokyňou dovezenou z Egypta... Stále je úplná sprostosť, aby sa jej tam tí dvojmetroví chlapi úctivo klaňali, ale ako postava je celkom OK.
820199
Prvé dve časti pomerne pozerateľné, výpravné, má to omnoho epickejší feeling ako pôvodní Vikingovia... Samozrejme, je tam mocná girl power, ale dá sa to vydržať, a černošskú vládkyňu Kattegatu sa aspoň pokúsili vysvetliť nejakou otrokyňou dovezenou z Egypta... Stále je úplná sprostosť, aby sa jej tam tí dvojmetroví chlapi úctivo klaňali, ale ako postava je celkom OK.
Vikings: Valhalla
5 -3
reagovat

raised by wolves 2x5

Hodně výživná epizoda ale tak nějak tam pořád sází milion novejch otázek, sice dost  zajímavejch ten tvor v kobce se zubem mě zajímá, snad to vysvětlí a není to jen random výplň na efekt ale kromě toho to příběhově moc netáhne.. spíš takovej LOST, kde se taky tahalo spíš na bunkr, čísla, medvěda atd..
820195
Hodně výživná epizoda ale tak nějak tam pořád sází milion novejch otázek, sice dost  zajímavejch [spoiler]ten tvor v kobce se zubem mě zajímá, snad to vysvětlí a není to jen random výplň na efekt[/spoiler] ale kromě toho to příběhově moc netáhne.. spíš takovej LOST, kde se taky tahalo spíš na bunkr, čísla, medvěda atd..
raised by wolves 2x5
2 0
reagovat

1883

Dobrý, jsem u 1x05 a to bych měl hezky do neděle stihnout, abych si pak mohl hned pustit poslední díl8)
To čekání bych nedal.
820189
Dobrý, jsem u 1x05 a to bych měl hezky do neděle stihnout, abych si pak mohl hned pustit poslední díl*8)* To čekání bych nedal.
1883
5 -1
reagovat

The Cuphead Show

Příjemný retro návrat ke klasickým animákům.
Nic víc, nic míň. 
Ale jako oddychovka na vypnutí úplně ideální a vlastně mi bylo líto, že to nemá víc dílů.
Díly s ďáblem jsou nejlepší, ten je fakt cool.
A intro je boží.
Dětem bych to pustil, ale až po všech dílech Toma a Jerryho (éru ze 40. let)
820107
Příjemný retro návrat ke klasickým animákům. Nic víc, nic míň.  Ale jako oddychovka na vypnutí úplně ideální a vlastně mi bylo líto, že to nemá víc dílů. Díly s ďáblem jsou nejlepší, ten je fakt cool. A intro je boží. Dětem bych to pustil, ale až po všech dílech Toma a Jerryho (éru ze 40. let)
The Cuphead Show
2 0
reagovat
Quentin Tarantino In Early Talks To Direct Timothy Olyphant In Eps Of FX’s Elmore Leonard Limited Series ‘Justified: City Primeval’

link
820074
Quentin Tarantino In Early Talks To Direct Timothy Olyphant In Eps Of FX’s Elmore Leonard Limited Series ‘Justified: City Primeval’ https://deadline.com/2022/02/quentin-tarantino-direct-timothy-olyphant-justified-city-primeval-limited-fx-series-elmore-leonard-1234959728/#comments
7 0
reagovat
reaguje na: hroubek

Cena

link

Cena v tomhle videu pokorne dokazuje, ze neni jen hromada masa.
820011
https://www.youtube.com/watch?v=XtYRQKiVRog Cena v tomhle videu pokorne dokazuje, ze neni jen hromada masa.
Cena
820003
3 -1
reagovat

Pozlacený věk

Po pěti dílech pořád fajnová oddychová záležitost :+ Je to tak akorát dramatický a vtipný, těším se na každý další díl. A nejraději si to pouštím v kombu s 1883 když se to obojí odehrává ve stejné zemi a roce :D:D:D
820006
Po pěti dílech pořád fajnová oddychová záležitost *:+* Je to tak akorát dramatický a vtipný, těším se na každý další díl. A nejraději si to pouštím v kombu s 1883 když se to obojí odehrává ve stejné zemi a roce *:D**:D**:D*
Pozlacený věk
3 -1
reagovat

Peacemaker S01

Velká spokojenost. Povedlo se to. Je to vtipné, zábavné, dojemné a hlavně to má obrovské koule. Cena si to dává na pána a ukazuje, že umí hrát a komediální rovina mu velmi sedí. Povedlo se i obsazení vedlejších postav - každá dostane dost prostoru. Z mé strany jsem velmi spokojený a na druhou řadu se těším. 8/10
820003
Velká spokojenost. Povedlo se to. Je to vtipné, zábavné, dojemné a hlavně to má obrovské koule. Cena si to dává na pána a ukazuje, že umí hrát a komediální rovina mu velmi sedí. Povedlo se i obsazení vedlejších postav - každá dostane dost prostoru. Z mé strany jsem velmi spokojený a na druhou řadu se těším. [b]8/10[/b]
Peacemaker S01
6 0
reagují: speta.jr
reagovat

...a ďalší westernový seriál

O tomto som ani netušil, upozornil Shushika, vyzerá to béčkovo, ale vyskúšame, už 10. 3.

link
819940
O tomto som ani netušil, upozornil Shushika, vyzerá to béčkovo, ale vyskúšame, už 10. 3. https://youtu.be/TMWoC1d5ZLU
...a ďalší westernový seriál
2 -1
reagovat

1883

Uvažujem, či sa mi niekedy stalo, aby som sa pred finále seriálu takto obával o jednu z hlavných postáv.

Názvy skladieb na soundtracku mi veľa optimizmu nedávajú. 8)
819939
Uvažujem, či sa mi niekedy stalo, aby som sa pred finále seriálu takto obával o jednu z hlavných postáv. Názvy skladieb na soundtracku mi veľa optimizmu nedávajú. *8)*
1883
3 -1
reagovat

1883 1-2

Billy Bob Thorton je nejvíc cool šerif! 
A Hanksovo cameo.... Sakra, já chci spin-off s ním z období války!

A jinak pro milovníka Red Dead Redemption 2 je tohle splněný seriálový sen. Kdyby se ještě ukázalo, že ten prcek John je John Marston, tak spadnu ze židle:D
819890
[spoiler]Billy Bob Thorton je nejvíc cool šerif!  A Hanksovo cameo.... Sakra, já chci spin-off s ním z období války![/spoiler] A jinak pro milovníka Red Dead Redemption 2 je tohle splněný seriálový sen. Kdyby se ještě ukázalo, že ten prcek John je John Marston, tak spadnu ze židle*:D*
1883 1-2
7 -2
reagovat

Dr Death

Koukali jste nekdo na tuhle miniserii? Celkem z toho mrazilo jak tenhle clovek byl vpusten do operacniho salu a kolik lidi vylozene zprasil nebo zabil. Je to podle skutecnych udalosti.
819873
Koukali jste nekdo na tuhle miniserii? Celkem z toho mrazilo jak tenhle clovek byl vpusten do operacniho salu a kolik lidi vylozene zprasil nebo zabil. Je to podle skutecnych udalosti.
Dr Death
5 -1
reagovat

24 Day 2

Na tohle jsem dostal chuť o víkendu, přece jenom jsem to viděl pouze jednou jedinkrát před léty, když s tím stejně jako s dalším pokračovaním Nova čarovala nejprve v pondělí v hlavním vysílacím čase a posléze po propadu sledovanosti každou neděli okolo půlnoci. A potvrdil jsem si svůj prvotní dojem, že Den 2 je vůbec tím nejlepším. Obecně Dny 2 až 5 představují vrchol seriálu, ať již po stránce akce, příběhu, bondovské megalománie padouchů (Habib Marwan ruluje!) či zrazování diváckých očekávání ve Dnech 3 a zejména 5.

Samotný Den 2 pak vnímám jako ryzí, temnou, syrovou a naturalistickou esenci 24 hodin, jež vykresluje znepokojivou mozaiku systému. Spousta drsných scén (nejpamátnější v úvodních dílech s pilkou na železo či legendární vyslýchání rodiny podezřelého přes satelit), které mají nejsilnější výpovědní hodnotu sami o sobě. Taktéž vnímám velmi silně vlastně celou ústřední zápletku s podvrženou audio nahrávkou a jestřábí snahou vyvolat válku se zeměmi Středního Východu. To je nejen aktuální téma (byť v úplně jiném koutě naší útulné planetky a na trošku jiném principu) ale taktéž taková až bych řekl, běžná činnost v přebyrokratizované, přebujelé a nekontrolovatelné americké vládě. Takřka do dokonalosti je tento motiv dotažen v pozdějších sériích, kdy tvůrci nemají problém učinit z amerického prezidenta svini ovládnou finančními kruhy (Charles Logan ve Dni 5) a snahou válčit za jakoukoliv cenu.

U Druhého dne také velmi podstatně není přítomen negativní faktor pozdnějších sériích, kdy tvůrci ze Sutherlanda učinili Supermana, který situaci zachrání vždy několik sekund před koncem epizod. Tady je akce a tempo dávkováno rovnoměrně napříč celou sérií, která výborně funguje jako celek i v dílčích mini- příběhových jednotlivostech. Sutherland a jeho Jack Bauer je zde snad nejtemnější z celého seriálu a příjemně odsýpající příběh není stavěn na nějaké závěrečné pointě (velký neduh pokračování), ale funguje sám o sobě Celkově tak poctivých 9/10 a jsem zvědavý, jak mé vnímání bude reflektovat další Dny. 
819820
Na tohle jsem dostal chuť o víkendu, přece jenom jsem to viděl pouze jednou jedinkrát před léty, když s tím stejně jako s dalším pokračovaním Nova čarovala nejprve v pondělí v hlavním vysílacím čase a posléze po propadu sledovanosti každou neděli okolo půlnoci. A potvrdil jsem si svůj prvotní dojem, že Den 2 je vůbec tím nejlepším. Obecně Dny 2 až 5 představují vrchol seriálu, ať již po stránce akce, příběhu, bondovské megalománie padouchů (Habib Marwan ruluje!) či zrazování diváckých očekávání ve Dnech 3 a zejména 5. Samotný Den 2 pak vnímám jako ryzí, temnou, syrovou a naturalistickou esenci 24 hodin, jež vykresluje znepokojivou mozaiku systému. Spousta drsných scén (nejpamátnější v úvodních dílech s pilkou na železo či legendární vyslýchání rodiny podezřelého přes satelit), které mají nejsilnější výpovědní hodnotu sami o sobě. Taktéž vnímám velmi silně vlastně celou ústřední zápletku s podvrženou audio nahrávkou a jestřábí snahou vyvolat válku se zeměmi Středního Východu. To je nejen aktuální téma (byť v úplně jiném koutě naší útulné planetky a na trošku jiném principu) ale taktéž taková až bych řekl, běžná činnost v přebyrokratizované, přebujelé a nekontrolovatelné americké vládě. Takřka do dokonalosti je tento motiv dotažen v pozdějších sériích, kdy tvůrci nemají problém učinit z amerického prezidenta svini ovládnou finančními kruhy (Charles Logan ve Dni 5) a snahou válčit za jakoukoliv cenu. U Druhého dne také velmi podstatně není přítomen negativní faktor pozdnějších sériích, kdy tvůrci ze Sutherlanda učinili Supermana, který situaci zachrání vždy několik sekund před koncem epizod. Tady je akce a tempo dávkováno rovnoměrně napříč celou sérií, která výborně funguje jako celek i v dílčích mini- příběhových jednotlivostech. Sutherland a jeho Jack Bauer je zde snad nejtemnější z celého seriálu a příjemně odsýpající příběh není stavěn na nějaké závěrečné pointě (velký neduh pokračování), ale funguje sám o sobě [i]. [/i]Celkově tak poctivých 9/10 a jsem zvědavý, jak mé vnímání bude reflektovat další Dny. 
24 Day 2
2 -4
reagovat
Venku jsou první 3 dily From. Mysteriózní věc produkovana Russoovci, trosinku jako Shyamalanova Vesnice, hororove elementy, no pusobi to trochu jako od Kinga. Mam za sebou prvni dil, mohlo by to bejt urcite krapet rychlejsi, ale rozhodne zaujalo a koukam dal...
819784
Venku jsou první 3 dily From. Mysteriózní věc produkovana Russoovci, trosinku jako Shyamalanova Vesnice, hororove elementy, no pusobi to trochu jako od Kinga. Mam za sebou prvni dil, mohlo by to bejt urcite krapet rychlejsi, ale rozhodne zaujalo a koukam dal...
5 0
reagovat
reaguje na: studo
A ja som si práve pri tomto hovoril, ako som rád, že to nevydávajú celé naraz. Vôbec by som si to tak asi neužíval keby som si to vpálil  celé za jeden víkend (Ako to robievam normálne) 
819774
A ja som si práve pri tomto hovoril, ako som rád, že to nevydávajú celé naraz. Vôbec by som si to tak asi neužíval keby som si to vpálil  celé za jeden víkend (Ako to robievam normálne) 
819771
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se