Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11701 - 11720 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
ok that explains nothing .... :o:(:-
822373
ok that explains nothing .... *:o**:(**:-*
822368
2 -1
reagovat
A dává to smysl? Když vyšla první sérka, dal jsem první dva tři díly a přišlo mi to pomalé
822371
A dává to smysl? Když vyšla první sérka, dal jsem první dva tři díly a přišlo mi to pomalé
822368
2 -1
reagovat

Raised By Wolves S02

Tvl, trošku si myslím, že se tvůrci předhání , kdo přijde s dalším divným úkazem a mytologií. Na konci minulé řady byl létající had, tady je teď létající Travis Fimmel. :D 8 epizoda byla poslední, není jich 10 jak u S01.
822368
Tvl, trošku si myslím, že se tvůrci předhání , kdo přijde s dalším divným úkazem a mytologií. Na konci minulé řady byl létající had, tady je teď létající Travis Fimmel. *:D* 8 epizoda byla poslední, není jich 10 jak u S01.
Raised By Wolves S02
2 -3
reagují: okkac, zahron, Snipsley
reagovat

True Detective (S01)

No ty vole kde já jsem tuto zaspal??? [9,247/10]

Jo aha, vyhýbám se detektivkám. Tak to jo.
822355
No ty vole kde já jsem tuto zaspal??? [b][9,247/10][/b] [spoiler]Jo aha, vyhýbám se detektivkám. Tak to jo.[/spoiler]
True Detective (S01)
10 -2
reagují: CAPS_LOCK, Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
počkám na Durovu recenzi a pak se na to dám. :D8)
822336
počkám na Durovu recenzi a pak se na to dám. *:D**8)*
822333
4 -1
reagovat
Zkoušel už někdo nový western s Ragnarem, Malíčkem a Preacherem?
822333
Zkoušel už někdo [url=https://www.csfd.cz/film/1152226-that-dirty-black-bag/prehled/]nový western[/url] s Ragnarem, Malíčkem a Preacherem?
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: zahron
Nejsou, ale druhej je taky bozi a na konci serie budes urcite hodne nadsenej :)

Je to vyjimecnej pocin
822331
Nejsou, ale druhej je taky bozi a na konci serie budes urcite hodne nadsenej :) Je to vyjimecnej pocin
822330
2 -1
reagovat

1883

ty píííčo, jsou tak dobré všechny díly jako ten první ? :o:o
822330
ty píííčo, jsou tak dobré všechny díly jako ten první ? *:o**:o*
1883
3 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

Star Trek Discovery

Wow! Po tretej sérke som s tým už chcel definitívne seknúť a na začiatku 4. série som aj ľutoval, že som tak nespravil, ale... Neviem, či teda spravili počas mid-season pauzy nejaké zmeny za kamerami, ale z tej druhej polovice som mal pocit, že sledujem úplne iný seriál... niekedy aj s vymenenými hercami. Posledné dve časti regulérne nadšenie aké som zažil len pri tých nových filmoch. Prečo to takto nemohlo vyzerať od začiatku?
822327
Wow! Po tretej sérke som s tým už chcel definitívne seknúť a na začiatku 4. série som aj ľutoval, že som tak nespravil, ale... Neviem, či teda spravili počas mid-season pauzy nejaké zmeny za kamerami, ale z tej druhej polovice som mal pocit, že sledujem úplne iný seriál... niekedy aj s vymenenými hercami. Posledné dve časti regulérne nadšenie aké som zažil len pri tých nových filmoch. Prečo to takto nemohlo vyzerať od začiatku?
Star Trek Discovery
2 -1
reagovat
reaguje na: MichalJ
Pokud si dobře pamatuju (psal jsem o tom asi před půl rokem) tak N chtěl bojovat převážne se sdílením mimo rodiny a blízké přátele bez ohledu na domácnost. Tedy takové to, že sdílíš tarif a afričanem a australanem :D

Takže se maximálně odváží k ověřovacím sms nebo něco podobného a tím to skončí. Jinak by přišli o dost lidí. Však kolik z nich si předplácí třeba Spotify ve více lidech, ale sami by se na to mohli...:D
822292
Pokud si dobře pamatuju (psal jsem o tom asi před půl rokem) tak N chtěl bojovat převážne se sdílením mimo rodiny a blízké přátele bez ohledu na domácnost. Tedy takové to, že sdílíš tarif a afričanem a australanem *:D* Takže se maximálně odváží k ověřovacím sms nebo něco podobného a tím to skončí. Jinak by přišli o dost lidí. Však kolik z nich si předplácí třeba Spotify ve více lidech, ale sami by se na to mohli...*:D*
822281
3 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr

nechápu

Já jsem už dva díly od konce a jsem spokojen a zároveň smutný, že je to finální série 8)
822286
Já jsem už dva díly od konce a jsem spokojen a zároveň smutný, že je to finální série *8)*
nechápu
822269
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Přečti si verbala, jestli to nejsi ty:D
822283
Přečti si verbala, jestli to nejsi ty*:D*
822269
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Veď ja to mám tak isto :D

Ale robí proti tomu, len predpokladám snažia sa zistiť ako to spraviť tak, aby sa im potom väčšina z tých zdieľaných na to nevyprdla (ja osobne si tiež neviem predstaviť za aktuálnu ponuku tam platiť celé sám). Samozrejme chcú mať čo najviac peňazí za to, ale myslím že si nemôžu dovoliť aby im ľudia preto hromadne rušili účty, to by ich akcionári zle znášali.

Začali že sem tam niekomu príde, že treba zadať kód z sms alebo mailu (čo sa ale vyrieši veľmi jednoducho aj na diaľku s niekým, že áno).

A teraz tým, čo sa píše v článku čo tu postol trochu nižšie Disketa1. Zatiaľ samozrejme nič u nás a možno sa to takto spravené ani ku nám nedostane.
822281
Veď ja to mám tak isto *:D* Ale robí proti tomu, len predpokladám snažia sa zistiť ako to spraviť tak, aby sa im potom väčšina z tých zdieľaných na to nevyprdla (ja osobne si tiež neviem predstaviť za aktuálnu ponuku tam platiť celé sám). Samozrejme chcú mať čo najviac peňazí za to, ale myslím že si nemôžu dovoliť aby im ľudia preto hromadne rušili účty, to by ich akcionári zle znášali. Začali že sem tam niekomu príde, že treba zadať kód z sms alebo mailu (čo sa ale vyrieši veľmi jednoducho aj na diaľku s niekým, že áno). A teraz tým, čo sa píše v článku čo tu postol trochu nižšie Disketa1. Zatiaľ samozrejme nič u nás a možno sa to takto spravené ani ku nám nedostane.
822263
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat

Last Kingdom season 5

Jako sorry, ale po prvním dílu to balím. Nehodlám si kurvit vzpomínky na skvělý séroš. :-
822269
Jako sorry, ale po prvním dílu to balím. Nehodlám si kurvit vzpomínky na skvělý séroš. *:-*
Last Kingdom season 5
3 -7
reagují: Ravenhorn, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: MichalJ
Bojuje proti tomu tak, že vůbec nic nedělá. 90% uživatelů s více profilů to má takto.
822263
Bojuje proti tomu tak, že vůbec nic nedělá. 90% uživatelů s více profilů to má takto.
822261
3 -1
reagují: MichalJ
reagovat
reaguje na: verbst
Ano, to je to co im vadi. Oficialne sa Netflix tvari, ze mozes mat viac profilov a 4 zariadenia mozu pozerat naraz, ale vsetko len v ramci 1 domacnosti. Inak uz porusujes ich pravidla a to je to, co sa prave teraz snazia riesit.
822261
Ano, to je to co im vadi. Oficialne sa Netflix tvari, ze mozes mat viac profilov a 4 zariadenia mozu pozerat naraz, ale vsetko len v ramci 1 domacnosti. Inak uz porusujes ich pravidla a to je to, co sa prave teraz snazia riesit.
822249
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: verbst
Pokiaľ si dobre pamätám, môžeš mať 5 profilov, ale len 4 môžu byť pustené naraz. Je jedno v podstate kde sa tie profily spúšťajú a ako ďaleko sú od seba ak sa pýtaš na to, len nieje dobré ak jeden profil používaš napríklad u seba doma a dajme tomu tvoj otec čo žije v inom meste by často klikal na ten tvoj profil. Aj keď neviem si predstaviť čo by ti akože za to mohli urobiť....zrušiť účet? :D
822256
Pokiaľ si dobre pamätám, môžeš mať 5 profilov, ale len 4 môžu byť pustené naraz. Je jedno v podstate kde sa tie profily spúšťajú a ako ďaleko sú od seba ak sa pýtaš na to, len nieje dobré ak jeden profil používaš napríklad u seba doma a dajme tomu tvoj otec čo žije v inom meste by často klikal na ten tvoj profil. Aj keď neviem si predstaviť čo by ti akože za to mohli urobiť....zrušiť účet? *:D*
822249
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jak to tam ale funguje? 
Když mám ten účet, kde je možnosti pěti profilů a máme to ve třech domácnostech (respektive brácha bydlí v baráku s tátou a maj stejnou wifinu, tak se to asi nepozná, ne?) - to vadí nějak? To je to proti čemu brojí?

Diska nekomentovat :D
822249
Jak to tam ale funguje?  Když mám ten účet, kde je možnosti pěti profilů a máme to ve třech domácnostech (respektive brácha bydlí v baráku s tátou a maj stejnou wifinu, tak se to asi nepozná, ne?) - to vadí nějak? To je to proti čemu brojí? Diska nekomentovat *:D*
822245
1 -1
reagují: MichalJ, SteKi
reagovat
Tak ja to beriem ako pridanú hodnotu, nie ako dôvod prečo je cena taká aká je. A keď tak, stačí nájsť dvoch kamarátov aspoň a máš to za 4 eura. Ja to tak aspoň robím a vôbec s tým nemám problém, pretože netflixu samému je to úplne jedno. Ak to začnú riešiť, prestaňem to robit
822247
Tak ja to beriem ako pridanú hodnotu, nie ako dôvod prečo je cena taká aká je. A keď tak, stačí nájsť dvoch kamarátov aspoň a máš to za 4 eura. Ja to tak aspoň robím a vôbec s tým nemám problém, pretože netflixu samému je to úplne jedno. Ak to začnú riešiť, prestaňem to robit
822246
2 -1
reagovat
Pisu po nekolikate, az mi netflix nabidne 1 device a 4K rozliseni, tak do toho klidne pujdu. Pokud je kvalita streamu navazana na pocet lidi, tak at se pak nedivi, ze se to sdili :-
822246
Pisu po nekolikate, az mi netflix nabidne 1 device a 4K rozliseni, tak do toho klidne pujdu. Pokud je kvalita streamu navazana na pocet lidi, tak at se pak nedivi, ze se to sdili *:-*
6 -1
reagují: SteKi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se