Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 6941 - 6960 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Co máš na mysli? Nedaří se mi nic najít.
856220
Co máš na mysli? Nedaří se mi nic najít.
856218
2 -1
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: Memphis
Obviniť môže hocikto hocikoho za hocičo. A behom jedného momentu si skončil. V tom je tá "krása" dnešnej doby, takže áno. Cancel culture :-
856219
Obviniť môže hocikto hocikoho za hocičo. A behom jedného momentu si skončil. V tom je tá "krása" dnešnej doby, takže áno. Cancel culture *:-*
856217
10 -3
reagovat
Zatím byl jen obviněný a zčásti případu uznán jako nevinný. ;)
856218
Zatím byl jen obviněný a zčásti případu uznán jako nevinný. *;)*
856217
5 -7
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: kyller
Cancel culture? Nevím no. Domácí násilí není prdel.

Samozřejmě očekávám, že když Roilanda osvobodí, tak ho Adult Swim vezme zpět. To přeobsazení si v tuhle chvíli vůbec neumím představit.

Never meet your heroes.
856217
Cancel culture? Nevím no. Domácí násilí není prdel. Samozřejmě očekávám, že když Roilanda osvobodí, tak ho Adult Swim vezme zpět. To přeobsazení si v tuhle chvíli vůbec neumím představit. [i] Never meet your heroes.[/i]
856215
6 -3
reagují: kyller, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: kyller
Čekám, že tomu chlapíkovi z tiktoku budou brzy volat.

Roiland mu dal approval
856216
Čekám, že tomu [url=https://www.tiktok.com/@seankellysays/video/6958942470994447621?_r=1&_t=8ZJ9qTtF4Pq]chlapíkovi z tiktoku[/url] budou brzy volat. [url=https://www.tiktok.com/@seankellysays/video/7120803598765935918?_r=1&_t=8ZJ9ldnpOf4]Roiland mu dal approval[/url]
856215
2 0
reagovat
Teraz čítam, že on aj daboval obidvoch. Tak to by chcelo napísať... Rick and Morty RIP

Táto cancel culture ničí všetko ako buldozer. :o
856215
Teraz čítam, že on aj daboval obidvoch. Tak to by chcelo napísať... Rick and Morty RIP Táto cancel culture ničí všetko ako buldozer. *:o*
856157
7 -5
reagují: Memphis, Ex-SOLDIER
reagovat

Milf Manor

1 a 2 díl jsou "online"  :D:D:D:D:D:D:D:D:D
856212
1 a 2 díl jsou "online"  *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Milf Manor
2 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

Milf Manor

In the premiere of MILF Manor, the ladies meet each other's sons for the first time. As the young bachelors begin chatting with the moms that they are interested in, some are already keeping an eye out for other guys they want to keep away from their own moms. Meanwhile, some of the moms are on the prowl to find their younger match, while others are distracted by their sons getting hit on.

chápu to tak, že tam dali Matky a jejich syny, s tím že si každej z nich může zapíchat s tím druhým "párem" ? 
tohle je jasný must see :D:D:D

oni vpodstatě udělali reality show z jedné scény z American Pie resp. použili koncept z xxx filmů :)):D:D:D:D:D:D

opačnou verzi očekávám do roka a do dne.
V Americe nebude problém s castingem 
856210
[i]In the premiere of MILF Manor, the ladies meet each other's sons for the first time. As the young bachelors begin chatting with the moms that they are interested in, some are already keeping an eye out for other guys they want to keep away from their own moms. Meanwhile, some of the moms are on the prowl to find their younger match, while others are distracted by their sons getting hit on.[/i] chápu to tak, že tam dali Matky a jejich syny, s tím že si každej z nich může zapíchat s tím druhým "párem" ?  tohle je jasný must see *:D**:D**:D* oni vpodstatě udělali reality show z jedné scény z American Pie resp. použili koncept z xxx filmů *:))**:D**:D**:D**:D**:D**:D* opačnou verzi očekávám do roka a do dne. V Americe nebude problém s castingem 
Milf Manor
856208
3 -2
reagovat
reaguje na: esmo
Bez Braňa na to ani nemá cenu koukat 
856209
Bez Braňa na to ani nemá cenu koukat 
856203
1 0
reagovat
Milf Manor

Umíte si představit ten povyk, kdyby to bylo obráceně a kolem padesátníků se motaly dvacetileté holky (mnohdy jejich dcery)?

Už jsem asi viděl všechno.:D
856208
[url=https://www.youtube.com/watch?v=H6593Q9Brg4]Milf Manor [/url] Umíte si představit ten povyk, kdyby to bylo obráceně a kolem padesátníků se motaly dvacetileté holky (mnohdy jejich dcery)? Už jsem asi viděl všechno.*:D*
10 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jakožto Brňák souhlasím :D
856206
Jakožto Brňák souhlasím *:D*
856204
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Švancara je můj favorit 8):D
856204
Švancara je můj favorit *8)**:D*
856203
1 0
reagují: esmo
reagovat

Survivor Česko a Slovensko 2. sezóna

Na Voyo ... ;);););)8)8)8)8)
856203
Na Voyo ... *;)**;)**;)**;)**8)**8)**8)**8)*
Survivor Česko a Slovensko 2. sezóna
4 -1
reagují: D_lete, Papricek, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Papricek
Jo přesně. Na první řadu má. Ve druhé to bude chtít změnu. 
856198
Jo přesně. Na první řadu má. Ve druhé to bude chtít změnu. 
856176
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Já už si na ni docela zvykl. Snaží se a hraje Ellie tak, jak by měla, ale zatím z ní mám pocit, že to prostě není zas až tak dobrá herečka, no. Snad ještě překvapí, ale třeba jako Ellie z druhé hry si ji absolutně neumím představit.
856176
Já už si na ni docela zvykl. Snaží se a hraje Ellie tak, jak by měla, ale zatím z ní mám pocit, že to prostě není zas až tak dobrá herečka, no. Snad ještě překvapí, ale třeba jako Ellie z druhé hry si ji absolutně neumím představit.
856154
5 0
reagují: hroubek
reagovat
Akorát sem s tím jdu... To je jak kdyby ze South Parku vyhodili Parkera se Stonem.
856158
Akorát sem s tím jdu... To je jak kdyby ze South Parku vyhodili Parkera se Stonem.
856157
3 0
reagovat

Rick and Morty

Adult Swim rozvázal spolupráci s Justinem Roilandem...

link

:-
856157
Adult Swim rozvázal spolupráci s Justinem Roilandem... https://deadline.com/2023/01/adult-swim-severs-ties-rick-and-morty-co-creator-justin-roiland-domestic-violence-charges-1235239868/ *:-*
Rick and Morty
3 0
reagují: kyller, (=LIFTY=)
reagovat

LastOfUs 1X2

Uvod zase fantastickej, ta atmosféra by se dala krájet.. možná je až moc povedenej ptz pak chvilku trvá než se zase ''něco'' děje..
Nwm teda esi se postavy drží pevně hry ale oba dospěláci hrajou jako o život a zatímco Pascal mi pohledem prodá strach nebo zoufalství, vztek.. tak ta holčina celou epizodu jeden výraz, já vubec netuším jestli se bojí nebo cokoliv a těžko k ní nějak upnout, s tím souvisí že kdyby třeba zakopla a spadla ze střechy tak to se mnou ani nehne narozdíl od smrti ke které došlo a fakt sem do poslední vteřiny doufal že to nějak dá aspon do dalšího dílu, bude chybět
856154
Uvod zase fantastickej, ta atmosféra by se dala krájet.. možná je až moc povedenej ptz pak chvilku trvá než se zase ''něco'' děje.. Nwm teda esi se postavy drží pevně hry ale oba dospěláci hrajou jako o život a zatímco Pascal mi pohledem prodá strach nebo zoufalství, vztek.. tak ta holčina celou epizodu jeden výraz, já vubec netuším jestli se bojí nebo cokoliv a těžko k ní nějak upnout, s tím souvisí že kdyby třeba zakopla a spadla ze střechy tak to se mnou ani nehne narozdíl od[spoiler] smrti ke které došlo a fakt sem do poslední vteřiny doufal že to nějak dá aspon do dalšího dílu, bude chybět[/spoiler]
LastOfUs 1X2
6 0
reagují: Papricek
reagovat

Atlanta S03E08

To cameo! A když si pak člověk zjistí fakta... Wow... Je borec, že do toho šel a Glover, že mu to umožnil. 
Třetí řada není nakonec tak dokonalá - tři díly jsou tam slabší (ale nápady mají dobré, jen provedení vázne) ale za mě je to pořád jedna z nejlepších satir a pohledů na afroamerickou kulturu vůbec.
856153
To cameo! A když si pak člověk zjistí fakta... Wow... Je borec, že do toho šel a Glover, že mu to umožnil.  Třetí řada není nakonec tak dokonalá - tři díly jsou tam slabší (ale nápady mají dobré, jen provedení vázne) ale za mě je to pořád jedna z nejlepších satir a pohledů na afroamerickou kulturu vůbec.
Atlanta S03E08
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Don't give me hope :D
856035
Don't give me hope *:D*
856031
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se