Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 6161 - 6180 Napsat příspěvek
Že to píšu zrovna já....

Ale nemohli by už černí i bílí Don Quijoti složit svá kopí ? Aby mohla tato sekce zase sloužit svému účelu ? 
860942
Že to píšu zrovna já.... Ale nemohli by už černí i bílí Don Quijoti složit svá kopí ? Aby mohla tato sekce zase sloužit svému účelu ? 
7 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
No tak to jsem zvědavej ! Fakt že jo!
860940
No tak to jsem zvědavej ! Fakt že jo!
860938
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Debata je o změně barvy pleti herce vůči původní postavě. A potenciální změna barvy pleti herce jiné původní postavy je nesouvisející argument? 

Potřeba oplácet co? Gonzi netvrdil, že by někdo vybělil Bladea na revanž. Ptal se jen na tvůj názor v případě, že by ho někdo vybělí. Kde je ta potřeba oplácet?

Většina diskutujících z druhé strany, než jakou zastáváš ty, tady používá validní argumentaci. Ty používáš argumentaci, která validní moc není a nezřídka to zakončuješ postěžováním si ve smyslu, že jsou všichni rasisti, viz. tvá poslední věta tady. Proto ta poznámka o fňukání.
860939
Debata je o změně barvy pleti herce vůči původní postavě. A potenciální změna barvy pleti herce jiné původní postavy je nesouvisející argument?  Potřeba oplácet co? Gonzi netvrdil, že by někdo vybělil Bladea na revanž. Ptal se jen na tvůj názor v případě, že by ho někdo vybělí. Kde je ta potřeba oplácet? Většina diskutujících z druhé strany, než jakou zastáváš ty, tady používá validní argumentaci. Ty používáš argumentaci, která validní moc není a nezřídka to zakončuješ postěžováním si ve smyslu, že jsou všichni rasisti, viz. tvá poslední věta tady. Proto ta poznámka o fňukání.
860928
16 0
reagovat

TLOU 8

Spolu s třetím a pátým dílem svatá trojice seriálu.

Bella fenomenální a jestli někdo pochybuje, jestli zvládne starší Ellie z druhé hry, tak tady se přesvědčí o opaku.

Potěšil i kratičký návrat Oberyna Martella, seriálový David správně creepy a Troy Baker by měl víc hrát.
860938
Spolu s třetím a pátým dílem svatá trojice seriálu. Bella fenomenální a jestli někdo pochybuje, jestli zvládne starší Ellie z druhé hry, tak tady se přesvědčí o opaku. Potěšil i kratičký návrat Oberyna Martella, seriálový David správně creepy a Troy Baker by měl víc hrát.
TLOU 8
6 -1
reagují: esmo
reagovat

Pedro

...je z Chille vy Čečenci :D
860935
...je z Chille vy Čečenci *:D*
Pedro
5 0
reagovat
Rasismus je diskriminace na zaklade barve kuze. Cili: prosazovat urcitou rasu aniz by barva kuze pro danou situaci hrala roli. U hercu ta role ale roli hraje. Vse se odviji od scenare. Pokud uz mas predlohu, je prvotne neprijemne, pokud ti do ni zasahuji a meni ji. Ale samozrejme to jde prekousnout. Viz mexikanec Pedro v roli belocha Joela. Stejne jako by ho mohl hrat nekdo, kdo je ve skutecnosti gay. Dokonce by ho nepochybne skvele zahral i ten Denzel. Ale stejne bych tam radsi videl Nikolaj Coster-Waldaua. Holy shit, ale to je Dan! A kurva co jako? Amika hraje presvedcive. Na Joela je nejvic podobny. Stejne jako nejaky random hererosexual hraje presvedcive gaye nekde jinde. Nebo kdyz Eddie Redmayne hraje transku, aniz by se nechal operovat. Vse se odviji od scenare a kvalite hercu. Cernoch belocha nenapodobi, jakkoli dobry herec to je. Scenar to MUSI respektovat. Rasismus je delat, ze barva neexistuje. Existuje. Neni to spatne. Bylo ze zacatku cringe, kdyz v House of the Dragon cely rod Velaryon, v predloze bily jako snih, zmenili na cernochy. Ale v serialu to davalo smysl. Bylo to super.

Jsem presvedceny, ze kdyby Joela hral cernoch, ale hral ho skvele, vetsine lidi tady by to nevadilo. Alespon mne ne. Nikolaj by tam byl stejne nejlepsi.
860933
Rasismus je diskriminace na zaklade barve kuze. Cili: prosazovat urcitou rasu aniz by barva kuze pro danou situaci hrala roli. [b]U hercu ta role ale roli hraje. [/b]Vse se odviji od scenare. Pokud uz mas predlohu, je prvotne neprijemne, pokud ti do ni zasahuji a meni ji. Ale samozrejme to jde prekousnout. Viz mexikanec Pedro v roli belocha Joela. Stejne jako by ho mohl hrat nekdo, kdo je ve skutecnosti gay. Dokonce by ho nepochybne skvele zahral i ten Denzel. [b]Ale stejne bych tam radsi videl Nikolaj Coster-Waldaua[/b]. Holy shit, ale to je Dan! A kurva co jako? Amika hraje presvedcive. Na Joela je nejvic podobny. Stejne jako nejaky random hererosexual hraje presvedcive gaye nekde jinde. Nebo kdyz Eddie Redmayne hraje transku, aniz by se nechal operovat. [b]Vse se odviji od scenare a kvalite hercu. [/b]Cernoch belocha nenapodobi, jakkoli dobry herec to je. Scenar to MUSI respektovat. [b]Rasismus je delat, ze barva neexistuje. [/b]Existuje. [b]Neni to spatne. [/b]Bylo ze zacatku cringe, kdyz v House of the Dragon cely rod Velaryon, v predloze bily jako snih, zmenili na cernochy. Ale v serialu to davalo smysl. Bylo to super. Jsem presvedceny, ze kdyby Joela hral cernoch, ale hral ho skvele, vetsine lidi tady by to nevadilo. Alespon mne ne. [spoiler]Nikolaj by tam byl stejne nejlepsi.[/spoiler]
13 0
reagovat
Takhle. Já s tebou do určité míry souhlasím. Joel jako postava není založený na tom, že je xyz. Ostatně, moje pointa byla, že ve hře je vyloženě average Joe...L, aby jeho očima víc vynikl pád našeho familiárního světa. Mohl by být defacto kdokoli. Mohl by být černoch. Mohla by to taky být Jayleene, matka samoživitelka. V určitou chvíli jej ale někdo nadesignoval, dořešil backstory atd. a vznikl Joel jak jej známe. Podle mě není v ničem prospěšné jej měnit. Obvzlášť když jiný příběh v tomtéž světě můžeš snadno vyprávět taky.

"zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol)"
Tak tys začal s Bellou :D, ale pro mě je to klíčové. Pokud tvrdíš, že by ti to bylo jedno i u Bladea apod. Tak to prostě vnímáš jinak paušálně, což osobně nemám problém respektovat. Akorát pořád nevím, v čem je lepší mít Petera Parkera jako černocha, místo Milese Moralese.
Mě přijde, že tímhle obecně akorát trpí lore daného světa, kdy se potkají tři fanoušci 3 různých verzí a jeden řekne, že ve hře je A, druhý řekne že ve filmu je B a třetí řekne, že v seriálu je C... Tobě ne. Budiž. Každopádně ale v "držení se lore" nevidím rasismus.
860932
Takhle. Já s tebou do určité míry souhlasím. Joel jako postava není založený na tom, že je xyz. Ostatně, moje pointa byla, že ve hře je vyloženě average Joe...L, aby jeho očima víc vynikl pád našeho familiárního světa. Mohl by být defacto kdokoli. Mohl by být černoch. Mohla by to taky být Jayleene, matka samoživitelka. [b]V určitou chvíli jej ale někdo nadesignoval, dořešil backstory atd. a vznikl Joel jak jej známe.[/b] Podle mě není v ničem prospěšné jej měnit. Obvzlášť když jiný příběh v tomtéž světě můžeš snadno vyprávět taky. [i] "zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol)" [/i]Tak tys začal s Bellou *:D*, ale pro mě je to klíčové. Pokud tvrdíš, že by ti to bylo jedno i u Bladea apod. Tak to prostě vnímáš jinak paušálně, což osobně nemám problém respektovat. Akorát pořád nevím, v čem je lepší mít Petera Parkera jako černocha, místo Milese Moralese. Mě přijde, že tímhle obecně akorát trpí lore daného světa, kdy se potkají tři fanoušci 3 různých verzí a jeden řekne, že ve hře je A, druhý řekne že ve filmu je B a třetí řekne, že v seriálu je C... Tobě ne. Budiž. Každopádně ale v "držení se lore" nevidím rasismus.
860928
9 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Já si říkal, že ten fanklub tady ještě nebyl komplet. Každopádně já rozhoduji? Že o tom nevím, to by ta diskuze asi měla vypadat trochu jinak. Mám dojem, že nastal problém naopak spíš proto, že se okamžitě někteří poznali v tom, co jsem napsal já, a co se jim nelíbilo. To je pech, taky se mi plno věcí nelíbí, jak vidíš, tak si je tady ale můžete psát do haleluja. Že zrovna ty využiješ příležitosti k převrácení mých slov, aby sis mohl kopnout, ale taktéž není nic nového.
860931
Já si říkal, že ten fanklub tady ještě nebyl komplet. Každopádně já rozhoduji? Že o tom nevím, to by ta diskuze asi měla vypadat trochu jinak. Mám dojem, že nastal problém naopak spíš proto, že se okamžitě někteří poznali v tom, co jsem napsal já, a co se jim nelíbilo. To je pech, taky se mi plno věcí nelíbí, jak vidíš, tak si je tady ale můžete psát do haleluja. Že zrovna ty využiješ příležitosti k převrácení mých slov, aby sis mohl kopnout, ale taktéž není nic nového.
860930
8 -10
reagovat
Prostě když to shrnu, jste rasisti, protože tady klouček, kterej bigotností strčí do kapsy půlku nejzatvrzelejšího katolickýho kléru nějak nabyl dojmu, že může rozhodovat o tom, co je v pořádku, když lidem vadí a za jakých okolností o tom můžou psát. Nic novýho.
860930
Prostě když to shrnu, jste rasisti, protože tady klouček, kterej bigotností strčí do kapsy půlku nejzatvrzelejšího katolickýho kléru nějak nabyl dojmu, že může rozhodovat o tom, co je v pořádku, když lidem vadí a za jakých okolností o tom můžou psát. Nic novýho.
15 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Haggar
1. Co si jako myslíš, že na to odpovím? Že bych se z toho zhroutil? :) Ne, zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol), k němuž se druhá strana konstantě schyluje při každé podobné debatě, takže na to nemá smysl ani reagovat, a zadruhé by mi to bylo pravděpodobně stejně tak ukradený, jako potenciálně černej Joel, nebo černá Anna Boleynová. Pro mě za mě ať si Cuba Gooding Jr. zahraje Karla IV., nejspíš to bude sr*čka a nikdy to neuvidím, ale v tom je ta krása - je mi to fuk.

2. Úplně si neužívám být osočován z fňukání, když tu principiálně řešíme to, že vám něco vadí a vy máte s něčím problém. Můj problém je bohužel navazující až s tím vaším problémem, což samo o sobě není dobrý a fakt bych se chtěl naučit do těchhle debat nezapojovat. Nicméně až bude Bonda hrát černoch, udělám si doma martini a náramně si ten všeobecný ale především zdejší nářek mlčky vychutnám, fakt že jo. Tony si to může screenshotnout a omlátit mi to o hlavu, jestli k tomu napíšu byť jen čárku. (článek s novinkou se nepočítá)

Jinak že internet není plnej rasistů? Lol, na to dokonce existují studie potvrzující přesný opak. 
860928
1. Co si jako myslíš, že na to odpovím? Že bych se z toho zhroutil? *:)* Ne, zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol), k němuž se druhá strana konstantě schyluje při každé podobné debatě, takže na to nemá smysl ani reagovat, a zadruhé by mi to bylo pravděpodobně stejně tak ukradený, jako potenciálně černej Joel, nebo černá Anna Boleynová. Pro mě za mě ať si Cuba Gooding Jr. zahraje Karla IV., nejspíš to bude sr*čka a nikdy to neuvidím, ale v tom je ta krása - je mi to fuk. 2. Úplně si neužívám být osočován z fňukání, když tu principiálně řešíme to, že vám něco vadí a vy máte s něčím problém. Můj problém je bohužel navazující až s tím vaším problémem, což samo o sobě není dobrý a fakt bych se chtěl naučit do těchhle debat nezapojovat. Nicméně až bude Bonda hrát černoch, udělám si doma martini a náramně si ten všeobecný ale především zdejší nářek mlčky vychutnám, fakt že jo. Tony si to může screenshotnout a omlátit mi to o hlavu, jestli k tomu napíšu byť jen čárku. (článek s novinkou se nepočítá) Jinak že internet není plnej rasistů? Lol, na to dokonce existují studie potvrzující přesný opak. 
860926
7 -13
reagují: Haggar, Gonzi
reagovat
Odpovědi na Gonziho dotaz se asi nedočkáme, že?
No jo, fñukat je jednodušší, než argumentovat.
860926
Odpovědi na Gonziho dotaz se asi nedočkáme, že? No jo, fñukat je jednodušší, než argumentovat.
860884
5 -1
reagují: do_Od
reagovat

The Daily Show

Tak já to napíšu. Docela bych si přál, aby Hasan Minhaj zůstal permanentní náhradou za Trevora Noaha. link link
860925
Tak já to napíšu. Docela bych si přál, aby Hasan Minhaj zůstal permanentní náhradou za Trevora Noaha. [url=https://www.youtube.com/watch?v=szWiVSCwdSk]link[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=I30_q6Tjaxk]link[/url]
The Daily Show
4 0
reagují: verbst
reagovat
:Dno takhle ubrecene kopání kolem sebe jaký sou všichni rasisti co si to jen nechtěj priznat tu dlouho nebylo..
vidět tyhle věci až takhle fanaticky černobíle je až taková ta dětská komická "můj táta přepere tvyho tatu a basta"

třeba se řešil černej Bond.. ale takovej dlouhovlasej pihatej zrzek jako agent jejího velicenstva?  Ne díky... Prostě lidi budou hejtit když jim nesedne casting a není to nutnĕ ta barva omg..fakt neni celej internet plnej rasistů:D
860919
*:D*no takhle ubrecene kopání kolem sebe jaký sou všichni rasisti co si to jen nechtěj priznat tu dlouho nebylo.. vidět tyhle věci až takhle fanaticky černobíle je až taková ta dětská komická "můj táta přepere tvyho tatu a basta" třeba se řešil černej Bond.. ale takovej dlouhovlasej pihatej zrzek jako agent jejího velicenstva?  Ne díky... Prostě lidi budou hejtit když jim nesedne casting a není to nutnĕ ta barva omg..fakt neni celej internet plnej rasistů*:D*
12 0
reagovat

Ďáblovo rogalo

Těžkej bizár. Nechápu tu Renčovu mediální popularitu, on je šíleně přeceňovanej řežisér. Už přes dvacet let nenatočil nic pořádného. U rogala bych se nedivil, kdyby to stopli ještě před odvýsíláním všech dílů, to je práce na úrovni studenta prvního ročníku.
860912
Těžkej bizár. Nechápu tu Renčovu mediální popularitu, on je šíleně přeceňovanej řežisér. Už přes dvacet let nenatočil nic pořádného. U rogala bych se nedivil, kdyby to stopli ještě před odvýsíláním všech dílů, to je práce na úrovni studenta prvního ročníku.
Ďáblovo rogalo
2 0
reagovat
Nachytal jsem se, že se tu řeší nějaká nová pecka dle počtu příspěvků :) Před x lety oznámili film podle hry Kane and Lynch. Avizoval se Bruce Willis a Jamie Foxx. Nechápal jsem proč, a opakoval „jasnej Bruce a Billy Bob Thorton“ v domnění, že si to asi někdo ze studia přečte :D Dneska, ne že bych dozrál, ale pokud něco existuje - a je to kniha, hra, nebo už to dostalo několik filmových variací, je to vlastně fuk. Už mám „tu svou oblíbenou“ a rád si jí pustím/přečtu/zahraju do zblbnutí. Z čeho mi spíš tancuje obočí, to je třeba ta „úprava“ Dahlových knih, která v týdnu proletěla i cz médii. Články, že měl případně Joela hrát Mahershala jsem četl a ... tvl, ale dyť je to dobrej herec :D Jakože teď mě taky nijak přeci nesere, že Joela hraje Pedro, že Tommy ze hry vypadá jako Gabriel Luna ... a už vůbec by mě nenapadlo prskat, proč Joela dcera nevypadá jako ze hry.

Ve finále, ať už je to seriál podle Last of Us s Pedrem nebo Maheshalou - když dostanu seriál, co mě baví, super. A když ne ... pořád tu mám tu skvělou hru na kterou nedám dopustit.
860902
Nachytal jsem se, že se tu řeší nějaká nová pecka dle počtu příspěvků :) Před x lety oznámili film podle hry Kane and Lynch. Avizoval se Bruce Willis a Jamie Foxx. Nechápal jsem proč, a opakoval „jasnej Bruce a Billy Bob Thorton“ v domnění, že si to asi někdo ze studia přečte *:D* Dneska, ne že bych dozrál, ale pokud něco existuje - a je to kniha, hra, nebo už to dostalo několik filmových variací, je to vlastně fuk. Už mám „tu svou oblíbenou“ a rád si jí pustím/přečtu/zahraju do zblbnutí. Z čeho mi spíš tancuje obočí, to je třeba ta „úprava“ Dahlových knih, která v týdnu proletěla i cz médii. Články, že měl případně Joela hrát Mahershala jsem četl a ... tvl, ale dyť je to dobrej herec *:D* Jakože teď mě taky nijak přeci nesere, že Joela hraje Pedro, že Tommy ze hry vypadá jako Gabriel Luna ... a už vůbec by mě nenapadlo prskat, proč Joela dcera nevypadá jako ze hry. Ve finále, ať už je to seriál podle Last of Us s Pedrem nebo Maheshalou - když dostanu seriál, co mě baví, super. A když ne ... pořád tu mám tu skvělou hru na kterou nedám dopustit.
5 0
reagovat
Mě tam Bella nesedí, byť to hraje celkem dobře. Ani ne protože vypadá trochu jinak (s tím stylingem co má to není žádný problém, byť jsem se z počátku bál), ale protože nepůsobí moc dětsky. Zajímavé ale je, že se to tu probíralo u ohlášení castingu, prvního traileru, prvního dílu apod. a žes to vytěsnil.
A když už jsme u whataboutismu, takže ty bys byl rád za Adama Drivera v roli Bladea, nebo by ti stačila "o něco světlejší kůže" aby ti to vadilo?
860898
Mě tam Bella nesedí, byť to hraje celkem dobře. Ani ne protože vypadá trochu jinak (s tím stylingem co má to není žádný problém, byť jsem se z počátku bál), ale protože nepůsobí moc dětsky. Zajímavé ale je, že se to tu probíralo u ohlášení castingu, prvního traileru, prvního dílu apod. a žes to vytěsnil. A když už jsme u whataboutismu, takže ty bys byl rád za Adama Drivera v roli Bladea, nebo by ti stačila [i]"o něco světlejší kůže[/i][i]"[/i] aby ti to vadilo?
860883
19 0
reagovat
Ja by som tam vybral černošku, nech to dáva zmysel, keď už Sarah bola černoška. Aspoň by tam viac vyniklo to, že v Ellie vidí tú svoju dcéru :))
860891
Ja by som tam vybral černošku, nech to dáva zmysel, keď už Sarah bola černoška. Aspoň by tam viac vyniklo to, že v Ellie vidí tú svoju dcéru *:))*
8 0
reagovat
Bella Ramsey je sice bílá, ale kdyby bylo po mém vybral bych jinou herečku věrnější předloze. ;)
860888
Bella Ramsey je sice bílá, ale kdyby bylo po mém vybral bych jinou herečku věrnější předloze. *;)*
860883
18 0
reagovat
zrovna Bella není úplně dobrej příklad, protože se taky dost řešila a její obsazení dost lidí štvalo a pořád ho nedokážou překousnout 
860887
zrovna Bella není úplně dobrej příklad, protože se taky dost řešila a její obsazení dost lidí štvalo a pořád ho nedokážou překousnout 
860883
17 0
reagovat
Původní Goreckiho příspěvek končil tím, že by při obsazení Aliho MZ asi zkolabovalo. Na téhle diskuzi je krásně vidět, že je to přesně jak píše. Ale mě budete osočovat, že fňukám... šílený, regulérně šílený.
860884
Původní Goreckiho příspěvek končil tím, že by při obsazení Aliho MZ asi zkolabovalo. Na téhle diskuzi je krásně vidět, že je to přesně jak píše. Ale mě budete osočovat, že fňukám... šílený, regulérně šílený.
4 -18
reagují: Haggar
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se