Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 6741 - 6760 Napsat příspěvek
Vysvetleni je uplne snadne: ten "Hollywood" ma naprosto jine slozeni lidi nez jaky je zbytek populace, takze si skrz ty filmy a serialy meni realitu k obrazu svemu, k tomu co znaji. Ze maji problem filtrovat aktivity na soc sitich je vec druha.
857182
Vysvetleni je uplne snadne: ten "Hollywood" ma naprosto jine slozeni lidi nez jaky je zbytek populace, takze si skrz ty filmy a serialy meni realitu k obrazu svemu, k tomu co znaji. Ze maji problem filtrovat aktivity na soc sitich je vec druha.
9 -2
reagovat
... nejlepší kámoš hlavního "hrdiny" žid. Má tady někdo za nejlepšího kámoše žida? Těžko...

Ale ty to stejně nepochopíš.
857181
... nejlepší kámoš hlavního "hrdiny" žid. Má tady někdo za nejlepšího kámoše žida? Těžko... Ale ty to stejně nepochopíš.
15 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
Ani jeden z těch uživatelů tam nejsem.
Ale jo. Souhlasím s nima. To protlačování těhle menšin je poslední roky fakt hodně otravný.

Viz Sex Education kde je nejlepší kámoš hlavního "hrdiny" černej buzerant. 
Má tady někdo za nejlepšího kámoše gaye a k tomu černocha? Těžko...

Tohle dělá Amerika a cpe to všem okolo. 
Tahle země fakt není pro starý 8):D

Zlatý Sheridanovi seriály. Tam tohle nehrozi... 
857180
Ani jeden z těch uživatelů tam nejsem. Ale jo. Souhlasím s nima. To protlačování těhle menšin je poslední roky fakt hodně otravný. Viz Sex Education kde je nejlepší kámoš hlavního "hrdiny" černej buzerant.  Má tady někdo za nejlepšího kámoše gaye a k tomu černocha? Těžko... Tohle dělá Amerika a cpe to všem okolo.  Tahle země fakt není pro starý *8)**:D* Zlatý Sheridanovi seriály. Tam tohle nehrozi... 
5 -33
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Disketa1
Je to hrozný. :- Pomovi je to jedno. Ta taktika se mi hnusí, ale inzerentům by to být jedno nemuselo. :)
857176
Je to hrozný. *:-* Pomovi je to jedno. Ta taktika se mi hnusí, ale inzerentům by to být jedno nemuselo. *:)*
857173
4 -3
reagovat
Chci poděkovat redakci, že tady na Moviezone sledujete diskuse a jasně zasáhnete, když je potřeba. To, co se momentálně děje na ČSFD, je naprosto šílené. 
857173
Chci poděkovat redakci, že tady na Moviezone sledujete diskuse a jasně zasáhnete, když je potřeba. To, co se momentálně děje [url=https://pbs.twimg.com/media/Fn6UvEvXgAAvo8v?format=jpg&name=large]na ČSFD[/url], je naprosto šílené. 
13 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MKMZ
Aardman:+
857172
Aardman*:+*
857170
1 0
reagovat

Star Wars: Visions 2

Už v květnu. První antologie byla libová, tak to snad dopadne stejně. :+
857170
[url=https://www.starwars.com/news/star-wars-visions-volume-2]Už v květnu[/url]. První antologie byla libová, tak to snad dopadne stejně. *:+*
Star Wars: Visions 2
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: hroubek
Desátá ne jedenáctá.
857138
Desátá ne jedenáctá.
857085
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Podívej se na UK Skins a US Shameless. Thank me later :)
857096
Podívej se na UK Skins a US Shameless. Thank me later *:)*
857080
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Roanoke byl super, osmá super. Jinak dno je sedmá a jedenáctá. 
857085
Roanoke byl super, osmá super. Jinak dno je sedmá a jedenáctá. 
857084
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
No, poslední AHS, co mě bavil, byl Hotel. Roanoke jsem ještě dodival, ale za moc nestál a pak jsem po devítku zkoušel jen první díl, jestli mě to chytne. Nechytlo a bavily mě na tom vlastně jen znělky.
Za mě by to mělo dávno skončit. Ale mně přijde celkově, že Murphy u svých projektů uspěje jednou, dvěma řadami a pak to za moc nestojí. Podobný "sešup" čekám u další řady "Monster"
857084
No, poslední AHS, co mě bavil, byl Hotel. Roanoke jsem ještě dodival, ale za moc nestál a pak jsem po devítku zkoušel jen první díl, jestli mě to chytne. Nechytlo a bavily mě na tom vlastně jen znělky. Za mě by to mělo dávno skončit. Ale mně přijde celkově, že Murphy u svých projektů uspěje jednou, dvěma řadami a pak to za moc nestojí. Podobný "sešup" čekám u další řady "Monster"
857081
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: duro
Nechápu, ale to je fuk. Jdu se koukat na BBC.
857082
Nechápu, ale to je fuk. Jdu se koukat na BBC.
857077
2 0
reagovat
reaguje na: kyller
Viděl a napsal recenzi na TvZone. Je to v rámci AHS dost špatný. Jako seriál s gay tematikou + AIDS za 6/10. 
857081
Viděl a napsal recenzi na TvZone. Je to v rámci AHS dost špatný. Jako seriál s gay tematikou + AIDS za 6/10. 
857073
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Hroubek mi to nedávno doporučoval. Ale upřímně mě tahle kombinace už nebaví. Přijde mi to ohrané a klišovité. A už jsem fakt celkem otrávený, když někdo spojí gay people s virem HIV a nemocí AIDS, jako kdyby to byl automatický předpoklad. Tahle osmdesátková představa je trapná a dehonestující. Raději bych sledoval queer seriály ze současnosti. Současnost toho nabízí daleko více než otřepaná klišé o tom, že automaticky umřeme na AIDS.
857080
Hroubek mi to nedávno doporučoval. Ale upřímně mě tahle kombinace už nebaví. Přijde mi to ohrané a klišovité. A už jsem fakt celkem otrávený, když někdo spojí gay people s virem HIV a nemocí AIDS, jako kdyby to byl automatický předpoklad. Tahle osmdesátková představa je trapná a dehonestující. Raději bych sledoval queer seriály ze současnosti. Současnost toho nabízí daleko více než otřepaná klišé o tom, že automaticky umřeme na AIDS.
857073
3 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Milosh
Můj praděda byl zase Ital :)
link
857079
Můj praděda byl zase Ital *:)* https://media.tenor.com/AGYnvG9s5r4AAAAC/buongiorno-brad-pitt.gif
857076
1 0
reagovat
Videl som prvý diel, ale neodvážim sa to komentovať. :D
857078
Videl som prvý diel, ale neodvážim sa to komentovať. *:D*
857073
5 0
reagovat
Toto už bolo slabšie.
857077
Toto už bolo slabšie.
857076
2 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: duro
To by byl celkem dobrý uterák, kdybych nebyl syn černocha8):D
857076
To by byl celkem dobrý uterák, kdybych nebyl syn černocha*8)**:D*
857071
3 0
reagují: esmo, duro
reagovat

AHS

Videl tu niekto najnovšiu sériu? Hlavná téma... gayovia vs AIDS. Mohlo to byť zaujímavé, ale imho to kvalitatívne prerazilo dno a s hororom to nemá nič spoločné.
857073
Videl tu niekto najnovšiu sériu? Hlavná téma... gayovia vs AIDS. Mohlo to byť zaujímavé, ale imho to kvalitatívne prerazilo dno a s hororom to nemá nič spoločné.
AHS
4 0
reagují: hroubek, Disketa1, duro
reagovat
To bol celkom dobrý uterák :+, akurát že som v tom komentári myslel skôr černošky a Aziatky, čiže tvoja analýza skôr hovorí o tvojich vlastných preferenciách pri výbere péčka.
857071
To bol celkom dobrý uterák *:+*, akurát že som v tom komentári myslel skôr černošky a Aziatky, čiže tvoja analýza skôr hovorí o tvojich vlastných preferenciách pri výbere péčka.
856951
7 -3
reagují: Milosh
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se