Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11721 - 11740 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
A když si do kina koupíš jeden lístek, tak pak jdeš v pěti lidech, že tě to překvapuje? :D

A serióznější reakce: IMO to budou aplikovat jen u účtů, které jdou přes čáru (10 domácností apod).
822245
A když si do kina koupíš jeden lístek, tak pak jdeš v pěti lidech, že tě to překvapuje? *:D* A serióznější reakce: IMO to budou aplikovat jen u účtů, které jdou přes čáru (10 domácností apod).
822244
10 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nemám a tohle mě dost odrazuje.
822244
Nemám a tohle mě dost odrazuje.
822242
2 -12
reagují: Gonzi
reagovat
A ty už ho máš?
822242
A ty už ho máš?
8 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Mezitím Netflix: link :-
822241
Mezitím Netflix: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/netflix-poplatky-sdileni-uctu-zmena-penize-serial-film.A220318_110842_eko-zahranicni_jla *:-*
1 -3
reagovat
reaguje na: verbst

Disney+

Sleduju lokalizaci a postup obou služeb, a z mého pohledu na tom Disney+ jede dobře. Překladatelé pro ně pracují už dlouho a CZ lokalizaci začli nahrávat pomalu už loni na podzim. Zabookovali si velkej počet titulkářů a dabingových studií a postupně se to tam solí. K novinkám na službě už teď často přidávají i české titulky(méně často dab), tak možná nabírají vyšší rychlostní stupeň a start bude dřív než ten odhadovaný červen.
Vyhledávaní o čem psal Ted u Maxu tu funguje lépe (co se týče herců), ale i tu jsou schopní při hledání nabídnout ke správným výsledkům i zcela nesouvisející obsah.

Při překladu slavných IP se snaží držet zavedených překladatelů a i u dabingu i třeba těch MCU seriálů se snaží, když si tam dotáhnou třeba i Štěpničku na štěk generála Rosse u What If.
822239
Sleduju lokalizaci a postup obou služeb, a z mého pohledu na tom Disney+ jede dobře. Překladatelé pro ně pracují už dlouho a CZ lokalizaci začli nahrávat pomalu už loni na podzim. Zabookovali si velkej počet titulkářů a dabingových studií a postupně se to tam solí. K novinkám na službě už teď často přidávají i české titulky(méně často dab), tak možná nabírají vyšší rychlostní stupeň a start bude dřív než ten odhadovaný červen. Vyhledávaní o čem psal Ted u Maxu tu funguje lépe (co se týče herců), ale i tu jsou schopní při hledání nabídnout ke správným výsledkům i zcela nesouvisející obsah. Při překladu slavných IP se snaží držet zavedených překladatelů a i u dabingu i třeba těch MCU seriálů se snaží, když si tam dotáhnou třeba i Štěpničku na štěk generála Rosse u What If.
Disney+
822223
8 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Nebude, ale nikde si to neslysel... ;)
822228
Nebude, ale nikde si to neslysel... *;)*
822223
3 0
reagovat
Šmarja, já doufám, že D+ na tom bude líp. MNOHEM líp. 
Po tolika odsunech :D
822223
Šmarja, já doufám, že D+ na tom bude líp. MNOHEM líp.  Po tolika odsunech *:D*
1 -1
reagují: Fanous21, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Bohužel s těmi titulky už dlouho u tohoto seriálu nepohli. Je to smutné. Asi nestíhačka jako prase.
822214
Bohužel s těmi titulky už dlouho u tohoto seriálu nepohli. Je to smutné. Asi nestíhačka jako prase.
822206
2 -1
reagovat
BTW kdo sleduje Fringe, tak CZ titulky mají jen první dvě řady. Pak jedině dabing nebo si počkat...
822206
BTW kdo sleduje Fringe, tak CZ titulky mají jen první dvě řady. Pak jedině dabing nebo si počkat...
1 -1
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: The Joker
To s PC poslouchám často, ale já to tam imho nikdy neviděl, přišlo mi to vyvážené a středové. Hlavně se doba změnila, už je to dlouho...
822198
To s PC poslouchám často, ale já to tam imho nikdy neviděl, přišlo mi to vyvážené a středové. Hlavně se doba změnila, už je to dlouho...
822197
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Prvni dve rady jsou desitkovy, ale v ty treti to slo nejak do haje. Pokud si dobre pamatuji... Byl tam casovy skok, Pilou Asbaek sel dohola a zacalo to jet PC.
822197
Prvni dve rady jsou desitkovy, ale v ty treti to slo nejak do haje. Pokud si dobre pamatuji... Byl tam casovy skok, Pilou Asbaek sel dohola a zacalo to jet PC.
822195
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Bude pokračování Borgenu, jedna z mých nej seriálových srdcovek. :+
822195
Bude pokračování Borgenu, jedna z mých nej seriálových srdcovek. *:+*
3 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tede, máš furt rád kromě vína i psy? 
link

Nádech. Výdech... :D
822189
Tede, máš furt rád kromě vína i psy?  https://twitter.com/PAVGOD/status/1504542949689868291 Nádech. Výdech... *:D*
822159
3 0
reagovat
reaguje na: duro
Me se.e taky jedna blbinka. Prime a Netflix mají možnost si dát recap minulých řad u nové řady. Já si fakt nepamatuju všechny zápletky po roce od uvedení. HBO má v paži, tak jsem se první díl Euphorie vůbec nechytal. A nepůjdu honem na youtube googlit "co se stalo v minulé řadě"
822186
Me se.e taky jedna blbinka. Prime a Netflix mají možnost si dát recap minulých řad u nové řady. Já si fakt nepamatuju všechny zápletky po roce od uvedení. HBO má v paži, tak jsem se první díl Euphorie vůbec nechytal. A nepůjdu honem na youtube googlit "co se stalo v minulé řadě"
822183
4 -1
reagovat
A ještě mění názvy seriálů...
Tlapková patrola tam je jako Tlapky...

To byl shitstorm doma, když jsme to nemohli najít :D:D
822185
A ještě mění názvy seriálů... Tlapková patrola tam je jako Tlapky... To byl shitstorm doma, když jsme to nemohli najít *:D**:D*
5 -1
reagovat
Ako tak čítam... môžem byť len rád, že moju telku Max appka nepodporuje. :D
822184
Ako tak čítam... môžem byť len rád, že moju telku Max appka nepodporuje. *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Skúšal som vyhľadávanie a tiež som zadal Ford. Na HBO GO sa vyhľadávanie otrasne zadávalo v tom jednom riadku (teraz hovorím o smart TV), ale keď už si to vyťukal, ukázalo ti nájdené výsledky s tým, že výraz bol zreteľne vyznačený v menách a názvoch pod každým výsledkom.

Plus taká pičovinka, ale celkom mi chýba - na GO pri seriáloch, keď ste klikli na konkrétnu sezónu, hore sa zobrazoval plagát / wallpaper priamo na tú konkrétnu sezónu. To je tiež preč, už je tam len jeden na celý seriál, zvyčajne ten z prvej sezóny. Podľa tých plagátikov sa dalo odhadovať, ktorí herci hrajú v ktorej sezóne, ktorí už zmizli a pod. (pri Sopranovcoch sa tak dal sledovať vývoj).

Guláš, ktorý tam majú pri žánrových radeniach, ani nejdem komentovať.

Na Maxe sú u niektorých seriálov teraz popisky ku každému dielu, to je celkom plus, ale NF a AP majú aj toto vyriešené stokrát šikovnejšie a prehľadnejšie.
822183
Skúšal som vyhľadávanie a tiež som zadal Ford. Na HBO GO sa vyhľadávanie otrasne zadávalo v tom jednom riadku (teraz hovorím o smart TV), ale keď už si to vyťukal, ukázalo ti nájdené výsledky s tým, že výraz bol zreteľne vyznačený v menách a názvoch pod každým výsledkom. Plus taká pičovinka, ale celkom mi chýba - na GO pri seriáloch, keď ste klikli na konkrétnu sezónu, hore sa zobrazoval plagát / wallpaper priamo na tú konkrétnu sezónu. To je tiež preč, už je tam len jeden na celý seriál, zvyčajne ten z prvej sezóny. Podľa tých plagátikov sa dalo odhadovať, ktorí herci hrajú v ktorej sezóne, ktorí už zmizli a pod. (pri Sopranovcoch sa tak dal sledovať vývoj). Guláš, ktorý tam majú pri žánrových radeniach, ani nejdem komentovať. Na Maxe sú u niektorých seriálov teraz popisky ku každému dielu, to je celkom plus, ale NF a AP majú aj toto vyriešené stokrát šikovnejšie a prehľadnejšie.
822159
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

MAX

Mna stve najma to ze tam zdaleka nie je vsetko co na MAX v zahranici. Napriklad ked som videl ze Batman tam ma par animakov dostal som chut po rokoch na Animated Series, ktora podla Google na MAX je, ale na CZ/SK verzii som to jednoducho nenasiel.

To vyhladavanie je celkovo naozaj uzasne. Isiel som hladat Newsroom, napisem News a ponukne mi X veci, aj take co to vobec nemaju v nazve, ale toto stale este nie. Uz som sa zacinal bat ze to tam nie je, ale ked som doplnil dalsie znaky to konecne naslo.

A k restartom appky, ked clovek len ide cez menu, sa ani nevyjadrujem :D
822182
Mna stve najma to ze tam zdaleka nie je vsetko co na MAX v zahranici. Napriklad ked som videl ze Batman tam ma par animakov dostal som chut po rokoch na Animated Series, ktora podla Google na MAX je, ale na CZ/SK verzii som to jednoducho nenasiel. To vyhladavanie je celkovo naozaj uzasne. Isiel som hladat Newsroom, napisem News a ponukne mi X veci, aj take co to vobec nemaju v nazve, ale toto stale este nie. Uz som sa zacinal bat ze to tam nie je, ale ked som doplnil dalsie znaky to konecne naslo. A k restartom appky, ked clovek len ide cez menu, sa ani nevyjadrujem *:D*
MAX
2 0
reagovat

Umbrella Academy Season 2 8/10

Tak druha rada byla jina liga. Jakmile.se postavy prestanou mijet a zacne interakce mezi sourozenci je to top zalezitost a ten element v prvni rade chybel. Pokud by se vykaslali na dementni pisnicky u akce, sel bych snad i na plny pocet.
822176
Tak druha rada byla jina liga. Jakmile.se postavy prestanou mijet a zacne interakce mezi sourozenci je to top zalezitost a ten element v prvni rade chybel. Pokud by se vykaslali na dementni pisnicky u akce, sel bych snad i na plny pocet.
Umbrella Academy Season 2 8/10
5 -1
reagovat

MAX

Ja teda nemam uplne potrebu nejaky nerd-rage, ale jo... jedu Smallville od zacatku (trosku jsem v soku jak moc to kopirovalo Fakultu) a na konci kazdyho dilu se MAX zrestartuje, coz dobry neni. Plus teda stve ze od Go obsah rozsirili minimalne. Ted maji sice Winning Time, Minx (zatim jsem nevidel), duben a kveten prijde Batman a nekolik zajimavych serii (Tokyo Vice, Zaklety v case, We Own This City atd), ale chce to proste rozsirit archiv a appku uzivatelsky privetivejsi, no.
822173
Ja teda nemam uplne potrebu nejaky nerd-rage, ale jo... jedu Smallville od zacatku (trosku jsem v soku jak moc to kopirovalo Fakultu) a na konci kazdyho dilu se MAX zrestartuje, coz dobry neni. Plus teda stve ze od Go obsah rozsirili minimalne. Ted maji sice Winning Time, Minx (zatim jsem nevidel), duben a kveten prijde Batman a nekolik zajimavych serii (Tokyo Vice, Zaklety v case, We Own This City atd), ale chce to proste rozsirit archiv a appku uzivatelsky privetivejsi, no.
MAX
4 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se