Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11881 - 11900 Napsat příspěvek
Ako tak pozerám tak ľudia tu majú presne ten istý názor ako ja. McGregor a hudba to totálne pozdvihujú. Inak samotné zábery zatiaľ celkom fádne. Ale to nevadí, aj tak som primárne najviac natešený na starého dobrého Kenobiho v podaní McGregora, kvôli nemu to budem hlavne sledovať. Vytúžený návrat po rokoch :+
821435
Ako tak pozerám tak ľudia tu majú presne ten istý názor ako ja. McGregor a hudba to totálne pozdvihujú. Inak samotné zábery zatiaľ celkom fádne. Ale to nevadí, aj tak som primárne najviac natešený na starého dobrého Kenobiho v podaní McGregora, kvôli nemu to budem hlavne sledovať. Vytúžený návrat po rokoch *:+*
14 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Jako vtipný je, jak jsem kritizoval jednu postavu ve WandaVision, duro prakticky stejnou v Lokim a oni za pár hodin vystřihnou totožnou v Kenobim :D
821433
Jako vtipný je, jak jsem kritizoval jednu postavu ve WandaVision, duro prakticky stejnou v Lokim a oni za pár hodin vystřihnou totožnou v Kenobim *:D*
821432
8 -2
reagují: verbst, The Joker
reagovat
Vidět zase Ewana a u toho slyšet duel of fates je husí kůže jak svin..chybělo jenom aby vytáhl meč
No ale ten materiál je nic moc, girl power samozřejmě jinej level:D Ale Mando i Boba tedy v ukázkách lákali mnohem víc
821432
Vidět zase Ewana a u toho slyšet duel of fates je husí kůže jak svin..chybělo jenom aby vytáhl meč No ale ten materiál je nic moc, girl power samozřejmě jinej level:D Ale Mando i Boba tedy v ukázkách lákali mnohem víc
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Muf
Naprostý souhlas.
821431
Naprostý souhlas.
821425
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
821430
https://youtu.be/N0nyOyrprIs
821429
2 -1
reagovat
Kdyz si odmyslim hudbu, tak to vypada uplne stejne jako Boba Fett. Proste novota je pryc a zaroven k tomu nepustili nekoho, kdo by prisel s vlastnim stylem. A tam ta rado by drsna zaporacka... Jedinej "rozdilovej hrac" tam holt bude zjevne McGregor. :/
821429
Kdyz si odmyslim hudbu, tak to vypada uplne stejne jako Boba Fett. Proste novota je pryc a zaroven k tomu nepustili nekoho, kdo by prisel s vlastnim stylem. A tam ta rado by drsna zaporacka... Jedinej "rozdilovej hrac" tam holt bude zjevne McGregor. :/
15 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
link

Ten malej kluk co byl v 7 letech hotovej z E4 když vychazel z kina na Václaváku se vrátil...
821428
https://youtu.be/3R4BnWy729k Ten malej kluk co byl v 7 letech hotovej z E4 když vychazel z kina na Václaváku se vrátil...
821423
4 -1
reagovat
Potřeboval bych leaknutou verzi z kina nebo conu kde u toho vyvádějí v pozadí fanboyové jako já. :)

A pak bych potřeboval MZ skalpel.
821427
Potřeboval bych leaknutou verzi z kina nebo conu kde u toho vyvádějí v pozadí fanboyové jako já. *:)* A pak bych potřeboval MZ skalpel.
9 -2
reagovat
Tá hudba to boostuje najmenej desaťnásobne, dúfam, že John Williams do toho dal maximum
821426
Tá hudba to boostuje najmenej desaťnásobne, dúfam, že John Williams do toho dal maximum
821423
11 0
reagovat
Space Jesus Ewan 5/5, materiál/záběry 3/5, ale ta fakin hudba 100/5 :D 
821425
Space Jesus Ewan 5/5, materiál/záběry 3/5, ale ta fakin hudba 100/5 *:D* 
821423
16 -1
reagují: hroubek
reagovat
Kenobi teaser

Konečně, ku*va!
821423
[url=https://youtu.be/TWTfhyvzTx0]Kenobi teaser [/url] Konečně, ku*va!
15 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tiež som to márne hľadal. Plus žiadne trailery. NF a AP sú v tomto ohľade stále úplne inde.
821381
Tiež som to márne hľadal. Plus žiadne trailery. NF a AP sú v tomto ohľade stále úplne inde.
821354
2 -1
reagovat

HBO MAX

Jsem slepý nebo tam neexistuje něco jako výhled toho, co HBO MAX chystá? Nějaké "již brzy"?
Každopádně jsem procházel dětskou sekci a mezi tou hromadou animáků "Pýcha a předsudek" :D
821354
Jsem slepý nebo tam neexistuje něco jako výhled toho, co HBO MAX chystá? Nějaké "již brzy"? Každopádně jsem procházel dětskou sekci a mezi tou hromadou animáků "Pýcha a předsudek" *:D*
HBO MAX
4 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: duro
jj ty úvodní díly Wandy jsou určitě kvalita, jenom na to člověk nemá úplně chuť, když si chce pustit něco komiksového. Celkově je ta kombinace žánrů fascinující a chválí se to za to málo. A třeba Paul Bettany tam herecky předvádí velké věci.

Peacemaker si to dává všechno ke svačině, takhle lehké seriály MCU nikdy nebudou.
821351
jj ty úvodní díly Wandy jsou určitě kvalita, jenom na to člověk nemá úplně chuť, když si chce pustit něco komiksového. Celkově je ta kombinace žánrů fascinující a chválí se to za to málo. A třeba Paul Bettany tam herecky předvádí velké věci. Peacemaker si to dává všechno ke svačině, takhle lehké seriály MCU nikdy nebudou.
821342
3 -2
reagovat
Aneb debata na téma "které lejno smrdí méně" :D
#ShotsFired
#FlameShieldUp
821346
Aneb debata na téma "které lejno smrdí méně" *:D* #ShotsFired #FlameShieldUp
13 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Možno v tvojom vesmíre. Kde presne je tam atmosféra? Atmosféru má DareDevil alebo Punisher. Toto sú vianočné cingrlátka. A humor? Asi mám úplne iný zmysel pre humor, lebo si nespomeniem na nič naozaj vtipné. Pripomeň mi.
821345
Možno v tvojom vesmíre. Kde presne je tam atmosféra? Atmosféru má DareDevil alebo Punisher. Toto sú vianočné cingrlátka. A humor? Asi mám úplne iný zmysel pre humor, lebo si nespomeniem na nič naozaj vtipné. Pripomeň mi.
821344
11 -5
reagovat
Libovolná minuta z Hawkeye atmosférou a humorem strká celýho prkennýho trapnýho Boba Fetta do kapsy, džízis.
821344
Libovolná minuta z Hawkeye atmosférou a humorem strká celýho prkennýho trapnýho Boba Fetta do kapsy, džízis.
7 -9
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mne sa WV práveže páčili tie úvodné časti, kde je iba tušenie niečoho v pozadí, a keď sa ukázalo, že je to nejaká poletujúca čarodejnica (navyše v podaní hentej herečky), tak som sa len smial. Celá vec zabitá otrasným finále.

FaWS pár solídnych akčných scén zabalených do hrozného vizuálu, s hroznými zloduchmi, otravným omieľaním viktimizovaných černochov a super cringe finále, kde Falcon poúča toho senátora, z toho je legenda pre anti-woke scénu.

Loki asi najhorší, to jediné som nedopozeral, tuším po štyroch častiach som to vzdal, zo skvelej postavy urobili úplného kokota, ešte k tomu obklopeného horšími kokotmi (často ženského pohlavia, dodnes sa smejem na tom veliteľovi špeciálneho komanda v podaní tučnej krivonohej černošky, ktorá má evidentne problém sa vôbec pohybovať). Finále je vraj najhoršie, na to ani nemám odvahu.

Hawkeye znesiteľný, ale tiež je to len pár obstojných akčných scén zabalených do žvástania a deja bez akejkoľvek logiky, na konci nevyužitý, ba potupený Kingpin. Páčilo sa mi, ako tam vyhrotili Disney asexualitu, nie je tam asi jediný výstrih a to, že chlap opakovane volá rodine, že nepríde na Vianoce, pretože má niečo rozrobené s 22-ročnou kamoškou a jeho manželka má preňho iba chápavý úsmev, čotijebe? :D

Ktorákoľvek časť Peacemakera je zábavnejšia a zmysluplnejšia než toto všetko dohromady. Hovno, dokonca aj každá časť Bobu Fetta je lepšia než tie Marvel seriály. :D
821342
Mne sa [b]WV[/b] práveže páčili tie úvodné časti, kde je iba tušenie niečoho v pozadí, a keď sa ukázalo, že je to nejaká poletujúca čarodejnica (navyše v podaní hentej herečky), tak som sa len smial. Celá vec zabitá otrasným finále. [b]FaWS[/b] pár solídnych akčných scén zabalených do hrozného vizuálu, s hroznými zloduchmi, otravným omieľaním viktimizovaných černochov a super cringe finále, kde Falcon poúča toho senátora, z toho je legenda pre anti-woke scénu. [b]Loki[/b] asi najhorší, to jediné som nedopozeral, tuším po štyroch častiach som to vzdal, zo skvelej postavy urobili úplného kokota, ešte k tomu obklopeného horšími kokotmi (často ženského pohlavia, dodnes sa smejem na tom veliteľovi špeciálneho komanda v podaní tučnej krivonohej černošky, ktorá má evidentne problém sa vôbec pohybovať). Finále je vraj najhoršie, na to ani nemám odvahu. [b]Hawkeye [/b]znesiteľný, ale tiež je to len pár obstojných akčných scén zabalených do žvástania a deja bez akejkoľvek logiky, na konci nevyužitý, ba potupený Kingpin. Páčilo sa mi, ako tam vyhrotili Disney asexualitu, nie je tam asi jediný výstrih a to, že chlap opakovane volá rodine, že nepríde na Vianoce, pretože má niečo rozrobené s 22-ročnou kamoškou a jeho manželka má preňho iba chápavý úsmev, čotijebe? :D Ktorákoľvek časť Peacemakera je zábavnejšia a zmysluplnejšia než toto všetko dohromady. Hovno, dokonca aj každá časť Bobu Fetta je lepšia než tie Marvel seriály. :D
821331
14 -11
reagují: AndyKaufman
reagovat

WandaVision

Dlouho jsem se nemohl dostat přes úvodní 3 experimentální díly a ještě že jsem to překonal, protože to byla paráda. Nakonec škoda příšernýho Falcona a Winter Soldiera, jinak jsou TV zářezy MCU excelentní a mám velmi rád prakticky všechno. Musím smeknout před herci WV, protože přepínat mezi komediální taškařicí a vážnými tématy chtělo docela fištrón. 

Jen si vybereme zase Tonyho rasistickou minutku nenávisti :D Co to bylo ta hlavní černošská postava? WTF, fakt nejzbytečnější postava vůbec a nikdo mi nevymluví že jí tam nedali jenom aby si odškrtli kvóty.. Protože co by se stalo kdyby tam ta postava nebyla a byl tam jenom Randall Park? Vůbec nic. Opravdu to bilo do očí jenom mne? Tragický to bylo ve finále, kde stála na náměstí a koukala se na hlavní postavy. :D Ještě jak jí ke konci dali schopnosti.   

Ale overall za to ani nesnižuju hodnocení, už je to takový smutný kolorit. Seriál byl super, experimentální, s koulema, zábavný, osudový, to se mi líbí :+ 8/10
Celkově je fajn že se na obrazovky dostanou projekty, které by v kině se středním rozpočtem pohořely. 
821331
Dlouho jsem se nemohl dostat přes úvodní 3 experimentální díly a ještě že jsem to překonal, protože to byla paráda. Nakonec škoda příšernýho Falcona a Winter Soldiera, jinak jsou TV zářezy MCU excelentní a mám velmi rád prakticky všechno. Musím smeknout před herci WV, protože přepínat mezi komediální taškařicí a vážnými tématy chtělo docela fištrón.  Jen si vybereme zase Tonyho rasistickou minutku nenávisti *:D* Co to bylo ta hlavní černošská postava? WTF, fakt nejzbytečnější postava vůbec a nikdo mi nevymluví že jí tam nedali jenom aby si odškrtli kvóty.. Protože co by se stalo kdyby tam ta postava nebyla a byl tam jenom Randall Park? Vůbec nic. Opravdu to bilo do očí jenom mne? Tragický to bylo ve finále, kde stála na náměstí a koukala se na hlavní postavy. *:D* Ještě jak jí ke konci [spoiler]dali schopnosti.    [/spoiler] Ale overall za to ani nesnižuju hodnocení, už je to takový smutný kolorit. Seriál byl super, experimentální, s koulema, zábavný, osudový, to se mi líbí *:+* 8/10 Celkově je fajn že se na obrazovky dostanou projekty, které by v kině se středním rozpočtem pohořely. 
WandaVision
8 -3
reagovat

Winning Time

Solidni start ale trosku by McKay s tou formou uz mohl brzdit. Nicmene potencial tam je znacny a pri konzistenci HBO pocitam ze tohle bude nakonec Top10 serie roku. :+ 7.5/10
821329
Solidni start ale trosku by McKay s tou formou uz mohl brzdit. Nicmene potencial tam je znacny a pri konzistenci HBO pocitam ze tohle bude nakonec Top10 serie roku. *:+* [b]7.5/10[/b]
Winning Time
2 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se