Jo, Strange New Worlds bude už pátý současně běžící Star Trek seriál - Paramount nezvládá kvalitu, tak to asi chtějí nahradit kvantitou... Star Trek je nejspíš jediná velká značka kterou mají nebo co.
Toto má být přímý prequel TOS s Pikem jako kapitánem Enterprise. Což měl být už původní TOS, ale Kirk měl větší koule a tak je po prvním díle vyměnili. Osobně doufám že se zároveň s tím vrátí jednak k epizodickým dílům, a hlavně ke skutečnému jádru Star Treku, k objevování neznámého.
Zároveň teď začala druhá řada Picarda - po brodění se v hovnech Discovery jsem byl hodně opatrný, ale první díl mě docela nadchnul, představil velice zajímavou morálně ambivalentní premisu (Borgové požádají o vstup do Federace)... aby to pak druhý díl zlomil do mnohem hloupějšího mirror universe + time travel dobrodrůža. Ne průser a nebo nuda, ale takhle ve mě vzbuzovat naděje na něco u čeho se bude dát přemýšlet, to je od nich ošklivé. Ale tak třeba se to zlomí zase zpátky.
A faktem je že Patrick Stewart si to i v osmdesáti pořád dává, Seven je teď dobrá milfka, John de Lancie je pořád rozkošný čurák, a dokonce i Whoopi Goldberg ještě žije.
reaguje na:
RainMakeR
reagovat
|