Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 6981 - 7000 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
Yep. Bylo to hodně napínavé

Ten seriál má neskutečně napínavou hororovou atmosféru. A ten visual je fakt boží :+
855865
Yep. Bylo to hodně napínavé Ten seriál má neskutečně napínavou hororovou atmosféru. A ten visual je fakt boží *:+*
855864
7 0
reagovat

TLOU ep 2

Úvod jak vystřižený z Černobylu a celá část v muzeu, fuuuuuck.:+

Snad první 'zombie' seriál, který věrohodně ukázal, jak je nabíjení zbraně v postapo naprd.

A režíroval Druckmann, takže dost pomrknutí na hráče.:)

Chci VÍC!
855864
Úvod jak vystřižený z Černobylu a celá část v muzeu, fuuuuuck.*:+* Snad první 'zombie' seriál, který věrohodně ukázal, jak je nabíjení zbraně v postapo naprd. A režíroval Druckmann, takže dost pomrknutí na hráče.*:)* Chci VÍC!
TLOU ep 2
13 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Episode 2

Oh boy
855861
Oh boy
Episode 2
5 0
reagovat
reaguje na: departed
:D
855849
*:D*
855553
1 0
reagovat
Diskuse už by se mohla stopnout, pravda. Ale zase nebýt ní, tak nevím o existenci Unthinkable. Takže jestli mezi řečí občas zmíníte podobně kvalitní film na nedělní odpoledne, klidně pokračujte. :)
855786
Diskuse už by se mohla stopnout, pravda. Ale zase nebýt ní, tak nevím o existenci [url=https://www.csfd.cz/film/206423-odpocitavani/recenze/]Unthinkable[/url]. Takže jestli mezi řečí občas zmíníte podobně kvalitní film na nedělní odpoledne, klidně pokračujte. *:)*
3 0
reagovat
Každopádně vaše diskuze už je trochu metafyzická, protože to nepochopení postojů začíná být pro nezaujatého pozorovatele, který je blbec a včera i dnes čte diskuzní forum seriály, mučení. :D
855783
Každopádně vaše diskuze už je trochu metafyzická, protože to nepochopení postojů začíná být pro nezaujatého pozorovatele, který je blbec a včera i dnes čte diskuzní forum seriály, [spoiler]mučení. *:D*[/spoiler]
14 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D
855782
*:D*
855781
2 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Zase ho taháš za slovíčka. Důvodem přece není že, za pár hodin přišel Gonzi. Důvodem je, že nepřišel Unreal build. Styď se!
855781
Zase ho taháš za slovíčka. Důvodem přece není že, za pár hodin přišel Gonzi. Důvodem je, že nepřišel Unreal build. Styď se!
855780
8 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: esmo
Tak ja som s tebou diskusiu povazoval za uzavretu, nemozem za to, ze par hodin na to prisiel Gonzi.:D
855780
Tak ja som s tebou diskusiu povazoval za uzavretu, nemozem za to, ze par hodin na to prisiel Gonzi.*:D*
855774
3 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale ved ja NIKDE nerozporujem to, ze vec vnimas inak, ani ta nepresviedcam o tom, co si mas mysliet. Do debaty s tebou som sa pustil preto, lebo si mi podsuval nieco, co nie je pravda a nie si schopny pochopit, ze chapanie motivacie nejakej postavy nejako konat neznamena automaticky, ze to jej konanie schvalujem, ospravedlnujem alebo obhajujem. Co je na tom take tazke pochopit?

S tym Babisom si uz stratil nervy.8)
855779
Ale ved ja NIKDE nerozporujem to, ze vec vnimas inak, ani ta nepresviedcam o tom, co si mas mysliet. Do debaty s tebou som sa pustil preto, lebo si mi podsuval nieco, co nie je pravda a nie si schopny pochopit, ze chapanie motivacie nejakej postavy nejako konat neznamena automaticky, ze to jej konanie schvalujem, ospravedlnujem alebo obhajujem. Co je na tom take tazke pochopit? [spoiler]S tym Babisom si uz stratil nervy.*8)*[/spoiler]
855776
3 -4
reagovat
reaguje na: esmo
Tak já sedím u kompu a čekám na buildy v Unrealu. Náš projekt má typický build na pár minut, takže mi tohle vyplňuje prodlevy :D
855777
Tak já sedím u kompu a čekám na buildy v Unrealu. Náš projekt má typický build na pár minut, takže mi tohle vyplňuje prodlevy *:D*
855774
5 -1
reagovat

To je jak diskuze s voličem Babiše.

Já na začátku napsal, že stejnou věc vnímáme jinak, že zatímco já se "nepřenesu" přes umučení místo popravy, ty jo. To ani není k diskuzi. To je čistý a holý fakt. Není podstatné čím si to vysvětlíš, není podstatné jak si to vysvětlíš a není podstatné proč mi to vysvětlení nestačí. Je to holý fakt. Já si divně myslím že nebe je fialové, kdežto ty si zajímavě myslíš, že je růžové.
Pokud souhlasíš, že je v tomto, tak nevím o čem se od včera bavíme. Pokud ne, napiš mi to do vzkazníku.
855776
 Já na začátku napsal, že stejnou věc vnímáme jinak, že zatímco já se "nepřenesu" přes [spoiler]umučení místo popravy[/spoiler], ty jo. To ani není k diskuzi. To je čistý a holý fakt. Není podstatné čím si to vysvětlíš, není podstatné jak si to vysvětlíš a není podstatné proč mi to vysvětlení nestačí. Je to holý fakt. Já si divně myslím že nebe je fialové, kdežto ty si zajímavě myslíš, že je růžové. Pokud souhlasíš, že je v tomto, tak nevím o čem se od včera bavíme. Pokud ne, napiš mi to do vzkazníku.
To je jak diskuze s voličem Babiše.
855772
6 -1
reagovat
Ty máš slušnou výdrž teda … táhnout tu diskuzi s tím kafemlejnkem ještě do druhýho dne :D
855774
Ty máš slušnou výdrž teda … táhnout tu diskuzi s tím kafemlejnkem ještě do druhýho dne *:D*
855770
7 -2
reagují: Gorecki, Gonzi
reagovat
Pretoze som chcel napisat "divne" a nie "jine". Jine je automaticky, "divne" je v kontexte toho, co ti pri jednej postave vadi a pri inej nie. Pokojne si to slovo nahrad za "zaujimave", pointa sa nezmeni.
855772
Pretoze som chcel napisat "divne" a nie "jine". Jine je automaticky, "divne" je v kontexte toho, co ti pri jednej postave vadi a pri inej nie. Pokojne si to slovo nahrad za "zaujimave", pointa sa nezmeni.
855770
2 -2
reagují: Gonzi
reagovat

Kauza Theranos

Je to skutečně dobrý, Amanda hrála o sto šest a čím je starší, tím mi přijde hezčí.
Sjel jsem to včera celý, až tak mě to bavilo … :+
855771
Je to skutečně dobrý, Amanda hrála o sto šest a čím je starší, tím mi přijde hezčí. Sjel jsem to včera celý, až tak mě to bavilo … *:+*
Kauza Theranos
8 -1
reagovat
Místo "jiné" jsi napsal "divné", logicky na to reaguju.
855770
Místo "jiné" jsi napsal "divné", logicky na to reaguju.
855769
4 0
reagují: esmo, Gorecki
reagovat
"Divne" z mojho pohladu samozrejme, snad mam este pravo na vlastny nazor:D, pricom ti ich hned v tej vete explicitne neupieram, ale to sa ti uz do citatu nehodilo, chapem.8)
A tu hranicu resp. motivaciu danej postavy ako mi ju hra prezentuje som snad dostatocne rozpisal, naco sa opakovat. Btw o nejakom sebaukajani nebola rec.
855769
"Divne" z mojho pohladu samozrejme, snad mam este pravo na vlastny nazor*:D*, pricom ti ich hned v tej vete explicitne neupieram, ale to sa ti uz do citatu nehodilo, chapem.*8)* A tu hranicu resp. motivaciu danej postavy ako mi ju hra prezentuje som snad dostatocne rozpisal, naco sa opakovat. Btw o nejakom sebaukajani nebola rec.
855768
2 -4
reagovat
> Mas proste divne nastavene tie hranice
...
> ja som ta nikde nepresviedcal o tom, ze by si ich mal mat tam, kde ja
...
ne, jen v rámci jedné věty říkáš že já je mám divné (a tím pádem ty správné). :+
A tvá správná hranice je že Mučit někoho z důvodů pomsty a sebeukájení se je ok.;)
855768
> Mas proste divne nastavene tie hranice ... > ja som ta nikde nepresviedcal o tom, ze by si ich mal mat tam, kde ja ... ne, jen v rámci jedné věty říkáš že já je mám divné (a tím pádem ty správné). *:+* A tvá správná hranice je že [spoiler]Mučit někoho z důvodů pomsty a sebeukájení se je ok.[/spoiler]*;)*
855767
4 0
reagovat
Nie, cela debata sa odstartovala tu, kde si mi podsuval, ze: 
"Rozdíl mezi námi je, že ty považuješ mučení za ospravedlnitelné, kdežto já ne. Podle mě dokáže mučit člověka jen psychopat."
A teda este ze si povazoval popravu Joela za OK, ale jeho "mucenie", ktore nebolo velmi nad ramec toho, co robili Joel a Ellie uz nie. Mas proste divne nastavene tie hranice toho, co je este "ospravedlnitelne", ale ved OK, kazdy ich mame ine, ja som ta nikde nepresviedcal o tom, ze by si ich mal mat tam, kde ja.
855767
Nie, cela debata sa odstartovala tu, kde si mi podsuval, ze:  "Rozdíl mezi námi je, že ty považuješ mučení za ospravedlnitelné, kdežto já ne. Podle mě dokáže mučit člověka jen psychopat." [spoiler]A teda este ze si povazoval popravu Joela za OK, ale jeho "mucenie", ktore nebolo velmi nad ramec toho, co robili Joel a Ellie uz nie. [/spoiler]Mas proste divne nastavene tie hranice toho, co je este "ospravedlnitelne", ale ved OK, kazdy ich mame ine, ja som ta nikde nepresviedcal o tom, ze by si ich mal mat tam, kde ja.
855746
1 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Přesně...
855753
Přesně...
855744
2 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se