Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 6281 - 6300 Napsat příspěvek

Carnival Row s02

Zatiaľ ťažko hodnotiť, videl som iba dve časti, ale...

Cara je tam hot. :D:+:+:+ Vždy sa mi páčila, ale zdala sa mi taká chladná, odťažitá, napr. vo Valerianovi ma vyslovene iritovala, ale potom som ju tuším niekde u Fallona videl hrať na gitare a hrozná sympaťáčka, takže ju teraz vnímam úplne inak, je vyložene chrumkavá. Koniec hlásenia.
860195
Zatiaľ ťažko hodnotiť, videl som iba dve časti, ale... Cara je tam hot. *:D**:+**:+**:+* Vždy sa mi páčila, ale zdala sa mi taká chladná, odťažitá, napr. vo Valerianovi ma vyslovene iritovala, ale potom som ju tuším niekde u Fallona videl hrať na gitare a hrozná sympaťáčka, takže ju teraz vnímam úplne inak, je vyložene chrumkavá. Koniec hlásenia.
Carnival Row s02
8 -1
reagovat
reaguje na: kyller
Říká člověk se dvěma Godzillami a nulou argumentů. Já mám možná pohnutý filmový vkus oproti zbytku redakce, ale aspoň se nehádám s fakty. Nicméně ano, lepší tu diskuzi ukončit dřív, než se zvrtne. 
860194
Říká člověk se dvěma Godzillami a nulou argumentů. Já mám možná pohnutý filmový vkus oproti zbytku redakce, ale aspoň se nehádám s fakty. Nicméně ano, lepší tu diskuzi ukončit dřív, než se zvrtne. 
860193
11 -3
reagují: kyller, connor
reagovat
Ty si ešte viac mimo než som si myslel, ale nevadí. Pokračuj v tom :D
860193
Ty si ešte viac mimo než som si myslel, ale nevadí. Pokračuj v tom *:D*
2 -10
reagují: do_Od
reagovat
Najdi si definici slova "objektivně", zjevně nemáš páru, co to znamená, protože objektivní jsou fakta, a faktem je, že naprosto drtivá většina lidí, co se živí hodnocením her, to považuje za jednu z nejlepší her všech dob.

Subjektivně tady můžeš brečet, že se ti to nelíbilo, klidně celý den. ;)
860191
Najdi si definici slova "objektivně", zjevně nemáš páru, co to znamená, protože objektivní jsou fakta, a faktem je, že naprosto drtivá většina lidí, co se živí hodnocením her, to považuje za jednu z nejlepší her všech dob. Subjektivně tady můžeš brečet, že se ti to nelíbilo, klidně celý den. *;)*
860188
11 -2
reagovat
Objektivně :D
860190
Objektivně *:D*
860188
12 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Môže to mať kľudne milión cien aj z preďalekej galaxie. Nič to nemení na veci, že objektívne je scenár tej hry odpad. To bolo už rovnako xy-krát do detailov vysvetlené prečo. Ale ty furt budeš skákať ako malé decko pri každej kritike jeho obľúbenej hračky :D
860188
Môže to mať kľudne milión cien aj z preďalekej galaxie. Nič to nemení na veci, že objektívne je scenár tej hry odpad. To bolo už rovnako xy-krát do detailov vysvetlené prečo. Ale ty furt budeš skákať ako malé decko pri každej kritike jeho obľúbenej hračky *:D*
860187
4 -16
reagují: do_Od, connor
reagovat
Tady je ten seznam, kdyby to někoho zajímalo. Druhý The Last of Us je před třetím Zaklínačem, Zeldou, God of War, prvním Last of Us, Elders Scrolls atd., celkem má 321 na sobě nezávislých cen "hra roku". Ale baví mě, jak se proti tomu furt někdo snaží argumentovat, že to je "špatný".

Je to úplně stejný jako napsat, že Titanic, Ben-Hur nebo Návrat krále jsou scenáristický odpad. 
860187
Tady je [url=https://www.imdb.com/list/ls561210444/]ten seznam[/url], kdyby to někoho zajímalo. Druhý The Last of Us je před třetím Zaklínačem, Zeldou, God of War, prvním Last of Us, Elders Scrolls atd., celkem má 321 na sobě nezávislých cen "hra roku". Ale baví mě, jak se proti tomu furt někdo snaží argumentovat, že to je "špatný". Je to úplně stejný jako napsat, že Titanic, Ben-Hur nebo Návrat krále jsou scenáristický odpad. 
13 -3
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: do_Od
:D
860186
*:D*
860183
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Ale ano. 
Nicméně, na IMDb po 200+ tisících hodnocení 17. nejlepší seriál... takže i když jsi to všude určitě neslyšel, vlastně to je pravda, průměrné hodnocení má větší výpovědní hodnotu nez to, co řekne jakykoliv jeden člověk (ano, i duro)... a natož někdo, kdo je znám svým fanatickým odporem vůči seriálovému médiu. 
860184
Ale ano.  Nicméně, na IMDb po 200+ tisících hodnocení 17. nejlepší seriál... takže i když jsi to všude určitě neslyšel, vlastně to je pravda, průměrné hodnocení má větší výpovědní hodnotu nez to, co řekne jakykoliv [b]jeden člověk [/b](ano, i duro)... a natož někdo, kdo je znám svým fanatickým odporem vůči seriálovému médiu. 
860177
4 -1
reagovat
Jojo, scenáristický odpad a současně nejoceňovanější hra všech dob. 
860183
Jojo, scenáristický odpad a současně nejoceňovanější hra všech dob. 
860178
13 -2
reagují: DarkSith, kyller
reagovat
Neodklonili. Ale poskládali to trochu jinak dramaturgicky. A duro kurevsky přehání. 
860181
Neodklonili. Ale poskládali to trochu jinak dramaturgicky. A duro kurevsky přehání. 
860172
13 0
reagovat
Áno.
860180
Áno.
860179
3 -8
reagovat
nope. je?
860179
nope. je?
860178
2 -1
reagují: kyller
reagovat
Ale to, že dvojka je scenáristický odpad si už asi nezachytil, čo? :D
860178
Ale to, že dvojka je scenáristický odpad si už asi nezachytil, čo? *:D*
860172
3 -5
reagují: do_Od, pepo
reagovat
reaguje na: connor
No ani nie
860177
No ani nie
860176
3 -2
reagují: connor
reagovat
Všude jsi poslouchal přesně tohle, jo? A nelžeš trochu? ;)
860176
Všude jsi poslouchal přesně tohle, jo? A nelžeš trochu? *;)*
860172
1 -2
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: duro
Mne by zajímalo, kolik lidí co dalo durovi mínus See vidělo...
860173
Mne by zajímalo, kolik lidí co dalo durovi mínus See vidělo...
860169
4 -1
reagovat
Takže sa nakoniec dejovo odklonili od hier? Keďže som všade počúval, že ten príbeh videohry je geniálny a lepší než 90% filmov. 
860172
Takže sa nakoniec dejovo odklonili od hier? Keďže som všade počúval, že ten príbeh videohry je geniálny a lepší než 90% filmov. 
6 -1
reagují: Gonzi, Godlike, kyller, connor
reagovat
reaguje na: duro
Ne, ty nejslabší Sheridan epizody/počiny jsou níže, i při srovnání s touto epizodou. ;)
860170
Ne, ty nejslabší Sheridan epizody/počiny jsou níže, i při srovnání s touto epizodou. *;)*
860169
7 -3
reagovat

TLoU

Hoci sú tam hromady hlúpostí a otravných súčasných klišé, stále som to sledoval s istým záujmom. Lebo veď drahé to je a má to nejaký dej, sem-tam niekoho prestrelia alebo mu zajebú šraubovák do hlavy.

Pri tejto časti už som bol fakt v pokušení aj trochu popretáčať.

Keby ste aj nabudúce potrebovali, aby vám skúsený starý foter včas povedal, že je niečo iba hovno s pozlátkou, pokojne sa opýtajte. :D

A povedať, že toto momentálne nemá konkurenciu, môže iba človek, ktorý nič iné nesleduje. Už len z tých sheridanoviek je hociktorá (aj tá najslabšia) časť na vyššej scenáristickej, hereckej a aj produkčnej úrovni ako toto celé. Dokonca aj to poondiate See je lepšie postapo ako táto nekonzistentná a rozháraná zlátanina.
860169
Hoci sú tam hromady hlúpostí a otravných súčasných klišé, stále som to sledoval s istým záujmom. Lebo veď drahé to je a má to nejaký dej, sem-tam niekoho prestrelia alebo mu zajebú šraubovák do hlavy. Pri tejto časti už som bol fakt v pokušení aj trochu popretáčať. Keby ste aj nabudúce potrebovali, aby vám skúsený starý foter včas povedal, že je niečo iba hovno s pozlátkou, pokojne sa opýtajte. *:D* A povedať, že toto momentálne nemá konkurenciu, môže iba človek, ktorý nič iné nesleduje. Už len z tých sheridanoviek je hociktorá (aj tá najslabšia) časť na vyššej scenáristickej, hereckej a aj produkčnej úrovni ako toto celé. Dokonca aj to poondiate See je lepšie postapo ako táto nekonzistentná a rozháraná zlátanina.
TLoU
11 -16
reagují: AndyKaufman, connor
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se