Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11681 - 11700 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
JEŽIŠMARJA! LIFESAVER :D
Manželka jde na operaci a fakt bych potřeboval kluky večer nějak zabavit :D

Díky, kámo :D
822698
JEŽIŠMARJA! LIFESAVER *:D* Manželka jde na operaci a fakt bych potřeboval kluky večer nějak zabavit *:D* Díky, kámo *:D*
822694
4 -1
reagovat
Verbst a jiní rodičové můžou slavit. Tlapkova patrola ve filmu je na HBO MAX:D
822694
Verbst a jiní rodičové můžou slavit. Tlapkova patrola ve filmu je na HBO MAX*:D*
6 -2
reagují: verbst
reagovat

Four Lives

Tahle nová britská minisérie pojednává o vraždách mladých kluků v londýnském Barkingu. A mimochodem trochu se to dotýká Slovenska, protože příběh se odehrává v roce 2015 a vystupuje tam slovenský kluk (hraje ho Jakub Švec), který výslovně vzpomíná ono sedm let známé a ostudné slovenské "referendum o rodině". První díl je skvělý a těším se na další dvě části.
822682
Tahle nová britská minisérie pojednává o vraždách mladých kluků v londýnském Barkingu. A mimochodem trochu se to dotýká Slovenska, protože příběh se odehrává v roce 2015 a vystupuje tam slovenský kluk (hraje ho Jakub Švec), který výslovně vzpomíná ono sedm let známé a ostudné slovenské "referendum o rodině". První díl je skvělý a těším se na další dvě části.
Four Lives
2 -9
reagovat

The Last Kingdom

Dokoukáno včera a konec epický. :+ Potěšil návrat některých postav, na které jsem zapomněl. Ani bych nemusel vidět závěrečný film, který natočí letos, ale kouknu se na něj, to zas jo. :)
Asi jediný mínus už se to řešil, násobné twisty u některých postav, ale to jde prostě za předlohou. 
822610
Dokoukáno včera a konec epický. *:+* Potěšil návrat některých postav, na které jsem zapomněl. Ani bych nemusel vidět závěrečný film, který natočí letos, ale kouknu se na něj, to zas jo. *:)* Asi jediný mínus už se to řešil, násobné twisty u některých postav, ale to jde prostě za předlohou. 
The Last Kingdom
4 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Na víkend jsme pryč, ale už se těší až budu v pondělí večer na basketu a ve středu večer na kvízu, aby se na druhou sérii mohla podívat :D
822567
Na víkend jsme pryč, ale už se těší až budu v pondělí večer na basketu a ve středu večer na kvízu, aby se na druhou sérii mohla podívat *:D*
822529
2 -1
reagovat
Moje měla Vánoce už teď se spin-offem Big Mouth 
822545
Moje měla Vánoce už teď se spin-offem Big Mouth 
822529
2 -1
reagovat
My zatím dokoukavame poslední sérii Cizinky a inicioval jsem to já 
822533
My zatím dokoukavame poslední sérii Cizinky a inicioval jsem to já 
822529
4 -1
reagovat

Bridgertonovi

Pánové, doufám, že svým drahým polovičkám na víkend nic neplánujete. V pátek bude druhá série!! 
822529
Pánové, doufám, že svým drahým polovičkám na víkend nic neplánujete. V pátek bude druhá série!! 
Bridgertonovi
2 -1
reagovat

Obi-Wan Kenobi

Malí Luke Skywalker a Leia Organa, resp. jejich představitelé v seriálu.
822510
Malí [url=https://www.imdb.com/name/nm12213000/]Luke Skywalker[/url] a [url=https://www.imdb.com/name/nm8643487/]Leia Organa[/url], resp. jejich představitelé v seriálu.
Obi-Wan Kenobi
7 0
reagovat

Peaky Blinders

Neskutečná nálož emocí. Navíc ten visuální styl!!!
Pro mě opravdu top seriál. 
1883 je emočně slaběji vývar o proti PB 
822474
Neskutečná nálož emocí. Navíc ten visuální styl!!! Pro mě opravdu top seriál.  1883 je emočně slaběji vývar o proti PB 
Peaky Blinders
1 -3
reagovat

The Sinner (2017)

Mám za sebou první sérii a vřele doporučuji. V poslední době jsem tu neviděl nic doporučeného, co by bylo podobné. 
Nebál bych se říct, že to šlape na paty i Mare z Easttownu i Mindhunterovi. Kromě skvěle napsané ústřední dvojice (detektiv a vražedkyně, pokud vlastně je vražedkyně), to má opravdu propracovaný příběh s mnoha twisty. Myslím, že uvidíte po prvním dílu, jestli budete pokračovat. 
Nejlepší role Jessica Bielové.
822469
Mám za sebou první sérii a vřele doporučuji. V poslední době jsem tu neviděl nic doporučeného, co by bylo podobné.  Nebál bych se říct, že to šlape na paty i Mare z Easttownu i Mindhunterovi. Kromě skvěle napsané ústřední dvojice (detektiv a vražedkyně, pokud vlastně je vražedkyně), to má opravdu propracovaný příběh s mnoha twisty. Myslím, že uvidíte po prvním dílu, jestli budete pokračovat.  Nejlepší role Jessica Bielové.
The Sinner (2017)
3 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
822465
https://www.youtube.com/watch?v=By72eQtjglM
822449
4 -2
reagovat

1883

Viděl jsem čtyři díly a je to super, jen se nemůžu dokopat si pustit další díly (není moc nálada). Takže počítám, že asi za měsíc si to pustím od znovu a zkusím to celé sjet.
822460
Viděl jsem čtyři díly a je to super, jen se nemůžu dokopat si pustit další díly (není moc nálada). Takže počítám, že asi za měsíc si to pustím od znovu a zkusím to celé sjet.
1883
2 -1
reagovat

Malý Sheldon S01

Dlouho jsem to ignoroval, jelikož jsem si myslel, že jde o spin-off, kde se bude známá značka dojit. Jenže jsem se spletl. Seriál toho nabízí kupodivu mnohem více. Navíc je filmařsky mnohem hravější, než Teorie, má zajímavé postavy a jako seriál k jídlu funguje parádně. 7-7,5/10
822459
Dlouho jsem to ignoroval, jelikož jsem si myslel, že jde o spin-off, kde se bude známá značka dojit. Jenže jsem se spletl. Seriál toho nabízí kupodivu mnohem více. Navíc je filmařsky mnohem hravější, než Teorie, má zajímavé postavy a jako seriál k jídlu funguje parádně. [b]7-7,5/10[/b]
Malý Sheldon S01
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
S přibývajícím počtem sérií stoupá celková kvalita, a i když mne trojka hodně bavila, druhá řada, o rozbitých lidech v rozbitém světě, zůstává nepřekonána. Absolutní top a divácky děsivější zážitek než řada první, jež v mnoha ohledech připomíná nabiflovaného teenagera okouzleného Schopenhauerem z četby po nocích. 8)
822449
S přibývajícím počtem sérií stoupá celková kvalita, a i když mne trojka hodně bavila, druhá řada, o rozbitých lidech v rozbitém světě, zůstává nepřekonána. Absolutní top a divácky děsivější zážitek než řada první, jež v mnoha ohledech připomíná nabiflovaného teenagera okouzleného Schopenhauerem z četby po nocích. *8)*
822355
1 -6
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: zahron
Jsi dobry clovek a mas vkus :D:+
822433
Jsi dobry clovek a mas vkus *:D**:+*
822432
6 -2
reagovat

1883

viděl jsem to celé ... a to je asi tak vše co k tomu mohu říct. 

Né vážně --- absolutně nemám slov, nejde to popsat, jako kdyby semnou někdo zacloumal jak s hadrovou panenkou, třískl 3 facky na xicht a pak posadil zpátky do židle. Tenhle pocit jsem měl naposledy u Requiem za Sen.
20 z 10 btw.
822432
viděl jsem to celé ... a to je asi tak vše co k tomu mohu říct.  Né vážně --- absolutně nemám slov, nejde to popsat, jako kdyby semnou někdo zacloumal jak s hadrovou panenkou, třískl 3 facky na xicht a pak posadil zpátky do židle. Tenhle pocit jsem měl naposledy u Requiem za Sen. 20 z 10 btw.
1883
6 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Kostěj
Nejsi sám, mě to taky teprve čeká (asi po Kanclu). A prý má být další nová série. :+
822391
Nejsi sám, mě to taky teprve čeká (asi po Kanclu). A prý má být další nová série. *:+*
822355
2 -1
reagovat
Počkám si teda, jestli se hlavní věci uspokojivě vysvětlí
822378
Počkám si teda, jestli se hlavní věci uspokojivě vysvětlí
2 -1
reagovat
reaguje na: okkac
V S02 se toho děje více, než v první, je tam více postav a děje se další worldbuilding, kde ale nedostáváme moc na úkazy odpovědi, takže v další sérii se budou muset tvůrci dost snažit, ať se jim to moc nesesype. Asi bych to možná přirovnal k Lost (ty jsem ale viděl jen krátce a nedokoukal)
822377
V S02 se toho děje více, než v první, je tam více postav a děje se další worldbuilding, kde ale nedostáváme moc na úkazy odpovědi, takže v další sérii se budou muset tvůrci dost snažit, ať se jim to moc nesesype. Asi bych to možná přirovnal k Lost (ty jsem ale viděl jen krátce a nedokoukal)
822368
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se